6938
VB 2014
  • Zenszkij
    U20-as kutyaütők, azt hitték már sztárok, megragadtak ezen a szinten :D, egyik se ér egy fillért se
  • Susarc
  • Zenszkij
    ma retek meccsek lesznek, Algéria nyer, oroszok 1 góllal nyernek, Portugália 2 góllal kikap

kérem a téteket :D
  • G_ArchAngel #2865
    Oh, koszi, nem neztem a zaszlot
  • Narxis
    :DDDD
  • MitsuMishi
    Nigéria mindig így volt rövidítve, a NIG rövidítés egészen pontosan Nigeré :D
    *Captain flies away*
  • G_ArchAngel #2862
    C.Ronaldo nem fog jatszani, mert a sminkesenek inhuvely gyulladasa van.
  • Susarc
    kár,hogy nem fogta meg kézzel :P
  • báttyó02
    :DD
  • Shep
    Inkább már csak kiöregedett belőle :)

Portugál kezdőt lehet már tudni?
  • Breki33
    Még azért ezt gyakorolnia kellene

• Breki33
  • w77d
    volna, ha a németek nem X-elnek... mondom mindig 1 rossz a szelóról a többi jó :D
  • Shep
    Na most látom az eredményt, hát kivételesen weed nyert :)
  • Solten
  • Monoton
    Érdemes lesz belenézni, az utóbbi években sokat változott a színvonal :)
  • IXEMGabeo
    Valaki még lemeri írni, hogy a játékvezetés rendben van?;)))
  • G_ArchAngel #2851
    Aki a vegen van, Marta Vieira da Silva jobb, mint a legtobb ferfi - durva cselgep a csaj
  • Coral Springs
    Jövőre lesz a női football VB, valaki szokta nézni a pinák hogy fociznak ? A youtube összeállításokat nézegetve elég jól.

• Irokez
    Te ilyen fogadós tipus vagy ? Én letettem róla évekkel ezelött. Igaz tippmixezni sose. Vagy tíz éve a totón volt egy 12-esem. Elötte egy héttel fizett rá cca. 35e.-et. Mondom mekkora király vagyok - bemegyek a lottózóba és kifizet nekem a csaj 127FT-ot. Egy világ omlott össze bennem. Mindenki eltalálta a szelvényt azon a héten. Na azóta nem játszok.
  • Ferrari23
    "Ezekre a hentergesekre annyira egyszeru szabalyt ki lehetne talalni. 5 percig nem engednem vissza akit apolni kell."

:D:D Na ez nem is rossz ötlet :D:D
  • Ferrari23
    Fogadj a VB nyolcaddöntő mérkőzéseire 2014.06.24. és 2014.07.01. között legalább 5 000 Ft összértékben és nyerd meg a Spanyolországi álomutat vagy az 500 db 5 000 Ft-os feltöltés egyikét!

Fogadj a VB elődöntő mérkőzésekre 2014.07.05. és 2014.07.09. között legalább 5 000 Ft összértékben és nyerd meg a Brazil álomutazást vagy az 500 db 5 000 Ft-os feltöltés egyikét!
  • Ferrari23
    Jövőhéten vagy mikor fogadjál 5k értékben tippmixprón és nyerhetsz brazil utat 10 napost :D Mákod van kijuthatsz, csak vb nem lesz :D:D
  • Ferrari23
    Nekem a mai nap bukó lett. Nem gondoltam volna, hogy a boszniai meccs 1 gólos fos lesz.
  • Zenszkij
    mégis ő van kint a vb-n, nem mi
  • Ferrari23
    "Pfujj de senkiházi csapat ez a nigéria. Végig dícséri őket ez a fogyatékos kommentátor,"

Mezeit szeretik másik fórumon is :D:D:D
  • Zenszkij
    nah ma a tuti tippek full bukók voltak (megint), így meccs közben marhaságokra pakolva sikerült kijönnöm pozitívan, ez a vb nem a nyerésről szól :D
  • Ferrari23
    Hát ez biztos nem fog megtörténni.... Arra leszek kíváncsi ezt a bírót is hazazavarja-e a FIFA :D Mert az vicces lesz, hogy elismerik a hibát, hogy szabályos gólt nem adott meg szabálytalant meg igen, dehát jól van az Nigéria nyert :D:D
  • Irokez
    "finoman" fogalmazva - pénztártól való távozás után reklamációnak helye nincs. Éppen elég ,hogy lassan a hülye is látja mennyire korrumpált és/vagy inkompetens disznók vezetik a FIFA-t. Amíg ezek nincsenek eltűntetve ,addig marad minden. Lásd az istenített Beckenbauer. És nagy ám a kuss.
  • Coral Springs
    Nem értem hogy ilyen esetben miért nem lehet érvényteleníteni az eredményt, és lejátszani a meccset újra ? Attól függetlenül hogy a VB ütemezve van, szerintem ez nem megoldhatatlan.
  • Ferrari23
    Ja arról már nem is beszélve, hogy bírói tévedés miatt most Nigéria is kaszál a továbbjutással már milkát.
  • Irokez
    Hányan fogják holnap megírni a - mi lett volna ha - című eposzt ,de tényleg érdemes elemezni.
    Ha a Dzeko gólja ér ,akkor vezetnek és nyílván máshogy játszanak. Igaz Mexikónak is 3-at kellett rúgni egyért. No sebaj. Lesz itt még jó meccs. Az alibizők úgyis kibuknak ,ha a bírók nem pofáznak bele. Az egyenes szakaszban nem bírom elképzelni ,hogy a koreai VB színvonalát hozó bírókat nevezzenek. (Bár hogy Nishimura megint hogy került meccsre azt a tököm se tudja)
  • Ferrari23
    Még az, hogy így esnek ki :D De világ szinten több milliók mennek a fogadóirodák zsebébe :D És pl most miért? Mert a bíró balfax volt :D Értem én, hogy szerencsejáték :D, de na :D
  • Ferrari23
    Szétröhögöm magam ezen a zöld sasok szövegen :D Első meccsen amit mutattak, az kb nb3-as szint volt, most meg egy szabálytalan góllal meg fetrengéssel nyertek :D
  • Coral Springs
    Hát akkor ezt a meccset is felírhatjuk a játékvezetői hibák listájára. A bosnyákoknak nem adtak meg egy szabályos gólt, a nigériaiaknak meg megadtak egy szabálytalant. Menjen a büdös kúrva anyjába ez a játékvezetés ami ezen a VB -n van. Számomra felfoghatatlan hogy így esnek ki csapatok a VB -ről. Nem drukkoltam egyik csapatnak sem, de ez felháborít.
  • Muki100
    Vajon ennek a bírónak is megvette a jegyet hazafele a szünetben Blatter?
  • G_ArchAngel #2832
    Ghana nagyon mas szint, oket orom nezni, ezt a kozel ket orat visszakernem, ha lehetne.
  • Ferrari23
    Szánalom volt ez a meccs....
  • Irokez
    Csóringer bosnyákok. Jól tönkrevágta a kedvüket a bíró. Afrikából egyedül Ghána érdemel tapsot a mai alapján. Nigériai Sasok mi ? Szárnyak nélkül. Pedig volt ezeknek egy jó csapata tizenpár éve. És ők az afrikai bajnokok. Kamerun , Elefántok , Nigéria , Algéria. Ezeknek most nem tudok örülni. Marokkó vagy Szenegál anno. Az igen.
  • dave9004
    ha továbbmennek, a franciák elintézik őket