6938
-
Zenszkij #2908 van egy pontjuk, de kevés az esély, remélem ballagnak mihamarabb -
j0rmungandr #2907 84 percig nem játszottak a belgák úgy hogy nyerni kell, aztán bekapcsoltak a kapufa után. -
#2906 Meglett a hajtás eredménye... -
Ferrari23 #2905 Na ez az., oroszok takarodhatnak :D Vagy még nem esnek ki? :D -
#2904 remélem még a hazai VB-jük előtt kirakják Capellot,mert nézhetetlen ez a szar amit csinálnak. Nem Capelloval van a baj,csak azzal hogy olasz. -
Ferrari23 #2903 Egyetértek..... 2 éve EB-n jó meccseket toltak az oroszok, de amit most csinálnak azt egy nulla. -
Zenszkij #2902 oroszok is mehetnének haza, ez a Capello féle betonvédekezés, unalmas -
Zenszkij #2901 ha kiutazott van pénze -
j0rmungandr #2900 Nyíregyházáról kiutazni erre a meccsre. Sajnálom a pénzüket. -
Ferrari23 #2899 Ennek a Belgiumnak is nagyobb a füstje, mint a lángja.... -
Ferrari23 #2898 Ja én is, ehhez képest egy langyos fos, amit mutatnak.... -
j0rmungandr #2897 Előzetesen azt gondoltam volna mind a kettő csapat hajtani fog a győzelemért. Hát nem. -
#2896 Hát az nem kifejezés... -
Zenszkij #2895 mondjuk lehetne egy gól is, mert így unalmas -
Ferrari23 #2894 Hát ebbe a meccsbe bármi benne lehet még. -
#2893 hajrá belgák. x-el is meg vagyok elégedve, de legyen látványos győzelem! -
TomStorm #2892 Én Orosz,Algériai és Portugál győzelmet.Utóbbit sok góllal:) -
#2891 Hát nem egy leányálom az tuti, viszont a hangulat, meg a látvány szerintem kárpótolja őket. -
Ferrari23 #2890 :D:D -
#2889 tegnap vetette fel valamelyik kommentátor, hogy vajon megsértődnek-e a játékosok ha rámegy a spray a cipőjükre :D
-
Ferrari23 #2888 Mondjuk jó lehet mindennap repkedni a köv. helyszínre. Brazíliában azért nem 40 km -es távolságra vannak a helyszínek egymástól, főleg amelyik a dzsungel közepén van..... Az van egyébként legközelebb Mezeihez :D:D És ott lesz a Usa - Portugál :D -
#2887 Remélek egy belga és egy portugál wint. Portugált csak azért mert ugy maradna esélye Ghánának, amugy CR-ék pakolhatnak felölem... -
#2886 *ha -
#2885 Hát a Mezei közvetíti akkor tuti ,hogy én sem, de amilyen szerencsénk van pont az USA meccset kapta. -
Ferrari23 #2884 Ja az ritka unalmas lesz szerintem is kár, hogy nem az lesz éjfélkor...... -
#2883 Mert azok is, más nem is lehet, lévén foci, nem baseball :D Egyébként tényleg tipikusan bármi lehet mind a 3 meccs, -
G_ArchAngel #2882 Belga es USA szoros gyozelmet, a harmadikat szerintem nem is nezem. -
Ferrari23 #2881 Na ki mit vár ma? Full 3 esélyesnek érzem mind3 meccset..... -
G_ArchAngel #2880 -
#2879 Csak egy Ronaldo van. A Fenomeno!!! -
IXEMGabeo #2878 igen ő is az volt;) főleg a 98-as vb-n, de 2002-ben is alkotott -
#2877 Ronaldo? Nekem is :DDDDDDDDDDDDDDD -
IXEMGabeo #2876 Muntari nem lesz a portugálok ellen...elég nagy érvágás Ghánának...93. percben sárgát összeszedni ritka felelőtlen dolog:S -
IXEMGabeo #2875 fantasztikus játékos:) mindig is az egyik kedvencem volt -
#2874 -
#2873 +1 én ma vért izzadok a belgákért, de nem fogadás miatt.
a tippmix topikba meg mehetnek a mixes hülyeségek. -
G_ArchAngel #2872 Nincs amugy valami szerencsejatekos topik ahol ezeket a fogadasokat meg lehet beszelni?
A tobbiek sem irjak le, hogy mit isznak/esznek meccs kozben vagy milyen alsogatyaban nezik - mert ugye az is annyira kapcsolodik a world cuphoz... -
#2871 én eddig se raktam 3 esélyre,csak szöglet,over/under,vagy sárgalap -
#2870 ma már csak under/over -re tettem, hihetetlen hogy még bosznia sem tudott nyerni -