Starbucks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

daemonervosa
Jönni inkább a Heart Attack Grill hozzánk... 😞

Trolling is a art.

Fabio Capello
fura, neroékkal nekem sose volt bajom :]

Viszont a forró löttyel vonat után futás nekem is megvolt már 😄😄😄

A többivel egyetértek :]

Bruk
Nem fikázom és nem is járok oda.. 😄D 1-2x ettem ott. A krumpli nagyon finom, de ha több pénzem lenne se járnék gyakran.

#26 Mit mondjon rájuk? Retkek? Tetvek? Szürke patkányok? Nem mondja ezeket mert nem így hívják õket (hivatalosan). Semmi rosszat nem mondott róluk te meg nekiesel. Gondolkozz már. 😊

Ez akkora hülyeség. Mindenki azt issza amit szeret (vagy amire pénze van). Persze vannak olyanok (mint pl.: te??) akik a divat alapján. Szerintem ez a fail.

az internettel egyidos az a lehetoseg, hogy valamirol szar es jo kepet is lehessen beszurni...

nekem azert jol esik, ha a ronda, de friss zoldsegekkel nyomom tele a Mekis zsemlenel egeszsegesebb cibattakat, baguetteket...

Tessek, ez sem reklamkep, megis jobban nez ki, nemde?

http://gaborszantai.co.uk/

FSpofon
subwayyel az a bajom hogy árat emeltek elég pofátlanra, és ezzel egyidõben eltüntették a választható zöldségek harmadát kb

Arab money

FSpofon
nem mondod? hidd el nem a képek miatt akarom, már ettem belõle usaban.

a mekiben meg szvsz ez volt eddig a legjobb szendvics

alap h nem a külsõ számít (pörkölt egy híg kutyaszarnak néz ki, mégis meg kell enni az utolsó cseppig 😄), bigmacnél is az az élmény, amikor átharapod az egészet és a szádban mindenhova odanyomódnak az ízek, hát nem sok minden múlja felül 😄

Arab money

atomabszorpcio

Fincsinek tûnik.

www.chem.yale.edu/

Nem kell mindent kipróbálni, hogy véleményünk legyen róla.
A drogok káros hatásait nem csak úgy ismerheti meg az ember, hogy kipróbálja.

Én pl. a dohányzást gyûlölöm.
Sose próbáltam, de a környezetemben sokan dohányoznak, és utálom. Az eldobott csikkekrõl meg ne is beszéljünk, fõleg amikor ott van a kuka mellett.
Akkor én majd csak akkor utálhatom, ha kipróbáltam?
(Nem fogyasztok drogot, csak orvosi célra, akkor is csak ha nagyon muszáj)
atomabszorpcio

Valaki ennyire nem bírja ki a szeretett kávéja nélkül XDD

www.chem.yale.edu/

atomabszorpcio

Hát ja, a különbség a képeken is látszik.
<#wilting>

www.chem.yale.edu/

DJ RX7
ekkora faszságot amit te most írtál ritkán látok/hallok. szerintem te sem gondoltad komolyan ezt a hsz-t. <#wow3>

:3

DJ RX7
kicsit utána néztem és van az még más nagyobb városokban is. szóval tévedtem.

kfc engem hidegen hagy.

amit nmem próbáltál ki azt hogy ócsárolhatod, énse vagyok különösebb rajongója az energiaitalnak, de a márkásabb fajtáknak kifejezetten jó izük van jéghidegen jól tud esni

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Hegi90
mint a KFC-bõl :|||||||

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

DJ RX7
kár nincs elterjedve a subw itt magyarországon. 1 darab van debrecenben többi mind bp-n van.

Hegi90
Jó, ha ott élnék ahol te, akkor lehet én is inkább KFC-be vagy taco bell-be mennék...<#whatever>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Szinten nem jarok Mekibe, szvsz szarok az izek, inkabb Subway, ahol en valogatom ossze a kajat es nincsenek benne muanyag szoszok😊

Spészgószt
Párizsban is van a modern üzleti városrészben a La Défense-ben!
Én utálom a kv-t csak párom miatt járok ilyenekbe...max egy fehércsokit iszok a süti mellé 😊 a Costa-s meggyes márványtorta a kedvencem...<#finom>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Hegi90
Vizsgáltasd meg a nyelved, a mekis kaja kurvajó. Vagy csak "divatból" fikázod le, hogy ne tûnj túl közönségesnek.

Azt hiszem az utóbbi valószínûbb, mivel olyan emberrel még nem találkoztam, akinek nem ízlik a mekiben semmi.

RIZLA
PhotoShop-os kaja....gizda...azt ne hidd, hogy ez az, amit majd a kezedbe adnának.... -.-

Ez a föld nevû bolygó....üdvözlünk idegen!

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Molnibalage
Mi ebben a meglepõ?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

A Nero eleg fosch, kb 2-3 adag extra koffeint kell kernem bele, hogy kavet igyak, a legtobb uzletuk igenytelen es mocskos.
Costa es SB kb. ugyanaz az a szint junk coffee minoseget nezve, de ugye ezeknek a helyeknek nem is az a lenyege, hogy egy becsi kavezoban erezzuk magunkat, XIX.szazadvegi hangulatu kornyezetben.

Itt az a moka, hogy befutsz, lehuzod a kartyat es mesz a metrora egy viszonylag jo minosegu forro italt kortyolva. Mert akarki akarmit hisztizik, nem szart arulnak, akkor mar bezarhattak volna, mivel nem gyenge a konkurencia. Nalunk raadasul 50m-en belul van Nero, Costa, SB.
Amugy eleg jol megfigyelheto, hogy melyiket milyen nemzet reszesiti elonyben.
Nero inkabb a kelet-europaikae, araboke, indiaiake, Costa a latinoke, torokoke, SB az azsiaiak, nyugat-europaiak, britek, angolok, amerikaiak, ausztralok kedvence. Legalabbis Londonban.

Ami meg mellettuk szol az a Fair Trade (tehat tobbet fizetnek a termesztoknek, mint amennyit a nagy multik), illetve a Free WiFI, ami sajnos meg mindig nem divat Londonban sem mindenhol, vagy korulmenyes a csatlakozas.

Hegi90
"Mert a kaja ehetetlen szar szerintem..." <#merges2>

FSpofon
egyél egy bigmacet és még egyet akarsz majd enni! 😄

Arab money

Molnibalage
És ki az a mindenki? Én kb. akkor járok mekiba, ha tél van és elment a HÉV-em röplabda edzés után. Ekkor már éhes is vagyok, de ingyér nem engednek melegedni. Ekkora bemegyek és letolok egy shake-t és egy kis sültkruplit. Ez kb. évente kétszer történik meg...

Ja, és miért ezeket? Mert a kaja ehetetlen szar szerintem...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

FSpofon
jah nem ártana, pár hónapig nem ennék mást 😄

de egész eu-ban csak angliában meg spanyoloknál vannak pár helyen😞

Arab money

Hegi90
mondjuk az applebuzik is szeretik.

#32: na tessék, itt a bizonyíték xd

Jim Morrison
mult heten voltam, de a suti nem izlett :/ biztos kavet kene hozza inni.
van nekem egy muanyag starbucks bugrem szivoszalas nagyon komoly 😄 kulfoldrol persze, itt nem lattam olyat, kiraly cucc pedig.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

atomabszorpcio

csajozni meg ezzel kell sztárbákszba XDDD

www.chem.yale.edu/

LasDen
legyen taco bell 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

atomabszorpcio

www.chem.yale.edu/

Frosty01
luvolom a koféét, majd benézek ha arra járok <#wink>

practitioner of the forbidden arts of death

Spészgószt
nah tessék!
szerinted miért van spoilerben....??? mert nem ide való!
Én nem "cigóztam" csak gondoltam az lehetsz, mert csak azok rajonganak a westendért.... <#mf2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(csillog villog sok az ember....egyszóval cigánymágnes <#hehe> dzsuker hely, hálistennek a többi helyrõl is oda vonzza õket így vannak még tiszta helyek...<#eplus2>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Kicsikiraly
az energiaital azoknak az iqhuszároknak van, akik nem alszanak soha rendesen, és ezzel próbálják meg valamennyire helyrehozni a folyamatos fáradtságukat. a kávét nem csak azért isszák az emberek, mert koffein van benne. én kifejezetten szeretem az ízét, ha magamnak csinálhatom meg úgy, ahogy szeretem, és ha este megkívánom, akkor koffeinmenteset iszom.

az energiaitalt nevezném inkább mai failnak. nem ittam még soha életemben, és elvbõl sem fogok, de akárhányszor felbont valaki egyet mellettem, megcsap az undorító szaga, nem tudom hogy lehet azt meginni.

DFTBA &#3232;_&#3232;

atomabszorpcio
ne cigányozz ebben a topikban hé! Fõleg ne engem. Állj be a gárdába, ha ennyire gyûlölöd õket.

www.chem.yale.edu/

Rage47
korhoz van kötve, ki mit szeret inni? sztem inkább egyénfüggõ
Rage47
én a sorozat végére már bírtam😊
off/ semmi baj a cigány szóval, a roma magyar megfelelõje

#21 LOL
tigeroo
ez kell a plebsnek.
Dynamic
Na, errõl beszéltem. Szánalmas.

Spészgószt
Budapest legjobb helye? lol <#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
.... te valami cigány féle lehecc!

(u.i.: nem akarok senkit megsérteni, de Én úgy vélem, amíg az önkormányzatra az van kiírva HIVATALOSAN, hogy CIGÁNY önkormányzat, addig ne pof@zzon egyik se, ha annak nevezik ami)

Dynamic
Semmivel nem másabb mint mondjuk a Coffee Heaven vagy a Costa. Ezek a kávézók ráadásul totál ugyanúgy néznek ki, ugyanaz a kínálat, ugyanazok az adagok, esküszöm csak a logó más. Nem értem mi volt ez a nagy felhajtás. Tiszta röhej, hogy nyitás után 2-3 héttel is amikor arra mentem, olyan hosszú sor kígyózott, mintha plazma tv-t osztogatnának...
Atkamon
Imádom a Starbucks-ot, amikor Írországban vagyok, sokat járok oda, iszonya finom dolgok vannak 😊 Majd ha Pesten járok benézek.

pff.
energiaital legalább akkora fail, mint a kávé, csak újabb
Fabio Capello
angliában voltam starbucksban rendszeresen, de a nero vagy a costa jobb \o/

FSpofon
bor is elég gáz
40 alattiak már nemnagyon isszák

Arab money

tigeroo
bor helyett meg alkoholos oldat mi?

hagyjuk már
FSpofon
kávé = elmúlt századbeli fail

energiaital = win

Arab money

edios
engem nagyon irritál, amint meglátom falra mászok

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

5Dani
Budapest legjobb helyén?

When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/