110
Starbucks az új kávézó
  • Zsolek123
    van benne még ilyen istentudja micsoda
    ja igen. saláta
  • Gladiator
    A hambi a következőkből áll:

Zsömle
    Húspogácsa
    Fűszer
    Ketchup
    Mustár
    Uborka
    Hagyma

Ezek közül mi nem illik egy hambiba?
  • Molnibalage
    Nem. Otthon a sarki himbihambisnál eszek hamburgert. A mekis meg egy rakás szar. Ott kezdődik, hogy minden szarral teletömik, aminek szeritnem egy hambiban nincs semmi keresnivalója...
  • sanyicks
    hát persze debrecenben hol van metró? :D
  • G_ArchAngel #66
    Picit jarj tobbet SB-ba;)

Egyreszt kanapekon is fetrenghetsz, masreszt kurva hangulatos a 'mienk' mert hidegben mukodik a kandallo is. Minden cucc bevizsgalt, igy a dietazok is nyomathatjak a vanillia szirupot a skinny milk-be, otthon sem tudod energiaszegenyebbre kesziteni.
    Ez a marketing resze, figyelnek arra, hogy ne hizni menjel be.
    Tobb tucat helyben fozott kavebol valaszthatsz - az a baj, hogy a tobbsegnek errol fogalma sincs, csak a papirpoharas junk coffee-t latja, pedig a valogatott kavek igencsak odavernek meg egy olasz, magankezben kevo kavezonak is.
    A hangulat - mivel franchise - szinte mindenhol mas, vannak apro 6-8 asztalos, teraszos, barokk vagy art deco, esetleg bauhaus stilusban berendezett egysegeik.

Elismerem, belvarosban szopas, de en 'kertvarosban' lakok, igy minden nyugodtabb, meghittebb.

Ha a kedvesemmel akarok forrocsokizni, akkor azt az agyban teszem:)
    A barataimmal meg jobb fetrengeni a szofakon...
  • Hegi90
    "A tea,kávé,forró csoki,melange stb... ivászat (ha nem itthon teszem) akkor az nekem hangulatos,csendes kávézóban történik ahova le lehet ülni kényelmesen beszélgetni barátnővel.Van idő kiélvezni az egész procedúra szépségét.Az illatokat a természetes aromákat,zamatokat."

örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen itt, aki a kávét meg a teát nem csak azért issza, hogy ne fejelje le az íróasztalt.
  • desigo
    A Starbucksban is pont az megy mint a mekikben.

Az ízfokozóval,cukorral és mesterséges színezőanyaggal telepakolt löttyöt iszod amit még túl is áraznak.Mivel még csak egy helyen van pesten ezért lehet sorakozni,nyomorogni,szenvedni.

A tea,kávé,forró csoki,melange stb... ivászat (ha nem itthon teszem) akkor az nekem hangulatos,csendes kávézóban történik ahova le lehet ülni kényelmesen beszélgetni barátnővel.Van idő kiélvezni az egész procedúra szépségét.Az illatokat a természetes aromákat,zamatokat.
  • desigo
    Subway
    minőségi alapanyagokból jóság szendvicsek
    hulladék mekis szeméttel nem említhető egy lapon...
  • tigeroo
    És ki az a mindenki?

utolsó mondatod. NA, erre céloztam :)
  • Khemyz
    vagy a hooters :(
  • daemonervosa
    Jönni inkább a Heart Attack Grill hozzánk... :(
  • Fabio Capello
    fura, neroékkal nekem sose volt bajom :]

Viszont a forró löttyel vonat után futás nekem is megvolt már :D:D:D

A többivel egyetértek :]
  • Bruk
    Nem fikázom és nem is járok oda.. :DD 1-2x ettem ott. A krumpli nagyon finom, de ha több pénzem lenne se járnék gyakran.

#26 Mit mondjon rájuk? Retkek? Tetvek? Szürke patkányok? Nem mondja ezeket mert nem így hívják őket (hivatalosan). Semmi rosszat nem mondott róluk te meg nekiesel. Gondolkozz már. :)

Ez akkora hülyeség. Mindenki azt issza amit szeret (vagy amire pénze van). Persze vannak olyanok (mint pl.: te??) akik a divat alapján. Szerintem ez a fail.
  • G_ArchAngel #57
    az internettel egyidos az a lehetoseg, hogy valamirol szar es jo kepet is lehessen beszurni...

nekem azert jol esik, ha a ronda, de friss zoldsegekkel nyomom tele a Mekis zsemlenel egeszsegesebb cibattakat, baguetteket...

Tessek, ez sem reklamkep, megis jobban nez ki, nemde?
  • FSpofon
    subwayyel az a bajom hogy árat emeltek elég pofátlanra, és ezzel egyidőben eltüntették a választható zöldségek harmadát kb
  • FSpofon
    nem mondod? hidd el nem a képek miatt akarom, már ettem belőle usaban.

a mekiben meg szvsz ez volt eddig a legjobb szendvics

alap h nem a külső számít (pörkölt egy híg kutyaszarnak néz ki, mégis meg kell enni az utolsó cseppig :D), bigmacnél is az az élmény, amikor átharapod az egészet és a szádban mindenhova odanyomódnak az ízek, hát nem sok minden múlja felül :D

• atomabszorpcio

Fincsinek tűnik.
  • DRFlame
    Nem kell mindent kipróbálni, hogy véleményünk legyen róla.
    A drogok káros hatásait nem csak úgy ismerheti meg az ember, hogy kipróbálja.

Én pl. a dohányzást gyűlölöm.
    Sose próbáltam, de a környezetemben sokan dohányoznak, és utálom. Az eldobott csikkekről meg ne is beszéljünk, főleg amikor ott van a kuka mellett.
    Akkor én majd csak akkor utálhatom, ha kipróbáltam?
    (Nem fogyasztok drogot, csak orvosi célra, akkor is csak ha nagyon muszáj)
  • atomabszorpcio

Valaki ennyire nem bírja ki a szeretett kávéja nélkül XDD
  • atomabszorpcio

Hát ja, a különbség a képeken is látszik.
  • DJ RX7
    ekkora faszságot amit te most írtál ritkán látok/hallok. szerintem te sem gondoltad komolyan ezt a hsz-t.
  • DJ RX7
    kicsit utána néztem és van az még más nagyobb városokban is. szóval tévedtem.

kfc engem hidegen hagy.
  • JackMeadow
    amit nmem próbáltál ki azt hogy ócsárolhatod, énse vagyok különösebb rajongója az energiaitalnak, de a márkásabb fajtáknak kifejezetten jó izük van jéghidegen jól tud esni
  • Hegi90
    mint a KFC-ből :|||||||
  • DJ RX7
    kár nincs elterjedve a subw itt magyarországon. 1 darab van debrecenben többi mind bp-n van.
  • Hegi90
    Jó, ha ott élnék ahol te, akkor lehet én is inkább KFC-be vagy taco bell-be mennék...
  • G_ArchAngel #44
    Szinten nem jarok Mekibe, szvsz szarok az izek, inkabb Subway, ahol en valogatom ossze a kajat es nincsenek benne muanyag szoszok:)
  • Spészgószt
    Párizsban is van a modern üzleti városrészben a La Défense-ben!
    Én utálom a kv-t csak párom miatt járok ilyenekbe...max egy fehércsokit iszok a süti mellé :) a Costa-s meggyes márványtorta a kedvencem...
  • Hegi90
    Vizsgáltasd meg a nyelved, a mekis kaja kurvajó. Vagy csak "divatból" fikázod le, hogy ne tűnj túl közönségesnek.

Azt hiszem az utóbbi valószínűbb, mivel olyan emberrel még nem találkoztam, akinek nem ízlik a mekiben semmi.
  • RIZLA
    PhotoShop-os kaja....gizda...azt ne hidd, hogy ez az, amit majd a kezedbe adnának.... -.-

Ez a föld nevű bolygó....üdvözlünk idegen!
  • Molnibalage
    Mi ebben a meglepő?
  • G_ArchAngel #39
    A Nero eleg fosch, kb 2-3 adag extra koffeint kell kernem bele, hogy kavet igyak, a legtobb uzletuk igenytelen es mocskos.
    Costa es SB kb. ugyanaz az a szint junk coffee minoseget nezve, de ugye ezeknek a helyeknek nem is az a lenyege, hogy egy becsi kavezoban erezzuk magunkat, XIX.szazadvegi hangulatu kornyezetben.

Itt az a moka, hogy befutsz, lehuzod a kartyat es mesz a metrora egy viszonylag jo minosegu forro italt kortyolva. Mert akarki akarmit hisztizik, nem szart arulnak, akkor mar bezarhattak volna, mivel nem gyenge a konkurencia. Nalunk raadasul 50m-en belul van Nero, Costa, SB.
    Amugy eleg jol megfigyelheto, hogy melyiket milyen nemzet reszesiti elonyben.
    Nero inkabb a kelet-europaikae, araboke, indiaiake, Costa a latinoke, torokoke, SB az azsiaiak, nyugat-europaiak, britek, angolok, amerikaiak, ausztralok kedvence. Legalabbis Londonban.

Ami meg mellettuk szol az a Fair Trade (tehat tobbet fizetnek a termesztoknek, mint amennyit a nagy multik), illetve a Free WiFI, ami sajnos meg mindig nem divat Londonban sem mindenhol, vagy korulmenyes a csatlakozas.
  • Hegi90
    "Mert a kaja ehetetlen szar szerintem..."
  • FSpofon
    egyél egy bigmacet és még egyet akarsz majd enni! :D
  • Molnibalage
    És ki az a mindenki? Én kb. akkor járok mekiba, ha tél van és elment a HÉV-em röplabda edzés után. Ekkor már éhes is vagyok, de ingyér nem engednek melegedni. Ekkora bemegyek és letolok egy shake-t és egy kis sültkruplit. Ez kb. évente kétszer történik meg...

Ja, és miért ezeket? Mert a kaja ehetetlen szar szerintem...
  • FSpofon
    jah nem ártana, pár hónapig nem ennék mást :D

de egész eu-ban csak angliában meg spanyoloknál vannak pár helyen:(
  • Hegi90
    mondjuk az applebuzik is szeretik.

#32: na tessék, itt a bizonyíték xd
  • Jim Morrison
    mult heten voltam, de a suti nem izlett :/ biztos kavet kene hozza inni.
    van nekem egy muanyag starbucks bugrem szivoszalas nagyon komoly :D kulfoldrol persze, itt nem lattam olyat, kiraly cucc pedig.
  • atomabszorpcio

csajozni meg ezzel kell sztárbákszba XDDD
  • LasDen #31
    legyen taco bell :D