110
Starbucks az új kávézó
-
#70 van benne még ilyen istentudja micsoda
ja igen. saláta -
#69 A hambi a következőkből áll:
Zsömle
Húspogácsa
Fűszer
Ketchup
Mustár
Uborka
Hagyma
Ezek közül mi nem illik egy hambiba? -
#68 Nem. Otthon a sarki himbihambisnál eszek hamburgert. A mekis meg egy rakás szar. Ott kezdődik, hogy minden szarral teletömik, aminek szeritnem egy hambiban nincs semmi keresnivalója... -
sanyicks #67 hát persze debrecenben hol van metró? :D -
G_ArchAngel #66 Picit jarj tobbet SB-ba;)
Egyreszt kanapekon is fetrenghetsz, masreszt kurva hangulatos a 'mienk' mert hidegben mukodik a kandallo is. Minden cucc bevizsgalt, igy a dietazok is nyomathatjak a vanillia szirupot a skinny milk-be, otthon sem tudod energiaszegenyebbre kesziteni.
Ez a marketing resze, figyelnek arra, hogy ne hizni menjel be.
Tobb tucat helyben fozott kavebol valaszthatsz - az a baj, hogy a tobbsegnek errol fogalma sincs, csak a papirpoharas junk coffee-t latja, pedig a valogatott kavek igencsak odavernek meg egy olasz, magankezben kevo kavezonak is.
A hangulat - mivel franchise - szinte mindenhol mas, vannak apro 6-8 asztalos, teraszos, barokk vagy art deco, esetleg bauhaus stilusban berendezett egysegeik.
Elismerem, belvarosban szopas, de en 'kertvarosban' lakok, igy minden nyugodtabb, meghittebb.
Ha a kedvesemmel akarok forrocsokizni, akkor azt az agyban teszem:)
A barataimmal meg jobb fetrengeni a szofakon... -
#65 "A tea,kávé,forró csoki,melange stb... ivászat (ha nem itthon teszem) akkor az nekem hangulatos,csendes kávézóban történik ahova le lehet ülni kényelmesen beszélgetni barátnővel.Van idő kiélvezni az egész procedúra szépségét.Az illatokat a természetes aromákat,zamatokat."
örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen itt, aki a kávét meg a teát nem csak azért issza, hogy ne fejelje le az íróasztalt. -
#64 A Starbucksban is pont az megy mint a mekikben.
Az ízfokozóval,cukorral és mesterséges színezőanyaggal telepakolt löttyöt iszod amit még túl is áraznak.Mivel még csak egy helyen van pesten ezért lehet sorakozni,nyomorogni,szenvedni.
A tea,kávé,forró csoki,melange stb... ivászat (ha nem itthon teszem) akkor az nekem hangulatos,csendes kávézóban történik ahova le lehet ülni kényelmesen beszélgetni barátnővel.Van idő kiélvezni az egész procedúra szépségét.Az illatokat a természetes aromákat,zamatokat.
-
#63 Subway
minőségi alapanyagokból jóság szendvicsek
hulladék mekis szeméttel nem említhető egy lapon... -
#62 És ki az a mindenki?
utolsó mondatod. NA, erre céloztam :) -
#61 vagy a hooters :( -
#60 Jönni inkább a Heart Attack Grill hozzánk... :( -
#59 fura, neroékkal nekem sose volt bajom :]
Viszont a forró löttyel vonat után futás nekem is megvolt már :D:D:D
A többivel egyetértek :] -
#58 Nem fikázom és nem is járok oda.. :DD 1-2x ettem ott. A krumpli nagyon finom, de ha több pénzem lenne se járnék gyakran.
#26 Mit mondjon rájuk? Retkek? Tetvek? Szürke patkányok? Nem mondja ezeket mert nem így hívják őket (hivatalosan). Semmi rosszat nem mondott róluk te meg nekiesel. Gondolkozz már. :)
Ez akkora hülyeség. Mindenki azt issza amit szeret (vagy amire pénze van). Persze vannak olyanok (mint pl.: te??) akik a divat alapján. Szerintem ez a fail.
-
G_ArchAngel #57 az internettel egyidos az a lehetoseg, hogy valamirol szar es jo kepet is lehessen beszurni...
nekem azert jol esik, ha a ronda, de friss zoldsegekkel nyomom tele a Mekis zsemlenel egeszsegesebb cibattakat, baguetteket...
Tessek, ez sem reklamkep, megis jobban nez ki, nemde?
-
#56 subwayyel az a bajom hogy árat emeltek elég pofátlanra, és ezzel egyidőben eltüntették a választható zöldségek harmadát kb -
#55 nem mondod? hidd el nem a képek miatt akarom, már ettem belőle usaban.
a mekiben meg szvsz ez volt eddig a legjobb szendvics
alap h nem a külső számít (pörkölt egy híg kutyaszarnak néz ki, mégis meg kell enni az utolsó cseppig :D), bigmacnél is az az élmény, amikor átharapod az egészet és a szádban mindenhova odanyomódnak az ízek, hát nem sok minden múlja felül :D
-
Fincsinek tűnik. -
DRFlame #53 Nem kell mindent kipróbálni, hogy véleményünk legyen róla.
A drogok káros hatásait nem csak úgy ismerheti meg az ember, hogy kipróbálja.
Én pl. a dohányzást gyűlölöm.
Sose próbáltam, de a környezetemben sokan dohányoznak, és utálom. Az eldobott csikkekről meg ne is beszéljünk, főleg amikor ott van a kuka mellett.
Akkor én majd csak akkor utálhatom, ha kipróbáltam?
(Nem fogyasztok drogot, csak orvosi célra, akkor is csak ha nagyon muszáj) -
Valaki ennyire nem bírja ki a szeretett kávéja nélkül XDD -
Hát ja, a különbség a képeken is látszik.
-
#50 ekkora faszságot amit te most írtál ritkán látok/hallok. szerintem te sem gondoltad komolyan ezt a hsz-t. -
#49 kicsit utána néztem és van az még más nagyobb városokban is. szóval tévedtem.
kfc engem hidegen hagy. -
JackMeadow #48 amit nmem próbáltál ki azt hogy ócsárolhatod, énse vagyok különösebb rajongója az energiaitalnak, de a márkásabb fajtáknak kifejezetten jó izük van jéghidegen jól tud esni -
#47 mint a KFC-ből :||||||| -
#46 kár nincs elterjedve a subw itt magyarországon. 1 darab van debrecenben többi mind bp-n van. -
#45 Jó, ha ott élnék ahol te, akkor lehet én is inkább KFC-be vagy taco bell-be mennék... -
G_ArchAngel #44 Szinten nem jarok Mekibe, szvsz szarok az izek, inkabb Subway, ahol en valogatom ossze a kajat es nincsenek benne muanyag szoszok:) -
#43 Párizsban is van a modern üzleti városrészben a La Défense-ben!
Én utálom a kv-t csak párom miatt járok ilyenekbe...max egy fehércsokit iszok a süti mellé :) a Costa-s meggyes márványtorta a kedvencem... -
#42 Vizsgáltasd meg a nyelved, a mekis kaja kurvajó. Vagy csak "divatból" fikázod le, hogy ne tűnj túl közönségesnek.
Azt hiszem az utóbbi valószínűbb, mivel olyan emberrel még nem találkoztam, akinek nem ízlik a mekiben semmi. -
#41 PhotoShop-os kaja....gizda...azt ne hidd, hogy ez az, amit majd a kezedbe adnának.... -.-
Ez a föld nevű bolygó....üdvözlünk idegen! -
#40 Mi ebben a meglepő? -
G_ArchAngel #39 A Nero eleg fosch, kb 2-3 adag extra koffeint kell kernem bele, hogy kavet igyak, a legtobb uzletuk igenytelen es mocskos.
Costa es SB kb. ugyanaz az a szint junk coffee minoseget nezve, de ugye ezeknek a helyeknek nem is az a lenyege, hogy egy becsi kavezoban erezzuk magunkat, XIX.szazadvegi hangulatu kornyezetben.
Itt az a moka, hogy befutsz, lehuzod a kartyat es mesz a metrora egy viszonylag jo minosegu forro italt kortyolva. Mert akarki akarmit hisztizik, nem szart arulnak, akkor mar bezarhattak volna, mivel nem gyenge a konkurencia. Nalunk raadasul 50m-en belul van Nero, Costa, SB.
Amugy eleg jol megfigyelheto, hogy melyiket milyen nemzet reszesiti elonyben.
Nero inkabb a kelet-europaikae, araboke, indiaiake, Costa a latinoke, torokoke, SB az azsiaiak, nyugat-europaiak, britek, angolok, amerikaiak, ausztralok kedvence. Legalabbis Londonban.
Ami meg mellettuk szol az a Fair Trade (tehat tobbet fizetnek a termesztoknek, mint amennyit a nagy multik), illetve a Free WiFI, ami sajnos meg mindig nem divat Londonban sem mindenhol, vagy korulmenyes a csatlakozas. -
#38 "Mert a kaja ehetetlen szar szerintem..." -
#37 egyél egy bigmacet és még egyet akarsz majd enni! :D -
#36 És ki az a mindenki? Én kb. akkor járok mekiba, ha tél van és elment a HÉV-em röplabda edzés után. Ekkor már éhes is vagyok, de ingyér nem engednek melegedni. Ekkora bemegyek és letolok egy shake-t és egy kis sültkruplit. Ez kb. évente kétszer történik meg...
Ja, és miért ezeket? Mert a kaja ehetetlen szar szerintem... -
#35 jah nem ártana, pár hónapig nem ennék mást :D
de egész eu-ban csak angliában meg spanyoloknál vannak pár helyen:( -
#34 mondjuk az applebuzik is szeretik.
#32: na tessék, itt a bizonyíték xd -
#33 mult heten voltam, de a suti nem izlett :/ biztos kavet kene hozza inni.
van nekem egy muanyag starbucks bugrem szivoszalas nagyon komoly :D kulfoldrol persze, itt nem lattam olyat, kiraly cucc pedig. -
csajozni meg ezzel kell sztárbákszba XDDD -
#31 legyen taco bell :D