Starbucks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont a forró löttyel vonat után futás nekem is megvolt már 😄😄😄
A többivel egyetértek :]
#26 Mit mondjon rájuk? Retkek? Tetvek? Szürke patkányok? Nem mondja ezeket mert nem így hívják õket (hivatalosan). Semmi rosszat nem mondott róluk te meg nekiesel. Gondolkozz már. 😊
Ez akkora hülyeség. Mindenki azt issza amit szeret (vagy amire pénze van). Persze vannak olyanok (mint pl.: te??) akik a divat alapján. Szerintem ez a fail.
nekem azert jol esik, ha a ronda, de friss zoldsegekkel nyomom tele a Mekis zsemlenel egeszsegesebb cibattakat, baguetteket...
Tessek, ez sem reklamkep, megis jobban nez ki, nemde?

http://gaborszantai.co.uk/
Arab money
a mekiben meg szvsz ez volt eddig a legjobb szendvics
alap h nem a külsõ számít (pörkölt egy híg kutyaszarnak néz ki, mégis meg kell enni az utolsó cseppig 😄), bigmacnél is az az élmény, amikor átharapod az egészet és a szádban mindenhova odanyomódnak az ízek, hát nem sok minden múlja felül 😄

Arab money
A drogok káros hatásait nem csak úgy ismerheti meg az ember, hogy kipróbálja.
Én pl. a dohányzást gyûlölöm.
Sose próbáltam, de a környezetemben sokan dohányoznak, és utálom. Az eldobott csikkekrõl meg ne is beszéljünk, fõleg amikor ott van a kuka mellett.
Akkor én majd csak akkor utálhatom, ha kipróbáltam?
(Nem fogyasztok drogot, csak orvosi célra, akkor is csak ha nagyon muszáj)
:3
kfc engem hidegen hagy.
:3
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Én utálom a kv-t csak párom miatt járok ilyenekbe...max egy fehércsokit iszok a süti mellé 😊 a Costa-s meggyes márványtorta a kedvencem...<#finom>#finom>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Azt hiszem az utóbbi valószínûbb, mivel olyan emberrel még nem találkoztam, akinek nem ízlik a mekiben semmi.
Ez a föld nevû bolygó....üdvözlünk idegen!
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Costa es SB kb. ugyanaz az a szint junk coffee minoseget nezve, de ugye ezeknek a helyeknek nem is az a lenyege, hogy egy becsi kavezoban erezzuk magunkat, XIX.szazadvegi hangulatu kornyezetben.
Itt az a moka, hogy befutsz, lehuzod a kartyat es mesz a metrora egy viszonylag jo minosegu forro italt kortyolva. Mert akarki akarmit hisztizik, nem szart arulnak, akkor mar bezarhattak volna, mivel nem gyenge a konkurencia. Nalunk raadasul 50m-en belul van Nero, Costa, SB.
Amugy eleg jol megfigyelheto, hogy melyiket milyen nemzet reszesiti elonyben.
Nero inkabb a kelet-europaikae, araboke, indiaiake, Costa a latinoke, torokoke, SB az azsiaiak, nyugat-europaiak, britek, angolok, amerikaiak, ausztralok kedvence. Legalabbis Londonban.
Ami meg mellettuk szol az a Fair Trade (tehat tobbet fizetnek a termesztoknek, mint amennyit a nagy multik), illetve a Free WiFI, ami sajnos meg mindig nem divat Londonban sem mindenhol, vagy korulmenyes a csatlakozas.
Ja, és miért ezeket? Mert a kaja ehetetlen szar szerintem...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
de egész eu-ban csak angliában meg spanyoloknál vannak pár helyen😞
Arab money
#32: na tessék, itt a bizonyíték xd
van nekem egy muanyag starbucks bugrem szivoszalas nagyon komoly 😄 kulfoldrol persze, itt nem lattam olyat, kiraly cucc pedig.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
practitioner of the forbidden arts of death
szerinted miért van spoilerben....??? mert nem ide való!
Én nem "cigóztam" csak gondoltam az lehetsz, mert csak azok rajonganak a westendért.... <#mf2>#mf2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
az energiaitalt nevezném inkább mai failnak. nem ittam még soha életemben, és elvbõl sem fogok, de akárhányszor felbont valaki egyet mellettem, megcsap az undorító szaga, nem tudom hogy lehet azt meginni.
DFTBA ಠ_ಠ
www.chem.yale.edu/
#21 LOL
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(u.i.: nem akarok senkit megsérteni, de Én úgy vélem, amíg az önkormányzatra az van kiírva HIVATALOSAN, hogy CIGÁNY önkormányzat, addig ne pof@zzon egyik se, ha annak nevezik ami)
energiaital legalább akkora fail, mint a kávé, csak újabb
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!