110
Starbucks az új kávézó
-
#30 #26 -
#29 luvolom a koféét, majd benézek ha arra járok -
#28 nah tessék!
szerinted miért van spoilerben....??? mert nem ide való!
Én nem "cigóztam" csak gondoltam az lehetsz, mert csak azok rajonganak a westendért....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(csillog villog sok az ember....egyszóval cigánymágnes dzsuker hely, hálistennek a többi helyről is oda vonzza őket így vannak még tiszta helyek... -
#27 az energiaital azoknak az iqhuszároknak van, akik nem alszanak soha rendesen, és ezzel próbálják meg valamennyire helyrehozni a folyamatos fáradtságukat. a kávét nem csak azért isszák az emberek, mert koffein van benne. én kifejezetten szeretem az ízét, ha magamnak csinálhatom meg úgy, ahogy szeretem, és ha este megkívánom, akkor koffeinmenteset iszom.
az energiaitalt nevezném inkább mai failnak. nem ittam még soha életemben, és elvből sem fogok, de akárhányszor felbont valaki egyet mellettem, megcsap az undorító szaga, nem tudom hogy lehet azt meginni. -
#26 ne cigányozz ebben a topikban hé! Főleg ne engem. Állj be a gárdába, ha ennyire gyűlölöd őket. -
#25 korhoz van kötve, ki mit szeret inni? sztem inkább egyénfüggő -
#24 én a sorozat végére már bírtam:) -
ldavid #23 off/ semmi baj a cigány szóval, a roma magyar megfelelője
#21 LOL -
#22 ez kell a plebsnek. -
#21 Na, erről beszéltem. Szánalmas.
-
#20 Budapest legjobb helye? lol
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.... te valami cigány féle lehecc!
(u.i.: nem akarok senkit megsérteni, de Én úgy vélem, amíg az önkormányzatra az van kiírva HIVATALOSAN, hogy CIGÁNY önkormányzat, addig ne pof@zzon egyik se, ha annak nevezik ami) -
#19 Semmivel nem másabb mint mondjuk a Coffee Heaven vagy a Costa. Ezek a kávézók ráadásul totál ugyanúgy néznek ki, ugyanaz a kínálat, ugyanazok az adagok, esküszöm csak a logó más. Nem értem mi volt ez a nagy felhajtás. Tiszta röhej, hogy nyitás után 2-3 héttel is amikor arra mentem, olyan hosszú sor kígyózott, mintha plazma tv-t osztogatnának... -
#18 Imádom a Starbucks-ot, amikor Írországban vagyok, sokat járok oda, iszonya finom dolgok vannak :) Majd ha Pesten járok benézek. -
DRFlame #17 pff.
energiaital legalább akkora fail, mint a kávé, csak újabb -
#16 angliában voltam starbucksban rendszeresen, de a nero vagy a costa jobb \o/ -
#15 bor is elég gáz
40 alattiak már nemnagyon isszák -
#14 bor helyett meg alkoholos oldat mi?
hagyjuk már
-
#13 kávé = elmúlt századbeli fail
energiaital = win -
#12 engem nagyon irritál, amint meglátom falra mászok -
#11 Budapest legjobb helyén? -
#10 jajmár, mintha nem Európában lenne a legkomolyabb kávézói kultúra :P
egyébként szerintem jól megfér egymás mellett a "saját" (olasz, német stílusú) és az amerikai megközelítés, ideje volt már, hogy megérkezzen a Starbucks.
Korrekt minőségű kávé + sütik, egy adag parasztvakítással, hogy biztosan pörögjön az üzlet :) -
#9 mondjuk annyi hogy én még "sima" kávézókba sem járok...
nőknek gondolom jó dolog azért ha beülnek 1-1 helyre kokettálni egymással.
szerintem ugyan az lesz mint a gyorséttermekkel. például mindenki fikázza a mekit, mégis mindenki ott eszik :D
-
#8 a kávéval magával nem lenne baj, nagyon jódolog az -
#7 -
#6 csajok között menő -
#5 Még egy "jó" dolog amerikából...
Szoktassuk rá az embereket a kávéra,mert az olyan jó... -
#4 -
#3 parasztvakítás -
#2 -
#1 Starbucks
Egy új kávézó budapest legjobb helyén. Tegnap voltunk szüleimmel kipróbálni és ittam egy kakaót.
Azt kell mondjam hogy nagyon finomvolt. Kar hogy vidéki vok, mert jönnék minden nap ide. (tele van csajokkal XD)
Aki mar volt itt megoszthatna a tapasztalatait hogy mit ivott, mennyiért. Mert sajnos nem olcsó.
Gondolom maradhat a topik ha már van McDonalds is.