Starbucks

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
jajmár, mintha nem Európában lenne a legkomolyabb kávézói kultúra 😛
egyébként szerintem jól megfér egymás mellett a "saját" (olasz, német stílusú) és az amerikai megközelítés, ideje volt már, hogy megérkezzen a Starbucks.
Korrekt minõségû kávé + sütik, egy adag parasztvakítással, hogy biztosan pörögjön az üzlet 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

tigeroo
mondjuk annyi hogy én még "sima" kávézókba sem járok...
nõknek gondolom jó dolog azért ha beülnek 1-1 helyre kokettálni egymással.

szerintem ugyan az lesz mint a gyorséttermekkel. például mindenki fikázza a mekit, mégis mindenki ott eszik 😄

Kicsikiraly
a kávéval magával nem lenne baj, nagyon jódolog az

DFTBA ಠ_ಠ

Rage47
Hegi90
csajok között menõ

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

milk4
Még egy "jó" dolog amerikából...<#falbav>
Szoktassuk rá az embereket a kávéra,mert az olyan jó...

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Kicsikiraly
<#eljen>

DFTBA &#3232;_&#3232;

MR ME
parasztvakítás

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

atomabszorpcio

www.chem.yale.edu/

atomabszorpcio
Starbucks

Egy új kávézó budapest legjobb helyén. Tegnap voltunk szüleimmel kipróbálni és ittam egy kakaót.
Azt kell mondjam hogy nagyon finomvolt. Kar hogy vidéki vok, mert jönnék minden nap ide. (tele van csajokkal XD)
Aki mar volt itt megoszthatna a tapasztalatait hogy mit ivott, mennyiért. Mert sajnos nem olcsó.
Gondolom maradhat a topik ha már van McDonalds is.

www.chem.yale.edu/

← ElőzőOldal 3 / 3