Predators: Antal Nimród megcsinálta?

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én az ilyen hsz-eken már meg sem lepõdök.
Jól tükrözi a magyar felfogást.
Szerintem itt most nem az a lényeg, hogy konkrétan dvdrip vagy brrip.
Ez kb. ugyanolyan gyûjtõnév, mint hogy a dvd-re is sokan még azt mondják, hogy cd lemez. Pedig bele lehet kötni, hogy az bizony dvd.
Imikém.

Mibõl gondolod, hogy aki a warezre szavazott, az egyébként megvenné a filmet vagy elmenne moziba?
IMYke2.0.0.0
DVD-ripes dolog...
Hát Te is fiam Brutus?
Magyar fiunk nyugati mûvét le-WRZ-olni, ráadásul egy egykoron remek akciófilm újragondolását?
Az "olcsóbban majd megveszem" hozzáállás még hagyján.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mármint hogy nem vesznek mozijegyet vagy hogy DVD ripet töltenek le? Én is inkább a BD ripre voksolnék, ha lenne.

LZ forever

IMYke2.0.0.0
Azért eléggé szánalmas a kérdõív eredmény...
A második helyezettre gondolok. Sokat elárul a filmrajongókról...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Bekerül a Quadrology mellé - kérdés, hogy gondoljak a jövõre és azonnal Blu-Ray legyen, vagy vegyek csak DVD-t... komoly dilemma... 😊

bertino
en megveszem BR-en.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sztárok nélkül?
Azért Adrian Brodynak csak becsúszott egy Oscar, bár igaz az zsidós film volt, kötelezõ díjazással. <#phone>
Danny Trejo és Laurence Fishbourne azért nem kis nevek, viszont Adrian Brody kifejezetten NAGY név. A "sztárok nélkül" óriási hülyeség.
az...egy...szemét volt, és most nagyon finoman fogalmaztam. Hihetetlenül nagy csalódás volt nekem. Idegesítõ, béna, szánalmas film, de az avp 2 se sokkal jobb.

Nagyon jó elõjel ez a 7,5-ös imdb-s helyezés ezért ezt meg kell néznem.
Skynet
Röviden: Sem az alienek sem a predatorok nem hozzák benne a régi filmek szintjét,nincs semmi para,semmi horror hangulat (holott az alien filmek régen kemény Sci-fi horronak számítottak), olyan szinten hogy még egy szaros 18as karikát sem kapott...
Molnibalage
Mi baja a szerzõnek az elsõ AVP-vel? Én csak azt láttam, de nem volt túl rossz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ugyan már, ez siker? Vicc. Jövõ héten már a top20-ban sem lesz benne, két hét múlva meg jön a orosz dvdrip. A magyar forgalmazó fejesét pedig ki kell rúgni.
Akkor is ha addigra megromlik!
Hajrá Nimród! Készítjük a csipszet 19-ére! 😊))
Én tegnap néztem meg moziban. (mielött valaki megorrolna, nem magyar honban néztem.)
Nem volt rossz, de sokkal jobb is lehetett volna. És itt most ( ahogyan az Armored esetében is) megint nem Antal Nimród rendezésével volt a gond, hanem a nagyon egyszerû A/2-es forgatókönyvön.
Nagyon kidolgozatlanok és jellegtelenek a karakterek. Sajnos senkiért nem tudtam izgulni, hogy életben maradjon.
Amit még hiányoltam benne az az akció! Igen, abból sajnos nincs olyan sok, mint amit a trailer ígért, de ami van, az rendben van.
Vannak benne újítások, és 1-2 nagyon jó ötlet, de sajnos azok sincsenek kihasználva.
SPOILER:
Gondolok itt pl. a repkedõ Predire aminek a hátára egy jetpack volt erõsítve. Na ebbõl jöhetett volna több!
Mindent egybevetve sajnos csak kicsit jobb mint az átlagos akciófilmek. Na persze az AVP-ket simán legyûri, de még bõven lehetne rajra simitgani.
Nekem 10/6.5
brody és fishburne kaptak 1-2 milliót a filmért felsõ hangon. õk még a b-listától is messze vannak, örülnek ha mozifilmben szerepelnek, nem mennek egyenesen dvd-re.
Letöltöm 1080p-ben
Csak 40 millából forgatták? Azt hittem, ennél brody + laurence fishburne gázsija is több...
Hajrá Nimród!😊
← ElőzőOldal 3 / 3