Predators: Antal Nimród megcsinálta?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kb 2 havonta bulizom egy jót és akkor sem 8 heti bulizás árából.
Egyedül moziba menni meg kurv@jó <#duma>#duma>
Szerintem.
Én szívesen olvasgatok ilyen review-kat. Megsporoltatok nekem egy IMDb, Rotten, Boxmojo túrát, plusz érdekes a szavazás is <#wave>#wave>
És akkor egy kis
Az h valaki warezol az nem azt jelenti rögtön h azért teszi mert "ha ez ingyé van akkor miért fizetnék érte" a hozzáállássa.
Én nagyon szeretem a filmeket így nagy warezos, mozibajáró és dvd gyüjtõ vagyok. Ha valami annyira érdekel (és ez többnyire azért van mert bízom az alkotókban) akkor természetesen megnézem moziban. Na nem mintha túl sok minden tudna ennyire felcsigázni (évente csak egy Ridley Scott film jön ki <#crazya>#crazya>) de ettõl függetlenül havonta egyszer átlagosan elmegyek moziba. Ha nagyon tetszik a film akkor hajlandó vagyok beülni rá akár kétszer is.
Vannak filmek amik jónak tûnnek, de hatalmas csalódás. Ma már nem vagyok olyan bevállalós mint régen (annyi szart láttam moziban hogy huhhh) így azokat inkább leszedem és olyan 80-90%-ban örülök h nem költöttem rá. A sorozat meg külön egy vicc. Miért várjon az ember éveket h eljusson ide a balkánra egy sorozat ami esetleg érdekelné. Leadják a legújabb epizodot és pár óra múlva már fent van a HD-Rip. Közben meg az érdeklõdésünket magyar'röhely'celeb mûsorokkal és a 60. Bud Spencer filmmel akarják elvonni. A Houst szerették, nézték... hát nem késõbbre rakta a drága TV2.
Amúgy egy olyan országban ahol az adathordozók árába belekalkulálják azt h te BIZTOSAN illegális tartalmat fogsz felrakni* én nem ítélek el senkit a warezolás miatt.
*Ami nem illegális mert a HUN törvények szerint saját használatra azt szedsz le ami nem szégyellsz)
Szerintem.
LZ forever
Ha meg érdekel a film, egyedül sem annyira ciki. Én is voltam már. Na jó, kicsit ciki tényleg.
LZ forever
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Na errõl beszélek. Minek ide kombájn amikor a kasza is jó a parasztnak!
Ne vedd személyeskedésnek!
A mozik többsége (nem tudom szám szerint mennyi ) már átállt digitálisra vetítésre.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Csak Tom Hanks kapott 15 milliót, de ez nem érdekes: bõven behozza a film ezt a ktgvetést.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nem azt mondtam, hogy jó a film, hanem maga a mozi élménye, az amiért már érdemes felkelni a karosszékbõl, még ha a film nem is annyira bravúrozik. Fõleg ha barátnõvel esetleg egy jó baráttal nézed, és utána beültök valahova még meginni valamit és elbeszélgetni a pozitív/negatív élményekrõl amit a film nyújtott.
Lehet hogy csak én vagyok maradi a 32 évemmel, de nekem egy mozi még mindig több élményt nyújt mint bármilyen hiper-szuper házimozi.
lolz
anti hero
Ciki az lenne, ha cikket írnék a kamerás verzió alapján és azért pénzt kapnék.
Éljen a kalózkodás! :)
Nekem meg ez a véleményem, aztán lehet támadni!!!
btw, a pitch black nagyjából ugyanennyi pénzbõl készült. mai áron pármillióval kevesebbõl, de azt tudd be a színészek és a stáb bére közti különbségnek.
Iszonyú csalódás volt, az AvP elsõ részével össze sem lehet hasonlítani, az egy korrekt sf film volt, ez meg egy maskarás zs-kat akció. Rángatott kamera, sünkutya az egyetlen idegen lény (a predatorokon kívül), nullával egyenlõ cgi, és bakitömkeleg.
Abszolút megértem Robert Rodriguezt, hogy ehhez nem adta a nevét (mint rendezõ), és A. Nimródnak is kár volt elvállalni, úgy fest 40m dollár kevés egy idegen bolygón játszódó film leforgatásához. Pláne az Avatar után, ami látványban igen magasra tette a mércét, ez a film meg sem próbálja átugrani, inkább alagutat fúr alatta. Sztori nulla, hentelés gyenge, semmi eredeti nem volt benne, minden jelenet volt már más filmekben.
Sajnálom, mert ezután nem valószínû, hogy lesz még Predators folytatás.
Nemrég vettem jegyet élõ koncertre, amivel azt üzentem a zenészeknek, hogy jöjjenek máskor is. Közben minden zenéjüket letöltöttem internetrõl...
https://twitter.com/foodlfg
"...Toy Story 3 áll 22 milliós hétvégi teljesítménnyel. (A 200 millióba kerülõ film..."
Pff bazz... Utóbbiban se kamera, se színészek, se helyszínek, semmi "fizikai" stáb, mégis 5x-ösébe került. Durva. Hová szaladt a világ, ejj... :-)
Igen jól mondod, aminek a hangsávja majdhogynem élvezhetetlen.
Én Bécsben néztem meg. Itt is rengeteg film bemutatóját szokták elcsúsztatni.
Csak egy példa: A Surrogates/Hasonmás címû filmet, majdnem fél évvel az amerikai/angol premier után mutatták itt be. És rengetegen voltak a moziban, jó rendben hétvége volt, de majdnem telt házas volt, ami azért még egy nagyon centrum orientált mozihoz képest is nagy szó.
A Predators-nál viszont kb. ha 15-en ültünk a teremben, és a 4-ik napon néztem. Persze az télen volt, most meg kánikula van.
Ami meg a pénzt illeti, ahogy Barakukk is mondta: diszkó, alkohol, cigi, drog.
Ezekre mindig van pénz, és ezek nem 2-3 ezer forintos dolgok egy hétvégén hanem legalább 5000-10000 Ft
Mindenki arra költi a pénzét amire akarja nyilván, de akkor ne gyertek nekem ilyenekkel, hogy mert a fiataloknak nincs a mozira pénzük.
Nem izgultam magam halálra, de azért összességében nem volt unalmas a film.
Az a baj, hogy van aki már túl sok filmet nézett és nehéz bármivel is igazán meglepni. Ne várjátok el, hogy kinyalják a seggeteket.
Van pár jó nevû színész a filmben és a kötelezõ elhullás is folyamatos. Van jó néhány igazán eredeti ötlet is ami némileg feldobja a filmet.
Nem fogom szét spoilerezni a hozzászólásomat.
Akinek bejött az elsõ rész és még a második résztõl sem dobta ki a taccsot, annak érdemes lesz megnézni.
A fanyalgóknak pedig sós mogyorót <#conf>#conf> .
Ne hasonlítsátok össze az AVP filmekkel, mert teljesen felesleges.
Az pedig, hogy az AVP 2 szintjén - vagy alatta - van, totál hülyeség.
Amikor megnéztem az AVP 2 a moziban, akkor arra gondoltam, hogy visszakérem a jegyem árát. A predátorok nem ilyen mozi.
Jaj, most én is összehasonlítottam <#banplz>#banplz>
Akkor én most a "ritka kivétel" lennék? Régebben (úgy '99), még elképzelhetõ volt, hogy megnézzek egy-egy filmet (semmiképp nem látvány filmet), ebben a verzióban, mivel a megjelenése után is csak hosszú idõ múltán lett elérhetõ jó minõségben. De ma már, mikor a megjelenést követõ (még talán ez is túlzás) 3. hónapban elérhetõ BD, de minimum DVD-ripben. Hát erõsen kell h. érdekeljen a film, h. erre vetemedjek. Moziban meg eléggé kiábrándító lehet egy két folyamatosan röhögõ ökör társaságában, akik mindig vannak...
Nekem egyébként a Kontroll sem tetszett, meg az Armored sem. A Vacancy is csak egyszer nézhetõ film volt, bár az elõbb említett két filmet magasan veri.
De havi 3-4 istenes berúgás diszkóbelépõvel sosem okoz gondot, ugye? :)
Nem is arról van szó, hogy letölti-e vagy sem, hanem, hogy a rendezõ és az operatõr is magyar származású, akik egy olyan filmmel jelentkeztek, ami igen csak hiánycikk manapság. A Predator az egyik legkultikusabb szörny a filmtörténelemben. Ráadásul a visszajelzések is elég jók, ami a horror mûfajánál igen csak ritkaságnak számít. Még így is lehet zsákbamacska, de azt hiszem megszavazhatunk neki egy kis bizalmat, ha másért nem a magyar vonatkozás miatt.
Hülyeség. Egyrészt amikor hónapokat csúszik a film egy ostoba marketinges miatt a szupergyors net korszakában... másrészt az emberek igenis átverve érzik magukat amikor több hónapos mozifilmre kellene pénzt kiadni, amikor már van letölthetõ verzió is, ami ugye nem bûncselekmény vagy ilyesmi. Tudod, spórolás meg ilyesmi. Amúgy meg buta vagy, mert a r5dvd-n bár van orosz hangsáv, a rip-et angolul nyomják ki.
Azért jó próbálkozás, csak satnya. Majd máskor.. jobb lesz.
Egyedül a zene emlékeztetett a hajdani világsikerre, más nem. Sajnos.
Ezek szerint te egy igényes, az átlag feletti magyar vagy.
A DVD rippeket fõként a fiatalabb korosztály tölti, akinek tényleg nincs pénze havi 3-4 premierfilmre. Még a mozira sem.
Az tény, hogy a p2p társadalom el van kapatva, de sok mindenben igazuk van.
Azt kellene felfogni, hazudozással ezeket az embereket már nem tudják fogyasztásra késztetni.
Ez a technológia elég kiforrott ahhoz, hogy nagy tömegeket lásson el "kulturális" mondanivalókkal. Talán ha reális áron fizetõssé tennék a torrentet és limitálnák a letölthetõ mennyiséget, példa:
3000 huf 15 letölthetõ film nézhetõ felbontással, viszonylag alacsony audio és video bitrátákkal, rendezõi verzió kizárva. DVD Blu-Ray kizárva.
Aki ezek kalózkodik, azt teljes erkölcsi nyugalommal seggbe lehet kúrni.
Viszont így mindenki tudhatná, hogy mire adja ki a pénzét.
Riszpekt Viki! <#nezze>#nezze>
https://twitter.com/foodlfg
Ez a gond kedves Szartúriusz!
Gondolkozz el rajta!
Kikérem magamnak, én már összeálltam.
touché...
Mi köze a nemzetiségnek ahhoz, ha nincs pénz és az ember nem akar zsákbamacskát venni?
A legtöbb filmbemutató aljas hazugság és csak a pénz szaga érzõdik rajta.
Miért kellene megvenni x ezer forintért egy zsák fost?