Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
Ez így elsõre, nem szar, inkább elég demotiváló, mintha DMC vel játszanék, de ott legalább nekem kell nyomogatni a támadást, itt egy bal katt és a gép magától automatikusan mindenféle szuper-mega akrobatikus kombóval szétvág egy képernyõnyi ellent... az egész harc egy nagy script és kész. igazából nem is te játszol, max kattinatod kell, de azt meg tudja egy drágább egér makróval.
Már követni nem tudom néha mi történik a képernyõn. a grafika tényleg csúnyább, és mondhatod h hát ez nem is max, mert demo, nem dx11 de ez nem lesz szebb ez így van megrajzolva, a teljesben, is csak a hdr vagy bloom, fények lesznek látványosabbak magasabb grafon, a textúrák élénkebbek, részletesebbek, de attól még a darkspawnok, ogre ugyan olyan hülyén fognak kinézni, hiába very hight beállítás. Egyedül a környezet és az emberek amik jók.
Bukni nem fog mert manapság azok a játékok a menõek amibe semmit nem kell csinálnod 1-2 klikkelésen kívül.
Ez tényleg naon konzolosra sikerült.

A DAO még normalon sem hent, közel s távol van a kát játék egymástól demo alapján. Hiába DAO ban normalon könnyen haltak, azért akkor sem vágtad 20 felé 2 másodperc alatt az ellent.

- Túl gyors, túl h&s, túl anime graf, és windows tálca quickbarnak.
+ Mégis DA2, talán ad 80 órát, jó történet mellett, a szinkron viszont nagyot dob a párbeszédeken, ötletes skill tree

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

vége. már le is mondtam a megrendelést, jó lesz virágbolti verzió is.

Juj.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Prince23
na ja, ez engem is nagyon iritál.

Prince23
ez elsõ benyomás, demo alapján, de le is írtam a végén. tudod vannak demótesztek is...

lwb
Nekem sem tetszik.

Ez a divat, régi nótát fütyülök, de hack'n slash.Na nemsoká lejön nekem is és kipróbálom, hátha nem is annyira...

wedge31
Nekem ez a gyorsitás nem tetszik, olyan az egész mintha gyorsitott felvételt nézne az ember nem tudom mi ebben a jó...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

lwb
Kb 1 óra alatt kivégezhetõ a demo. Vagy még annyi se. A videok alapján már kb lejött, hogy milyen lesz - látszik, hogy ezt már inkább konzolra fejlesztették (mindegy max majd boxon vagy ps3on veszem meg, nagy árkülönbség úgysincs).

Ami nem tetszik: a varázsló mozdulatai annyira JRPG-sek, hogy az már szinte fáj. Meg az egész játék olyan, mintha a Capcom csinálta volna és nem egy nyugati fejlesztõbrigád.

Totti5
1 óra után értékelsz egy 100 órás játékot?😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

wedge31
A DA😮 is hent volt normálon, majd nightmare szinten kell játszani.

BoneDragon
Csak nem a hentrõl szólt az elsõ rész, ez a baj...
Bioware nem tudta, mit akar kezdeni a játékkal...

TDC Geronimo
Hát szerintem meg kirkwall magárét beszél. Fullba felrakod hardba vagy nightmarebe és máris nem lesz hent :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Na én feladtam a próbálkozást, majd holnap leszedem, amikor lement ez az õrület!!!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Prince23
Az elsõ rész sokkal szebb volt még közepes graf beéllítással. hát nem tom, a demó után mintha valami hiányozna.

majd jövök egy 10 perces gameplay videóval. de nem vagyok hanyatt esve sem a játékmenetétõl sem pedig a harcrendszerétõl. Ez...ez intha konzolos lenne nagyon. ez a pörgés harc közben, komolyan mondom ettõl még Wolverine is lassabb volt az X-men origins-ben:S

de jó kis hentjáték ez 😄😄

elsõ benyomás: 7.8 vagy 8/10

wedge31
Install...

Whááá, gyerekek! Most nézem, és 1-1,5 megával húz már!

A gamershelles torrent linket használjátok, ha tudjátok!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Sikerült letöltenem a torrent fájlt. 350-el tölt átlagban...

Próbáltam más linkeket, de azok max 60-80-al jöttek... szóval hagyom ezt...

BoneDragon
Az egész gamershell meg van halva.

A gamershell torrentes linkje meg van halva... még a torrent fájlt se tudom letölteni...

Sir Quno Jedi
nah felinstallva, megy a próba

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Pluskast
Próbáld ki úgy hogy az átvezetõ mozit kiveszed (asszem a beállításoknál ki lehet venni). Nekem ugyanis a német verzióval pont ugyan ez volt a gondom. Mérgemben letöröltem de közben meg rájöttem, hogy ezen a ponton - ugyanis éjjel kettõkor még ment - egy átvezetõ mozi van. Szóval próbáld meg úgy.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Azért valaki összefoglalná, hogy mi történt úgy délután 2 óta?

WTF? 108 új üzenet... Ja, kijött a demó... <#nevetes1>

Kongy
Én amúgy tuti meghagyom az eredeti kinézetet, mert mikor Mass Effect-ben próbáltam alkotni egy down kóros szerencsétlent sikerült csak...<#nyes>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Nos, akkor elnézést, én tudtam rosszul, akkor ez egy jó hír. 😊 Gondolom úgy megy majd mint a Mass Effect-ben. 😊

Amúgy meg, emlékeztek a Dragon Age-hez volt direkt karakter kreáló demó, viszont magával a játékkal nem játszhattunk. Ez most fordítva van, és én örülök neki.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Sir Quno Jedi
Lehet nõ vagy férfi és a három kaszt, azaz összesen hatféle választásod lehet.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

lehet valtoztatni a kinezeten, csak a demoban ez ki van kapcsolva.

Totti5
Csak emberrel lehet lenni az a kötött. Testre szabni lehet a kinézetet.

TDC Geronimo
A kinézetét meg lehet teljesen változtatni a fullba.

Totti5
Beszédes a tag!

Kongy
Ja, és 1 kérdés: a fõhõs megszólal, v néma marad?

Kongy
Teljesben sem lehet majd... Ez most kötött fõhõs, írták a gamer újságokban.

TDC Geronimo
Demoba nem, teljesbe lehet.

Rowlend
Karakteren lehet alakítani? Csak mert mindenhol ezt a faszit látom és kezdek félni, hogy esetleg a teljesben nem lehet majd. 😄

GET OVER HERE!

kiprobaltam pc-n is, es megmondom oszinten 360-on jobban bejott. annyira porgos lett a jatekmenet, hogy nagyon bena erzes volt kattingatni az egerrel, raadasul az interface azzal a csikkal a kepernyo aljan elegge zavaro. a grafika pedig kozel sem jobb annyival. viszont hihetetlenul eltalaltak a jatekot, a szinkron nagyon megdobja a jatekelmenyt, a bioware azt hiszem megint bizonyit.

Kongy
na most ez maxxal jön, próbálgassátok, a 3 link közül vmelyiket.

Kongy
azért érdemes végigpróbálni. 😄

TDC Geronimo
Gondolom kikapcsolható lesz

Kongy
premium server közel maxxal jön, de még várni kell és lassul. 😛

grebber
Itt valamelyiket nézzétek már meg nekem fullal jött!

Next PC upgrade: 2022

Kongy
tényleg nem vmi esztétikus az a csík...

TDC Geronimo
Ez a puszta valóban nem néz ki olyan jól, de kirkwall viszont igen. Többi részét inkább nem kommentálnám

én csak megnéztem mennyivel jön, már ki is nyomtam, nem érdekel a demo, úgyis lassan jön az eredeti

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Kongy
hát ez vicc, 20 kb/s-el jön...hát ebbõl hnap lesz sztem. xD Szaros 1 gb full sebességen lenn lenne 30 perc alatt max....

Sir Quno Jedi
elején meg 1 seed volt, kitalálod melyik...

Kongy
van kemény 5 seed és 700 leech xD

Kongy
Na most Gamershell féle torrenttel próbálkozom, Firefox letöltõ kilõve, mert utálom.

Sir Quno Jedi
Jah mer haverom kiszállt, de így is feltöltött még 5 gigát elõtte a többieknek.

Amúgy annyival jön többnyire, amennyivel feltölt az ember másoknak. EZ a kulcs ugye. Ha valakinek murván van kimenõ sávszélje, az csodákra képes.

grebber
Pedig a demóban van very high opció amit enged bekapcsolni!

Next PC upgrade: 2022