6609
Dragon Age II
  • ratgab
    De jó, hogy nem nekem kellett elmagyarázni...
  • MerlinW
    Kérlek előbb olvasd el mire válaszoltam.
  • DemonHunterW
    Dragon Age 2 Launch trailer!
  • wedge31
    Azt a 1600 pontot nem fizeted ki mert ajándék a SE meg nem 9 hanem inkább 10 ezerbe fáj.
  • MerlinW
    Téged is két pofára zabál fel a fogyasztói rendszer:) Azt az 1600 pontot is kifizeted, elköltöd, tehát ugyanúgy 9000Ft a játék:)
  • wedge31
    Én már szerda délután bemegyek érte, Signature Edition természetesen.

Igy voltam a DS2-vel is de aztán olvasva hogy a warezmatyik már tolják nem volt türelmem megvárni az EU megjelenést, jó volt az amcsi exe.
  • himpike
    A konzolos valóban hack'n slash.. megvárjuk a PCst.. de megint elriadtam a vásárlástól..
  • ratgab
    Én a Signature Kiadásra hajtok... az meg csütörtök előtt nem lesz a kezemben (vidék ugye), így hát azt az 1 napot én már röhögve kibírom!
  • wedge31
    Ha valaki nem bir várni amcsi exe-vel elfog indulni már keddtől a DS2-nél legalábbis jó volt ez a módszer.
  • ratgab
    Holnap live stream demó bemutató lesz a játékból... lehet, hogy nyerni is lehet majd!
  • Lacoka12
    azért némelyik skill hasonló a Dao 1 hez bár én a szerencsevadásznál hiányolom a forgószél skill
  • Drizzthsz
    Végig lehet nézni a kézikönyvet, s akkor legalább nem baszom el a skilleket elsőre :D
  • ratgab
    Még jobb is így talán... pénteken vagy szombaton szép kényelmesen tudsz nekikezdeni!
  • wedge31
    Detto.
  • Lacoka12
    én eddig minden játékomat a cd galaxis-tól rendeltem
  • MrAndree
    Végülis ez még a jobbik eset, DA 1nél a kiszállító cég szépen elkeverte a csomagomat, így péntek helyett hétfőn hozták. Na azóta elvből nem rendelek 576tól semmit.
  • robotnyk
    ha valaki megmagyarázza, hogy az ilyen szarkeverésre mi szükség van, annak marha hálás leszek.
  • wedge31
    Egy-két napig meg majd csak nézegethetjük mert aktiválni nem tudjuk...
  • MrAndree
    Érdekes. Mondjuk csütörtökön hozzák a signature-t, szóval elvileg csak 1 napot bukok, de akkor is érdekes.
  • ratgab
    Remélem! Egyre inkább hajlok rá, hogy CDG-nél 0 day veszem a Signature-t... az Ok: az ajándék 1600 Bioware pont a játék mellé!

Ha ennek árát levonjuk a Játék árából kerek 6300 Ft (!!!!)-ból kapunk egy 0 day játékot, ami ráadásul Bioware. Szerintem ilyen alacsony áron megjelenéskor még nem adtak AAA játékot (Most ez véletlen vagy szándékos az már megint egy más kérdés)!
  • Pares
    MEGAFAKE.
  • Prince23
    2 fokkal jobb a helyzet azon
  • ratgab
    Ebben biza van valami: RPG-t... Stratégiá-t nem lehet normáliasn megcsinálni konzolra... ezek mind inkább Pc-s műfajok
  • ratgab
    Mondjuk én csak Pc-n fogom nyomni, hátha az jobb lesz...
  • JethroHUN
    konzol esetében ez igaz... pc esetében ez fordítva van

@Prince32: a pc-s is ugyan az, csak több gomb + szebb, megint olyan játékot akart az EA csináltatni konzolra ami nem arra való
  • Prince23
    X, A, Y, B gombokhoz lehet majd rendelni a tulajdonságokat. szal a szarabbakat ugye automatikusan kilökjük, és helyette más, egy jobb skillt teszünk be. + RT variációi (ld x-men origins wolverine vagy castlevania avgy god of war kombók)

az A gomb eleve az alapmozdulatot tartalmazza, maradt még 3 gomb :D na ezeket kell variálni, ahogy fentebb leírtam. Wolverine-nál is ugy elehetett varriálgatni a skilleket, stb.

Az a nagy büdös helyzet, hogy az xboxos verzió egy hack and slash. akár hogy nézzük vagy nem nézzük, ez van. ja és a hiper gyorsaság meg rátesz 30 lapáttal. A mágust is csak néztem hogy a fenébe nem fárad el annyi csitt csatt csapkodásból, kurva gyorsan csinálja csitt csatt .....
    nagyot csalódtam a DA2-ben, ez van.

Kiherélt, steril változat a konzolos verzió.

nyilván a casula konzolosok nem értenek majd velem egyet.
    ja és az újfajta sztori se jön be
    5/10.
    Pc-s változat 7.5/10
  • zsozso29
    Úgy látom kint van...
    .mdx 6.58GB
    multi7 Orosz,Angol,Spanyol,Német,Lengyel,Olasz,Francia
  • wedge31
    Az nem is olyan érthetetlen, volt már itt olyan vélemény is, hogy olyan lesz mint a DMC...
  • ratgab
    Most tényleg nem akarok flamelni, de írja le valaki, hogy mitől Hack & Slash számára a játék! Iszonyatosan furdalja az oldalam, hogy megtudjam.

Akár jöhet privátba is!
  • kisokka
    Na azt én sem értettem, 63 pont?Play Station-el foglalkozó laphoz hogy kerül egyáltalán ilyesmi?Tényleg ilyen szar lett volna PS-en?Engem abszolút hidegen hagy minden konzol, de ez szerintem még így sem reális.
  • ratgab
    Folyamatosan kattingatsz, kombókat csinálsz, unlockolsz 4-5-15 gombból álló mozdulatokat? Hogy lenne már Hack & Slash könyörgöm, csak azért, mert van benne egy olyan változó, amit mozgásnak hívnak és ha kikerülsz (értsd elmozogsz... nemtom valahogy a valóságban is csinálhattak ilyet nem????????? Irónia off) a csapás szögéből, irányvonalából és az ellenfél elvéti, akkor nem sérülsz????

Miért az jobb volt a DA:O-ban, hogy amikor át akartál váltani másik ellenfélre és az eredeti ellen még egy nagyobb csapást elindított, de te már ott se voltál (reálisan el se érhetett volna az ütés), hanem elmozogtál új ellenfeled felé, akkor még mindig eltalált az első ellen (csak azért, mert már kidobta a gép kockán, hogy az bizony téged eltalál, de mit ad isten a távolságot baszott beleszámolni!) és sebződtél???

Hack & Slash RPG elemekkel??? Ennyi erővel a DA:O is Hack & Slash RPG elemekkel... Komolyan mondom ilyen erővel játszhatnátok táblás sakkal... jah nem mert abban is hibát találnátok.

(Nem a játékot védem, mert semmi érdekem nem fűződik hozzá, csak nem értem ezeket az eszetlenül nagy baromságokat, amiket egyesek írnak... Nem csak téged Prince23)

Konzolon a DA:O se lehetett más akkor.
  • Pares
    Jó.
  • Pares
    Ha Te mondod.
  • wedge31
    Ha temetném nem venném meg, sőt a demo alapján jobb lesz mint vártam én csak az értékelésekre reagáltam.
  • Pares
    Nem én raktam össze. A Bioware Socialon egy topikban egy fórumozó összeszedte az eddig megjelent összes Reviewt.
  • ratgab
    Ne temesd még ilyen hamar, lehet, hogy jó lesz ez!

• erasmus4
    Ha ilyet csinálsz olyankor illik a legnagyobb és legkisebb szavazatokat kivenni mert midnig vannak olyanok akik nagyon túl illetve lepontoznak lásd
    PSM3 - Buy It Award

DAII: 90
    DAO: 63
    mindenhol máshol 9 fölött...
  • Prince23
    Majd meglátod, milyen steril lesz, szinte minden tekintetben :) A harcrendszer nyilván PC- jobb volt, több a lehetőség.

de nem mondok többet még... most.
  • Lacoka12
    én a Pc játékokat jobban szeretem
  • wedge31
    Most öszintén ki a fenét érdekel, hogy a konzolos verza mennyi pontot kap ?

A pc-és értékelések magukért beszélnek látszik a különbség a DA:O-hoz képest.