6609
Dragon Age II
  • Prince23
    Pedig sokkal rosszabb, konzolon olyan mint a X-men origins wolverine, HACk and SLASH! Rpg elemekkel

nem értem ezeket a tesztpontokat :S

de meg is figyelhető a PC magazinok szánalomból adhattak neki 80+ pontot, míg a konzolosok eleve 90+ . ez nagyon is érthető, hioszen azokon hackandslash a menő. na ez most náluk forradalmi ebben a formában (da2) :)
  • Pares
    Reviews:

Official XBox Magazine

DAII: 9.0
    DAO 9.0

PCGamer (Swedish)

DAII: 85
    DAO: 95

PCGamer (UK) - Editor's Choice Award

DAII: 9.4
    DAO: 9.4

PC Games (Germany) - PC Games Award

DAII: 88
    DAO: 91

Gamestar

DAII: 87
    DAO: 92

PSM3 - Buy It Award

DAII: 90
    DAO: 63

Averages:

DAII: 89
    DAO: 87.5

---

Eddig a DA2 jobban áll a review-k terén.
  • ratgab
    Éppenhogy csak nem süt az irónia Jimmyke kommentjéből, ha nem vetted volna észre!!!
  • ratgab
    Tesó ezért a beszólásért jár egy virtuális sör
  • watto
    én a /facepalm makrómat szörpiért :D
  • Anthrax
    3 nap ide vagy oda kilehet birni
  • Fenrir
    Ezt soha nem értettem, hogy mi a retek értelme van, hogy nem ugyanakkor aktiválják mindenkinek. Ha már megvettem akkor az most miért probléma, hogy 8-án aktiválom és 11-én.
  • Pares
    Bah!
  • Anthrax
    Belemehetünk ebbe a témába,ki hogy warezol ,de szerintem tök felesleges, azért meg ne sirj,hogy eredeti játékkal a megjelenés napján tudsz játszani, vagy a warez verzió csak akkor jön ki, örülj,hogy majd lesz, én is inkább jobban szeretek pc-n játszani,de ha már kijött előbb meglesem, hogy érdemes megvenni a játékot,mert szándékomban állt az első után,mert az baromi jó volt,de ez ahogy írtam unalmas ,és így megbántam volna,ha fizetek érte. BTW 2000 Ft tescoban a Mass Effect 2 akit érdekel :D. És igen jobban megéri még mindig konzolra fejleszteni játékot,mert így is többen veszik meg mint a pc verziót,hogy mind2nél ugyanúgy lehetséges a warez. De erről a témáról szerintem ennyi legyen és inkább a játékról és annak milyenségéről beszéljünk
  • Jimmyke
    /sarcasm makrómat eladtam pár rekesz sörért.
  • SZEG007
    Unlocking is based on the official game release date for the region you live in. The PC versions, both digital and retail, will unlock beginning at the following times:

* Asia/Pacific region – 0000h on March 8th

* Canada & United States – 0000h on March 8th

* Russian Federation - 0200h on March 8th

* Western Europe – 0000h on March 10th

* Australia & New Zealand – 0000h March 9th

* Central and South America - 1700h March 10th

* Eastern Europe – 0000h March 11th

* Great Britain & Ireland – 0000h March 11th

Estern Europe az mi vagyunk ugyhogy valoszinüleg hiába adja ki CDG elöbb a játékot mi csak pénteken aktiválhatjuk azt:(
  • watto
    Fura Az utolsó mondatodat úgy olvasni, hogy alatta 1 postal épp 1 xboxos arc írja hogy töltötte :D
  • Calver
    már tegnap este kikerült, PS3 verzióval karöltve (lásd #2597).
    bezzeg a PC...
  • Jimmyke
    A legjobb az egészben, hogy a Release Control DRM miatt sok PCs később fog tudni majd játszani vele, mint ahogy megvette (nálunk elvileg március 11. a feloldási idő, úgyhogy ha CDG tényleg hétfőn szállít, akkor szívás lesz).

Dehát a PC-sek teszik tönkre a játékipart, konzolon nincs kalózkodás.
  • Anthrax
    Nézz körül neten, már fent van jó pár helyen
  • watto
    És azt hogy rajzoltad? Nem 11-én jelenik meg az is? (EU)
  • Anthrax
    És a demot nem láttam :D
  • Anthrax
    xboxon játszom a teljes játékkal
  • Calver
    ó, hogy ez most mekkora mosolyt varázsolt az arcomra
  • Pares
    A demó az nem a teljes játék. Ezerszer el lett már mondva, hogy nem minden 100%-ban ugyan úgy köszön majd vissza, mint azt a demóból láthattuk. Ráadásul unalmasnak most még nem nyilvánítanám ki, hisz a történetből nem tudunk semmit, leszámítva néhány spoilert, amik viszont nagyon ígéretesnek hangzanak!
  • Pares
    A spoilerre válaszolva:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igen, meg fog lehetni csinálni. Sőt fordítva is meg lehet. Sőt, még lesznek páran, akiknek szintén keresztbe lehet majd tenni.
  • Calver
    na ezt nem vágtam, igazából annyira nem olvasgattam spoilereket, hogy ma raktam be kedvencek közé ezt a topicot is, és összes tudásom DA2-vel kapcsolatban kimerül a demo végigjátszásában, valamint wikin követők megnézésében, és örömködésben h visszatér Anders
    bár az általad említett cuccot sejtettem, demo elején van ugye, hogy
    hisztizik a kistemplar, h gondba van a rend - ebből reménykedtem is abban kapásból, h lesz valami lehetőség nagyon csúful betartani a Chantry-nak és akár elpusztítani is őket... aztán elszomorodtam h meghalt a vinyóm amin az egyik kismágusom volt, akivel minden lépésnél betartottam a Chantry-nek :(
  • ratgab
    Warriorral mint mindig... ez a puffogtassunk spelleket, lődözzünk nyilakat, nem az én világom.... 2 kezes karddal pörköltet csinálni az ellenfélből na az a jó!
  • Rage47
    nekem is :D
  • Lacoka12
    nekem a hugi jön be
  • Rage47
    Carvert én sem bírom
  • Anthrax
    Szerintem a második rész elég unalmas lett, eléggé leegyszerűsítették az egészet, mage-t próbáltam, spellek nagy cd-vel rendelkeznek, az auto shot animációja marhára gagyi és egy idő után még idegesítő is, Carver 1 idegesítő pöcs,és az egész eléggé arcade stílusúra sikeredet ami egyhez képest szerintem eléggé visszalépés, ami viszont pozitív a grafika jobb lett, főleg a darkspawn és az ogre nagyon jól néz ki 1hez képest. Ez persze a saját véleményem másnak lehet ettől még tetszik.
  • Pares
    Ezzel az a baj, hogy az egész történet teljesen máshogy alakul, ha egyik vagy másik életben marad. Ezt a spoilerekből tudom. Tehát meg fog lehetni csinálni, csak értelmetlen lesz egy csomó dolog a játékban.

Oltári nagy spoiler a történetből:

A történetben erősen jelen van a Mage vs Templar történeti szál, ezért se mindegy, hogy a testvéred éppen micsoda is, hogy egy egyszerű harcos, mint Carver, vagy egy mage, mint Bethany... De többet nem árulok el :)
  • Calver
    tippre ha kicsit is modolható lesz a játék, akkor második napra jönni fog mod PC verzióhoz, ami megakadályozza Bethany gyors és kellemetlen elhalálozását - legalábbis remélem, mert Carver demo alapján kb annyira szimpatikus, mint egy méretes pocsolya
  • Pares
    Szerintem Warrior... Másodszorra pedig Rogue... Bethany-nak életben kell maradnia!

Aztán majd jöhet a Mage Carverrel...
  • Calver
    ha marad az első részhez hasonló harcrendszer - és ahogy elnéztem demot marad, bár a tűzgolyó most úgy tűnt nem követi a becélzott ellenfelet (hanem azon a helyen csapódik be, ahol az illető becélzáskor állt), reméljük ez változik teljes verzióra - akkor természetesen kismágus
    majd összerakok megint egy kellemes három mágus - egy tank csapatot, aztán lesz móka és kacagás
  • Rage47
    Ti milyen kaszttal akarjátok kezdeni a játékot?
  • Pares
    A Demo normálon futott. Ez egy részt azért volt, hogy senkinek ne nyújtson semmilyen akadályt a demo végigjátszása, másrészt meg főleg azért volt, mert a Demo elkészítésének idejekor az egész játék még nem volt optimalizálva és kiegyensúlyozva. A Nightmare majd szopatni fog...
  • ratgab
    És ezért szoktam röhögni és bosszankodni egyszerre, hogy a Konzolosok szidják a Pc-seket, hogy sokat warezolnak... érdekes módon a konzolos törések mindig hamarabb érkeznek...
  • ratgab
    Hát a 2. szintű csapattal lezavart harcból leszűrni bármit is igencsak balgaság... Azért gondolj a casualabb játékosokra is... szerinted kedvelnék ha a Bioware rögtön az első pályán egy igen kemény ellenféllel hozná őket össze... valószínűleg nem... Ez pedig visszavezethető az üzleti döntésekhez! Elrettenteni a leendő vevőt nem jó üzleti stratégia!

Később keményebb lesz a csata is, ahogy erősödnek az ellenfelek.

DA:O-s példádra utalva... én nem találtam nehezebbnek ott az Ogrét. Egyébként meg ez egy októberi buildből származó demó, lehet azóta keményebb lett.

A többi általad említett dologgal egyébként egyetértek!
  • SZEG007
    Én meg nagyn remélem hogy nem. És ne kezdjük a "warez a király" dumákat....
  • Calver
    első résszel hasonló volt, sőt, a PC verzió négy nappal megjelenés előtt kint volt (és találgattuk másik fórumon h hogyan is kéne működésre bírni), szóval... reméljük DA2 PC kiadása is nemsoká "előkerül"
  • SZEG007
    nem kell ezen csodálkozni konzolos verziok sokszor hetekkel megjelenés elött kint vannak.
  • szabii98
    Crysis 2vel majdnem 1 hónappal a megjelenés előtt játszottunk :P
    Ez még épp hogy időben van :)
    ui:
    kéne warez topik
  • cylonflatus
    "The battles may be faster, but they’re still difficult and require mastery of your abilities to overcome high-level opponents."

Hát a demo alapján nekem nem úgy tűnik, hogy ez így lenne. A demóban a bevezető utáni (amikor már négy full kezdő karakterrel megy az ember) rész végén simán, elsőre lenyomtam az ogrét/ogárt 2. szintű mágusként, normal fokozaton. Az Origins-ben az első Ogre (a toronyban legfelül ahol jelezni kellett) akivel összefut az ember rendesen kemény volt, még a két legkönnyebb fokozaton is sokkal jobban feladta a leckét a ráadásul magasabb szintű karakter(ek)nek is (ott már minimum az 5. szint is megvolt azt hiszem).
    Viszont ez nem is igazán probléma - feltéve ha a normalnál magasabb nehézségi szintre rakva tényleg kihívást fog nyújtani ( persze legyen még egy hard-core überbrutálisan nehéz szint is :).
    Az már viszont nagyon gáz, ha tényleg csak a főszereplőt lehet pimpelni új páncélokkal. Lehet, hogy nem is kellene ennek annyira szokatlannak, meglepőnek lenni, főleg a Mass Effect 2 után, pedig de, az. És nagyon gáz. - szerintem
    Mi a faszért kell ugyan abba az irányba (vissza)"fejlődni" ennek a címnek is? Innentől egy kaptafa? Hallo!?! Ráadásul korántsem biztos, hogy az a szemlélet és azok a változások-, újítások ami pl. a ME2-nél még elment (még ha csak szódával is néha) és belefért, az ennek az univerzumnak is ugyanolyan jól fog állni, ugyanúgy és ugyanolyan minőségben tud működni amellett, hogy a Dragon Age-érzés is megmarad. Ez így viszont nagyon magasra rakja a lécet, amit szerintem most először nem fog megugrani a Bioware.