Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tök jó a harc, ugyanaz mint az elsõben csak felpörgetve.

Why so serious?

És valószínûleg azok, akik a hivatalos oldalról kezdték el tölteni, még mindig töltik (60Kb/s mellett...).

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nem az számít, hogy honnan töltik le, hisz a hivatalos fórumon a fejlesztõk és moderátorok is linkeltek máshonnan letöltési linket. Az számít, hányan regisztrálják be a játékot.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Szerintem a grafika rendben van. A harc meg mér rossz, ha látványos? Mondjuk igaz, csak most telepítem, mindjárt meglátjuk.

ennek a jateknak nem kell kurvaszepnek lennie- bar nagoyn is megallj a helyet - de a hangulat(+zene+szereplok+tortenetek) grafika teljes osszhangban van.
nekem a da1 is bejott, arra amire kell a grafika teljesen rendben van.

anti hero

222.643, ugylatszik a kutyat nem erdekli a gamma, vagy mashonnan kezdte tolteni miutan a server befakkolt ;od nem lesz igy item

najo azert kivancsi leszek hogy valtozik majd a kovetkezo napokban

anti hero

Mint általában minden demoról. Meg minden nagyon várt játékról szoktak lenni.

Why so serious?

Prince23
Bioware kidobott egy dialogus videót...

Szerintem jobb lesz ha EA nem ad ki több demót semmilyen játékból, mert eddig felemásak a vélemények DA2 demóról, mondhatni 50_50

Kongy
Na, kipróbáltam a játékot, és sztem lényegében ugyanaz maradt minden. A HUD kicsit változott, de a harc nagyon semmit, csak látványosabb lett, ez egy picit csalódás... számomra. A párbeszéd rendszer viszont tetszik, nagyon hasonló a Mass Effect-ekben látottakhoz. Ez a játék még mindig a HC vonalat erõsíti. Nekem demó alapján nem igazán jött be, a grafika is nagyon harmatos, de akinek tetszett az 1, az ezt is szeretni fogja.

Lesz gameplay videóm, de most ízelítõnek egy pár kép:

Szóval a képeken is látszik, hogy a grafika nagyon harmatos, fõleg 3 óra Bulletstorm után. Azért egy kis fejlõdés nem ártott volna, 2009 végén is el-elment ez a látvány, de 2011 elején már elég necces... Ezzel szemben a Mass Effect 1-2 gyönyörû... nem értem miért nem lehet ezt is olyan szinten megcsinálni...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

De azt még láttam 😛

Én meg neked üzenem, hogy balfasz vagy, mert úgy tûnik olvasni sem tudsz.Nyálazd át még egyszer az utolsó hozzászólásokat.
Legjobb jellemzés rá ez a JRPG dolog.De kinek mi tetszik, ha nektek tetszik ez a stílus, ti dolgotok.Nekem nem bejövõs.

Nekem jobban bejön, hogy pörgõsebb. Az elsõ kinézetre nagyon unalmas volt. Persze harcolni ott is jó volt benne, csak nézni nem annyira. Itt már ezt is megoldották. Amúgy meg ha nem MSNeztél volna az ogre-nél akkor feltûnt volna, hogy halál simán a földbe döngölne ha nem lenne valamiféle automata heal benyomva ami felviszi a HPdat ha nagyon leesne. Gondolom, hogy a tutorialban ne halhass meg...

Why so serious?

Sir Quno Jedi
Gyjó volt.

Automata harc nyünnyögõknek üzenem, hogy balfaszok. Programozni is lehet a karikat (kb. mint az FFXII-ben), hogy milyen helyzetben pontosan mit csináljanak, milyen varázslatokat és skill-eket toljanak el és hogyan, de akár egyesével is irányítgathatod õket, minden apróságra ügyelve. Be kell kapcsolni a menüben az auto-pause funkciót, aztán szépen pontról-pontra kiadni mindig a parancsokat, akció indul, újra pause, újabb parancsok.

Akinek ez túl bonyolult, vagy túl 1xû, az hülye. Mégis kérdezem én, hogy máshogy oldaná meg?! Még az NWN2-ben is így van, csak ott nem lehet ilyen faján felokosítani a karikat (még).

Szal. jó gamma ez, de DIREKT le van könnyítve, hogy bárki élvezhesse a demót (pl. elején ki sem tudják nyírni a kardos hapekot, szépen lemegy az életereje zéróra és gyak tovább nyugisan).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nekem mégis "unalmasabbnak" tûnik.Persze a látvány jó, ahogy szakadnak ketté a fattyak, de ez a kaszabolós, gyorsan zúzós dolog szerintem nemhogy pörgõsebbé, hanem zavaróvá tette a harcot.Én így látom.

Most nem azért, de kipróbálva ez a harc ugyanaz mint az elsõben. Rákattintok és elkezdi ütni amíg mást nem mondok neki, ha kiadom a parancsot a skill elsütésére akkor meg azt teszi. ÉS mivel megkaptuk a játék elejét (ráadásul normalon) így persze, hogy kurva könnyû. Jelentkezzen aki az elsõ rész elsõ 1-2 órájában talált kihívást normalon...

Why so serious?

BoneDragon
Milyen 1 óráról beszéltek? 35perc alatt végigvittem. 😄

Mintha ezt írtam volna...: "Annyira automata, hogy már monoton.Cáfoljon meg a továbbmenetel, de eddig ezt látom és a gameplayvideókból nézve nem fog megcáfolni."

TDC Geronimo
ja hogy nálad az automata a monotont jelenti.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Automata=monoton.Ez persze csak az én meglátásom.Hát ha nem érted, amit mondok, akkor sajnállak, komolyan.

TDC Geronimo
Ez az automata szöveg még mindig baromság, nincs mit kifejteni rajta 😄

Tiszta sor, arra biztosan megoldás lesz.A kinézet, meg a gyorsaság viszont megmarad.

A realitás, vagy az automatikus menet?Én nem szabom meg kinek mi tetszik, legyen a maga dolga.De szerintem ez a harcmenet elég tré.Realitás még annyi sincs benne, mint amennyi egy fantasy játékban elvárható.Annyira automata, hogy már monoton.Cáfoljon meg a továbbmenetel, de eddig ezt látom és a gameplayvideókból nézve nem fog megcáfolni.
Így jó, vagy nem?Kifejtsem másképp?

Dragon Age 1, easy, automatikus harc. Semmit nem kell csinálnod benne. Nehézséget feljebbvenni és megoldva. Ugyanez van itt is Ha túl könnyû a normál (az eddigi vélemények alapján az), akkor feljebb kell majd vinni fullban a nehézséget és kétlem, hogy MSNezgetni fogsz közben.

Why so serious?

TDC Geronimo
Abba kötök bele, ha valaki baromságokat ír. Te hszed pont ilyen volt ;>

Köss bele a szaromba is légy szíves.Micimackó megjelenik benne, téged az sem zavarna?Realitás legyen már annyi benne, mint az elõzõ részben.

Hát Diablo 2-ben biztos nem tudom megcsinálni, itt mégis sikerült...
Hack'n slasht én a kinézetre értem, nem az automatára.Monoton, automatikus a harc, ennyi.

TDC Geronimo
Realitásról meg ne beszéljünk már egy fantasy játékba...

Errõl van szó. Elsõben is volt autoattack, csak ott volt 2 féle animáció. Ennyi.

Why so serious?

Khm... Az elsõben nem odamentem egy valamihez és automatikusan elkezdték zúzni? A Hack and slash pont, hogy nem automatikusan zúz, próbálj csak egy diablo 2ben odamenni valamihez és MSNezni közben...

Why so serious?

TDC Geronimo
Mitõl nem te irányítod? Ne beszéljetek már hülyeségeket. Azért mert az autoattack animokat feldobták "kicsit" és nem 1 vagy 2 féle ütés megy végig attól még nem automata...

Ez neked normálisabb akció, hogy nem is te irányítasz?Tényleg elég automata...Jött az Ogre és elkezdtem zúzni.Közben msn-en beszélgettem unokaöcsémmel(valamiért kidobta a tálcára a gammát), amikor visszamentem még ugyanúgy hentelte a csákót...Monoton lesz ez így egy idõ után, ezért nem tetszenek nekem ezek a hack'n slash gammák.A gyorsaság meg azért gáz, mert nem reális, hogy DA😮 után egy ekkora kardot úgy pörget, mint egy lovaglópálcát...

TDC Geronimo
Azt a grafika mitõl arcade? 😄

Murder3
minden változik nem túl jó leragadni egy régi felfogáson.
és itt nem a generáció a hibás hanem akik nem képesek felfogni ezt.
a hcrpg kifejezetten a technikai elmaradottság miatt nyert tere mert akkor még csak olyat lehetett.Így az évek alatt azokank lett fantáboruk most akik már eleve nagyobb techniaki szint mellet nõnek fel szoktma hozzá valamihez eggyértelmû és alap elvárás h hangualtosabb legyen és az a tipikus hc rpg pont nem az a hangulatos játék ami real timeba jól visszaadja ezt a hangulatot.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Hát én nyomtam vele pár percet, mert nemsoká lépnem kell, de elég zavaró, hogy nem is én játszom vele...

Mert a HC RPG-nek része kell, hogy legyen, hogy "csak vág eggyet oszt nesze". 😄

Why so serious?

Totti5
Demo alapján ami felvezet mit vártál? 10 kmeres bejárható terepet? a harcot és a látványt demonstrálra, nem pedig a mászkálást. Azt majd a teljeseben lehet.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

BoneDragon
Azt a mindenit mekkora csöcsöket adtak annak aki velünk van... O.o
Ez már beteges 😄

Totti5
<#eljen>

Szomorúan hallom!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szerintem mind a grafika mind a a játékmenet nagyon elment arcade irányba. A jó sztori még elviheti a hátán, de inkább megvárom az elsõ akciót és akkor veszem meg olcsóbban. Én az elsõ rész után vártam volna egy kicsit több szabadságot, de eddig csak "csõben" egy irányba mentem és henteltem mint a gép (sok mindent automatán csinál)

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Totti5
DMC? magától kombózik? te mivel jétszottál?😊

Murder3
"Túl gyors, túl h&s, túl anime graf, és windows tálca quickbarnak."

a quick bár tényleg pusztítóan ocsmány meg a grafika is túl steril lett, de mért baj ha végre normálisabb animációt kapunk nem csak annyit h vág eggyet oszt nesze?.

ergó ha ez be fog jönni lehet az elsõ részét már be se fejezem.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Hát vagy 4-5 millió konzolos vásárlóval mindenképpen ti. 😊 Jók a HC RPG-k, azt mondjuk nem értem miért zavar az valakit ha gyors a harc. Az elsõben éppen, hogy rohadt röhejes volt az egész kinézete.

Why so serious?

Kongy
nekem épp ebben a pillanatban jött le 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
én már unom a hardcore rpg-ket, és sztem mi vagyunk többségben. =P

grebber
Na frankó ennyi volt nekem a demó már nem próbálom többször exe hibával elszáll karaktergeneráló start game nyomása után 😞

Next PC upgrade: 2022

A grafikájával nincs gond, illetve a képi stílusával, mert egyedi, látszik rajta, hogy a BioWare az új generációnak gyárt. Ez sajnálatos, az ME 2 is akciósabb lett. Szeretem a tradicionális csapatokat, de a BioWare egyre inkább megy az árral. Pedig még néhány éve mikor olvastam a DA😮- ról, akkor azt mondtam: huhh ez de jó lesz, tiszta nosztalgia, igazi régi vágású RPG, némileg az is lett, de a kettõ ezt teljesen megcáfolja.
Kongy
Még 6 perc és tolom. 😄 Grebber linkje jó sebességû (viszonylag)

Prince23
Errõl van szó, egyetértek veled! <#eljen>

Letöltöttem és ezt hozza ki, ha el akarom indtani: Installer integrity check has failed. Commom causes include incomplete download and damaged media. Contact the installer's author to obtain a new copy.