6609
Dragon Age II
  • Hugh Hefner
    hátbazmeg a pofám leszakad a dlc-kkel. tipikus példája a csakazértiswareznak. pedig a dao megvan eredetiben.
  • Calver
    volt már?
    kis belenyúlás demoba - hagyja, h megpiszkáld karakter kinézetét, belenyúlj a nehézségi szintbe, de ami még fontosabb: hogy importálj (és megnézd h mi számít és mi nem) előző részből származó mentést
  • Lacoka12
    kemény a virus irtom és kampec volt mindnek
  • ratgab
    Majdnem eltaláltam...
  • Lacoka12
    hát a Fifa11 foci szimulátor
  • ratgab
    Ezért nem szabad a Faló Szimulátor 2010-et az internetről letölteni!!!
  • Lacoka12
    trojai virusok voltak
  • himpike
    Ha 20 be tudott jutni akkor tényleg jó lehetett....
    De véletlenül sem a felhasználóval volt a gond..
  • Lacoka12
    warezolni nem mindig jó nekem már volt olyan hogy 20 virus bejöt a gépemre mázlim volt hogy jó virus irtom volt
  • Pares
    Hát ha ez tényleg így van (mármint hogy a DS2 védelmét használja), akkor nem kell rá sokat várni...
  • Pares
    Ja, ideje lenne...
  • SZEG007
    lassan nyitni kéne egy warez topicot.
  • Calver
    az elsőnél a nagy törés annyi volt, h a kétlábú bemountolta PowerISO-val és feladatkezelőben kinyomta a cd-key ellenőrző alkalmazást
  • himpike
    Hamarabb lesz tört mint gyári. Az elsőnél is ez volt.
  • Calver
    OFF: első kör (AS2) 1 hónap volt, utána ugyanaz a védelem (Splinter Cell: Conviction) egy napig sem bírta
    DA2 elvileg Dead Space 2 védelmét másolja, amit ha FLT megtanulta a leckét... na, akkor tényleg van esély arra h megjelenés előtt játszhatóvá válik.
  • Pares
    Akkor tévedtem. De végül is ha úgy vesszük, akkor a "lehetetlent" sikerült 1 hónap alatt megvalósítani. Most meg csak egy hagyományos védelem van.
  • Prince23
    Kilencedikén, az akart lenni, bocsi :D
  • Prince23
    Vajon ez is hamarabb jelenik meg mint 11-e?

emlékszem a TDU 2 európában pénteken jelent volna meg ugye hivatalosan, de már szerdán vígan toltuk :D

lehet itt is így lesz, h már 7-én toljuk.
  • watto
    Tényleg 1 hónap volt:)
  • Pares
    Én meg úgy emlékszem, hogy már másnap vagy harmadnap kint volt a törés... Még a Gamestaron is volt róla cikk, hogy ennyit ért... De akkor lehet, hogy én emlékszem rosszul...
  • MerlinW
    Steam-en már preloading van.
  • Calver
    az egy hónapot vett igénybe :)
  • Pares
    Szerintem akkora problémák lesznek a crackel, mint az Assassin's Creed újfajta, "feltörhetetlen védelmének" feltörésével. Semennyi.
  • MrAndree
    A játékok 90 százalékánál (EA vagy nem EA) 3 nappal később szokott lenni az európai megjelenési dátum mint az amcsi.
  • ratgab
    Értelek! Igazad van, ne offoljunk(jak)!

Amúgy én a DA:O-t 8k-ból úsztam meg: Da:O alapjáték 2000 Ft, majd külföldről DA: O Ultimate Edition 6k!
  • Calver
    kérdéses amúgy h lesz-e crack, mivel release date check-es a lelkem, szóval nehézkes lesz március 8-ig feltörni - viszont a vásárlók dolgának megnehezítése a köbön az áll, mivel európai verziónál ugye március 11-ig kellene várnia a népnek... ami kb annyira logikus, mint amit az EA-tól megszokhattunk.
  • Pares
    LoL. Szerintem már estére, vagy maximum holnapra lesz már crack is. Egyáltalán minek tesznek rá védelmet? Csak a vásárlók dolgát nehezítik meg. A játék még a megjelenés előtt fel van törve, szóval az egésznek semmi értelme...
  • Calver
    és meg is történt.
  • Prince23
    a vicc benne, hogy csak konzolos magazinokat reklámoznak be rajta, ez is elmond mindent az EA-ről és legfőképpen a játékról. nekem még a pc-s demó sem jött be igazán.
    Konzolon hackslashként valóban forradalmi, ezt aláírom :)
  • Rentadar
    Van 1-2 igen magas minőségű dlc mind DA hoz, mind ME hez.
    Vannak emberek akik szeretnek leragadni 1-2 játéknál, amit mindig szívesen elővesznek, mint pl én is. Ilyenkor pont jól jönnek a dlc k, mivel csak újabb motivációt adnak az újabb végigjátszáshoz.
    Semmi baj nincs a dlc rendszerrel, csak rohadtul nem szabad visszaélni vele, ami sajnos gyakori trend manapság. (ld Mafia 2)
  • Sir Quno Jedi
    Persze FO3 stb DLC-kkels em toltam, egyedül a Borderlands DLC-kkel, de az más tészta, hiszen az multi coop gamma, így idővel ha előkerül egy újabb kiadós DLC, sok új pályával és sztorival, meg újabb ellenfelekkel, járművekkel és kihívással, nomeg level cap-pal, akkor tudunk tovább nyomulni a csapattal. Így időről időre folytatódhat a szórakozás. Kb. mint mikor MMO-knál új zónákat nyitnak meg. A régit már unják az emberek és mehetnek új kontentre. Azonban szingli játékoknál ez értelmetlen fattyúság.
  • TDC Geronimo
    Ez egy tv reklám nem a launch trailer.
  • Sir Quno Jedi
    Ezért nem játszottam sem DAO, sem ME1-2 DLC-kkel SOHA, csak mindig az alapjátékkal. Ami alapból nincs benne, azt NAGYÍVBŐL leszarom (max. ha szarérhúgyér egybe megkapom az összeset 1x, de mivel az alapjátékok itt csücsülnek a dobozukban, ez nem igazán fog bekövetkezni, hiszen az alapjátékot is mindig újra megvetetik az emberrel).

A legrosszabb a DLC-kben nem is az ár, hanem hogy évekig adogatják ki őket. Az embere első pár napban végigtolja a gammát, aztán törli a picsába. Mi a tökömnek szedném elő évekkel a megjelenés után, hogy a már lassan feledésbe merült sztorihoz újabb szükségtelen adalékot kapjak. NEVER. Van éppen elég ÚJ játék, azokkal sem bír az ember, a régi fosokhoz a DLC-k már csak púp a hátra.
  • MerlinW
    Na jó, teljesen elbeszélünk egymás mellett, szerintem jegeljük a témát, úgyis eléggé off tartomány volt.
  • MerlinW
    Nekem teljesen tiszta volt eddig is:)

"mivel a Bioware pontokat el tudom költeni DA2 DLC-kre majd és nem kell Külön megvennem!"

DLC-re, amiket alapból tartalmaznia kellene egy normális világban:)
    DAO+DLC-kre kb 30k-t költöttem anno. Őszintén, ér ennyit egy játék? Nem:) Ez is pontosan így van kitalálva:)
  • ratgab
    Nem gondolnám, hogy pont engem fog két pofára zabálni a fogyasztói rendszer, ugyanis Közgazdász vagyok ismerem a marketinget, a fogyasztás ösztönzést, és hogy mivel mit akarnak elérni!

• ratgab
    Már értem, hogy mire akarsz kilyukadni... Egy percig nem azt mondtam, hogy 6300-at fogok ténylegesen fizetni a játékért (Ez ugyanúgy 10k)... Azt írtam, hogy a B-pontok miatt annyira jönne ki, ha nem lenne B-pont (tehát többet kapok a 9890-ért mint alap esetben B-pont nélkül kapnék)
  • ratgab
    Végig SE-ről beszéltem! Az, hogy mennyit fizetsz lényegtelen!
  • ratgab
    9890 Ft a játék ára! Ha nem vennék Bioware pontot, akkor is ennyi lenne, de mivel kapok hozzá 3590 Ft értékben ezért a 9890 Ft-os DA 2 Signature Edition vételára a következőképpen alakul:

9890-3590= 6300 a játék alapára (alapár egy gyűjtői kiadás esetén) és a maradék 3590-es Bioware pont ára adja ki a maradékát a 10k-s árnak!

Értem én mit mondasz, de a lényeg az, hogy ugyanannyi pénzért több dolgot/terméket kapsz mintha csak egy SE-t kapnál, mivel a Bioware pontokat el tudom költeni DA2 DLC-kre majd és nem kell Külön megvennem! Gyakorlatilag kapok majdnem egy fél DA2 Goty-t... Így már tiszta?
  • MerlinW
    Nekem aztán nyolc. Hidd azt bátran, hogy csak 6300 a játék, ha neked úgy jobb:) Én csak annyit mondtam, hogy bármit kapsz a játék mellé, mindenképpen 9000Ft lesz. Pontokkal és azok nélkül is. A körítés pedig pont így van kitalálva. Az élet minden területén ha kapsz valamit valamihez "ajándékba" annak az árát mindig magában foglalja a főtermék.
    Ajándék-ajándék nem létezik a piacon.

Wedge: Az SE pedig más téma, arról itt most senki sem beszélt.