Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
nekem a da1 is bejott, arra amire kell a grafika teljesen rendben van.
anti hero
najo azert kivancsi leszek hogy valtozik majd a kovetkezo napokban
anti hero
Why so serious?
Szerintem jobb lesz ha EA nem ad ki több demót semmilyen játékból, mert eddig felemásak a vélemények DA2 demóról, mondhatni 50_50
Lesz gameplay videóm, de most ízelítõnek egy pár kép:
Szóval a képeken is látszik, hogy a grafika nagyon harmatos, fõleg 3 óra Bulletstorm után. Azért egy kis fejlõdés nem ártott volna, 2009 végén is el-elment ez a látvány, de 2011 elején már elég necces... Ezzel szemben a Mass Effect 1-2 gyönyörû... nem értem miért nem lehet ezt is olyan szinten megcsinálni...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Legjobb jellemzés rá ez a JRPG dolog.De kinek mi tetszik, ha nektek tetszik ez a stílus, ti dolgotok.Nekem nem bejövõs.
Why so serious?
Automata harc nyünnyögõknek üzenem, hogy balfaszok. Programozni is lehet a karikat (kb. mint az FFXII-ben), hogy milyen helyzetben pontosan mit csináljanak, milyen varázslatokat és skill-eket toljanak el és hogyan, de akár egyesével is irányítgathatod õket, minden apróságra ügyelve. Be kell kapcsolni a menüben az auto-pause funkciót, aztán szépen pontról-pontra kiadni mindig a parancsokat, akció indul, újra pause, újabb parancsok.
Akinek ez túl bonyolult, vagy túl 1xû, az hülye. Mégis kérdezem én, hogy máshogy oldaná meg?! Még az NWN2-ben is így van, csak ott nem lehet ilyen faján felokosítani a karikat (még).
Szal. jó gamma ez, de DIREKT le van könnyítve, hogy bárki élvezhesse a demót (pl. elején ki sem tudják nyírni a kardos hapekot, szépen lemegy az életereje zéróra és gyak tovább nyugisan).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Why so serious?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Így jó, vagy nem?Kifejtsem másképp?
Why so serious?
Hack'n slasht én a kinézetre értem, nem az automatára.Monoton, automatikus a harc, ennyi.
Why so serious?
Why so serious?
és itt nem a generáció a hibás hanem akik nem képesek felfogni ezt.
a hcrpg kifejezetten a technikai elmaradottság miatt nyert tere mert akkor még csak olyat lehetett.Így az évek alatt azokank lett fantáboruk most akik már eleve nagyobb techniaki szint mellet nõnek fel szoktma hozzá valamihez eggyértelmû és alap elvárás h hangualtosabb legyen és az a tipikus hc rpg pont nem az a hangulatos játék ami real timeba jól visszaadja ezt a hangulatot.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Why so serious?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
a quick bár tényleg pusztítóan ocsmány meg a grafika is túl steril lett, de mért baj ha végre normálisabb animációt kapunk nem csak annyit h vág eggyet oszt nesze?.
ergó ha ez be fog jönni lehet az elsõ részét már be se fejezem.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Why so serious?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Next PC upgrade: 2022