Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A Heroic Accomplishments-et speciel nem is kerestem, bár ahol néztem, nem láttam olyat. Lehet az inventoryn belül van elrejtve, vagy nemtudom. Ezt majd meglátjuk a teljesben. Bár speciel nem lennék lesúlytva, ha esetleg nem lenne benne ilyen.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
sot kar hogy inventory nem latszik "mozgas kozben"
en azt mondom, nekem egyelore da1 ezen dolgai jobban tetszettek,
lehet csunyacska, de en szivesen olvasgattam a heroic accomplishmentset vagy szoszmotoltem a skilleken/journalba
anti hero
egyébként a da1ben is voltak "együtéses ellenfelek" (elég volt nekik egy ütés lövés bármibõl) a végsõ harcban, gondolom azért tették bele hogy epikusabb legyen a harc a nagy számok függvényében, de itt a szakadások miatt jobban üt
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Azok után, hogy vagy fél éve nem nyomattam a DA😮-t, elég fura volt a harcrendszer. Nem rossz, csak fura. Az elsõ néhány tucat Éjfattyú után már azért belejöttem. Tetszik. Annyiban más, hogy gyorsabban mozognak a karakterek, a képességeket sokkal gyorsabban használja mindenki, több animáció van, és a harc sokkal egybefüggõbb. Nagyon nem tetszett a DA😮-ban, hogy minden ellenséghez odament külön, és egyszerteegyszerén alapon elkezdték egymást ütni. Itt ezt szvsz tökéletesen orvosolták. Összességében a harcrendszer nekem bejön.
A grafikára nem lehet panaszom, igaz csak DX9 mediumban játszottam, de így is szebb mint a DA😮 (nem sokkal, de azért van különbség).
A szinkronhangok, a környezet, a zene, mind szuper, mint szokásos. A menük szépen és igényesen kidolgozottak. Tetszik az új fejlõdési rendszer is, sokkal érdekesebb és több variációra ad lehetõséget, mint a DA😮 féle lineáris rendszer.
Egy valami zavart, amit már itt valakik írtak is elõttem. Ez pedig az lenne, hogy gyakran megakad az átvezetõ videók közben a játék "loading-..."-olni. Remélem az ilyen dolgokat ha a teljesben nem is, legalább az elsõ patchban orvosolják.
Összességében abszolút nem csalódtam a játékban, kb. azt kaptam, amit vártam. A sztori ismét remeknek ígérkezik, csak most feltuningolt játékmenet is jár hozzá. Várom a teljes verziót!
lesz itt bõven letöltés. pláne ahogy elindul a "word of mouth".
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
anti hero
anti hero
anti hero
lánya is az 1ben<#beka2>#beka2>
anti hero
anti hero
anti hero
grafika jó, sokat javult az elsõ részhez képest, az me3 tényleg szép de itt ált a bejárható terület is jóval nagyobb
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
There is no peace. There is only WAR!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
ezé untam én bele.
De am te írtad h látványosabb harc zavar téged...
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
kb mintha a jó 0-0 teknõsbéka harcok miatt néznéd a focit😄
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Rengeteg hülyeséget írtok amúgy, remélem a full kipróbálása után észreveszitek ti is. Nem akarok vitázni, mert értelmetlen, amiket írtok.
anti hero
anti hero
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.