6609
Dragon Age II
  • Pares
    Sok magyarázásod szvsz teljesen értelmetlen.
  • kisokka
    Szerintem téged Bioware fizet, hogy mindenbe beleköss, ami nem tetszik az embereknek a játékkal kapcsolatban.
  • Pares
    Szerény véleményem meg pontosan ellenkezője a tiédnek, szóval ezen kár is vitázni.
  • wedge31
    Most viccelsz? szvsz, sokkal rosszab lett az első résznél.
  • Rentadar
    ME2-nél is sírt az emberek egy része a változtatások miatt. Mégis meglepően a game sokkal, de sokkal jobb lett az elődjénél. Gyanítom, hogy itt is hasonló dolog fog történni.
  • Shiwo
    nem csak a rosszat emeltem ki, van amire semlegesen vagy pozitívan reagáltam, nem értem, hogy miért állítod, hogy divathuszár lennék...azt meg pláne, hogy mit ferdítettem...
  • JethroHUN
    10 sec és erre jön egy válasz by wedge31
  • Pares
    Dehogy se nem, nagyon is igazuk lett.
  • Pares
    Remek dolog mindenből kiemelni a rosszat, akár ferdítések árán is... Menő dolog ez manapság, főleg a megjelenések előtt divatos.
  • Lacoka12
    le is lehet warezolni a dlc-t
  • Fpocok
    Demo, mod tools, bérelhető dedikát szerver.

Manapság meg örülhetünk, ha bérelhetünk szervert... persze csak tőlük és nem ott ahol akarunk.
  • Pluskast
    Régen (úgy 15 éve) majd minden játékhoz jött ki demo. Valahogy akkor normálisabban működtek a dolgok...
  • Fpocok
    Hát én is. Néha már ökölbe szorul a kezem tőle...
    Bezzeg régen milyen jó volt...
  • Pluskast
    Ja csak akkor nem értem mit sírnak, hogy a warez így a warez úgy. Komolyan mondom lassan már ott fogunk tartani, hogy kiadnak egy játékot amit csak részben vihetsz végig meg egy rakás cuccot nem szerezhetsz meg cssak abban az esetben, ha megveszed a DLC-t. Hányok ettől az üzletpolitikától.
  • Reg5
    Mmint utána csak pár patchet adtak ki.
  • Reg5
    Érdekes módon régebben elkészültek a játékokkal időben, utána már csak patch maradt, amiért természetesen nem kértek pénzt.
  • Fpocok
    Régebben biztos voltak. De manapság már úgy tervezik, hogy pénzért adják a DLC-t... A játék meg sem jelent, de már bejelentik a DLCket...
    Ha meg "lemaradt" valami a DVDről, akkor adják ingyen...
  • ShaiHulud
    "amúgy akik tényleg az rpg-t szeretik, és nem a hack'n'slash-t, azoknak valóban elszomorító dolgokat tartalmaz..."

azt az utat kellett volna kovetni amit elkezdtek a DAO-ban, eheleytt egy konzolos fos akcio jatekot kapunk:( demo segitett abban hogy cancelezzem a pre-ordert, ennek siman eleg lesz a warez. :\

aztan meglatjuk, ha megis szupermegagiga jo lesz, akkro megveszem utolag, de sajnos ketlem.. demo alapjan nem lett igazuk azoknak akik vedtek a da2-t, mar feleve is.
  • Pluskast
    Ez de undorító....
  • Pares
    Nem vagyok naiv egyáltalán. Nagyon jól tudom, hogy ebben benne van a marketing, meg valamelyest a warez elleni védekezés is. De az is tény, hogy van olyan dolog, amit nem tudtak határidőre rendesen befejezni, ezért csak később tudják beletenni. Persze most nem egy két fegyverre gondolok, hanem egész történetszálakra, karakterekre, vagy ilyesmi.
  • Shiwo
    előbb-utóbb eljutnak oda is -.-

amúgy akik tényleg az rpg-t szeretik, és nem a hack'n'slash-t, azoknak valóban elszomorító dolgokat tartalmaz...

"A harcok olyanok, mint egy akció-RPG játékban"
    - jobb szeretem, ha rendesen lehet taktikázni, de még nem veszélyes

"A kasztok specializáltabbak lettek"
    - hülyeség..most miért kell mindenre ráhúzni az mmo-s tank/support/stb maszlagot..egy harcos nem azért harcos, mert csak az erejét használja és a tolvaj nem azért tolvaj, mert ügyes...a harcos munkája a harc, tök mindegy mit kap a kezébe, bedarál mindent és mindenkit, aki nem olyan jó a harcban, mint ő....a tolvaj meg sunyi, settenkedő, trükköző figura, egy az egyben esélytelen a harcossal szemben, de igyekszik kihasználni a lehetőségeket, a hely adta lehetőségeket, stb..

"A mágusok pedig ezúttal a közvetlen harcokban sem lesznek annyira védtelenek, mint az Origins-ben voltak."
    - jónak jó dolog, csak a mágusnak ez volt az egyik legnagyobb hátránya...most mi lesz a gyenge pontja ?

"minden társunk saját, egyedi páncélzattal fog rendelkezni, amit az egész játék során végig viselnek...Első hallásra ez kiábrándítónak tűnik..."
    - másodikra is..meg harmadikra is..

"már a játék elején rendelkezünk egy ládával, amibe belepakolhatjuk ezeket a dolgokat"
    -

"Nincsenek többé képességek"
    - nesze neked egyedi hősfejlesztés, rád húzzák az ISO-szabványt..

"Kirkwall lesz a játék fő helyszíne"
    - engem nem zavar, ha a városon belül változatos helyszínek és küldetések lesznek...

"Nem a megszokott BioWare történetmesélés"
    - majd meglátjuk, hogy milyen lesz akkor..lehet belőle jó vagy rossz is

"Ezentúl akkor is megcsinálhatjuk ezeket a küldetéseket, ha a társunk utál minket"
    - baromság..ha utál minket, nem fogja az orrunkra kötni a személyes problémáit, pláne nem kér segítséget hozzá..

"Az új párbeszédrendszer nagyon hasonlít a Mass Effect 2 című játékban látottakhoz."
    - jó is, meg rossz is...egyszerűnek egyszerű, csak túlságosan is az..még ikon is van, hogy láma casual Pisti még véletlen se keverje össze a válaszokat.. annyi előnye van, hogy ha nem lesz magyar, és valaki nem tud angolul, akkor is simán végig tolhatja..a szöveget ugyan nem érti, de nem kell attól félnie, hogy valakinek rosszat szól..

"Nagyon távol vagyunk Fereldentől"
    - na és?

"Rövidebb, de nem rövid"
    - rossz hír, de lehetne rosszabb is
  • wedge31
    Várjál sokáig...
  • Fpocok
    "Ezért van az a sok DLC. Nem tudták befejezni a sokszorosítás előtt, nem voltak velük készen a határidőig."

Nem akarok beszólni, de elég naiv vagy, hogy ha tényleg ezt gondolod.
  • cikasz
    A legagyobb magyar torrenten már fentvan a clonedvd :) Csak a krekkre kell várni.
  • Pares
    "Yep, same reason day 1 DLC isn't on the disc. This is all content we were able to complete after the game disc was locked and sent for certification."

Ezért van az a sok DLC. Nem tudták befejezni a sokszorosítás előtt, nem voltak velük készen a határidőig. Szóval DAY1 patch/dlc-ként jön...
  • SZEG007
    Xbox sajnos nagyon korlátozza a lemezre rakhato dolgokat, ezért van ez a sok mizéria.
  • Nexus10
    Köszi!
  • Fpocok
    Ez amúgy mi a faxom? Egy héten belül ez a második játék, ahol azt hallom, hogy csak később jönnek ki a magas felbontású textúrák? Eddig csak viccnek hittem, de lassan kezdem azt hinni, hogy hamarosan már pénzért adják.
  • JethroHUN
    Már az is meglepő lesz ha az alapjáték eléri a 40 órát, és ne 10 telepített dlc után.
  • wedge31
    Tény, hogy vannak benne elszomoritó dolgok nem is kevés...
  • valaminick
    http://social.bioware.com/forum/1/topic/141/index/6346703&lf=8
    "We will be releasing the high res texture pack next week (Monday I believe)."
    "Also worth noting that there are new ATI and nVidia drivers due Monday (or Tuesday) I believe, which will increase performance and stability for DA2 on DirectX11 cards."

• MrAndree
    Tehát egy alapvetően dícsérő hangnemű cikk alapján sokan visszamondták. Ha szidnák akkor meg mindenki berendelné?
  • TBTPumpa
    Tíz dolog, amit tudnunk kell a Dragon Age II-ről:
    http://gamepod.hu/hir/tiz_dolog_amit_erdemes_tudni_a_dragon_age_ii-rol.html

Elolvasása után elég sokan visszamondták a megrendeléseket... Sajnos ez már messze nem tűnik olyan jó játéknak, mint az Origins!
  • Calver
    na kérlek, először is ez még demo, szóval hajlamos hülyeségeket kihozni, de itt egy példa, csak hogy tudd mire készülj:

(apró paradox, ugye?)

de pl másik karakteremnél, akivel nem fejeztem be Origins-t (mágusok és kissárkány volt meg), csak Awakening-et és DLC-ket, ott bedobja az onnan meglévő infokat, meg azt h Cailan hulláját elégettem.

van három előre generált történet, de azok nem túl izgalmasak, szóval még ha nincs is meg "legaranyosabb" karim mentése (értsd: meggyalázta a hamvakat és megölte Wynne-t, a vérfarkasokat meggyógyította, majd... végképp "meggyógyította", és társai), akkor is importálni fogom egyik régit.
  • SZEG007
    lehet menni dumálni az Ncore forumra ez itt nem warez forum.
  • wedge31
    Csináljatok egy warez topicot, nem kell ide ez a szar.
  • BlackShadow
    Dragon.Age.2.Multi7.CLONEDVD-P2P
  • Pares
    Volt már.
  • Nexus10
    És mi számít az első részből? (nem vagyok otthon így nem tudom kipróbálni)
  • Lacoka12
    én a dlc ket mind letöltötem max a pala dlct nem