6609
Dragon Age II
-
ferenc001 #2808 Javaslom ezt mindenkinek bevenni ;) -
kisokka #2807 Menj a faszomba te kis buzi!(remélem ez jobban tetszik)Soha nem mondtam ilyet se!Rohadt szókiforgató kis szarrágó, ez a posztod neked!
@ratgab: Úgy érzem neked semmi rosszat nem mondtam, de ha te mégsem így látod, az a te bajod.Paresnak ugattam végig, te meg moderátorkodsz itt.Nem vagy az anyám, hogy megmond hogy beszéljek.
Egyébként már rég abbahagytam volna, ha a buzerand haverod nem jön elő még egy ferdítéssel.
Na tényleg vége az offnak. -
#2806 Egy házigazda se ártana ide -
Pares #2805 Már múltkor is kifejtette, hogy a "magunkfajtákat" mennyire semmibe veszi, amiért tetszik a játék. Szóval tőle többet ne várj. -
Pares #2804 Ellenben veled én a "fasz" kifejezést nem másra használtam közvetlenül, mint te. Csak egy indulat szó volt. De nem keresem a kifogásokat, értelmes ember látja a különbséget a kettő közt. -
ratgab #2803 Mert ő nem káromkodik! Én most mi a bánattal ártottam neked? Nem kell válaszolni, mert veled nem vagyok hajlandó szót váltani ezek után. Nem a seggedből rángattál ki, hogy így beszélj! -
kisokka #2802 Na megjelent a harmadik kolléga.Pares haverodnak miért nem intesz, hogy ügyeljen a stílusára?Ő is ügyelhetne rá, mert amellett, hogy faszozik, még lekezelően is ír.Szememben innentől egy "nyavalyás, szánalmas, segg".Elég finoman fogalmaztam pedig. -
Pares #2801 Sajnálom rád még a betűket is...
"Ott írtad alá, hogy minden mondatodból süt az, hogy csakis neked lehet igazad."
Persze. Azt eddig is észrevettem, hogy nagyon egyedi szövegértelmezési módszereid vannak.
-
ratgab #2800 Stílusra ügyelhetnél! Lehet beszélgetni, nyavalyásozás, szánalmasozás, seggezés, meg faszomöccsézés nélkül is! -
kisokka #2799 Azt is odaírtam, hogy nem mondanám teljesen idiótának, akinek ez tetszik.Nincs kedvem megkeresni, de ilyesmi is ott volt.Te meg súlyos szövegelferdítési gondokkal küzdesz.Szánalmas egy nyavalyás vagy te bakker.
Ott írtad alá, hogy minden mondatodból süt az, hogy csakis neked lehet igazad.Rosszabb vagy, mint egy átlagos 8 éves, ez már tisztán látszik.
Offot befejeztem. -
Pares #2798 "When you level up, you allocate ability points and talent points. You no longer get skill points, because skills as they existed in Origins are no longer present. Your character can still do many things that used to be skills, like crafting and lockpicking, but these have migrated to other parts of the game. For instance, the rogue’s ability to pick locks automatically increases for every 10 points in their Cunning ability (simple locks at 10, standard locks at 20, etc.)."
Ez az a megbotránkoztató rész. Ez az, amin egyeseknek elgurul a gyógyszer, és rögtön súlyos kinyilatkoztatásokat tesznek. És ez az, amire én azt mondom, hogy majd meglátjuk, hogy milyen új módon oldották meg a fejlesztők. -
Pares #2797 Köszi a linket. -
Pares #2796 Múltkor, valaki leírta a véleményét, miszerint akinek tetszik a DA2, az egy igénytelen 10 éven aluli, japán animen nevelkedett kisgyerek, meg ilyenek. És tisztán emlékszem, hogy arra a hozzászólásomra, amiben én erre az igen érdekes véleményre válaszoltam, azt írtad, hogy "Pedig igaza van". Sőt, a fent leírtakra még te is utaltál a hozzászólásodban. Szóval ennyit rólad.
"Ki a faszom mondta, hogy az én véleményem az igazság?"Itt írtad alá, hogy te magad mondod."
Hogy hol írtam itt alá, az számomra rejtély. Szerintem neked súlyos szövegértelmezési problémáid vannak.
-
#2795 Eredeti cikk. -
#2794 az a cikkben is elvan írva, képzettségek/talents nincsenek -
#2793 igen, köszi :)
-
Pares #2792 Először is nem izgat az önfényezésed. Az sem izgat egy cseppet sem, hogy Te állítólag mióta játszol. Semmivel se lesz különb ettől az érvelésed.
"jobb szeretem, ha rendesen lehet taktikázni, de még nem veszélyes"
Ugyan úgy lehet taktikázni, mint az Originsben. Ebben semmi nem változott. Sőt fog is kelleni taktikázni. Egyszerűen nem értem, hogy honnan veszitek ezt a maszlagot.
"hülyeség..most miért kell mindenre ráhúzni az mmo-s tank/support/stb maszlagot..egy harcos nem azért harcos, mert csak az erejét használja és a tolvaj nem azért tolvaj, mert ügyes...a harcos munkája a harc, tök mindegy mit kap a kezébe, bedarál mindent és mindenkit, aki nem olyan jó a harcban, mint ő....a tolvaj meg sunyi, settenkedő, trükköző figura, egy az egyben esélytelen a harcossal szemben, de igyekszik kihasználni a lehetőségeket, a hely adta lehetőségeket, stb.."
Most a konzolozás helyett jön az MMO-zás. Nem értem az egész érvelésed. Eddig nem így működtek a kasztok? De. Ezek után nem így fognak működni? De. Akkor meg? Vagy mind a kettőre nem.
"jónak jó dolog, csak a mágusnak ez volt az egyik legnagyobb hátránya...most mi lesz a gyenge pontja ?"
Tudtommal csak annyi változott, hogy a monoton pew-pew helyett kaptak közelharci animációkat.
"másodikra is..meg harmadikra is.."
Na erről van szó. Mintha már másodszorra meg harmadszorra is kijátszottad volna a játékot.
"jó is, meg rossz is...egyszerűnek egyszerű, csak túlságosan is az..még ikon is van, hogy láma casual Pisti még véletlen se keverje össze a válaszokat.. annyi előnye van, hogy ha nem lesz magyar, és valaki nem tud angolul, akkor is simán végig tolhatja..a szöveget ugyan nem érti, de nem kell attól félnie, hogy valakinek rosszat szól.."
Ó, igen. Hatalmas tragédia, hogy odatették azt a kis ikont, ami a válasz stílusát jelképezi.
"baromság..ha utál minket, nem fogja az orrunkra kötni a személyes problémáit, pláne nem kér segítséget hozzá"
Szerintem ez is olyan dolog, amit csak megtapasztalva tudunk majd le-"baromságozni"...
"Nincsenek többé képességek"
Ezt az egészet nem értem. Mi az, hogy nincsenek többé képességek? Mire gondolnak?
Kifejtettem véleményem. Most örülsz? -
#2791 Nálam ez forditva van de nem vagyunk egyformák. -
#2790 Hát azért egy kicsit más kategoria a Rise of the Argonaut meg a DA legalábbis szerintem annak kéne lennie. -
Rentadar #2789 Mikor egy kiadós me2-zés után leülök me1-zni, fizikai fájdalmat tud okozni néha. ^^ -
#2788 a warezmentesítésnek pár éve az volt az oka, hogy Veér István és komái minden topicban letöltési linkért sírtak - és szépen el is érte a kívánt hatást, ha valaki nekiáll torrentet kérni, garantáltan el lesz küldve pillanatok alatt melegebb éghajlatra. ezen túl viszont... ha fellelhető valami neten megjelenés előtt napokkal, fogadd el h az emberek beszélni fognak róla. -
#2787 Sőt! Abraham Lincoln is azért sántított mert Te bokán rúgtad!!!! -
#2786 Nekem speciell semmi bajom a harc menettel én szeretem ha egy rpg pörgös. Nekem nagyon bejött pl a Rise of the Argonaut című rpg aminek a harcrendszere hasonló. Nevezhető hack&slashnek, és ha akkor nekem tetszik. De ez én vagyok és izlések és pofonok mások. -
#2785 De akkor majd ne sírjál ha egy idő múlva sisak helyett csak bilit tudsz a fejedre húzni... -
kisokka #2784 Hogy te mekkora segg vagy, azt szavakkal is nehéz leírni.
"Bárki, akinek tetszik a játék, az egy primitív, igénytelen senki. Bárki, aki próbál a negatív véleményekkel ellentétben megfogalmazni véleményt, az kötekedik."Mikor mondtam ilyet, te faszomöccse?A múltkor még én álltam azok mellé, akiknek tetszik, holott nekem egyáltalán nem tetszik sok tekintetben ez a játék.
"Ki a faszom mondta, hogy az én véleményem az igazság?"Itt írtad alá, hogy te magad mondod. -
Pares #2783 Hát hogyne. Én vagyok a Mikulás is, nem? Értem én a Te álláspontodat. Bárki, akinek tetszik a játék, az egy primitív, igénytelen senki. Bárki, aki próbál a negatív véleményekkel ellentétben megfogalmazni véleményt, az kötekedik. A múltkori vita során is igazoltad ezt. -
ferenc001 #2782 "a felső nézetet úgysem használta senki"
Én speciel használtam, és azt hiszem, nem is vagyok egyedül. Amúgy pedig az a baja vele az embereknek, hogy csökkennek az RPG elemek. Nekem úgy tűnik, kicsit masseffectkettősödött, legalábbis a demo-ból, illetve hírekből nekem ez az érzésem. -
#2781 akkor én vagyok Terence Hill ?
[apró]a nevem senki...[/apró] -
Pares #2780 Ki a faszom mondta, hogy az én véleményem az igazság? Én is csak a véleményem írom le. Nekem is meg van rá a jogom. És ha szerintem valami nem igaz, nem úgy van, hülyeség, akkor jogom van leírni, hogy szerintem miért nem úgy van az. Ha téged ez zavar, akkor sajnálom, ne olvasd el a hozzászólásaimat, ignorálj. Köszönöm. -
#2779 én csak kifejtettem a véleményem...szívesen várom, hogy szerinted miért is lesz mindenképpen istenkirály a játék..mert úgy tűnik, rám mondod, hogy bemagyarázom a negatív dolgokat (bocs, még csak 13 éve játszom valódi asztali rpg-kel, így látom a dolgokat például a harcos és a tolvaj kapcsán, lehet régebbi játékosok máshogy látják és neked adnak igazat) miközben te próbálod meg mindenképpen jó színben feltüntetni a dolgokat..végül is az optimizmus szép dolog, de azért ne ess túlzásokba, s próbáld meg elhitetni mindenkivel, hogy minden szép és jó... én sem szeretem, ha valaki csak a negatív dolgokat keresi, de mint mondtam, szövegértelmezésből egyest kapnál, mert én nem csak fikáztam, így légy olyan kedves, és ne vegyél velük egy kalap alá csak azért, mert ha 1000%-ban igaz, amit a leírás tartalmaz, akkor nem adnék rá 10-ből 10 pontot... nem mondtam, hogy sz@r játék lesz, sőt, lehet kifejezetten jó, de rpg-s szemmel a játék nem az rpg hanem a casual réteg felé orientálódott -
#2778 a warez szó miatt ne adjunk pénz büntetést és 20 éva bant is, esetleg?
komolyan... van aki imád sisakokat venni 2000ért... van aki nem. enniy -
#2777 mondjuk kismágus Originsben minden volt csak nem védtelen - így fejből fel tudnék legalább 7 spellt sorolni, amivel kötekedő ellenfelet hosszú időre le lehetett állítani mielőtt egy ütést bevinne, ha nagy nehezen túljutott a tankon és az elképesztő mennyiségű CC-n amit az arcába kapott -
kisokka #2776 Dehogy beszéltük.Mindenbe belekötsz, ha valakinek nem tetszik valami.Elolvastam azt a cikket, ahol a 10 különbséget ecsetelik.Tele van negatív dolgokkal, a cikkíró, aki végigjátszotta a játékot, mégis pozitívumként akarja felhozni az egészet.Tutira kollégák vagytok. -
#2775 ...és megint arról szól a topic h Pares véleménye = igazság
aham.. biztos, amint ír vki vmit azonnal ráírod h az hülyeség és nem igaz. -
#2774 de nem is értem mi a probléma
ugyanolyan, mint az 1, csak jobb
fejlődött az animáció, a sztori, zenék, filmesebb hangulat, beszélő főhős stb.
a felső nézetet úgysem használta senki.
a harc ugyanolyan space-szel megállítós taktikázós, csak az animációk részletesebbek, és több az élet a harctéren -
#2773 OK, nem jön, leszarom. Ez a sg nívó de erröl csak a modik tehetnek... -
#2772 Mondjuk tök felesleges azon vitázni, hogy szar a játék vagy jó amíg egyikünk sem próbálta ki a teljes játékot és mondjuk nem játszott vele. Ez olyan mint amikor egy filmről azt mondják, hogy ilyen jó vagy ilyen rossz. Úgy is az számít, hogy Neked hogy tetszett/nem tetszett miután megnézted. -
Pares #2771 Szerintem is. -
#2770 mondtam korábban, ugyanez zajlik most itt is:) -
Pares #2769 Téged meg az ellenkezőjéért fizetnek. Akkor ezt meg is beszéltük.