Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Amúgy a legviccesebb beszólások a párbeszédeknél a semleges válaszoknál vannak, Flemeth pl állandóan csak röhögött, hogy miket mondtam neki 😊
A halál csupán a kezdet...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
aztakurva hát ez piszok gyors 😄 😛
Mondjuk én elsõsorban a megjelenésrõl beszéltem. Eddig kb mindenkinek hányhatnékja volt a bar-tõl.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Fabryt mondjuk egy szarjanko utolso buta paraszt ripacsnak tartom, igazan felrerakhatnak mar a pitcsaba, dehat van akit szorakoztat, lelkuk rajta
;d
anti hero
Más...most néztem be a párral lentebb linkelt, jó hosszú gameplay videot. Ez a konzolos verzió? Vagy pc-n is van ilyen körben megjelenõ abi disc? Sokkal pofásabb, mint a pc-s bar.
Ezért is lesz majd érdemes nightmare fokozaton tolni mert ott már lesz friendly fire tehát megkell gondolni hova vágsz be egy fireballt.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
az "automata" backstab sztem tok gyik ahhoz kepest, hogy az elozoben mit kellett csinalni.. lassu de meg a combat is folyekonyabb volt nem ilyen darabos kungfu ekson
(rogue fokarimrol beszelek)
tenyleg az enemyk alatti kor most nem mutatja, hogy hatulrol vedtelenebbek lennenek, ezt a funkciot kivettek, vagy a hatul vastagabb karika mutatna ezt ? oO
anti hero
2 tévhit volt itt lentebb, ezeket eloszlatnám:
1. Nálam volt dx 11 lehetõsége, és elméletileg abban futott a játék. Ellenben nem tudtam very high-ra tenni a grafikai részletességet, de ki is írta a progi, hogy a demo-ban bizonyos dx11-es fícsörök nem elérhetõek. Tehát a teljes verzióban lest dx11.
2. A karakter kinézet is megváltoztatható lesz. Ez egyértelmû annak, aki a demot egy bizonyos szintig elvitte.
Egyébként egyetértek azokkal, akiknek a táj kissé sivár volt. Gondolom a textúrákon finomítások lesznek még. Ettõl eltekintve valami fenomenális élmény volt FullHD-ben játszani, high alatt is egy 46"-os plazmán. Fõleg harc közben volt szemet gyönyörködtetõ a látvány.
Valamint a taktikák részt csakis üdvözíteni tudom. Nagyon jó kis viselkedési formák konfigolhatóak. Sokan lerendezik az egészet annyival, hogy árkád hekkendszlesh, mert a karakterek zúznak maguktól, de nem. Magasabb nehézségi szinten lehet majd abból profitálni, ha valaki ésszel beállítja a karakterek harci viselkedési formáit. Ott fognak elvérezni az ilyen vérpistikék.
De az ijász kari sokkal jobb lett mint az originsbe volt itt nem éreztem annyira gyengének az elején.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ahogy Fábry mondta egyszer: nincs az a jó kakastöke pörkölt, amit egy csipetnyi szarral ne lehetne elrontani. Nagy igazság.
anti hero
Amúgy meg baromi jó animációk vannak, fõleg a rogue-nak, csak éppen nem mindig kivehetõ mert szerintem túl gyors a harc.
Jó lett, azt kell mondjam. Persze korántsem tökéletes, de élvezhetõ és hangulatos, a lényeg pedig ez. Elejétõl minden cselekdetnél megállítós módban toltam, space hasznos gomb. Ha minden parancsot magad adsz ki, akkor zavaró lehet, hogy a karik túl gyorsak néha és elõbb odarohannak egy-egy helyre, mint ahogy errõl le tudnád õket beszélni. Persze erre orvosság a programozhatóságuk, meg az autoskill, autotámadás stb. kikapcsolása.
Mivel alapvetõen gyorsak a csaták, így nem uncsi, mert szépen le lehet rendezni. Az már jobban zavaró, hogy új egységek érkezhetnek bármikor a csatába, így nem tudod felmérni, hányadán is állsz. Ez veszélyes lehet komolyabb harcokban (majd a teljesben). Nyilván nem tudták megoldani máshogy, mert így is túl sok egység ficereg néha a képernyõn és nehéz átlátni a dolgot, így inkább menet közben hozzák be a tartalékcsapatokat. Ez egyébként problémás, mármint nagy tömegben nehézkes a konkrét célpontokat kiválasztani.
Dx9 mediumon 4xAA nem tapasztaltam frame rate problémákat.
Én várom is a teljes verzát, mert ha kicsit nyilván más is, mint a DA1, de ez is jó idõre le fogja kötni az embert.
anti hero
a da1/awakening-et rogueval toltam vegig es vegtelenul bejott de ebben a rogue karakter mogasa nekem nem tetszik ; (((
retailben marad a 2handed warri mint a trailerbe is. izabella meg yarrr
anti hero
lol
anti hero
Majd meglátjuk, mindenesetre az elsõ benyomás negatív.
1. próbálja ki a DA😮-t vagy a BG-et vagy bármelyik wRPG-t varázslóval harc közben
2. próbáljon ki egy jRPG-t, pl a FFXIII-at mondjuk Ravager-rel (bár lényegében mindegy is)
3. aztán nézze meg a DA2-õt is varázslóval és vonja le a következtetéseket.
Úgy pörög, forog varázslás közben a botjával a fõhõs, ami a jRPG-s ugri-bugri harcra emlékeztet. Kb mint a resonance of fate-ben a lövöldözés, hogy egy percre sem tudnak a seggükön maradni vagy fedezékbõl lõni, mint ahogy azt mindenki csinálná a valóságban. Nehéz ezt leírni pláne olyanoknak, akik nem is nagyon ismerik ezeket a fajta játékokat. Nyilván nem lett DMC a játékból mert ez nem akció játék, de az animációk alapján ahhoz a stílushoz van közelebb. Ellentétben az 1-gyel, ahol egy fokkal reálisabb volt a fegyveres harc. Lehet, hogy nem volt látványos, de ha két nehézvértes ember kalapálja egymást, az ritkán lesz látványos.
A tacticsrõl meg annyit, hogy ha hardra kell tenni azért, hogy egyáltalán értelme legyen foglalkozni vele akkor az olyan, mintha benne sem lenne.
mert az h fogták magukat jött 4 éjfatty a karakterem szépen 2-3 mp alatt rápozícionált aztán ide oda csapdostak persze ha 60 jött akkor egy karit 10 ütött.
Nem is tudom mi illik egy fantasy játékhoz fõleg olyanhoz ahol kardozgatnak meg varázsolnak a korábbi dao féle nyomiság vagy egy gyorsabb,reálsiabb harc.
realitással van bajod?
épp h ez reálisabb mint a korábbi...LOL
másik meg a da:0-ba el lehetett volna képzelni egy olyat h akár kitérhetsz a támadások elõle,lefutahsz..stb?
Flemeth elõtti ogárt én úgy öltem meg h futkostam elõle és lõttem+dobtam rá jegelõt.
Akik proo mikrósok azokank itt egy újjabb taktikai lehetõség ami eddig nem volt.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Ezt az egér katintós mozdulást el kéne felejteni.
fõleg egy ilyen nézetnél baromság.
amúgy nagyon faja lett a harc csak ne baszná el a ritka undorító felület.
grafika elmegy de még mindig steril nagyon.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Megnezed a videot a demorol es a hanynod kell tole, a szinek, az egyszeruseg, a kinezet. Borzalom. Mar csak a fel+fel+le+le+elore kombo hianyzik belole.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
nekem a regi kontos jobban tetszett . ennyit akartam kifejezni.
anti hero