Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Murder3
sztem nem.
a védõpajzs meg ilyenek mágiai része szal ott kell más mágiai osztályoakt bevezetni.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Az ég szerelmére láttál 1 órát a játékból könyörgöm... ebbõl ezt leszûrni amit mondtál balgaság!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Murder3
persze tudom, de én az alap mágusokról beszélek.

Sir Quno Jedi
Nem is kéne páncél nekik, ha lenne valamilyen védõpajzs, kõ/fémbõr, védelmezõ gömbök, légforma, amit csak durva varázsfegyók üthetnek, 2db. 4 méteres acélgólem ami eléáll testõrnek stb. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Murder3
speciel a sok harc miatt vált nagyon unalmassá számomra és az meg olyan volt ott amilyen itt legalább élvezetesebb a harc.

bár a többi része sajnos csorbult.

Izé, a mágust már az elsõben is fel lehetett szerelni nehézpáncéllal. A megfelelõ képességek megtanulása után.

Why so serious?

Nem tudom hogy vagytok vele én már totál beleéltem magam a sztoriba, ennyi idõ alatt is... hatalmas hangulata van ennek a cuccnak!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nekem a Neverwinter 2 is tetszett, pedig az D&d 3.5 és ez is tetszik! Ez szerintem az ME1 és az ME2 keveréke lesz (valami ilyesmit akarhattak a Mass Effect 2-bõl is kihozni) jó lesz ez!

Én sok különbséget az elsõ résszel szemben nem tapasztaltam, csak a dinamikusabb harcot (elsõ részé is tetszett, ez is tetszik) és a grafika átalakulását, ezen kívül 1 az egyben Dragon Age Origins!

Azért itt meg kell említenem, hogy ha hagyják, hogy az Inventoriban is garázdálkodjunk, akkor nem ítélnétek el ennyire.

Statoknál kifejezetten hasznos, hogy van magyarázat, hogy mi mire jó (Annó Neverwinter nights 2-nél a sötétben tapogatóztam, hogy melyik skill mire jó és hogy érdemes fejleszteni)!

Murder3
ja már csak az lenne a jó ha a mágust szép kemény páncél félével is fel lehetne szerelni😄

engem nagyon irritál h minden fantasy rpg-be a mágusok csak cloth-ot hordhatnak.

Sir Quno Jedi
Egyelõre végigtolnám ebbõl is a teljeset és utána lesz véleményem, Így elsõre ez casual-abbnak tûnik, de ez 1x sem biztos, ha végigtolom, majd eldöntöm. A DAO kicsit nehézkes volt néhol, valljuk meg és vontatott (újrajátszhatósága így sérült). Ott jó volt a számos faj és elõtörténet (szinte mindet kipróbáltam term.), itt ez hiányzik, de ettõl a sztori még lehet kiadós és bonyi. Ha nem akkor a DAO a jobb, ha a sztori itt fog jobban ütni, akkor ez. Persze nem kell választani, be kell zsebelni mind a kettõt! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hát mit is mondjak... olvastam itt pár érdekes véleményt... Azt értem, hogy egyeseknek (vagy sokaknak) nem jön be ez a felgyorsított harc, nekem is szoknom kellett. Na de hogy valaki azt kritizálja, hogy a mágusnak az 1db láma favágás imitáló mozdulata helyett most több és szebb animációja van, amik végre "tökössé" teszik az egész varázslást, na hát az szerintem egész érdekes dolog... Egyeseknek semmi se jó, vagy inkább úgy mondom, mindenben a hibát keresik, és meg is találják... Itt nem arról van szó, hogy jrpg-s, vagy wrpg-s... Én speciel japán "szerepjátékkal" sose játszottam, nem tudom milyenek azok, nem is érdekelnek. Az érdekel, hogy a mágusom, ha varázsol, akkor ne körbe-körbe ugyan azt az egy darab mozgást csinálja, mi ráadásul ócskán is néz ki. Nekem nagyon tetszenek az animációkban tett változások, az egész sokkal élõbb, "reálisabb" lett (amennyire egy fantasy-rpg reális lehet)...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nekem tetszik (vagy mondjuk ugy, hogy nem tartom hibának), Sztori már amit most láttam szerintem érdekes lesz, képi világ nagyon tetszik, NPC-k már most érdekesek!

Engem megvettek kilóra, dekára, sõt még grammra is! Nagyot fog szólni ez a játék, legalábbis számomra!

Prince23
És mi a véleményed a DA😮-ról? Az véleményem szerint ENNYIRE nem volt casual-os. vagy konzolos.

Sir Quno Jedi
Igen, az vicces, hogy mindenhez rugó kell, nem tud a harcos, sem a mage egy tetves ládát, vagy ajtót sem kinyitni. Pedig pl. az erõsebb mágikus ajtókat tipikusan csak mágusok tudják kinyitni. Meg kár összevonni a pap kasztokat a mágusokkal. Kellett volna priest, cleric, mage és wizard az alapklasszikusok.

Nekem jobban tetszik az ugrálás, mint az elsõ részes "állunk egymással szemben és csapjuk egymást" dolog, még ha utóbbi reálisabb is. Ilyen varázslatok tényleg nem lennének rosszak (ajtónyitás pláne), de az elsõben se voltak, így ebbe se vártam, hogy beletegyék õket.

Why so serious?

JethroHUN
Jah a zárnyitás az nem hülyeség, DAOból is hiányoltam, a rouge skill alternatíváját.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Murder3
viszont ez így meg marhakevés szerintem...több spellnek nem feltétlen kell gyengének lennie és akkor lesz is értelem pl 100 skillnek classonként...

Sir Quno Jedi
Abszolúte egyetértek. Nem sok varázslat kell, hanem inkább használhatóak.

lwb
Épp ezért kitalálhattak volna valamit helyettük, aminek van értelme. Én a JRPG-s ugrálásnál jobban értékeltem volna, ha lett volna egy-két nem harci varázslat is. Pl. ajtónyitás, teleport vagy repülés. Nem nagy valami, mások már rég megcsinálták.

Sir Quno Jedi
NAGYON casual RPG, kaland és akció elemekkel, némi interaktív story/movie beütéssel. Az ME1-2 sem skatulyázható be, így ez sem.

Nagyon hasonlít amúgy a Titan Quest (+Immortal Throne) coop LAN party-jaira, csak itt meg lehet állítani az idõt és minden karit tudsz irányítani, míg LAN-ban csak a sajátodat. Annyi a különbség, hogy itt nagyon részletes szingli sztori is van hozzá, amiben (kamu) döntéseket hozhatsz és nem feltétlenül annyira csõjáték (bár ez majd kiderül).

Persze, tudom. De DA 2 nem adaptáció így felesleges lett volna telenyomni olyan varázslatokkal amik azért lettek volna ott, hogy legyenek.

Why so serious?

Sir Quno Jedi
Nos igen, de ez nem az Obsidian hibája volt, hanem az official varázslatok legnagyobb része papíros játékban értelmet nyer(het), de így gépen felejtõs sajna. Viszont bele kellett tenni, mert adaptáció.

Ja, fõleg mivel a 30 új varázslatból 28 használhatatlan szar volt és 2 ért valamit. Szerintem felesleges beletenni csak azért 100 skillt, hogy elmondhassák, hogy van benne 100 skill...

Why so serious?

Murder3
tisztába vagy eggyáltalán a fantasy jelentésével?
tudod attól h középkori a stílus mert kardoznak attól ez nem leszegy total war féle szimulátor.
ha neked ezt jelenti akkor vérszegény fantáziád lehet....már nem sértésnek írom ezt.

Prince23
Tehát a te szemedben a DA 2 egy casual RPG, akció elemekkel megtûzdelve.

wedge31
Elég lett volna megmaradni a DA😮-nál mivel nagyon sikeres volt nem volt indokolt ez a sok változtatás.
De már mindegy, jó lesz ez így is, én rosszabbra számitottam az elsõ infók után.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Sir Quno Jedi
Najó, de egy olyan részletes D&D v3.5 adaptációt, mint az NWN2, nem lehet széles közönségnek eladni, azt te is belátod. Én bírtam, sõt a kiegjei mind epic darabok (nekem fõleg a MOTB jött be), de én öreg tata vagyok sok évtizedes AD&D-s múlttal (sõt jelen pillanatban is nyomom egy nagyon faja csapattal a papíros AD&D-t elég sûrûn). Szóval ha eladásokat is akarnak produkálni a BW-nél, akkor kell egy kis eksön és csilivili a gammába. Nekem sem tetszik ez, de lenyelem, mintahogy lenyeltem az ME2-t is, pedig ME1 után igen fura volt.

wedge31
Nem.

Sir Quno Jedi
Lehet, már nem emléxem rá, majd elõveszem, itt csücsül a csomijában egy bontatlan is.

Lacoka12
a directX 11 xp hez lelehet valahol tölteni?

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

lwb
rTp
Az elsõ részben is csak lõni tudott a bottal, de mind1...
játékról:
Hát ez nagyon árkádra sikerült :S Gyalázat, hogy az elsõ rész után ilyen konzolszennyet hoznak ki... Harmadik részben már fejlõdni se lehet, kapsz majd lélekgömböket, azt rárakhatod a fegyveredre, vagy hogy mennek ezek... Hol vannak már a régi szép idõk, mikor fél órát gondolkodtam, a 30 új varázslat közül melyik illik legjobban a taktikámhoz (pölö neverwinter)... Azért végig fogom tolni, mert érdekel a sztori, de elõvenni még 1X bitos nem... Az elsõ részt 4X vittem végig...

|_O_|

lwb
A csapkodás még hagyján, de a pózolás a bottal a varázslónál az megmagyarázhatatlan. Errõl a Galaxy Quest jut eszembe, a rész, amikor Taggert kapitány össze-vissza bukfencel, a többiek meg hülyének nézik.

wedge31
Megnézném te hogy csapkodsz 40 kilós páncélban egy 10 kilós kardal...

Ebböl a szempontból a DA😮 a valósághûbb de egy fantasy játékban ez teljesen lényegtelen.

Hát aki szerint ez ronda, annak rossz a szemüvege:

1280x1024, 8x-os élsimítás, Medium beállítások és gyönyörûek a karakterek, meg minden! Dx11-es beállítást is engedélyezi és a very high beállítást is, majd tesztelem fullra állítva is!

Harc semmiben sem különbözik az 1-hez, kicsit dinamikusabb... nem olyan, mintha 83 éves aggastyánok csapkodnának a karddal..

Eddig jó!

lwb
Hivatalos fórumon írták a fejlesztõk, hogy a DX11nem nagyon mûködik a demoban, ezért kérik, hogy mindenki inkább DX9-ben próbálja ki.

wedge31
A taktikai nézetet sajnos kivették.

DX11 majd állitólag a teljesben lesz normálisan a demóban nekem akadt mint a állat.

lwb
Ez még a régi Fábry, amikor még vicces volt.

Sziasztok

Lenne 1-2 kérdésem a demo-val kapcsolatban;

DX11-es beállításoknál másnál is jelentkezett néhány grafikai hiba a játékban?;o

A taktikai nézetet tényleg egy az egyben kivették a játékból?;s

Lourker

Fenrir
Remélem, hogy majd lehet állítani azon, hogy hol jelenjen meg a felirat mert az, hogy a felsõ részen van számomra egy kicsit furcsa és zavaró.

A halál csupán a kezdet...

wedge31
Nem lesz honositva a játék.

TDC Geronimo
high beállításokhoz dx10es kártya kell, legmagasabbhoz meg dx11es.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

watto
Hali!
Kipróbáltam a demot én is, nekem nagyon tetszik 😄
Csak a legyen legalább 2x olyan hosszú mint az 1 és akkor örömbodottá van .
Amúgy magyarországon magyar felirattal fog megjelenni akárcsak az 1 vagy most nem így lesz?

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Prince23
DX 9-ben csak mediumban lehet tolni, ha highra vagy higher (full) akarod rakni akkor egy dx 10 kártyától jobb VGA kell majd alá... nem?

Prince23
Találtam egy 15 perces vidi bemutatót is a YT-n. Harcos, nõi kari

Fenrir
Ez így van, ezért nincs egy rossz szavam sem a grafikára.

A halál csupán a kezdet...

TDC Geronimo
Ez dx9 és medium ugye, ha ez valakinek csúnya az nézesse meg a szemét -.-

Ennél még csak szebb lesz a full ugye.

TDC Geronimo
Pár kép akkor tõlem is

Lacoka12
nekem nagyon bejön a Dao 2 semmi bajom a gyorsaságal

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

SZEG007