6609
Dragon Age II
-
ratgab #2848 Sőt Pc-n még magától is megy harcolni ha hagyod -
#2847 30-40h ? a DA:O-ot 85h alatt toltam végig elsőre és nem untam egy pillanatra sem. Ez a 25h ha igaz piszok kevés egy rpg-nek. -
ratgab #2846 Hát a leírásod alapján már én is elbizonytalanodtam... lehet érdemesebb nem 0 day venni tényleg.... -
#2845 Lehet. De a pc-sből csak a demot láttam. A különbség egyelőre annyi, hogy a pc-n csak egyszer kell klikkelni, konzolon minden ütés előtt nyomogatni kell a gombot (mint egy akciójátékban).
Grafikailag tökegyforma, ami fejlődés a konzolon, de pc-n kb ugyanaz a szint, mint az 1. -
#2844 A társak öltözete változik, tudunk hozzá találni upgrade-eket, amik variálják. De nem vesznek fel bármit, amit mi mondunk. Nem nagy dolog, Morrigant se sokan öltöztették át sztem az 1-ben. Max Flemeth után a másik szinte ugyanolyanra.
A játék hosszúsága igazából kb elég volt. Nem örültem volna, ha csak azért lesz 30-40 óra, mert még több feleslges harcot tettek bele. A gyors harcrendszer egyetlen előnye, hogy nem tart sokáig. -
ratgab #2843 Szerintem azért kérdezte, hátha van különbség a konzolos és pc-s verzió között! -
ratgab #2842 De sokban nem térhet el a két verzió! -
#2841 Húsz éve PC-m van, elsősorban pc-s játékos vagyok. Emellett van xboxom és ps3-am is.
Túl kéne lépni ezen a konzolos-pc-s hülyeségen. Nyugaton kb minden gamernek van konzol is a pc mellé. -
ratgab #2840 "boxos leak" -
ratgab #2839 Köszönjük szépen a leírást! Így már hitelesebb a kritika
Játékidő kevés sajnos ez alapján, társak öltöztetésének hiánya fájó pont, ismétlődő dungeonök nem jó hír, a többi emészthető számomra... -
#2838 Mondja ezt egy konzolos? -
#2837 Sztem konzolos lehet, de panaszai jól súgják, hogy ősPC-s a DA-t illetően. -
ratgab #2836 Én és Pares is ezt szajkózzuk immár a demó megjelenése óta, de sokan nem fogták fel, mit akarunk mondani.
Nem azt mondom, hogy igazunk van, de nem a Demó alapján kéne leírni ezt a játékot (sokan egy akcióra kihegyezett demó alapján ezt teszik, ami számomra érthetetlen és ebből képződik mindig a flame) -
#2835 http://www.livestream.com/electronicarts/video?clipId=pla_216663d7-520c-436d-b642-157fc6642240&
live játék fejlesztövel -
MrAndree #2834 És szinte minden Bioware játék első 20 perce harcból áll és nem beszélgetős részekből. -
#2833 Végigvittem a boxos leakelt változatot. Néhány info spoiler nélkül:
- a játék kb 25 óra, de sztem nem kevesebb a tartalom, csak gyorsabb a harc, ezért rövidebb
- a játék queststruktúrája (!) a gothicokra emlékeztet, azaz chapter jellegű, bár chapterek nincsenek nevesítve, de mégis olyan érzése van az embernek
- a sztori kivételesen nem világmegmentős, ez nekem jobban tetszett, mint az 1-é, igazából a történettel volt a legkisebb bajom
- ahhoz hogy kiderüljön, hogy mennyire variálható a történet még egyszer végig kell tolni, de szerintem eléggé sok helyen számít, hogy mit mondunk vagy döntünk
- nincs benne kevesebb vagy rövidebb párbeszéd, mint az 1-ben volt
- az inventory rendszer okés, nem annyira kaotikus mint az 1, vértet csak Hawke tud felvenni, fegyvert és gyűrűt, amulettet mások is (ezen felül minden mást a junk-ba tesz és nincs is semmi hasznuk azon kívül, hogy el lehet őket adni)
- a harc pont olyan, mint a demoban
- ami nagyon nem tetszett: sokszor megyünk ugyanabba a dungeonbe (összesen talán ha 4-5 dungeon fajta van, ezek tökegyformák), ez elég unalmas - viszont soha nem tart sokáig, nincs benne DA:O-s Deep Roads féle hosszadalmas grinding hál' Istennek
- nekem a varázslók kicsit túlerősnek tűntek már megint
- a csapattagokkal nem menet közben lehet beszélgetni, hanem amikor a történet úgy dönt és ilyenkor el kell menni a házukba/törzshelyükre stb. (kb mint a mass effect 2-ben)
összességében nem rossz. a harcot elkúrták, nagyon jrpg-s lett, de a többi a megszokott bioware színvonal. megveszem, ha megjelenik, de nem pc-re és valószínűleg várok vele egy keveset, hogy lejjebb menjen az ára. -
ratgab #2832 Ez Konzolos vagy Pc-s véleménye? -
ratgab #2831 Ezzel én tisztában vagyok. De az RPG-k első 20 perce sem filozofálgatásból áll eddigi ismereteim szerint... -
ratgab #2830 Majd kiderül, de azért ha (és itt a feltételes módon a hangsúly) tényleg eléri az első rész nívóját és sokan az előre ok nélkül (ezt azért gondolom, mert csak egy 40 perces demóból ítélnek, amiből hosszú távú hangulatot nem lehet leszűrni) Haterkedők közül el kezdik Isteníteni, azért jót fogok mosolyogni! -
#2829 a demó elsó fele a teljes játék első 10-20 perce egyébként! érintetlen. -
ratgab #2828 Szerintem tuti nem lesz hentfesztiválabb, mint a DA:O! Elvégre a demóba nem rakhatnak a 40 perc játékidőből 30 perc dialógust, így az nem mérvadó! -
ratgab #2827 Nem neked akartam írni, hanem magamra! -
MrAndree #2826 Bioware játékoknál a bevezető rész mindig harc szokott lenni (kb. a Kotor óta így van), a demo csak ezt mutatta meg, az RPG elemekből semmit (nincs karakter kreáló, zárt inventory, a skillek egy rész is zárva). Bár továbbra se értem, hogy ugyanaz a harcrendszer felgyorsítva mitől lett hirtelen akciójáték, de nem vitatkozom. Bár szívesen csinálok egy videót a Diablo 2ről, lelassítom a felére, de szerintem az meg akkor se lesz taktikai RPG. -
#2825 "Az első rész egy kiváló fantasy/kaland rpg(szerepjáték) volt,ez meg egy pörgős akciójáték(majdnem,hogy hack'n slash) lett,fele annyi tartalommal,játékidővel,lebutított dialógusokkal,inventoryval,stb... "
egy másik fórumról.
és milyen igaza van neki IS. egyáltalán nem méltó folytatás! -
#2824 Osztom a véleményedet, ezen vagyok én is. A konzolos változatok még a PC-re is ráragadtak sajnos, mondjuk néhány fokkal jobb konzolhoz képest a harcrendszer testreszabhatósága.
-
#2823 Csak kár, hogy Fake... Március 8.-a előtt nem valószínű, hogy lesz Crack!
És ez pont így jó! A megjelenés után törjék fel a játékot, és ne előtte, mert így csak az EA-val és a BioWare-val lesz kicseszve! -
#2822 Kering valami már.. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Skidrow -
ShaiHulud #2821 csak jatekoknal nem szokott jellemzo lenni, hogy adott nevnel a folytatas teljesen mas stilusu jatekka valik :\ ez sok ember nem tetszesenek a fo oka. aki szereti a konzolos akciobohockodasokat annak a da2 remek jatek lesz ez biztos. de aki az rpg elemeket kedveli jobban, annak a dao marad a kedvenc dragon age nev alatt. -
ShaiHulud #2820 azzal erveltek hogy " ez csak a konzol verzio, a pc-s nem ilyen lesz" hat ilyen lett, egy konzol akciojatek ugrabugra harcanimaciokkal, es csomo ellenfellel amit masshentelhetsz. nagyon remelem hogy a teljes jatek nem azt az utat jarja majd amit a demo, hogy minden sarkon harc van, es a dialogusoknal csak 1-1 mondat valtozik a vegkimenetel meg ugyanaz marad.
ez msot 80% akcio es 20% rpg sajnos. tehat NEM, nem lett igazuk a vedoknek. -
minek serial a preinstalled mar kinnvan egy ideje
meg ha nincs is crack (es ez eddig nem warez ;) -
Evoluti0N #2818 Nyiss.
Nem. -
#2817 Nincs warez topik.
nem tudja vki esetleg a clonedvd installálásához szükséges serialt? -
#2816 -
Evoluti0N #2815 -
MrAndree #2814 Mindig élmény olvasni amikor felnőtt emberek ovisként viselkednek... -
#2813 megtörtént 21:20-kor.. -
ratgab #2812 De rég be kellett volna már vennem a mait... -
#2811 ha valakit a "kőkemény" flémelés közben esetleg még érdekel:
szép sorban minden képesség leírása és [URL=http://social.bioware.com/forum/1/topic/141/index/6116921]egy kis "hogyan kombózzunk"[/URL] útmutató is hozzá... meg specializációk is itt vannak, de ez egyelőre félig van csak kész.
képességeket és kombókat elnézve azt hiszem én maradni fogok a "jól bevált" kétkezes harcos + három mágus stílusnál (mindenkinél kirakva heal-t ofc), a csillagokat lesebezni az égről jó móka, valamint van egy csomó képessége 2H harcosnak ami apró pici szilánkokra szedi szét a megfagyasztott ellenfeleket -
Pares #2810 Ahogy gondolod... -
Pares #2809 Én már bevettem. :)