Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a védõpajzs meg ilyenek mágiai része szal ott kell más mágiai osztályoakt bevezetni.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
bár a többi része sajnos csorbult.
Why so serious?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Én sok különbséget az elsõ résszel szemben nem tapasztaltam, csak a dinamikusabb harcot (elsõ részé is tetszett, ez is tetszik) és a grafika átalakulását, ezen kívül 1 az egyben Dragon Age Origins!
Azért itt meg kell említenem, hogy ha hagyják, hogy az Inventoriban is garázdálkodjunk, akkor nem ítélnétek el ennyire.
Statoknál kifejezetten hasznos, hogy van magyarázat, hogy mi mire jó (Annó Neverwinter nights 2-nél a sötétben tapogatóztam, hogy melyik skill mire jó és hogy érdemes fejleszteni)!
engem nagyon irritál h minden fantasy rpg-be a mágusok csak cloth-ot hordhatnak.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Engem megvettek kilóra, dekára, sõt még grammra is! Nagyot fog szólni ez a játék, legalábbis számomra!
Why so serious?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nagyon hasonlít amúgy a Titan Quest (+Immortal Throne) coop LAN party-jaira, csak itt meg lehet állítani az idõt és minden karit tudsz irányítani, míg LAN-ban csak a sajátodat. Annyi a különbség, hogy itt nagyon részletes szingli sztori is van hozzá, amiben (kamu) döntéseket hozhatsz és nem feltétlenül annyira csõjáték (bár ez majd kiderül).
Why so serious?
Why so serious?
tudod attól h középkori a stílus mert kardoznak attól ez nem leszegy total war féle szimulátor.
ha neked ezt jelenti akkor vérszegény fantáziád lehet....már nem sértésnek írom ezt.
De már mindegy, jó lesz ez így is, én rosszabbra számitottam az elsõ infók után.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
játékról:
Hát ez nagyon árkádra sikerült :S Gyalázat, hogy az elsõ rész után ilyen konzolszennyet hoznak ki... Harmadik részben már fejlõdni se lehet, kapsz majd lélekgömböket, azt rárakhatod a fegyveredre, vagy hogy mennek ezek... Hol vannak már a régi szép idõk, mikor fél órát gondolkodtam, a 30 új varázslat közül melyik illik legjobban a taktikámhoz (pölö neverwinter)... Azért végig fogom tolni, mert érdekel a sztori, de elõvenni még 1X bitos nem... Az elsõ részt 4X vittem végig...
|_O_|
Ebböl a szempontból a DA😮 a valósághûbb de egy fantasy játékban ez teljesen lényegtelen.
1280x1024, 8x-os élsimítás, Medium beállítások és gyönyörûek a karakterek, meg minden! Dx11-es beállítást is engedélyezi és a very high beállítást is, majd tesztelem fullra állítva is!
Harc semmiben sem különbözik az 1-hez, kicsit dinamikusabb... nem olyan, mintha 83 éves aggastyánok csapkodnának a karddal..
Eddig jó!
DX11 majd állitólag a teljesben lesz normálisan a demóban nekem akadt mint a állat.
Lenne 1-2 kérdésem a demo-val kapcsolatban;
DX11-es beállításoknál másnál is jelentkezett néhány grafikai hiba a játékban?;o
A taktikai nézetet tényleg egy az egyben kivették a játékból?;s
Lourker
A halál csupán a kezdet...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Kipróbáltam a demot én is, nekem nagyon tetszik 😄
Csak a legyen legalább 2x olyan hosszú mint az 1 és akkor örömbodottá van .
Amúgy magyarországon magyar felirattal fog megjelenni akárcsak az 1 vagy most nem így lesz?
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Ennél még csak szebb lesz a full ugye.
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni