Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Katasztrófa... Az, hogy a grafika nevetséges, még nem borítana ki, de ez a "harc", az ugra-bugra karakterek, a másodpercenkénti átvezetõ videók, vicc az egész. Egyedül Flemeth hangja az, ami emlékeztet az elsõ részre.
Egy fillért sem adok érte.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
szigorúan az elsõ részhez, a teljes játékhoz viszonyítva ezeket...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Why so serious?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
na jó, konzolokra XD
Why so serious?
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
pedig nem így van. nézz szét máshol is.
konklúzió:
nem aratott osztatlan sikert a DA 2 demója. enniy 😊
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Véleményem kifejtettem, értelme tovább nincs errõl beszélni.
Részemrõl befejeztem a társalgást!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
De igazad van ne nyissunk további vitát, nem akarom tovább offolni a topikot!
Azt mondasz, amit akarsz, én meg azt mondom ami a véleményem... ennyi!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A lényeg az h bármilyen ilyen típusú játékot megnézel, mindegyikben ugyan az a harc, GOMB nyomás és scriptelt animácó, itt eltúlzott, de ugyan az.
Én idáig egyetlen egy játékba láttam, az h a skillt/combot, neked kellett össze rakni, irány gomb kombinációkkal (AoC de a varázslatok ott is 1-9 gomb)
Rossz kérdésrõl vitázunk, nem a harc a rossz, hanem a hozzá tartozó animációk <#kacsint>#kacsint>
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Én meg ezt írtam (AMIRE VÁLASZOLTÁL EMBER): "De nem varázslás közben pörög "
Szerintem ne nyissunk vitát arról, hogy ki nem olvas meg figyel. Még azt sem sikerült elolvasni, amire válaszoltál. Tudom, hogy fáj, ha valaki nem csak jót mondd valamirõl, ami neked instant GOTY, de ezzel együtt kell élned. Ilyen az internet. Különbözõ vélemények.
Felõlem annyit kritizálsz, amennyit akarsz, csak ne 2 oldalon keresztül ugyanazt!
Ne érts egyet, ne bólogass, csak lapozz...
(Ha beszélsz angolul javaslom nézz körül a neten és látni fogod, hogy ez a jrpg-s beütés nem az én agyam szüleménye.)
Proci: Intel Q6600 2,4 mhz (no tuning)
Vga: Gigabyte Ati 5770 SOC 1gb
Ram: 3 gb Kingmax 3x 1 gb ddr2
Mindez egy Gigabyte GA-P35-Ds3-as alaplapban nyugszik!
Oprendszer: Win 7 Ultimate 32 bit
Ha figyelnél is flémelés helyett látnád, hogy varázslás közben nem ugrál, varázsbottal lövés közben is max elfordul, meg földhöz csapja a botja végét!
Van egy olyan érzésem, hogy ti kisokkával nem is vennétek meg a játékot, csak szidni tudjátok a programokat, mert olyan jó beszólni a másiknak az egyes fórumokban!
Oké, hallottuk nektek nem tetszik, esetleg lapozhatnánk, mert már 2 oldalt olvastam ebbõl a fikából...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
este én is megnézem, alapbeallitasokkal teljesen folyamatos volt tegnap, majd megtekerem, mintha azt olvastam volna, h dx11 nem lesz a demoban, msot megis van?
anti hero
ezekkel a beállításokkal nálam nagyon szépen fut (ilyen dinamikus animációknál látványos lenne ha szaggatna) és még a látványra is tesz egy lapáttal! Szépen van ez optimalizálva!
<#oooo>#oooo>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
|_O_|
De nem varázslás közben pörög úgy, mint Bayonetta, hanem a nyavalyás bottal bukfencezik.
Why so serious?