Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyerekek, erre a játékra vártam több hónapja, de rohadt nagyot csalódtam!
Katasztrófa... Az, hogy a grafika nevetséges, még nem borítana ki, de ez a "harc", az ugra-bugra karakterek, a másodpercenkénti átvezetõ videók, vicc az egész. Egyedül Flemeth hangja az, ami emlékeztet az elsõ részre.
Egy fillért sem adok érte.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Murder3
igazából az egész egy nagy csõpálya csak ott a térképpel jobban elfedik itt meg nem.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

wedge31
Én már a ME2 óta így csinálom, néha kedvem volna átugrani a harcot.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

TDC Geronimo
Kijön a full, elkezdenek játszani, beindul a story...a fele el is felejti majd a combatot és végig fogja tolni az "epicség" miatt -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Sokan olyan dolgokan akadnak ki feleslegesen ami nem is létezik... vagy nem játszott a demoval, vagy direkt fikázni akarja, vagy sosem jó semmi ha kicsit is változik, mert a régi az a legjobb az a tökéletes annél jobb már nem lehet semmi, mert azt megszokta az uraság.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Prince23
Itt többen a demót szapulják, szerintem. nekem elsõ benyomásra olyan 78% ez a demó. Jó is meg nem is, vannak hibái. pl steril környezet, rakéta gyorsaságú mozgások (ld. rogue vagy mage esetében).
szigorúan az elsõ részhez, a teljes játékhoz viszonyítva ezeket...

wedge31
A DA😮 pc-re fogyott jobban ennél ez meglepö volna.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Rage47
amúgy emlékszem a ME2-t is agyonszidták, most meg év játéka lett sok helyen
Cserébe beszél a karakter, ez még mindig nem hack and slash, legalábbis ha szerinted igen akkor még nem játszottál hack and slash játékkal, "csõpályát pedig linkelek neked az elsõbõl bármikor 3 perc alatt, vegyük rögtön a dalish elf origint ami egy az egyben "csõpálya". Köszönöm a lehetõséget.

Why so serious?

Rage47
Ne játszottál a demoval vagy nem játszottál még hack'n'slash-sel.
Így volt ez az elsõ résznél is. Kaptunk is hatására egyetlen fajt, nulla origin-t, hack'n'slash-t, és csõpályát. Király.
Sir Quno Jedi
Megyek is, végigtolom még1x a demót, biztos ami biztos, maj jövök.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Prince23
Ez így van ahogy írod. Tuti siker. elsõ héten meg lesz a 750k-s eladás. PC-re 😄

na jó, konzolokra XD

Lacoka12
nem viccelek szebb a tája

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

robotnyk
ki nem szarja le? nem tetszik, nem játsszák. pár hisztis picsa pénze nélkül is siker lesz, úgy ahogy az elsõ is az volt.
Prince23
Csak mindenkinek meg van a maga véleménye, valaki picit csalódott, más meg nem. Ettõl még senkit sem tudnak meggyõzni egyesek, hogy igen is jó a játék vagy, hogy full szar.

Csak halkan jegyezném meg, hogy mindig az elégdetlenkedõk kiabálnak hangosabban...

Why so serious?

Rage47
ne viccelj már
Lacoka12
ha ennyire a táj és a kari grafikát szeretitek ott a Gothic 4

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Rage47
<#eljen>
Sir Quno Jedi
Nem probléma, azzal kell beérni amit a korongra tesznek majd. Ennél 10000000x rosszabb harcrendszerû gammákat is végigtoltam, mert érdekelt a sztori. Ergó mászthev.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Prince23
Úgy jössz ezzel, mintha az SG olvasók 95%-nak bejönne az új DA, a demo alapján 😄

pedig nem így van. nézz szét máshol is.

konklúzió:
nem aratott osztatlan sikert a DA 2 demója. enniy 😊

Sir Quno Jedi
Nemtom, nem tolom kaszabmarcikkal, varival tolom, elsõben meg fõleg rugó, íjászkodni, igaz olyan szar az íjászat ott, hogy idõvel áttértem kétkezes harcra (két egykezes) és nehezebb vértekre (szal. felesleges volt rugót indítanom).

Sir Quno Jedi
Az volna jó, ha minden varázslatnak saját koreográfiája lenne, mind verbális, mind szomatikus, mind anyagi komponenssel. AZ odabaszna! Akkor lenne "élethûség" ezerrel. ?DDDD

JethroHUN
Hááát azért ott is hadonászik rendesen (az 1ben)

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

SZEG007
Sok tetves anime huszár lehet bioware-nél ha ilyen japán kaszabmarci fighterprot csináltak a warriorbol, rougebol.... Nagyon remélem hogy nem minden nyugati játék fogja átvenni ezt a stilust. Mondjuk itt van Witcher 2 az biztos normálisabb lesz ezen a téren.

lwb
Kb ezt mondtam én is. Most megyek, megnézem PS3-on milyen lett.

Értettétek a kutya faszát <#nyes>Állandóan belemagyaráz valaki valami plusz dolgot, hogy mit csináljak vele, meg hogyan, holott nem is arról van szó...Komolyan, néha az az érzésem, mintha a falnak beszélnék.Azért, mert nem tetszik az animáció, még elõfordulhat, hogy a játék tetszeni fog.Na errõl ennyit.

Alkottatok véleményt 2 oldalon keresztül... értettük itt többen!

Véleményem kifejtettem, értelme tovább nincs errõl beszélni.

Részemrõl befejeztem a társalgást!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

lwb
Errõl van szó.

1949-re akartam azt válaszolni, de szerintem így is értetted!

De igazad van ne nyissunk további vitát, nem akarom tovább offolni a topikot!

Azt mondasz, amit akarsz, én meg azt mondom ami a véleményem... ennyi!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A fika az lenne, ha szarrá szidnám az egészet, de már párszor elmondtam, hogy mi a problémám és nem csak nekem az.Viszont egyesek itt akkora csõlátóak, hogy szinte muszáj visszakanyarodni a témára, mert nem értik meg!Nehogy már te szabd meg mi tetszik nekem, ráadásul megtagadd tõlem a lehetõséget arra, hogy meg is magyarázzam miért nem!Senki nem akar meggyõzni senkit, úgysem sikerülne, viszont véleményt had lehessen már alkotni.

JethroHUN
és mindezt ugyan úgy egyetlen gombnyomásra, ugyan ott vagyunk, akkor mi is a különbség? hcrpg és ez között? az h az elõbbi a számokról szól, (nincs azzal semmi baj) 100 alatt van az attackod -> nem tudsz megütni egy 200 defendes akármit, stb. Viszont DA2ben ilyen nincs, és olyan se h hiába futsz el még megtudnak ütni 20 méterrõl is, ez akció orientált, amaz meg részben egy kis stratégia is. DAO, DA2 két különbözõ játék, még csak nem is folytatása, h miért kellett ennyire elmenni ilyen japo irányba, biztos divat. De attól még sztem ezzel is ugyan úgy el lehet szórakozni.

A lényeg az h bármilyen ilyen típusú játékot megnézel, mindegyikben ugyan az a harc, GOMB nyomás és scriptelt animácó, itt eltúlzott, de ugyan az.
Én idáig egyetlen egy játékba láttam, az h a skillt/combot, neked kellett össze rakni, irány gomb kombinációkkal (AoC de a varázslatok ott is 1-9 gomb)

Rossz kérdésrõl vitázunk, nem a harc a rossz, hanem a hozzá tartozó animációk <#kacsint>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

lwb
Ezt írod: "Ha figyelnél is flémelés helyett látnád, hogy varázslás közben nem ugrál,"

Én meg ezt írtam (AMIRE VÁLASZOLTÁL EMBER): "De nem varázslás közben pörög "

Szerintem ne nyissunk vitát arról, hogy ki nem olvas meg figyel. Még azt sem sikerült elolvasni, amire válaszoltál. Tudom, hogy fáj, ha valaki nem csak jót mondd valamirõl, ami neked instant GOTY, de ezzel együtt kell élned. Ilyen az internet. Különbözõ vélemények.

Nálam szépen megy kivéve az az opció amit leírtam (az szerintem már megeszi a gépet, vagy lehet tényleg bugos)!

Nem, de már leírtátok, esetleg valami egyébrõl nem lehet beszélni? (mi még a szar, vagy mi a jó, nekem 8 csak másról)!

Felõlem annyit kritizálsz, amennyit akarsz, csak ne 2 oldalon keresztül ugyanazt!

Ne érts egyet, ne bólogass, csak lapozz...

lwb
Pff. Leírtam a véleményem. Erre való a fórum. Ha nem tetszik, van egy jótanácsom: NE VÁLASZOLJ.

(Ha beszélsz angolul javaslom nézz körül a neten és látni fogod, hogy ez a jrpg-s beütés nem az én agyam szüleménye.)

Én is azt hittem, de van Dx 11 a demóban , de csak High beállítást enged Very High-t már nem (ez hiányzik a demóból)

Proci: Intel Q6600 2,4 mhz (no tuning)
Vga: Gigabyte Ati 5770 SOC 1gb
Ram: 3 gb Kingmax 3x 1 gb ddr2

Mindez egy Gigabyte GA-P35-Ds3-as alaplapban nyugszik!

Oprendszer: Win 7 Ultimate 32 bit

lwb
Hol itt a flém? Fáj, hogy valaki esetleg kritikusabb is a játékkal? A fórum szerinted arra való, hogy mindenki egyetértsen és egyszerre bólogasson?

Csak tudnám mit erõlködsz, ha tudod, hogy úgysem gyõzi meg egymást a két fél?

Ha figyelnél is flémelés helyett látnád, hogy varázslás közben nem ugrál, varázsbottal lövés közben is max elfordul, meg földhöz csapja a botja végét!

Van egy olyan érzésem, hogy ti kisokkával nem is vennétek meg a játékot, csak szidni tudjátok a programokat, mert olyan jó beszólni a másiknak az egyes fórumokban!

Oké, hallottuk nektek nem tetszik, esetleg lapozhatnánk, mert már 2 oldalt olvastam ebbõl a fikából...

TDC Geronimo
Benne van, de halál bugos és szarul is fut.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

áááááá ez kell magyarul b..i EA politika
proci ram vgat irj ide be létszi.
este én is megnézem, alapbeallitasokkal teljesen folyamatos volt tegnap, majd megtekerem, mintha azt olvastam volna, h dx11 nem lesz a demoban, msot megis van?

anti hero

DX11-ben 1280x1024 High beállítás Anti-Alliasing 8x, Anistropic Filtering 16x, Screen Space Ambian Occlusion kikapcsolva (saját árnyék azért már fogj a gépem)

ezekkel a beállításokkal nálam nagyon szépen fut (ilyen dinamikus animációknál látványos lenne ha szaggatna) és még a látványra is tesz egy lapáttal! Szépen van ez optimalizálva!

Igazad van, ez egy pocsék, szar, japánimitáló jrpg klón, nem is értem, minek pocsékolod rá a drága idõd, és minek erõlködsz itt annyira, hogy ezt másoknak is bebizonyítsd, amikor annyira egyértelmû az egész...

<#oooo>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

rTp
Na igen, utoljára Chaplin ugrabugrált így, de csak azért volt a túlzott testbeszéd, mert 1. vicces volt 2. nem volt hang...

|_O_|

lwb
Ha itt errõl lenne szó, egy szavam nem lenne. Sõt, én tapsikolnék a legjobban az elsõ sorban.

De nem varázslás közben pörög úgy, mint Bayonetta, hanem a nyavalyás bottal bukfencezik.

Erre mondtam, hogy kinek mi tetszik...Nekem, ha nem tetszik a harcrendszer odaverheti az egész játékélményt.

Nálam meg fordítva, lehet szar a harcrendszer ha alápakolnak egy olyan történetet ami odaszegez a képernyõ elé. Az más kérdés, hogy DA 2ben még a harc is bejön.

Why so serious?

lwb
Mert mint mindent, a látványosságot is el lehet túlozni. Nekem ez már itt nagyon teátrális.