Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Folyamatosan kattingatsz, kombókat csinálsz, unlockolsz 4-5-15 gombból álló mozdulatokat? Hogy lenne már Hack & Slash könyörgöm, csak azért, mert van benne egy olyan változó, amit mozgásnak hívnak és ha kikerülsz (értsd elmozogsz... nemtom valahogy a valóságban is csinálhattak ilyet nem????????? Irónia off) a csapás szögébõl, irányvonalából és az ellenfél elvéti, akkor nem sérülsz????

Miért az jobb volt a DA😮-ban, hogy amikor át akartál váltani másik ellenfélre és az eredeti ellen még egy nagyobb csapást elindított, de te már ott se voltál (reálisan el se érhetett volna az ütés), hanem elmozogtál új ellenfeled felé, akkor még mindig eltalált az elsõ ellen (csak azért, mert már kidobta a gép kockán, hogy az bizony téged eltalál, de mit ad isten a távolságot baszott beleszámolni!) és sebzõdtél???

Hack & Slash RPG elemekkel??? Ennyi erõvel a DA😮 is Hack & Slash RPG elemekkel... Komolyan mondom ilyen erõvel játszhatnátok táblás sakkal... jah nem mert abban is hibát találnátok.

(Nem a játékot védem, mert semmi érdekem nem fûzõdik hozzá, csak nem értem ezeket az eszetlenül nagy baromságokat, amiket egyesek írnak... Nem csak téged Prince23)

Konzolon a DA😮 se lehetett más akkor.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jó.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ha Te mondod. <#unalmas>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

wedge31
Ha temetném nem venném meg, sõt a demo alapján jobb lesz mint vártam én csak az értékelésekre reagáltam.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Nem én raktam össze. A Bioware Socialon egy topikban egy fórumozó összeszedte az eddig megjelent összes Reviewt.

Ne temesd még ilyen hamar, lehet, hogy jó lesz ez!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

erasmus4
Ha ilyet csinálsz olyankor illik a legnagyobb és legkisebb szavazatokat kivenni mert midnig vannak olyanok akik nagyon túl illetve lepontoznak lásd
PSM3 - Buy It Award

DAII: 90
DAO: 63
mindenhol máshol 9 fölött...

Prince23
Majd meglátod, milyen steril lesz, szinte minden tekintetben 😊 A harcrendszer nyilván PC- jobb volt, több a lehetõség.

de nem mondok többet még... most.

Lacoka12
én a Pc játékokat jobban szeretem

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

wedge31
Most öszintén ki a fenét érdekel, hogy a konzolos verza mennyi pontot kap ?

A pc-és értékelések magukért beszélnek látszik a különbség a DA😮-hoz képest.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
Pedig sokkal rosszabb, konzolon olyan mint a X-men origins wolverine, HACk and SLASH! Rpg elemekkel

nem értem ezeket a tesztpontokat :S

de meg is figyelhetõ a PC magazinok szánalomból adhattak neki 80+ pontot, míg a konzolosok eleve 90+ . ez nagyon is érthetõ, hioszen azokon hackandslash a menõ. na ez most náluk forradalmi ebben a formában (da2) 😊

Reviews:

Official XBox Magazine

DAII: 9.0
DAO 9.0

PCGamer (Swedish)

DAII: 85
DAO: 95

PCGamer (UK) - Editor's Choice Award

DAII: 9.4
DAO: 9.4

PC Games (Germany) - PC Games Award

DAII: 88
DAO: 91

Gamestar

DAII: 87
DAO: 92

PSM3 - Buy It Award

DAII: 90
DAO: 63

Averages:

DAII: 89
DAO: 87.5

---

Eddig a DA2 jobban áll a review-k terén.

Éppenhogy csak nem süt az irónia Jimmyke kommentjébõl, ha nem vetted volna észre!!!

Tesó ezért a beszólásért jár egy virtuális sör<#eljen>

watto
én a /facepalm makrómat szörpiért 😄

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Anthrax
3 nap ide vagy oda kilehet birni

Fenrir
Ezt soha nem értettem, hogy mi a retek értelme van, hogy nem ugyanakkor aktiválják mindenkinek. Ha már megvettem akkor az most miért probléma, hogy 8-án aktiválom és 11-én.

A halál csupán a kezdet...

Bah! <#levele><#szomoru2>

Anthrax
Belemehetünk ebbe a témába,ki hogy warezol ,de szerintem tök felesleges, azért meg ne sirj,hogy eredeti játékkal a megjelenés napján tudsz játszani, vagy a warez verzió csak akkor jön ki, örülj,hogy majd lesz, én is inkább jobban szeretek pc-n játszani,de ha már kijött elõbb meglesem, hogy érdemes megvenni a játékot,mert szándékomban állt az elsõ után,mert az baromi jó volt,de ez ahogy írtam unalmas ,és így megbántam volna,ha fizetek érte. BTW 2000 Ft tescoban a Mass Effect 2 akit érdekel 😄. És igen jobban megéri még mindig konzolra fejleszteni játékot,mert így is többen veszik meg mint a pc verziót,hogy mind2nél ugyanúgy lehetséges a warez. De errõl a témáról szerintem ennyi legyen és inkább a játékról és annak milyenségérõl beszéljünk

/sarcasm makrómat eladtam pár rekesz sörért.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

SZEG007
Unlocking is based on the official game release date for the region you live in. The PC versions, both digital and retail, will unlock beginning at the following times:

* Asia/Pacific region – 0000h on March 8th

* Canada & United States – 0000h on March 8th

* Russian Federation - 0200h on March 8th

* Western Europe – 0000h on March 10th

* Australia & New Zealand – 0000h March 9th

* Central and South America - 1700h March 10th

* Eastern Europe – 0000h March 11th

* Great Britain & Ireland – 0000h March 11th

Estern Europe az mi vagyunk ugyhogy valoszinüleg hiába adja ki CDG elöbb a játékot mi csak pénteken aktiválhatjuk azt😞

watto
Fura Az utolsó mondatodat úgy olvasni, hogy alatta 1 postal épp 1 xboxos arc írja hogy töltötte 😄

Calver
már tegnap este kikerült, PS3 verzióval karöltve (lásd #2597).
bezzeg a PC...

"The trees move. Do you not see it?"

A legjobb az egészben, hogy a Release Control DRM miatt sok PCs késõbb fog tudni majd játszani vele, mint ahogy megvette (nálunk elvileg március 11. a feloldási idõ, úgyhogy ha CDG tényleg hétfõn szállít, akkor szívás lesz).

Dehát a PC-sek teszik tönkre a játékipart, konzolon nincs kalózkodás.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Anthrax
Nézz körül neten, már fent van jó pár helyen

watto
És azt hogy rajzoltad? Nem 11-én jelenik meg az is? (EU)

Anthrax
És a demot nem láttam 😄

Anthrax
xboxon játszom a teljes játékkal

Calver
ó, hogy ez most mekkora mosolyt varázsolt az arcomra <#vigyor1>

A demó az nem a teljes játék. Ezerszer el lett már mondva, hogy nem minden 100%-ban ugyan úgy köszön majd vissza, mint azt a demóból láthattuk. Ráadásul unalmasnak most még nem nyilvánítanám ki, hisz a történetbõl nem tudunk semmit, leszámítva néhány spoilert, amik viszont nagyon ígéretesnek hangzanak!

A spoilerre válaszolva:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen, meg fog lehetni csinálni. Sõt fordítva is meg lehet. Sõt, még lesznek páran, akiknek szintén keresztbe lehet majd tenni.

Calver
na ezt nem vágtam, igazából annyira nem olvasgattam spoilereket, hogy ma raktam be kedvencek közé ezt a topicot is, és összes tudásom DA2-vel kapcsolatban kimerül a demo végigjátszásában, valamint wikin követõk megnézésében, és örömködésben h visszatér Anders <#hehe>
bár az általad említett cuccot sejtettem, demo elején van ugye, hogy
hisztizik a kistemplar, h gondba van a rend - ebbõl reménykedtem is abban kapásból, h lesz valami lehetõség nagyon csúful betartani a Chantry-nak és akár elpusztítani is õket... aztán elszomorodtam h meghalt a vinyóm amin az egyik kismágusom volt, akivel minden lépésnél betartottam a Chantry-nek 😞

Warriorral mint mindig... ez a puffogtassunk spelleket, lõdözzünk nyilakat, nem az én világom.... 2 kezes karddal pörköltet csinálni az ellenfélbõl na az a jó!

Rage47
nekem is 😄
Lacoka12
nekem a hugi jön be<#hehe><#hehe><#hehe>

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Rage47
Carvert én sem bírom
Anthrax
Szerintem a második rész elég unalmas lett, eléggé leegyszerûsítették az egészet, mage-t próbáltam, spellek nagy cd-vel rendelkeznek, az auto shot animációja marhára gagyi és egy idõ után még idegesítõ is, Carver 1 idegesítõ pöcs,és az egész eléggé arcade stílusúra sikeredet ami egyhez képest szerintem eléggé visszalépés, ami viszont pozitív a grafika jobb lett, fõleg a darkspawn és az ogre nagyon jól néz ki 1hez képest. Ez persze a saját véleményem másnak lehet ettõl még tetszik.

Ezzel az a baj, hogy az egész történet teljesen máshogy alakul, ha egyik vagy másik életben marad. Ezt a spoilerekbõl tudom. Tehát meg fog lehetni csinálni, csak értelmetlen lesz egy csomó dolog a játékban.

Oltári nagy spoiler a történetbõl:

A történetben erõsen jelen van a Mage vs Templar történeti szál, ezért se mindegy, hogy a testvéred éppen micsoda is, hogy egy egyszerû harcos, mint Carver, vagy egy mage, mint Bethany... De többet nem árulok el 😊

Calver
tippre ha kicsit is modolható lesz a játék, akkor második napra jönni fog mod PC verzióhoz, ami megakadályozza Bethany gyors és kellemetlen elhalálozását - legalábbis remélem, mert Carver demo alapján kb annyira szimpatikus, mint egy méretes pocsolya <#rolleyes>

Szerintem Warrior... Másodszorra pedig Rogue... Bethany-nak életben kell maradnia! <#idiota>

Aztán majd jöhet a Mage Carverrel...

Calver
ha marad az elsõ részhez hasonló harcrendszer - és ahogy elnéztem demot marad, bár a tûzgolyó most úgy tûnt nem követi a becélzott ellenfelet (hanem azon a helyen csapódik be, ahol az illetõ becélzáskor állt), reméljük ez változik teljes verzióra - akkor természetesen kismágus <#hawaii>
majd összerakok megint egy kellemes három mágus - egy tank csapatot, aztán lesz móka és kacagás <#vigyor1>

Rage47
Ti milyen kaszttal akarjátok kezdeni a játékot?
A Demo normálon futott. Ez egy részt azért volt, hogy senkinek ne nyújtson semmilyen akadályt a demo végigjátszása, másrészt meg fõleg azért volt, mert a Demo elkészítésének idejekor az egész játék még nem volt optimalizálva és kiegyensúlyozva. A Nightmare majd szopatni fog...

És ezért szoktam röhögni és bosszankodni egyszerre, hogy a Konzolosok szidják a Pc-seket, hogy sokat warezolnak... érdekes módon a konzolos törések mindig hamarabb érkeznek...

Hát a 2. szintû csapattal lezavart harcból leszûrni bármit is igencsak balgaság... Azért gondolj a casualabb játékosokra is... szerinted kedvelnék ha a Bioware rögtön az elsõ pályán egy igen kemény ellenféllel hozná õket össze... valószínûleg nem... Ez pedig visszavezethetõ az üzleti döntésekhez! Elrettenteni a leendõ vevõt nem jó üzleti stratégia!

Késõbb keményebb lesz a csata is, ahogy erõsödnek az ellenfelek.

DA😮-s példádra utalva... én nem találtam nehezebbnek ott az Ogrét. Egyébként meg ez egy októberi buildbõl származó demó, lehet azóta keményebb lett.

A többi általad említett dologgal egyébként egyetértek!

SZEG007
Én meg nagyn remélem hogy nem. És ne kezdjük a "warez a király" dumákat....

Calver
elsõ résszel hasonló volt, sõt, a PC verzió négy nappal megjelenés elõtt kint volt (és találgattuk másik fórumon h hogyan is kéne mûködésre bírni), szóval... reméljük DA2 PC kiadása is nemsoká "elõkerül" <#hawaii>

SZEG007
nem kell ezen csodálkozni konzolos verziok sokszor hetekkel megjelenés elött kint vannak.

szabii98
Crysis 2vel majdnem 1 hónappal a megjelenés elõtt játszottunk 😛
Ez még épp hogy idõben van 😊
ui:
kéne warez topik

I met God. She's black

cylonflatus
"The battles may be faster, but they’re still difficult and require mastery of your abilities to overcome high-level opponents."

Hát a demo alapján nekem nem úgy tûnik, hogy ez így lenne. A demóban a bevezetõ utáni (amikor már négy full kezdõ karakterrel megy az ember) rész végén simán, elsõre lenyomtam az ogrét/ogárt 2. szintû mágusként, normal fokozaton. Az Origins-ben az elsõ Ogre (a toronyban legfelül ahol jelezni kellett) akivel összefut az ember rendesen kemény volt, még a két legkönnyebb fokozaton is sokkal jobban feladta a leckét a ráadásul magasabb szintû karakter(ek)nek is (ott már minimum az 5. szint is megvolt azt hiszem).
Viszont ez nem is igazán probléma - feltéve ha a normalnál magasabb nehézségi szintre rakva tényleg kihívást fog nyújtani ( persze legyen még egy hard-core überbrutálisan nehéz szint is 😊.
Az már viszont nagyon gáz, ha tényleg csak a fõszereplõt lehet pimpelni új páncélokkal. Lehet, hogy nem is kellene ennek annyira szokatlannak, meglepõnek lenni, fõleg a Mass Effect 2 után, pedig de, az. És nagyon gáz. - szerintem
Mi a faszért kell ugyan abba az irányba (vissza)"fejlõdni" ennek a címnek is? Innentõl egy kaptafa? Hallo!?! Ráadásul korántsem biztos, hogy az a szemlélet és azok a változások-, újítások ami pl. a ME2-nél még elment (még ha csak szódával is néha) és belefért, az ennek az univerzumnak is ugyanolyan jól fog állni, ugyanúgy és ugyanolyan minõségben tud mûködni amellett, hogy a Dragon Age-érzés is megmarad. Ez így viszont nagyon magasra rakja a lécet, amit szerintem most elõször nem fog megugrani a Bioware.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!