6609
Dragon Age II
  • Lacoka12
    régi haverok
  • MrAndree
    Enchantment? :)
  • CJofthegod
    a topic jobb oldalán lévő csajszi később lesz ha megnézed a demoban mielőtt találkoztál a csajszival lvl 1-3 lehettél max ott meg vagy 10-15
    úgyhogy abban nagy időbeli ugrások vannak
  • Kongy
    amúgy azért kérdem mert a demóban a második ogrénél ráhagytam. Egyszerűen nem tudtam kinyírni, annyi jöttek mellé is. Teljes verzióban meg lazán megvolt... ki érti ezt...
  • wedge31
    Régi ismerösök.

A dilis srác szinkronja valszeg copy a DA:O-ból ott is csak ezeket ismételgette...
  • Kongy
    Demó eleje ugyanaz mint a teljes? mert láttam h a demóban van a topik jobb oldalán lévő csaj. Én még nem találkoztam vele, pedig már régóta tolom a gamet! Most csatlakozott hozzám az elf csaj, és vele keresek egy leendő mágus fiút v tudomisén h h mondjam ezt magyarul. :D
  • MerlinW
    Catalyst 11.4 preview
    Logikusan csak HD5-6-os kártyákhoz van értelme feltenni.

AMD Catalyst™ Driver 11.4 early Preview Features:

- Delivers performance enhancements for the AMD Radeon™ HD 6000 Series & Windows 7.
    - Includes enhancements to the AMD Catalyst Control Center™
    - New task based Display Management controls
    - Simplifies the configuration of displays and display settings
    - New Eyefinity setup group
    - Setting up an Eyefinity group has never been easier
    - New branding (based on system configuration)
    - AMD based platform – AMD VISION Engine Control Center
    - Discrete AMD GPU with Intel CPU – AMD Catalyst Control Center™
    - AMD Catalyst update notification (found within the Information Center)
    - Please note this functionality is not yet enabled, but will be in a future AMD Catalyst release
    - This feature will be used to notify users that new AMD Catalyst software packages are available
    - Fixed cases where Dragon Age 2 would hang in DirectX11 on ATI Radeon™ HD 5800 Series products.
  • Lacoka12
    de legalább már van belőle egy pici magyar és onnan linkeltem
  • unusual
    HAJRÁ-HAJRÁ
  • Reg5
    Demó alapján a közép bőven elég.
  • CJofthegod
    Nem a demoból képek hanem a teljesből és a HLTeam már fordítja
  • Neutralpoint
    Skacok nekem olyan gondom van hogy nem szereti a game az 5.1-es fülesem, kicsit irritáló hogy csak töredékeket hallok, valaki tud rá valami megoldást?
  • Kongy
    hát közép/felsőfokú nyelvvizsga kb. :D De középfokús is megért mindent nagyjából sztem. :)
  • miko1216
    Hali!
    Origins nagy kedvencem volt és ezt is meg fogom venni. Csak egy kérdés:
    Mi a helyzet a kutyákkal a DA2-ben? Ja és légyszi ne csak annyit válaszoljatok hogy van benn mert azt én is tudom :). A DAO-ban nagyon szerettem bár nem nagyon használtam mert nem volt neki sosem hely :(. Viszont itt azt olvastam hogy ötödik lesz ha van kutyád igaz ez? Van valami videó róla?
    Előre is kösz.

Ui.: Másoknak mi volt a vélemény a kutyáról a DAO-ban? Egyébként jó látni hogy végül majdnem mindenki belátta hogy mennyire jó is lett a játék. Én is megnyugodtam a pozitív visszajelzések láttán :)
  • Lacoka12
    magyar képek a demobol

http://users.atw.hu/hlteamv2/request.php?111
  • Prince23
    Bioware kiadott egy spoiler mentesnek tűnő videót kirkwallról

• rage
    Kép 1

Azért nem olyan vészes ez, egész jól néz ki.
  • Play4Real
    császtok
    mennyi angol tudás kell a játékhoz????
  • Aradebil2
    nézve a walkthrough streamet egyre jobban elkeseredek:(
  • TVelvet
    nem
  • Kongy
    van egy olyan érzésem h a dx11 is csak rókabőr, és gyakorlatilag ez a dx10 csak átnevezve....
  • Kongy
    ja, eléggé. Én még a hi res textúrák előtt toltam DX11-ben, és a látvány ugyanaz, csak a dx11-es pluszban még szaggat is néha. dx10-nél is ugyanez volt....
  • TDC Geronimo
    Sokat dob, elég csak megnézni pár régebben belinkelt képet... Viszont ahogy olvasom a dx11 itt is egy fostaliga. Minek erőltetik, ha ennyire nem tudják optimalizálni. Ennek a technológiának is elvileg gyorsabbnak kéne lennie, ennek ellenére lassú, mint a tetű. Legalábbis DA2be.
  • Kongy
    Emberek, nagyot változott a véleményem a játékot illetően. Már elég sokat toltam a teljeset, és tetszik. Jobb, mint az 1, mert a fejlődés és dialógus rendszer letisztultabb, a harcrendszerről nem is beszélve... Külön öröm, hogy Hawke (a főhős) végre meg is szólal! Egy dologgal nem vagyok teljesen megelégedve, és az a grafika. Igazából nem olyan szörnyű, de lehetne jobb is így 2011-ben, Dead Space 2, Bulletstorm vetélytársak mellett elbukik (grafika téren, amúgy meg tudom h ezek nem RPG-k, de az összehasonlításnak nem ez most a lényege). Kíváncsi vagyok mennyit dob a látványon a High res textúra csomag!
  • wedge31
    Using high-resolution textures requires a graphics card with at least 1024MB video memory.
    Most of the benefits from the Hi-resolution textures will only be seen if you are able to run the game in DirectX 11

Szerintem ez neked is válasz Csibusz.
  • Csibusz
    Hát tudom, de DX10be akkor nem is lehet játszani? Mert nekem azt mondták, hogy ha Hightra teszem akkor DX10.. Nem tudom mi igaz ebből
  • Prince23
    DX10-re érdemes feltenni a HiRes-t?
  • wedge31
    Az a kártya nem tud dx11-et.
  • Csibusz
    Amúgy nekem sajnos nem megy olyan jól, mint ahogy elgondoltam:
    AMD Athlon II X4 630 procim van GTS 250 512mb kari, mondjuk csak 2gb ddr3 ram..
    Lényeg hogy ha Dx11re rakom, akkor harc közben néha nem szaggat nem tudom hogy mondjam, talán picit robotos lesz a mozgás. Élsimítás 2x van a másik az 4x. A textura pack nélkül is csinálta, szóval nem az. Feltettem a Drivert a karihoz akkor is -.-"... Szóval így Dx9en van minden maxra húzva (amennyire lehet, mert ugye medium a max) ha valakinek valami ötlete van szívesen fogadnám
  • Lacoka12
    hurrá végre fordítják
  • Csibusz
    Köszönjük =)
  • wedge31
    Jó munkát a forditáshoz...
  • Csibusz
    Első hír srácok =)
    Surprise
  • Ironman2
    Van már OFF Topik is.

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1299609421
  • rage
    Na de látom, már tölthető a béta driver ATI-ra is...
    S a release log elég egyértelművé teszi a probléma okát

AMD Catalyst™ Driver 11.4 early Preview Features:

Delivers performance enhancements for the AMD Radeon™ HD 6000 Series & Windows 7.
    Includes enhancements to the AMD Catalyst Control Center™
    New task based Display Management controls

* Simplifies the configuration of displays and display settings
    New Eyefinity setup group
    * Setting up an Eyefinity group has never been easier
    New branding (based on system configuration)
    * AMD based platform – AMD VISION Engine Control Center
    * Discrete AMD GPU with Intel CPU – AMD Catalyst Control Center™
    AMD Catalyst update notification (found within the Information Center)
    * Please note this functionality is not yet enabled, but will be in a future AMD Catalyst release
    * This feature will be used to notify users that new AMD Catalyst software packages are available
    * Fixed cases where Dragon Age 2 would hang in DirectX11 on ATI Radeon™ HD 5800 Series products.

• TDC Geronimo
    beta drivereket pakoljátok fel atihoz meg nvidiahoz is.
  • rage
    Nálam szépen fagyogat a játék a high-res textúrákkal DX11 módban.
    Kb 5 percenként crash, megáll a kép, majd jön az üzenet, hogy az ATI driver leállt, de helyreállt.
    Előbb kipróbáltam a high-res texture pack nélkül, most talán jó lesz...
  • TDC Geronimo
    Bah nem kaptam holnapi kiszállításról mailt így nem hiszem, hogy megkapom :(
  • balee4
    No ez is megvan. :)
  • balee4
    Ha regisztrálom a játékot is kapok egy tárgyat, van valami UPC kód, ezzel kell reggelni, na de hol találom? :D