Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Steam-en már preloading van.

[merlinw.org]

Calver
az egy hónapot vett igénybe 😊

"The trees move. Do you not see it?"

Szerintem akkora problémák lesznek a crackel, mint az Assassin's Creed újfajta, "feltörhetetlen védelmének" feltörésével. Semennyi.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

A játékok 90 százalékánál (EA vagy nem EA) 3 nappal késõbb szokott lenni az európai megjelenési dátum mint az amcsi.

Why so serious?

Értelek! Igazad van, ne offoljunk(jak)!

Amúgy én a DA😮-t 8k-ból úsztam meg: Da😮 alapjáték 2000 Ft, majd külföldrõl DA: O Ultimate Edition 6k!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Calver
kérdéses amúgy h lesz-e crack, mivel release date check-es a lelkem, szóval nehézkes lesz március 8-ig feltörni - viszont a vásárlók dolgának megnehezítése a köbön az áll, mivel európai verziónál ugye március 11-ig kellene várnia a népnek... ami kb annyira logikus, mint amit az EA-tól megszokhattunk.

LoL. Szerintem már estére, vagy maximum holnapra lesz már crack is. Egyáltalán minek tesznek rá védelmet? Csak a vásárlók dolgát nehezítik meg. A játék még a megjelenés elõtt fel van törve, szóval az egésznek semmi értelme...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Calver
és meg is történt.

Prince23
a vicc benne, hogy csak konzolos magazinokat reklámoznak be rajta, ez is elmond mindent az EA-rõl és legfõképpen a játékról. nekem még a pc-s demó sem jött be igazán.
Konzolon hackslashként valóban forradalmi, ezt aláírom 😊

Van 1-2 igen magas minõségû dlc mind DA hoz, mind ME hez.
Vannak emberek akik szeretnek leragadni 1-2 játéknál, amit mindig szívesen elõvesznek, mint pl én is. Ilyenkor pont jól jönnek a dlc k, mivel csak újabb motivációt adnak az újabb végigjátszáshoz.
Semmi baj nincs a dlc rendszerrel, csak rohadtul nem szabad visszaélni vele, ami sajnos gyakori trend manapság. (ld Mafia 2)
Sir Quno Jedi
Persze FO3 stb DLC-kkels em toltam, egyedül a Borderlands DLC-kkel, de az más tészta, hiszen az multi coop gamma, így idõvel ha elõkerül egy újabb kiadós DLC, sok új pályával és sztorival, meg újabb ellenfelekkel, jármûvekkel és kihívással, nomeg level cap-pal, akkor tudunk tovább nyomulni a csapattal. Így idõrõl idõre folytatódhat a szórakozás. Kb. mint mikor MMO-knál új zónákat nyitnak meg. A régit már unják az emberek és mehetnek új kontentre. Azonban szingli játékoknál ez értelmetlen fattyúság.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

TDC Geronimo
Ez egy tv reklám nem a launch trailer.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sir Quno Jedi
Ezért nem játszottam sem DAO, sem ME1-2 DLC-kkel SOHA, csak mindig az alapjátékkal. Ami alapból nincs benne, azt NAGYÍVBÕL leszarom (max. ha szarérhúgyér egybe megkapom az összeset 1x, de mivel az alapjátékok itt csücsülnek a dobozukban, ez nem igazán fog bekövetkezni, hiszen az alapjátékot is mindig újra megvetetik az emberrel).

A legrosszabb a DLC-kben nem is az ár, hanem hogy évekig adogatják ki õket. Az embere elsõ pár napban végigtolja a gammát, aztán törli a picsába. Mi a tökömnek szedném elõ évekkel a megjelenés után, hogy a már lassan feledésbe merült sztorihoz újabb szükségtelen adalékot kapjak. NEVER. Van éppen elég ÚJ játék, azokkal sem bír az ember, a régi fosokhoz a DLC-k már csak púp a hátra.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MerlinW
Na jó, teljesen elbeszélünk egymás mellett, szerintem jegeljük a témát, úgyis eléggé off tartomány volt.

[merlinw.org]

MerlinW
Nekem teljesen tiszta volt eddig is😊

"mivel a Bioware pontokat el tudom költeni DA2 DLC-kre majd és nem kell Külön megvennem!"

DLC-re, amiket alapból tartalmaznia kellene egy normális világban😊
DAO+DLC-kre kb 30k-t költöttem anno. Õszintén, ér ennyit egy játék? Nem😊 Ez is pontosan így van kitalálva😊

[merlinw.org]

Nem gondolnám, hogy pont engem fog két pofára zabálni a fogyasztói rendszer, ugyanis Közgazdász vagyok ismerem a marketinget, a fogyasztás ösztönzést, és hogy mivel mit akarnak elérni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Már értem, hogy mire akarsz kilyukadni... Egy percig nem azt mondtam, hogy 6300-at fogok ténylegesen fizetni a játékért (Ez ugyanúgy 10k)... Azt írtam, hogy a B-pontok miatt annyira jönne ki, ha nem lenne B-pont (tehát többet kapok a 9890-ért mint alap esetben B-pont nélkül kapnék)

Végig SE-rõl beszéltem! Az, hogy mennyit fizetsz lényegtelen!

9890 Ft a játék ára! Ha nem vennék Bioware pontot, akkor is ennyi lenne, de mivel kapok hozzá 3590 Ft értékben ezért a 9890 Ft-os DA 2 Signature Edition vételára a következõképpen alakul:

9890-3590= 6300 a játék alapára (alapár egy gyûjtõi kiadás esetén) és a maradék 3590-es Bioware pont ára adja ki a maradékát a 10k-s árnak!

Értem én mit mondasz, de a lényeg az, hogy ugyanannyi pénzért több dolgot/terméket kapsz mintha csak egy SE-t kapnál, mivel a Bioware pontokat el tudom költeni DA2 DLC-kre majd és nem kell Külön megvennem! Gyakorlatilag kapok majdnem egy fél DA2 Goty-t... Így már tiszta?

MerlinW
Nekem aztán nyolc. Hidd azt bátran, hogy csak 6300 a játék, ha neked úgy jobb😊 Én csak annyit mondtam, hogy bármit kapsz a játék mellé, mindenképpen 9000Ft lesz. Pontokkal és azok nélkül is. A körítés pedig pont így van kitalálva. Az élet minden területén ha kapsz valamit valamihez "ajándékba" annak az árát mindig magában foglalja a fõtermék.
Ajándék-ajándék nem létezik a piacon.

Wedge: Az SE pedig más téma, arról itt most senki sem beszélt.

[merlinw.org]

De jó, hogy nem nekem kellett elmagyarázni...

MerlinW
Kérlek elõbb olvasd el mire válaszoltam.

[merlinw.org]

wedge31
Azt a 1600 pontot nem fizeted ki mert ajándék a SE meg nem 9 hanem inkább 10 ezerbe fáj.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

MerlinW
Téged is két pofára zabál fel a fogyasztói rendszer😊 Azt az 1600 pontot is kifizeted, elköltöd, tehát ugyanúgy 9000Ft a játék😊

[merlinw.org]

wedge31
Én már szerda délután bemegyek érte, Signature Edition természetesen.

Igy voltam a DS2-vel is de aztán olvasva hogy a warezmatyik már tolják nem volt türelmem megvárni az EU megjelenést, jó volt az amcsi exe.

A konzolos valóban hack'n slash.. megvárjuk a PCst.. de megint elriadtam a vásárlástól..
Én a Signature Kiadásra hajtok... az meg csütörtök elõtt nem lesz a kezemben (vidék ugye), így hát azt az 1 napot én már röhögve kibírom!

wedge31
Ha valaki nem bir várni amcsi exe-vel elfog indulni már keddtõl a DS2-nél legalábbis jó volt ez a módszer.

Holnap live stream demó bemutató lesz a játékból... lehet, hogy nyerni is lehet majd!

Lacoka12
azért némelyik skill hasonló a Dao 1 hez bár én a szerencsevadásznál hiányolom a forgószél skill

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Végig lehet nézni a kézikönyvet, s akkor legalább nem baszom el a skilleket elsõre 😄

Még jobb is így talán... pénteken vagy szombaton szép kényelmesen tudsz nekikezdeni!

wedge31
Detto.

Lacoka12
én eddig minden játékomat a cd galaxis-tól rendeltem

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Végülis ez még a jobbik eset, DA 1nél a kiszállító cég szépen elkeverte a csomagomat, így péntek helyett hétfõn hozták. Na azóta elvbõl nem rendelek 576tól semmit.

Why so serious?

robotnyk
ha valaki megmagyarázza, hogy az ilyen szarkeverésre mi szükség van, annak marha hálás leszek.
wedge31
Egy-két napig meg majd csak nézegethetjük mert aktiválni nem tudjuk...

Érdekes. Mondjuk csütörtökön hozzák a signature-t, szóval elvileg csak 1 napot bukok, de akkor is érdekes.

Why so serious?

Remélem! Egyre inkább hajlok rá, hogy CDG-nél 0 day veszem a Signature-t... az Ok: az ajándék 1600 Bioware pont a játék mellé!

Ha ennek árát levonjuk a Játék árából kerek 6300 Ft (!!!!)-ból kapunk egy 0 day játékot, ami ráadásul Bioware. Szerintem ilyen alacsony áron megjelenéskor még nem adtak AAA játékot (Most ez véletlen vagy szándékos az már megint egy más kérdés)!

MEGAFAKE.

Prince23
2 fokkal jobb a helyzet azon <#wink>

Ebben biza van valami: RPG-t... Stratégiá-t nem lehet normáliasn megcsinálni konzolra... ezek mind inkább Pc-s mûfajok

Mondjuk én csak Pc-n fogom nyomni, hátha az jobb lesz...

JethroHUN
konzol esetében ez igaz... pc esetében ez fordítva van

@Prince32: a pc-s is ugyan az, csak több gomb + szebb, megint olyan játékot akart az EA csináltatni konzolra ami nem arra való

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Prince23
X, A, Y, B gombokhoz lehet majd rendelni a tulajdonságokat. szal a szarabbakat ugye automatikusan kilökjük, és helyette más, egy jobb skillt teszünk be. + RT variációi (ld x-men origins wolverine vagy castlevania avgy god of war kombók)

az A gomb eleve az alapmozdulatot tartalmazza, maradt még 3 gomb 😄 na ezeket kell variálni, ahogy fentebb leírtam. Wolverine-nál is ugy elehetett varriálgatni a skilleket, stb.

Az a nagy büdös helyzet, hogy az xboxos verzió egy hack and slash. akár hogy nézzük vagy nem nézzük, ez van. ja és a hiper gyorsaság meg rátesz 30 lapáttal. A mágust is csak néztem hogy a fenébe nem fárad el annyi csitt csatt csapkodásból, kurva gyorsan csinálja csitt csatt .....
nagyot csalódtam a DA2-ben, ez van.

Kiherélt, steril változat a konzolos verzió.

nyilván a casula konzolosok nem értenek majd velem egyet.
ja és az újfajta sztori se jön be
5/10.
Pc-s változat 7.5/10

Úgy látom kint van...
.mdx 6.58GB
multi7 Orosz,Angol,Spanyol,Német,Lengyel,Olasz,Francia

wedge31
Az nem is olyan érthetetlen, volt már itt olyan vélemény is, hogy olyan lesz mint a DMC...<#nyes>

Most tényleg nem akarok flamelni, de írja le valaki, hogy mitõl Hack & Slash számára a játék! Iszonyatosan furdalja az oldalam, hogy megtudjam.

Akár jöhet privátba is!

Na azt én sem értettem, 63 pont?Play Station-el foglalkozó laphoz hogy kerül egyáltalán ilyesmi?Tényleg ilyen szar lett volna PS-en?Engem abszolút hidegen hagy minden konzol, de ez szerintem még így sem reális.