6609
Dragon Age II
  • Pares
    Na, kipróbáltam végre én is. Hát mit mondjak... bejövős! A hangulat az szerintem ott van, a környezet, a táj, amennyit eddig láttam belőle, teljesen rendben van. A harcrendszerrel semmi probléma, a gyorsasága simán szokható, sokkal dinamikusabb lett. Bár még csak eléggé az elején vagyok (5-6 órát játszhattam vele, addig jutottam el, hogy Fenris a csapatba került és most megyek Andersért), mert mindent elolvastam eddig, és igazából sehová nem siettem. Írhatnék még pár dolgot, de már fáradt vagyok. Összességében nem csalódtam végképp, szerintem hozza elődje színvonalát, bár igaz, hogy másképp, más formában.
  • lolSL
    Eurogamer – 8
    RPGSite – 80 percent
    Strategy Informer – 8.5
    MTV Multiplayer – N/A
    Joystiq – 4/5
    Videogamer – 7
    Game Informer – 7.75 (PC), 8.25 (Console)
    IGN – 8.5
    CVG – 9

annyira nincs oda érte a sajtó
  • wedge31
    GTX 470.

Pár óra után egész más mint a DA:O volt talán ugy is kéne játszani, nem tudom, de az biztos, hogy nekem sok minden híányzik ami abba megvolt.

A karikon nem látszik semmi buff effekt és a fegyokon sem látszik ha berakok például egy tüz rúnát...
  • wedge31
    Itt a Dead Space armor, roguenak kimondottan praktikus és hátul megvan az életjelzö is ami külön plusz jóság.

• Nekrofil
    A játék hangulata nagyon eltalált lett, engem a videók, a menü és a töltőképernyő igencsak magába szívott, az új harcrendszer már kevésbé tetszik, a nagyon lebutított RPG elemekről ne is beszéljünk. Így hogy még csak nem is magyar, nemtudom mennyit fogok vele játszani, az Originst is azért imádtam annyira, mert minden egyes szavát értettem
  • enlightened
    Sima ügy, nem kell közéjük rontani. Mindenhol beválós taktika, elfutsz jó messzire és megvárod, hogy beárkezzenek, közben távolról már lehet tömeg spellekkel osztani őket aztán egyenként ledarálod dual rogue-al a kicsiket, a tankra tereled addig a nagyokat, közben íjásszal is oszd őket. Nightmaren általában bespawnol még két hullám ellenség, de ha elfutottál messzire nem fognak egyből rád menni. Jó ha a maged tud healt is, mert a rogue-t ha elkapják akkor jól jöhet. Amúgy nem nehéz a game, csak meg kell tanulni, elején én is hentelni akartam, de az nightmaren nem működik, el kell csalni őket és apránként taktikázva irtani őket, majd belejöttök.
  • enlightened
    Na még mindig nightmaren tolom a gamet, aki lemondott róla és normalra rakta, az ne adja fel, mert hamar bele lehet tanulni a nightmarebe is, az eleje volt szenvedős de most már kitanultam. Amúgy hogy lehet este meglátogatni a barátaim? Mert nálam mindig jönnek mögöttem:S
  • unusual
    Rouge nagyon kemény! :) Íjjal is nagyon tápos! :-) Nekem így 7-8óra game után nagyon bejön a DA2! :) Remélem lesz sok DLC! ;)
  • Lacoka12
    ha lehet privátba
  • Lacoka12
    azért akarnám újra rakni mert egy játékomnál be fagy a képernyő és vegyes színek minden hol
  • Lacoka12
    Ati Redaon Hd 4300-4500
  • TDC Geronimo
    milyen videókari?
  • Lacoka12
    hogy kell újra rakni a Ati illesztő program-ját?
  • MerlinW
    DLC-k nélkül a DAO is 9-10GB körül volt.
  • Nekrofil
    Kicsit vicces a mérete az Originshez képest :)
  • Lord Zax
    Igen sajnos. A menü az inditásnál még hangos, de a játék halk. :(
  • wedge31
    Nekem a nvidia béta driverel dx11-ben 45-50 fps egyszóval nem akadozik.
  • Abu85
    Maximum ATI-ra jó az optimalizáció.
    Az első teszt alapján a HD 5970 agyonveri még a GTX 580 SLI-t is DX11-ben. Itt szvsz nem stimmel valami.
  • hegege
    High texture packal 1680ba minden maxon very hihg beállítással 2x élsimitással 5850-esen gyönyörüen szggatásmentesen szalad,szal jol optimalizáltak..
  • Ironman2
    Azt nehéz lesz beelőzni
  • rage
    Ha forced stereora állítod, akkor is ?
  • Lord Zax
    Sziasztok. Nekem alapvetöen egy problémám lenne iszonyat halk a hangerö, minden maxon, fejhallgató is minden program beállitás, más programnél ugyanezzel elviselhetetlen hangos itt meg normális beszédet alig hallani..
    Van valami megoldás erre?
  • ratgab
    Nekem is tetszik! Szerintem jól sikerült a játék!
  • Kongy
    sokaknak a harcrendszer miatt nem szimpatikus... hát istenem, nem olyan rossz az! (sztem)
  • Kongy
    Lényegi változás nem történt, kb olyan mint az 1. rész finomítva kicsit. De a harc félig real time félig meg nem, szal ez még a régi KotOR-os időket idézi. :)
  • ratgab
    Pont ilyesmi irányba változott sokak szerint... próbáld ki és meglátod!

Ha a warez nem pálya, van hivatalos demó is!
  • Kongy
    Zevrant én megöltem az 1-ben.
  • D4v3
    Hi!
    Attól kérdezném, aki már gyűri egy ideje:
    Mennyire lett arcade-szerű a játék? Nekem pl. Dragon Age annyira nem jött be, viszont a Mass Effect 2-t imádtam. A DA2 nem változott valamennyit ilyesmi irányba?
  • TDC Geronimo
    Képeket!4 :d

Nagyon remélem, hogy holnapra megjön :(
  • ratgab
    Hát nem tudom ki hogy van vele, de nekem ez a játék Nagyon hangulatos!
  • csgj
    Hali!
    Előzzétek be a VV topicot! Gyerünk, gyerünk, a Dragon Age 2 1000x értelmesebb, mint az a hányás!!! Hajráááá!!! :P

(Amúgy remélem tetszeni fog a játék... az első részt imádtam.)
  • Mathiasse
    Srácok van valami lehetőség hogy XBOX Controller-el lehessen játszani a játékot?(csak kiprobálás jelleggel szedtem le a virágbolti verziót :D)
  • Prince23
    Szerintem aki most próbálja a teljest ki, az mindenképpen normalon kezdjen neki. szokni kell és majd belejöttök. na meg a potiont-féléket gyűjtsétek illetve keverjetek ezerrel otthon. és nem lesz gond.
  • Rage47
    ők irritáltak az 1ben is, remek
  • JethroHUN
    Nem hiszem el h képesek voltak ugyan azt a szemétséget bele rakni mint amivel találkoztam Originsben, Denerimben két helyszín között.
    Hardon játszok idáig semmi gondom nem volt. De az hogy 12 íjásszal támad a gép 4ünk ellen az már röhej, ezt komolyan gondolták? 3 sec alatt kinyírnak mindenkit. Normalon 6 sec.
  • Prince23
    Zevran is feltűnik majd, meg még sokan mások, akiknek közük volt az Originshez :D
  • SZEG007
    csak nekem cseréli fel a játék 5.1-ben a hangcsatornákat?
  • PersianWarrior
    ja, de küldetés gondolom csak később lesz vele :P
  • Seth
    Isabell-el elég hamar össze lehet(és fogsz is,ha be-be nézel a kocsmába:D) futni,nem kell ahhoz 10-15-nek lenned
  • Kongy
    igen, most néztem a videót, és tényleg, jó soká lesz még az! Amúgy nem tom mire jó ez, csak elspoilerezi a játékot.