Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Why so serious?
Amúgy én a DA😮-t 8k-ból úsztam meg: Da😮 alapjáték 2000 Ft, majd külföldrõl DA: O Ultimate Edition 6k!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"The trees move. Do you not see it?"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Konzolon hackslashként valóban forradalmi, ezt aláírom 😊
Vannak emberek akik szeretnek leragadni 1-2 játéknál, amit mindig szívesen elõvesznek, mint pl én is. Ilyenkor pont jól jönnek a dlc k, mivel csak újabb motivációt adnak az újabb végigjátszáshoz.
Semmi baj nincs a dlc rendszerrel, csak rohadtul nem szabad visszaélni vele, ami sajnos gyakori trend manapság. (ld Mafia 2)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A legrosszabb a DLC-kben nem is az ár, hanem hogy évekig adogatják ki õket. Az embere elsõ pár napban végigtolja a gammát, aztán törli a picsába. Mi a tökömnek szedném elõ évekkel a megjelenés után, hogy a már lassan feledésbe merült sztorihoz újabb szükségtelen adalékot kapjak. NEVER. Van éppen elég ÚJ játék, azokkal sem bír az ember, a régi fosokhoz a DLC-k már csak púp a hátra.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[merlinw.org]
"mivel a Bioware pontokat el tudom költeni DA2 DLC-kre majd és nem kell Külön megvennem!"
DLC-re, amiket alapból tartalmaznia kellene egy normális világban😊
DAO+DLC-kre kb 30k-t költöttem anno. Õszintén, ér ennyit egy játék? Nem😊 Ez is pontosan így van kitalálva😊
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
9890-3590= 6300 a játék alapára (alapár egy gyûjtõi kiadás esetén) és a maradék 3590-es Bioware pont ára adja ki a maradékát a 10k-s árnak!
Értem én mit mondasz, de a lényeg az, hogy ugyanannyi pénzért több dolgot/terméket kapsz mintha csak egy SE-t kapnál, mivel a Bioware pontokat el tudom költeni DA2 DLC-kre majd és nem kell Külön megvennem! Gyakorlatilag kapok majdnem egy fél DA2 Goty-t... Így már tiszta?
Ajándék-ajándék nem létezik a piacon.
Wedge: Az SE pedig más téma, arról itt most senki sem beszélt.
[merlinw.org]
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
[merlinw.org]
Igy voltam a DS2-vel is de aztán olvasva hogy a warezmatyik már tolják nem volt türelmem megvárni az EU megjelenést, jó volt az amcsi exe.
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Why so serious?
Why so serious?
Ha ennek árát levonjuk a Játék árából kerek 6300 Ft (!!!!)-ból kapunk egy 0 day játékot, ami ráadásul Bioware. Szerintem ilyen alacsony áron megjelenéskor még nem adtak AAA játékot (Most ez véletlen vagy szándékos az már megint egy más kérdés)!
@Prince32: a pc-s is ugyan az, csak több gomb + szebb, megint olyan játékot akart az EA csináltatni konzolra ami nem arra való
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
az A gomb eleve az alapmozdulatot tartalmazza, maradt még 3 gomb 😄 na ezeket kell variálni, ahogy fentebb leírtam. Wolverine-nál is ugy elehetett varriálgatni a skilleket, stb.
Az a nagy büdös helyzet, hogy az xboxos verzió egy hack and slash. akár hogy nézzük vagy nem nézzük, ez van. ja és a hiper gyorsaság meg rátesz 30 lapáttal. A mágust is csak néztem hogy a fenébe nem fárad el annyi csitt csatt csapkodásból, kurva gyorsan csinálja csitt csatt .....
nagyot csalódtam a DA2-ben, ez van.
Kiherélt, steril változat a konzolos verzió.
nyilván a casula konzolosok nem értenek majd velem egyet.
ja és az újfajta sztori se jön be
5/10.
Pc-s változat 7.5/10
.mdx 6.58GB
multi7 Orosz,Angol,Spanyol,Német,Lengyel,Olasz,Francia
Akár jöhet privátba is!