Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Demo, mod tools, bérelhetõ dedikát szerver.

Manapság meg örülhetünk, ha bérelhetünk szervert... persze csak tõlük és nem ott ahol akarunk.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Pluskast
Régen (úgy 15 éve) majd minden játékhoz jött ki demo. Valahogy akkor normálisabban mûködtek a dolgok...

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Fpocok
Hát én is. Néha már ökölbe szorul a kezem tõle...
Bezzeg régen milyen jó volt... <#dumcsi>

Pluskast
Ja csak akkor nem értem mit sírnak, hogy a warez így a warez úgy. Komolyan mondom lassan már ott fogunk tartani, hogy kiadnak egy játékot amit csak részben vihetsz végig meg egy rakás cuccot nem szerezhetsz meg cssak abban az esetben, ha megveszed a DLC-t. Hányok ettõl az üzletpolitikától.

Mmint utána csak pár patchet adtak ki.

Érdekes módon régebben elkészültek a játékokkal idõben, utána már csak patch maradt, amiért természetesen nem kértek pénzt.

Fpocok
Régebben biztos voltak. De manapság már úgy tervezik, hogy pénzért adják a DLC-t... A játék meg sem jelent, de már bejelentik a DLCket...
Ha meg "lemaradt" valami a DVDrõl, akkor adják ingyen...

"amúgy akik tényleg az rpg-t szeretik, és nem a hack'n'slash-t, azoknak valóban elszomorító dolgokat tartalmaz..."

azt az utat kellett volna kovetni amit elkezdtek a DAO-ban, eheleytt egy konzolos fos akcio jatekot kapunk😞 demo segitett abban hogy cancelezzem a pre-ordert, ennek siman eleg lesz a warez. :\

aztan meglatjuk, ha megis szupermegagiga jo lesz, akkro megveszem utolag, de sajnos ketlem.. demo alapjan nem lett igazuk azoknak akik vedtek a da2-t, mar feleve is.

Pluskast
Ez de undorító....

Nem vagyok naiv egyáltalán. Nagyon jól tudom, hogy ebben benne van a marketing, meg valamelyest a warez elleni védekezés is. De az is tény, hogy van olyan dolog, amit nem tudtak határidõre rendesen befejezni, ezért csak késõbb tudják beletenni. Persze most nem egy két fegyverre gondolok, hanem egész történetszálakra, karakterekre, vagy ilyesmi.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Shiwo
elõbb-utóbb eljutnak oda is -.-

amúgy akik tényleg az rpg-t szeretik, és nem a hack'n'slash-t, azoknak valóban elszomorító dolgokat tartalmaz...

"A harcok olyanok, mint egy akció-RPG játékban"
- jobb szeretem, ha rendesen lehet taktikázni, de még nem veszélyes

"A kasztok specializáltabbak lettek"
- hülyeség..most miért kell mindenre ráhúzni az mmo-s tank/support/stb maszlagot..egy harcos nem azért harcos, mert csak az erejét használja és a tolvaj nem azért tolvaj, mert ügyes...a harcos munkája a harc, tök mindegy mit kap a kezébe, bedarál mindent és mindenkit, aki nem olyan jó a harcban, mint õ....a tolvaj meg sunyi, settenkedõ, trükközõ figura, egy az egyben esélytelen a harcossal szemben, de igyekszik kihasználni a lehetõségeket, a hely adta lehetõségeket, stb..

"A mágusok pedig ezúttal a közvetlen harcokban sem lesznek annyira védtelenek, mint az Origins-ben voltak."
- jónak jó dolog, csak a mágusnak ez volt az egyik legnagyobb hátránya...most mi lesz a gyenge pontja ?

"minden társunk saját, egyedi páncélzattal fog rendelkezni, amit az egész játék során végig viselnek...Elsõ hallásra ez kiábrándítónak tûnik..."
- másodikra is..meg harmadikra is..

"már a játék elején rendelkezünk egy ládával, amibe belepakolhatjuk ezeket a dolgokat"
- <#eljen>

"Nincsenek többé képességek"
- nesze neked egyedi hõsfejlesztés, rád húzzák az ISO-szabványt..

"Kirkwall lesz a játék fõ helyszíne"
- engem nem zavar, ha a városon belül változatos helyszínek és küldetések lesznek...

"Nem a megszokott BioWare történetmesélés"
- majd meglátjuk, hogy milyen lesz akkor..lehet belõle jó vagy rossz is

"Ezentúl akkor is megcsinálhatjuk ezeket a küldetéseket, ha a társunk utál minket"
- baromság..ha utál minket, nem fogja az orrunkra kötni a személyes problémáit, pláne nem kér segítséget hozzá..

"Az új párbeszédrendszer nagyon hasonlít a Mass Effect 2 címû játékban látottakhoz."
- jó is, meg rossz is...egyszerûnek egyszerû, csak túlságosan is az..még ikon is van, hogy láma casual Pisti még véletlen se keverje össze a válaszokat.. annyi elõnye van, hogy ha nem lesz magyar, és valaki nem tud angolul, akkor is simán végig tolhatja..a szöveget ugyan nem érti, de nem kell attól félnie, hogy valakinek rosszat szól..

"Nagyon távol vagyunk Fereldentõl"
- na és?

"Rövidebb, de nem rövid"
- rossz hír, de lehetne rosszabb is

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

wedge31
Várjál sokáig...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
"Ezért van az a sok DLC. Nem tudták befejezni a sokszorosítás elõtt, nem voltak velük készen a határidõig."

Nem akarok beszólni, de elég naiv vagy, hogy ha tényleg ezt gondolod.

cikasz
A legagyobb magyar torrenten már fentvan a clonedvd 😊 Csak a krekkre kell várni.

http://www.akciofigura.hu

"Yep, same reason day 1 DLC isn't on the disc. This is all content we were able to complete after the game disc was locked and sent for certification."

Ezért van az a sok DLC. Nem tudták befejezni a sokszorosítás elõtt, nem voltak velük készen a határidõig. Szóval DAY1 patch/dlc-ként jön...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

SZEG007
Xbox sajnos nagyon korlátozza a lemezre rakhato dolgokat, ezért van ez a sok mizéria.

Köszi!
Fpocok
Ez amúgy mi a faxom? Egy héten belül ez a második játék, ahol azt hallom, hogy csak késõbb jönnek ki a magas felbontású textúrák? Eddig csak viccnek hittem, de lassan kezdem azt hinni, hogy hamarosan már pénzért adják.

JethroHUN
Már az is meglepõ lesz ha az alapjáték eléri a 40 órát, és ne 10 telepített dlc után.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

wedge31
Tény, hogy vannak benne elszomoritó dolgok nem is kevés...

http://social.bioware.com/forum/1/topic/141/index/6346703&lf=8
"We will be releasing the high res texture pack next week (Monday I believe)."
"Also worth noting that there are new ATI and nVidia drivers due Monday (or Tuesday) I believe, which will increase performance and stability for DA2 on DirectX11 cards."

Tehát egy alapvetõen dícsérõ hangnemû cikk alapján sokan visszamondták. Ha szidnák akkor meg mindenki berendelné?

Why so serious?

TBTPumpa
Tíz dolog, amit tudnunk kell a Dragon Age II-rõl:
http://gamepod.hu/hir/tiz_dolog_amit_erdemes_tudni_a_dragon_age_ii-rol.html

Elolvasása után elég sokan visszamondták a megrendeléseket... Sajnos ez már messze nem tûnik olyan jó játéknak, mint az Origins!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Calver
na kérlek, elõször is ez még demo, szóval hajlamos hülyeségeket kihozni, de itt egy példa, csak hogy tudd mire készülj:

(apró paradox, ugye?)

de pl másik karakteremnél, akivel nem fejeztem be Origins-t (mágusok és kissárkány volt meg), csak Awakening-et és DLC-ket, ott bedobja az onnan meglévõ infokat, meg azt h Cailan hulláját elégettem. <#whatever>

van három elõre generált történet, de azok nem túl izgalmasak, szóval még ha nincs is meg "legaranyosabb" karim mentése (értsd: meggyalázta a hamvakat és megölte Wynne-t, a vérfarkasokat meggyógyította, majd... végképp "meggyógyította", és társai), akkor is importálni fogom egyik régit.

"The trees move. Do you not see it?"

SZEG007
lehet menni dumálni az Ncore forumra ez itt nem warez forum.

wedge31
Csináljatok egy warez topicot, nem kell ide ez a szar.

BlackShadow
Dragon.Age.2.Multi7.CLONEDVD-P2P

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

És mi számít az elsõ részbõl? (nem vagyok otthon így nem tudom kipróbálni)
Lacoka12
én a dlc ket mind letöltötem max a pala dlct nem

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

hátbazmeg a pofám leszakad a dlc-kkel. tipikus példája a csakazértiswareznak. pedig a dao megvan eredetiben.

Calver
volt már?
kis belenyúlás demoba - hagyja, h megpiszkáld karakter kinézetét, belenyúlj a nehézségi szintbe, de ami még fontosabb: hogy importálj (és megnézd h mi számít és mi nem) elõzõ részbõl származó mentést <#rolleyes>

Lacoka12
kemény a virus irtom és kampec volt mindnek <#hehe>

Majdnem eltaláltam...<#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Lacoka12
hát a Fifa11 foci szimulátor <#hehe>

Ezért nem szabad a Faló Szimulátor 2010-et az internetrõl letölteni!!!<#hehe>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Lacoka12
trojai virusok voltak

Ha 20 be tudott jutni akkor tényleg jó lehetett....
De véletlenül sem a felhasználóval volt a gond..
Lacoka12
warezolni nem mindig jó nekem már volt olyan hogy 20 virus bejöt a gépemre mázlim volt hogy jó virus irtom volt

Hát ha ez tényleg így van (mármint hogy a DS2 védelmét használja), akkor nem kell rá sokat várni...

Ja, ideje lenne...

SZEG007
lassan nyitni kéne egy warez topicot.

Calver
az elsõnél a nagy törés annyi volt, h a kétlábú bemountolta PowerISO-val és feladatkezelõben kinyomta a cd-key ellenõrzõ alkalmazást <#nevetes1>

Hamarabb lesz tört mint gyári. Az elsõnél is ez volt.
Calver
OFF: elsõ kör (AS2) 1 hónap volt, utána ugyanaz a védelem (Splinter Cell: Conviction) egy napig sem bírta <#hehe>
DA2 elvileg Dead Space 2 védelmét másolja, amit ha FLT megtanulta a leckét... na, akkor tényleg van esély arra h megjelenés elõtt játszhatóvá válik.

Akkor tévedtem. De végül is ha úgy vesszük, akkor a "lehetetlent" sikerült 1 hónap alatt megvalósítani. Most meg csak egy hagyományos védelem van.

Prince23
Kilencedikén, az akart lenni, bocsi 😄

Prince23
Vajon ez is hamarabb jelenik meg mint 11-e?

emlékszem a TDU 2 európában pénteken jelent volna meg ugye hivatalosan, de már szerdán vígan toltuk 😄

lehet itt is így lesz, h már 7-én toljuk.

watto
Tényleg 1 hónap volt😊

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Én meg úgy emlékszem, hogy már másnap vagy harmadnap kint volt a törés... Még a Gamestaron is volt róla cikk, hogy ennyit ért... De akkor lehet, hogy én emlékszem rosszul...