6609
Dragon Age II
-
#3528 A családod "otthon" van a nagybácsinál, ott tudsz pl. Bethany-val, meg anyucival beszélni. A törpe az az Akasztott emberben lakik, egyik részén van a szobája, ott lehet vele beszélni, a harcosnőd Aveline meg fent a várban a városőrök között (idővel kapitányként, ha megcsinálod a quest-jét). Ha nincs quest-jük éppen, vagy a sztori szerint nem kell veled beszégetniük, akkor ezeken a helyeken is csak egy mondatban válaszolnak eleinte. Ha van sztorilájnban valami odavaló, akkor persze megindul a csevej. Gondolom a hozzáállásuk is számít. -
#3527 Mármint arra gondolsz, hogy ezzel tolja mindenki, már régen?!? -
#3526 Valaki meg tudja mondani mikortól lehet meglátogatni a barátaimat a városban? Mert arról volt szó hogy el lehet menni az otthonukba és nem fognak mellettem csattogni mindig. Ehhez képest ha rányomok a mapen hogy este megyek a városban vagy nappal semmi nem változik, ugyanugy ott mennek mögöttem a társaim és meg is támadnak az utcákon állando jelleggel este. Szóval hogy lehet elérni, hogy látogathassam őket????
Köszönöttel,
enlightened -
#3525 máris van pecs :D
High Resolution Texture Pack
sry ha vótmá -
#3524 Eleje fura, mint a demo, sőt a városban is fura, de aztán beleszokik az ember és igen hangulatos lesz. Sok mindennek utána lehet itt is járni, kutatni, keresni, fejlődni. Grafika egész jó (karik), DX11-en ha minden max. akkor még nálam sem megy szép simán, pedig a béta drivert is felpakoltam. -
bendáj17 #3523 nekem olyan kérdésem lenne hogy vista 32 bites rendszerre és érdemes feltenni ezt a nvidia béta drivert?? -
#3522 kérdés: találtam egy csodás Tome of Technique-t (+1 képzettség, Hightown-ban az egyik kereskedőnél), aztán neten kis kereséssel megtaláltam egy srác listáját, miszerint ezen a képesség/stat adó cuccok vannak a játékban:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Arcane Tome of the Mortal Vessel: 1
Tome of Technique: 2
Greater Tome of the Mortal Vessel: 1
Elixir of Arcane Technique: 1
Elixir of Physical Technique: 1
Elixir of the Mortal Vessel: 1
namost, tudja ezek közül valaki h melyik merre található, és h melyik "fejezetben"? -
Hoz_Hun #3521 Elején az előtörténethez beimportáltam az DAO utolsó (legvége trónterem) mentésemet. Ennek van jelentősége, lehet ezt tudni? Megvan a Witch Hunt is, de annak idején a bug miatt más volt a történet vége mint ahogy azaz importból alakulnia kellet volna és azóta nem vittem végig újra. Meg az Awakeeningem is necces a hülye import rendszer miatt... így kénytelen voltam az eredeti Origins-ből importálni.
Ha nincs jelentősége hagyom a fenébe, jó lesz az Origins-es, csak nem akarom hogy esetleg lemaradjak valamiről (Morigen meg főhös tükrön átmegy). -
Bhalage #3520 köszönjük a véleményed. gudbáj -
#3519 Nvidiával alapból nagy gondok vannak Dragon Age 2 alatt sajnos tesztekből kiderül! -
Nekrofil #3518 viszonyítási alapként írtam a 6870et, lévén hogy a két kártya között nemsok az erőküülönbség. Viszont DX11, Very High, HD pack, Minden hülyeség bekapcsolva, átlak 30fps, ha kikapcsolom egyik fórumtárs által javasolt depth of viewet, akkor az +10 fps -
#3517 Anélkül ki se probáld. -
himpike #3516 Ok, megnézem majd, thx. Látom is a leírásában hogy "Improves compatibility with Dragon Age II." -
#3515 Az igen! -
#3514 Hát kipróbáltam, nagy csalódás volt. Letöröltem. Két forintot nem ér az egész. Persze ez a magánvélemény. -
himpike #3513 GeForce/ION Driver v267.24? -
himpike #3512 Melyik az új béta? -
himpike #3511 Bármilyen meglepő nem csak ezzel akarok játszani, és másra is használom a gépemet. Nyilvánvalóan el van baszva az egész, látványban sehol sincs más játékokhoz képest. Hála istennek nem vettem meg.
A 6870 meg aligha tud többet mint 1GBos OC 460as. Próbáltam másik driverrel, nem látok érdemi különbséget. Uninstall.
Majd megnézem gépcsere után. -
Bhalage #3510 hasznaltan : ))) mikor meg el se indult : ) de kitudja -
#3509 Sziasztok iszonyat kéne ez a játék Xbox360 ra mert PC re nincs szívem letölteni annyira teccik max megvenni de PC re mást szeretnék megvenni.szóval ha valahol valami akciót láttok vagy használtan akkor írjon valaki köszönöm :) -
#3508 Tedd fel az nv új béta drivert az sokat segít! -
Nekrofil #3507 tudom hogy nem lesz mostanában, a biztos lesz hozzászólásra reagáltam, illetve megerősítettem hogy lesz, elkezdték. a tényleges fordítást még nem kezdték el, viszont képek már vannak a fordításból :) -
Nekrofil #3506 omfg... nem memóriával kéne telepakolni a gépet. Néztem feladatkezelőben, ha megeszik 1 GBot, akkor már sokat mondtam, sőt a 4 magos Phenom II proci használata is 50-60%on mozog csak, viszont a 6870 95-100%.
Leszűrhető, hogy inkább VGa kell neki, mint proci, nem utolsó sorban írták már páran, hogy nVidia kártyákon valami gáz van.
Próbáld meg a béta driverrel -
himpike #3505 Mekkora a gépigénye ennek a szarrakásnak? 8 giga rammal gef460al(1gb) nem tudom very highon tolni full HDben. 25 magos proci kell hozzá vagy mi? -
#3504 Akkor sem lesz mostanában -
Nekrofil #3503 a fordítást már elkezdték -
#3502 Hivatalos magyar felirat nem lesz. Hobbifordítás biztos lesz, de az fél év minimum. Szóval vedd meg most, ha kell -
temes69 #3501 sziasztok!
Ebből nem lesz magyar feliratos változat, mint az elsőből? Csak azért kérdem, hogy várjak vagy vegyem meg most. -
#3500 koszi ez hasznos lesz. -
#3499 Ezek az értékek nem mérvadóak a szememben, tekintettel az oldal profiljára... Majd ha lesznek független tesztek, meglátjuk melyik platformon teljesít jobban a játék. -
#3498 protip, főleg azoknak, akiket zavar a taktikai nézet hiánya:
meg tudod azt is csinálni, h kiválasztod az aktuális varázslatot, átváltasz egy másik karakterre, és vele célzod be! igen hasznos tud lenni, mivel így nem kell kismágusokkal félvakon lövöldözni, hanem szimplán váltasz a tankra és ollé. -
#3497 Én lerohantam arra a nagy térre, ahol az az előtti csata volt. És oda az ogre nem jött le, ott leszedtem a csatlósait, szépen aztán fel is healelődött a csapat, mert ugye ott vette a game, hogy vége a csatának, szóval utána full heallel felcsattogtam az ogrehez és hárman szétszedtük, a roguemmal mindig figyeltem, hogy a háta mögött legyek, ha követ dobott, mind a 3 ember elküldtem az útjából, így pikk pakk lenn volt, ami viszont szemétség volt, hogy az ogre halála utána nem engedett menteni, hanem a videó után egyből küldte a következő armada hurlockot, na ott tényleg én is úgy voltam vele, hogy ennek így soha nem lesz vége, már majdnem meg is haltunk amikor jött a videó és flemeth megmentett, sza nightmaren tényleg izgi a játék. Egyébként a kézikönyveb is írják, hogy a nightmare egy idő után inkább öröm, mint szenvedés, mert aki azon végignyomja az tényleg profi. -
#3496 Azt meg tudna valaki mondani hogy miert robban szet egy ember a nyilvesszotol? :O
Az ilyesmi nagyon illuziorombolo,remelem valami patch majd helyreteszi ezt a 'messy kill'-t,ez nem fallout es mininuke,csak egy vacak fadarab.Masreszt az aoe dolgokat,varazslatokat eleg nehezkes normalisan az ellenfelek koze dobni felulnezet nelkul.
Ezeket leszamitva tenyleg pozitivan csalodtam,beszippantott a jatek szepen,meg a leegyszerusodott dialogusrendszer sem annyira zavaro mint hittem hogy lesz. -
Nekrofil #3495 valaki linkelte itt ATI nightly buildes 11.4 es drivert. Tesztelte valaki? -
Nekrofil #3494 Remélem ezekkel az értékekkel eléri a sajtó hogy visszatérjenek a gyökerekhez -
#3493 Nem tudom volt e róla szó, de NV fronton valami nagyon nem oks a játékkal.
katt
Gondolom jön majd hozzá valami patch, illetve Nvidia-ék mókolnak hozzá drivert :) -
ShaiHulud #3492 a lenyeg hogy legyen legalabb 1 giga ram a videokarin, nem kell hozza dx11.
amugy aki dx11ben tolja es szeretne fpst nyerni az szerintem nyugodtan kapcsolja ki ezt a diffuse depth of view akarmit, mert ahogy probalgattam eleg sok fpst lehet nyerni vele es amugyis csak minimalis hatasa van, raadasul szerintem meg rondabb is vele, hogy igy elmossa a kozeli texturakat is. -
#3491 Akinek a karija nem tudja a dx 11-et az le se szedje a high res textura pakkot? -
ShaiHulud #3490 ja igen, az ogret ugy sikerult megolni a dombteton, hogy csak a mage maradt eletben az ogre +3 hurloc bosszal szemben, futkarozni kellett korbe korbe, hogy az ogre elkaszalja a hurlocokat a rohamaval meg a kodobalassal, igy azok idovel meghaltak, aztan meg ogrevel kettesben maradva minden charge, stb utan tudtma bele staffal lodozni, meg fireballozni. hogyismondjam ez nem eppen egy rpghez melto harcrendszer :( siman pausolgatva keptelenseg eletben tartani a partyt.
azoktol kerdem akik nightmaren toltak, ti hogyan oltetek le ezt az ogret? (mondom azis gond lehet hogy fokarim is 1h+shieldes szoval damaget nem sokat tudott osztani, avelinevel egyutt) -
ShaiHulud #3489 hangulat jo. harc rosszabb, de latvanyosabb. nightmaren tolom, rohadt nehez, az is baj lehet hogy a fokarim 1h+shieldes wari es ugye ott van a masik 1h+shieldes csajszi is, eleg szopas volt az eleje ugy hogy csak a mageteso lodozott hatulrol. ezek a raider assassinok viszont elegge elbaszott egy figurak nightmaren, meg a warijaimba is 50% hps backstabet tol, maget kb oneshotolja, kozben persze lo midnig 4-6 archer is, szoval jo nehez. poti ofc nincs soha...
ami nagyon nem tetszik, hogy pl ez az assassin ha eler a magemhez akkor annak annyi, mert valahogy minden utesre a mage hanyatt esik, amire feltapaszkodna mar kapja a kovetkezot es megint a foldon fekszik. kb 3-4 sima utesbol meg mar meg is halt, egy rohadt mindblastot nem tudk vele elcastolni, nem mintha nem resistelne kapasbol...ugyerzem mitnha nightmare fokozoat azoknak van kitalalva akik signature editiont vettek es tele vannak haxos itemmel mar az elejen a jateknak (feltelezve hogy ugy mukodik mint daoban)