Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Why so serious?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Why so serious?
Why so serious?
Az ilyeneket mellõzzük már ha kérhetném. Véleményed van, értjük, elfogadjuk de az ilyen kissé lenézõ jellegû megjegyzéseket kéretik mellõzni. Mindenki annyi pontot ad rá amennyit akar.
Why so serious?
Az itteni nighmare meg se közeliti a DA😮-ét de egy taktikai nézet néha megkönnyitené a dolgot.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
egyébként a hugicát a Mélyutakra nem kellett volna elvinned. helyette ott van Anders. õt kellett volna.
Addig bírtam cérnával amíg kinyírták a húgomat. Minek kell egyáltalán lemenni a Deep Roads-ba? Honnan veszik hogy van ott egyáltalán valami? Jaj és ahogy kinyírták, az a legszebb, ennyi erõvel az egész csapat kidõlhetne. Lehetett volna mondjuk egy Brood Mother elleni küzdelem, mikor a végsõ csapásnál hõsünk alól kicsúszik a talaj, és a hugunk ment meg minket miközbe telehányja a száját a szörnyeteg az utolsó erejével. Annak lett volna értelme. Na meg ahogy kezdõdik. Mért nem a faluból indul a történet? Kaszabolják körülöttünk az embereket, mi meg fejvesztve rohanunk. Ez megadta volna az alaphangulatot. Nem pedig leállunk fél órákra dumálni valami tök gagyi sivatagi helyszínen. Meg a motiváció: mi a bánatos francért nem megy vissza az egész család Fereldenbe? Tele van az egész királyság felégett városokkal, annyi kincset lehetne találni amennyit nem szégyellünk. Mi olyan fantasztikus ebbe a Kirkwallba hogy itt kéne maradni? Ja persze a Deep Roads uhum. Tudnék még ezer dolgot írni kezdve a tárgy ikonoktól (emlékszik még valaki a BG, NWN kézzel rajzolt mûvészi grafikáira, meg a leírásokra? nem? kár), meg a lényegtelen párbeszéd-beli "választásoktól" kezdve, de már mind leírták elõttem.
Az a legszomorúbb az egészbe, hogy ezek után vannak még akik a játék védelmére kelnek. Lehet rossz játékot csinálni, ha elbukik a kasszáknál senkit nem érdekel. De ne adjanak már erre 6 pontnál többet, könyörgöm. Ha egy névtelen kiadóról lenne szó, még azt mondom, de a Bioware, a dollármilliárdos EA-vel a háta mögött EZT képes produkálni? És az emberek meg veszik és védik. Sajnálom ezt a 6 órát az életembõl amit rá pazaroltam.
És persze mindenki látja: jé, hát ennyi melóval is lehet kasszasikert csinálni, hát akkor a franc fog óriási, kidolgozott világ felépítésébe munkaóra milliókat ölni, jó lesz ezeknek ez is. (Már látni az új Witcher videókon, hogy ott is keményen folyosókon leszünk vezetve, de ne legyen igazam...)
Szóval jó játékot! 😉
Ha lehet hinni a fejlesztõknek (nem lehet, már az Oblivionnál is bemutatták, hogy jobban hazudnak, mint egy autónepper), akkor a Skyrim inkább Morrowind lesz, mint Oblivion, ami nagyon nagyon jó hír. De azért egy trailerbõl még ne vonjunk le nagy következtetéseket.
Why so serious?
Why so serious?
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Why so serious?
Az egyel nem játszottam, de az azért feltûnt, hogy egy 5 éves játék alázza porba kinézetre. A skyrim-ig jó kis idõfiller ez a játék azért szvsz
Why so serious?
Nem kell 50-es cunning, már 40-es értékkel ki lehet nyitni még a master ládákat is amibõl én 4-et találtam (egyet az Act 2-ben, a többi már Act 3-as volt de csak az egyikben volt használható cucc). Pláne ha kap oylan gyûrût vagy amulettet a rogue ami a zárnyitáson javít.
watto:
Az adott Act/chapter-hez tartozó feladatok csak addig elvégezhetõek míg az adott történet véget ne mér. Ha ugrik a sztori megint pár évet akkor amit addig nem végeztél el azon feladatok elvesznek, késõbb már nem elvégezhetõek.
Aki már végigvitte ahhoz egy kérdés:
Az utolsó fejezetben van egy mellékes feladat amit a könyvbõl lehet elvállalni és arról szól, hogy a városon kívül kell megmenteni egy csajszit az elrablóitól. Namost a helyszínt megtaláltam és ácsorog ott bután egy rabló vezér de ez minden. Nem csinál semmit, nem lehet vele interakcióba sem lépni. Ezt a feladatot valakinek sikerült befejeznie?
Illetve még a második fejezetben volt egy feladat ahol mágusokra vadászó zsoldosokat kellett városszerte elgyepálni majd menni a jutalomért. Ez másak is beragadt? Mert végigcsinálva az egész hercehurcát megkapja az ember a jutalmat meg egy új bejegyzést miszerint verje le a támadókat. Csakhogy támadók nincsenek a jutalom meg már átadásra került. Ez bug lenne? Hasonló probléma még volt például mikor a kalóz lányzó lelépett és utána megjelent egy feleadat vele kapcsolatban, hogy beszéljek vele a kocsmában. Persze mivel lelépett így nem lehetett ezt kivitelezni...
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A demóban lehetõség volt arra, hogy egy gombnyomásra váltsak az íj és a kardok között... A teljesben erre én sehol nem látok lehetõséget, noha az elsõ részben is volt...
Illetve Rogueval vagyok, eddig két zárt ládát találtam, de persze egyiket sem tudtam kinyitni és a csapdákat sem látom. Kell valami külön képesség, vagy h megy ez ?
Amúgy eddig, olyan 7-8 óra játék után szerinem inkább visszafelé lépett egyet a sorozat :-( Nagyon sok minden eltûnt, eltévedni nagyon nem lehet, az inventory nekem inkább lett átláthatatlan szintúgy a fejlõdésfák... ((sokkal jobban tetszett az elõzõ))
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
A karakterek kidolgozottak, interakciójuk fenomenálisan jó, talán csak a KOTOR2 múlja felül (igaz az bõnyállal). Nagyon jó kis játék ez, sokat fejlõdött ezen a téren. Egy nagyon hangulatos és fordulatos történetet hallhatunk Varric-tól, rajtunk múlik, mennyire tesszük még színesebbé!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3