Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bioware soha nem csinált szabad rendszert ez volt a hátrányuk és a Bethesda elõnye. szerintem. Viszont a Bethesda stuffokban soha nem volt olyan pillanatod mint a heaven faluban lévõ templomban amikor a rég meghalt tevinteri, remélem jól írom, szellemekkel majd a kehely õrzõjével beszélsz ,én legalábbis így látom.

Csak nehogy visszanyaljon a fagyi a SKyrim esetében is...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jah még egy dolog: Csak szólok, hogy a DA😮-ban és DA2-ben is ugyanúgy elágaznak a questek a válaszaid alapján... egyáltalán nem volt szabadabba DA😮 játékmenete. Esetleg jobban összeállt az biztos!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hát én úgy emlékszem a Mágus toronyban csak végigmentél és megöltél mindenkit ( 1 -2 ember kivételével) nem volt egy nagyon izgalmas quest (a végén volt egy nagyobb döntésed, de annyi és ilyenek a DA2-ben is vannak ám), csak fõleg kill-kill, így nem érzem indokoltnak, hogy DA😮-t kevésbé gyilkolós játéknak állítod be, mint az ME2. Ugyanúgy literszámra folyik a vér. Szerintem már az idõ megszépíti az emlékeidet.

Nem vitatkozom, csak nem megalapozottak az érveid... Ennyi!

Lemaradtál valamirõl: Õ nem is játszott a játékkal.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ugyanaz a párbeszédrendszer ugyanaz a stílus ott si-fibe itt fantasy környezetben. De ne haragudj nem akarok szájbarágós lenni, minden rossz szándék nélkül írtam. Egyébként ha olvastad a forumokat akkor tudod hogy abba az írányba vitték el a DA2 ami nem lett volna baj ha meghagyják ténylegesen rpg-nek mint a DA😮 volt.

Prince23
<#eljen>

Mindegy azok akiket ismerek és számít a véleményük azok ugyanezt mondták amit én most. És a demoból is az jött le sokmindent leegyszerûsítettek amit nem kellet volna. Nem azt mondtam hogy rossz. Csak azt hogy a DA😮 után ez erõs visszalépés. Míg a DA😮 az év szerepjátéka lett nem véletlenül addig ez az elsõ háromban sem lesz. Mondjuk ha tökéletes lenne akkor sem biztos hogy lenne esélye most a Skyrim-el szemben ha az tényleg mindent fog tartalmazni amit hallottam. Neked meg javaslom látogass pár külföldi(európai) szervert, és talán hamar le fogsz szokni errõl a stílusról mert ott nem díjazzák annyira mint Mo-on.

Már megbocsáss, de hogyan hasonlíthatod össze az ME-t meg a DA-t?
<#wow3>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Prince23
Mert egyetért velünk? 😄 A te oldaladon szerintem kevesebben vannak XD Ha már a pártfogásról van szó, ami alapból hülyeség. Nem kell itt senkit sem pártolni. Mindenkinek meg van a véleménye errõl a játékról.

Á, szóval szerinted a DA2-t az Awakening óta fejlesztik? Gratulálok.

Dragon Age Awakening 2010 ben jelent meg..szerintem most 2011 van. Tudod ezzel a bunkó stílussal csak magadról állítasz ki bizonyítványt.

Szóval az egész elment lövöldözõs irány. Miközben most így a DA😮 nézve rengeteg csodálatos rész megmaradt. Ott van Sacred Ash quest a Heaven faluban ami elképesztõen jó és nagyon sok más is akár a Mágusok tornya. Míg a ME2 bõl csak az aprítás aprítás után ugyan szép átvezetõ animációkkal, ez a shotem up hívõknek nagyon jó de ..hm.És valamiért úgy érzem az ME2 jobb mint a DA2..

Én is a BG-n és NWN-en "nevelkedtem". Ez az a primitív általánosítás, hogy akinek tetszik a DA2 vagy ME2-, az biztos valami... hagyjuk inkább.

"azt te sem gondolod komolyan hogy a párbeszédek és a történet mélysége eléri a DA😮-t ugye? Elég sok mindent összeszedtem DA2-rõl hogy tudjam ez nem igaz."

Amíg nem játszottál magával a játékkal, én meg igen, addig maradjunk annyiban, hogy egy jót röhögök az ilyen állításokon.

Az ez után lévõ mondatoknál meg -szerintem- nagyobb baromságot nem is írhattál volna.

Mi az, hogy még egy évig sem? 2 éve fejlesztik, de hagyjuk...

Nem tudom lehet igazatok van, ha 4000-re lemegy az árra akkor meglátom, de azt tudom a ME2-nél nagyon sokszor volt érzésem teljesen mindegy mit válaszolok és nagyon jó meg szép de nem az igazi és ezt második játéknál még jobban éreztem. Ezt a DA😮-nál nem érezem egyedül a karakter rendszer tûnt elavultnak egy kicsit, az ME2 nekem jobb, persze relatív az rp-ek azt szeretik és ez rpg-nek titulált mûfaj.

Ha tartják a keményvonalas rpg vonalat nagyot kaszálhatnak... reméljük ezt õk is tudják.

@ratgab én is félek tõle hogy az EA betette a lábát ide ez egy negatív folyamatot fog elindítani 😞 Remélem a Bethesdás srácok érzik hogy egyedül maradtak 😞

<#eljen>

Sõt, ezúttal (legalábbis eddig) kerülik is a megszokott BW kliséket.

Why so serious?

Pedig mind a párbeszédek mind a történet színvonala van olyan magas mint az elsõben. Vagy mint bármelyik Bioware játékban. Csak ezúttal nem világmegmentés van. Ami mondjuk szerintem elõny.

Why so serious?

Csak nehogy a SKyrim is butítva legyen (én már ilyet is hallottam valahol, hogy butítva lesz)

Ezt még egy évig sem 😞 És csak arról beszélünk hogy ez látszik , nme mondta senki hogy rossz lett, a lent látható post-ok között nagyon gyorsan ki lehet szûrni ki az aki a Baldurs Gaten meg a NWN-en nõtt fel és én értem õk miért csalódottak azt te sem gondolod komolyan hogy a párbeszédek és a történet mélysége eléri a DA😮-t ugye? Elég sok mindent összeszedtem DA2-rõl hogy tudjam ez nem igaz. De már ezt elõre éreztem a játék weboldalánál is annyira üres volt az elõdjéhez képest. Sajnos úgy néz ki a DA😮 volt az utolsó igaz rpg-je a Bioware--nak. És ezért írtam a Skyrimet mert úgy néz ki nekik és nekem is csak az marad. De nem azt írtam hogy rossz a DA2 összevetve sok játékkal csak azt, hogy Bioware ennél sokkal jobb vagy legalábbis jobb volt 😞

1. Pares
2. Létezik "válasz erre" gomb
3. És akkor mi van?

@Parres A DA😮-t 5 évig csinálta a Bioware 😊

Különben meg az elégedetlenkedõk mindig hangosabbak szoktak lenni, ez örök igazság.

Ezt úgy mondod, minthaú az ME-ben és a DA😮-ban nem lettek volna újra felhasznált területek. Nem rosszból, de a DA2, így 35 óra játék után számomra abszolút nem tûnik rosszabbnak, mint az elõdje. Amiket negatívumként fel lehet sorolni, az az, hogy nem elég változatos a helyszín (mivel egy város, és annak környékén játszódik), viszont véleményem szerint sokkal jobban ki vannak dolgozva a helyszínek. A harcrendszer megváltozott, de ízlés dolga, kinek tetszik, kinek nem. Ettõl függetlenül a játék hangulata hozza az elõdje színvonalát, a karakterek remekül meg vannak csinálva, és a történet szerintem simán felülmúlja az elõzõ részét. Bár ez is mind ízlés dolga. Egyszóval ki kell próbálni a teljes játékot, mert a DEMO sajnos csak kb. 2%-át mutatta meg a játéknak, semmi többet, ráadásul a véglegesben az a rész is egy kicsit máshogy néz ki.

Látod ferenc001 ez egy álláspont, az ME2 végignyomtam és ez az irány nem rossz csak nem ezért volt a Bioware az egyik kedvenc cégem nekem is. Hanem inkább a DAO-ért. Tudod nem hiszem hogy tévednék az rp-sek zöme hasonlóan látja sajnos 😞 És mint mondtam még ez se lenne akkora gond ha nem másolták volna a pályákat, ezt saját szememmel még nem láttam, de úgy néz ki igaz, most már ezt is kiírom mert most jött olyan is aki szavanként fog belekötni mindenbe, tehát legalább a Mass Effect 2 hozták volna szintben, beleölt munkában. De tény ebben igaza van Parres-nek ez az oldal a játékról szól , de mivel elõttem sokan leírták a véleményüket én is bátorkodtam, aztán beszélgetés lett belõle, ennyi.

Ó, bocsánat, hogy ilyen barbár módjára félbeszakítottam ezt az egyébként sem ide való "vitát", ami egyébként nem is értem, mirõl akart szólni... Meg akarsz mindenkit gyõzni, hogy az EA, BW meg a DA2 milyen szar lett, vagy mi?

Ui.: a válasz gombot használd, ha már a nickem nem vagy képes rendesen leírni.

Mit olvassak vissza? A betördelés nélküli 50 soros hozzászólásaid, ahol a Bethesdát meg a TES-t reklámozod? Vagy a Bioware és EA szapulásod? Nem vagyok rá kívncsi.

Az mondjuk igaz, hogy egy demora, és mások véleményére alapozva a DA2-vel kapcsolatos véleményed súlytalan.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

@Parres Van ráérõ idõm épp 😄 És egész nyugodt hangulatban 2beszélgetünk" itt míg nem jöttél 😄

Demoval játszottam és olvasom a hivatalos forumot is angolul az elég egyenlõre ha 4000 alatt lesz mint írtam megveszem annyit talán megér. 😊 nem szoktam úgy véleményt mondani hogy látatlanban bár tudom Mo-n ez nagy divat 😊 De inkább tényleg olvasd el amit írogattam vagy ne írj a részemre 😊

Az rendben, hogy sokszor ellentétes véleménnyel vagyunk valamirõl. De nem értem, hogyan állhatsz egy ilyen kis divatfikázó oldalára, aki 3 napja úgy osztja itt az észt, hogy közben érdemi tapasztalata nincs is magával a játékkal.

"Parres már csak egy dolog nem stimmel nem játszom a DA2 vel csak az DAo val..."

<#falbav>

Akkor mi a fasznak írkálsz ide? Hogyan mondhatsz véleményt egy olyan játékról, amit nem is játszol?

Parres már csak egy dolog nem stimmel nem játszom a DA2 vel csak az DAo val 😊De azt szeretem és ezért vagyok szomorû a kettõ miatt 😊De olvasd el rendesen a topikot amúgy hallgatok wedge31 inkább 😊

Azért van igazságod is elismerem 😊

wedge31
Hagyd rá...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Nem beszélve arról, hogy amint most olvasom, nem csak a BW és EA-t szapultad, hanem a DA2-t is. Ember! Te minek játszol ezzel?! Ha annyira nem tetszik, senki nem kötelez rá.

*Pares Köszi a felvilágosítást de te vagy az elsõ aki ezért szóltál, elhiszem hogy a munkahelyen te vagy a fönök ahol dolgozol de itt nem 😊 😊

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

*asztali

*rpsek

@MrAndree Ez igaz nem rossz játék, csak sajnos nem nagyon kell megtornáztatni az agyat már benne azon kívül hogy direkt olyan történetet csináltak hogy ne keljen sok munkát beleölni, de ettõl még a Bioware profi, csak ahogy ez már elhangzott eladták a lelküket 😞 És ezt én is érzem aki nem szeretem az asztali verziót például. ÉS értem én hogy nem lehet mindenki wedge31 de a DAO-ban is vannak gyengébb level szintek nem kell hardon játszani. Az a baj a DA2 vel, és az elég gáz hogy ez a demon is átjött,
Ebben nincs igazán nehéz fokozat pontosan azért amit wedge31 írt nem kell csapatmunka pedig az Bioware rpgit zömmel ez jellemezte és arpek ezért kedvelték nagyon mert ez volt közel az õ kedvenc azstali táblás játékukhoz 😊

"Az a legszomorúbb az egészbe, hogy ezek után vannak még akik a játék védelmére kelnek. Lehet rossz játékot csinálni, ha elbukik a kasszáknál senkit nem érdekel. De ne adjanak már erre 6 pontnál többet, könyörgöm. Ha egy névtelen kiadóról lenne szó, még azt mondom, de a Bioware, a dollármilliárdos EA-vel a háta mögött EZT képes produkálni? És az emberek meg veszik és védik. Sajnálom ezt a 6 órát az életembõl amit rá pazaroltam."

OMG. Azt hittem, hogy egy bizonyos szint alá már nem lehet süllyedni, de napról napra meg kell, hogy lepõdjek...

Remek. 78 új üzenet, és abból a fele Although barátunknak köszönhetõ.
Although: Légyszíves, vonulj át egy másik topikba a Bioware és EA szapulásoddal, meg fõleg a Bethesda magasztalásoddal, mert szerintem erre itt kb. senki se kíváncsi. Ez a topik arra van, hogy a játékot magát kitárgyaljuk, a játékról beszélgessünk, nem pedig az EA vagy a Bethesda üzletpolitikáját elemezzük. Kösz!

Nem tudom kinek mi volt a legnehezebb nekem bosszúálló az elf romok között azt nem tudtam hard szinteken kiiktatni. a bane várában is csak a spoilerben írt módon ment távolról. De az elf romok között nagyon közel van és ott ez nem mûködik és túl erõs ahhoz hogy egy tankkal végezek vele 😞

Értem én a kiábrándultság okát, és addig nem is szólok bele, amíg valaki nem nyilatkozik lenézõen arról akinek mondjuk ez is nagyon tetszik. De sajnos itt is volt már pár ilyen, aki úgy kezdte, hogy "a DA 2 is csak az igényteleneknek jön be".

Why so serious?

Mondjuk a fehér sárkány nagyon kemény dió volt a DAO ban és a vezérdémon sem ment elsõre.

*DAO