Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
+ jól kidolgozott karakterek
+ leköt
- rpg elemek elvétve, igen/nem játékvezetés
- karakterképernyõ választónál folyton az az érzésem, h egy nem kész játékkal játszom
- loot rendszer megsemmisült, értelmetlen .. és még grafikája sincs
- nem lehet öltöztetni társakat
- történetbeli vezetésnél néha csak fogom a fejem mikor ugrál össze vissza
- nagyon arcade-os.. nagyon nagyon
- uazok a helyszínek
- röhejes napszak "váltás"
mindezek mellett, ha nem a dragon age nevét viselné aztmondom elfogadható, de folytatásnak siralmas sajnos :\
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Én személy szerint nem aggódom az ME3-miatt.
A DA2 meg az a véleményem, hogy meg voltak szorítva és kihozták magukból a maximumot. Szerinte a csapat is kevésbé profi, de kétségtelenül kiváló szakemberek (profik szerintem az ME-n dolgoznak, az a húzó név).
Most értem végig DeepRoadson (hála istennek rövid volt (DAO-ban gyûlöltem),.. bár nehéz).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ami nagyon nagyon zavar azaz ismétlõdõ helyszínek. A történet pedig mint egy átlagos sims rész. Ezt leszámítva jó. A romantikázást nem vágom hogy megy. Barátkozok, de egynlõre Andersnél jön fel a legtöbb szíves üzenet, aki NEM érdekel. Isabellával nyomogatom pár (kb fel az Andersál beadott) szíves válaszokat, de semmi, pedig már nem sok van hátra full haverségig. Kár hogy egy otvar nagy kurva (már az egyben is az volt). De õ néz ki a legjobban (kár hogy a hugi nem romantikus opció...hehehe). Az elf csaj érdekes, és szinte õ is teljesen haver eddig, de asszem fel se jött szíves válasz. Most indul az ACT.II.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Why so serious?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Why so serious?
@ratgab Ebben nem lennék biztos elnézve a Skyrim gameplay trailerjét 😊
Két külön típusú rpg szerintem. Én speciel mind a kettõt szeretem már korábban írtam miért 😊
De nagyon tartottam az EA-tól és tartok tõle nem ok nélkül. Erre még nyolcezret is sajnálok mert tudom dlc-el 30e-nél tartanék hogy azt érezem ez már egy komplex játék. És ezt a szívességet nem teszem meg az EA-nak.
Why so serious?
Bethesdát annyira nem komálom mint Biowaret.
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Egyértelmû hogy EA miatt lett iylen a játék, és hogy az EA miatt jönnek futószalagon a DLC-k, ezt mindenki látja szerintem, éppen ezért errõl nem is szóltam 1 szót se.
Én arra az 1 hozzászólásodra válaszoltam hogy te csak demo alapján veszel játékot. 😊
<#unalmas>#unalmas>
watto..Igazad van csak az tudom az eddigi információim alapján hogy itt dlc-ek együtt lesz meg az a szint amit a DA😮 ból tartalmazott, ebbõl indult a véleményem és magam részérõl tartom, Én viszont nem szállok be ebbe az EA által már Sims-nél kitalált rendszerbe, miszerint részenként adunk ki egy játékot mert többet keresünk vele. DA😮 komplex volt az Awaking valóban kiegészítõ volt. ÉS a DLCk- habár már akkor támadások érték érte az EA-t elfogadhatóak. Itt viszont, és ebben nem fogok tévedni a dlc elsõ hulláma, pont mint a simsnél, olyan dolgokat fog tartalmazni amiket már alapból bele kellet volna tenni. Szóval sorry watto de nem fogunk egyetérteni. És sajnálom ha ezt ti nem látjátok vagy nem akarjátok látni. Ez az amiért a nemzetközi forumokon is felírták a Biowarenak hogy eladta a lelkét és igazuk van mert a Bioware nem ilyen volt.
- amit bánok 😞
Egy rpg-rõl amúgy se tudom hogy lehetne 30perc után véeményt mondani, nem ismered a történetet, a helyszíneket, szereplõket.
Konkrétan annyit tudzs a játékról hogy az elején futni kell és gyepálni.
<#szomoru2>#szomoru2>
Az üzenet ennyi... történt némi visszalépés, de semmi drasztikus ami miatt más lenne a DA2, mint a DA😮. Egyszerûen tolerancia kérdése, hogy valaki élvezi azt a játékot, amit a fejlesztõknek hála játszhat, vagy leáll pitiáner dolgokba belekötni, mert egy az egyben nem kap egy DA😮 2.0-át...
<#taps>#taps><#banplz>#banplz>
"És a demoból is az jött le sokmindent leegyszerûsítettek amit nem kellet volna."
Például?
"Mondjuk ha tökéletes lenne akkor sem biztos hogy lenne esélye most a Skyrim-el szemben ha az tényleg mindent fog tartalmazni amit hallottam."
Mit keresel még ebben a topikban?
"Neked meg javaslom látogass pár külföldi(európai) szervert, és talán hamar le fogsz szokni errõl a stílusról mert ott nem díjazzák annyira mint Mo-on."
Milyen stílusról? Inkább neked kéne magadba nézned! Elõször is nem játszottál a játékkal, úgy kritizálod. Másodszor meg ha kell, ha nem, azt hajtogatod, hogy az új TES milyen szuper lesz, meg hogy lealáz mindent (amikor még alig van infó róla). Külföldi fórumokról, hogy a hivatalos fórumot meg se említsem, kapásból kidobnak, vagy a többi fórumozótól kapod meg a magadét.