Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
A kardok fellelése nem volt számomra probléma. Mind a 10-et megtaláltam mert mind olyan helyen volt ahová egyébként is el kellett menni vagy éppenséggel boltból megvehetõ volt. Ha leadod mindet és nem kértél értük zsetont, akkor a bõséges Xp mellé még egy egyedi fegyvert is kapsz. Sajna rogue esetében ez egy íj volt. Harcosnál úgy tudom egy kétkezes fegyver formájában jelenik meg, míg varázslónál bot lesz a jutalom (ugyanazon a néven).
Fenris meggyõzése, számomra megdöbbentõ módon, nem volt probléma. 50%-os elkötelezettséggel (kedvelt úgy nagyjából 50%-ban) is sikerült beállítanom magam mellé úgy, hogy a varázslókat segítettem (elsõre abszolút segítõkész jófiút szoktam játszani aki hajlik a misztikus dolgok felé, így aki azt használ azzal haverkodik jobban).
Mivel én férfi karaktert játszom, így Anders teljesen másra hivatkozva követte el gaztettét ami miatt a herceg eszement mód kiakadt rá és követelte a kivégzését aminek elmaradása egy elég erõteljes bosszú fogadalomban csúcsosodott ki. Na de majd most. Templar haverként, Anders utálóként rendet teszek a mocskos kis csiribák közt. <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Isabella-t én sajna elvesztettem, mert nem volt elég jó a kapcsolatom vele, most majd jobban odafigyelek és nem lesz majd gond a magam mellett tartani.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Az evil tome-okat én nem semmisítettem meg, hanem elfogadtam az elsõ ajánlatát, lepaktáltunk és inkább utána begyûjtöttem õket. A lánymentõs Wounded Coast-os meg bug, mivel a bandavezér, akinek a bandáját régebben kinyírtad csapdát állít neked (és ez az). Ha kinyírod õket fullra, akkor sem teljesül a quest, pedig nincs kit megmenteni ugye. A Qunari kardokat sem gyûjtöttem mind össze, mer uncsi kutogatni, de sokat felvásároltam kereskedõktõl, meg leltem meg leghülyébb helyeken. Egész jó exp-et érnek.
Bethany-t be tudtam venni a végsõ partiba és onnantól a három mágust vittem. Mind az összes kari full lekötelezettem volt, még a varigyûlölõ Fenris is átállt hozzánk idõvel.
Legjobb, hogy a hülye Anders kitalálta, hogy azért csinált mindent (a kis tömeggyilkos terrorista), mert a közös "vari" gyermekeink majd szabadon járhatnak egyszer talán az országban. Kis huncut. (mer nõi karim van, oszt összeköltöztünk, igaz a karim harcos)
Isabella-val meg megbeszéltük, hogy lelépünk az új hajójával kalózkodni, de csak ha vihetem Anderst is (megbékélt vele, hogy bár összefeküdt a karim vele is, de végül Anderst választotta, mert a Fade-ben mindketten elárultak, Merril és Isabella is, de Anders nem, mert Justice megvédte a démoni befolyástól... lám mire is jó egy õsi bosszúálló szellem fúziója). Mivel a végén ugye mindenképpen le kell lépni a városból, ezért egy gyors hajó pont jól is jön ehhez szvsz. 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mert kíváncsi vagyok hogy elsõ végigjátszás után (24-es szintû rogue karakter, aki 25-re ugrott a befejezés után, 27 óra és 58 perces játékidõvel hard fokozatban, két társ lelépésével) mennyit hagyhattam ki. Amit biztosan kihagytam/nem került be az elvégzettek listájába, az 3 mellékes feladat még Act 1-ben a rablók kapcsán (a másik két act során eltakarítottam a bandákat), Act 2-ben két feladat beragadt úgy hogy az egyik el lett végezve a másik meg feladatként jelent meg csak éppen teljesíthetetlen volt, míg a harmadikban szintén belefutottam egy nem elvégezhetõ feladatba, plusz nem sikerült összegyûjtenem mindegyik chantry-ról szló könyvet és elolvasnom azokat meg tuti kihagytam pár delivery jellegû, megtalált tárgyat célhelyre eljuttatós mókát.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ahogy például az elf harcosba oltott varázsló esetében (a kis bosszuálló hentelõgép telefirkált bõrrel). Annak is megcsinálod a feladatát aztán utána mikor beszélsz vele eldönthetedm hogy kell neked vagy sem. Ha nem akkor nem lesz választható azon a képernyõn ahol összeválogatod a csapatod.
2. Igen, de ez függ attól is milyen döntéseket hoztál és hozol késõbb. Ha például kinyírták mert magaddal vitted a Deep Roads feladatra úgy, hogy nem volt ott vele együtt a grey warden hülyegyerek, akkor nem jön vissza. Ha otthon maradt és emiatt beszervezték a templomosok a többi varázsló közé akkor még találkozhatsz vele, akkor késõbb attól függõen hogy a templar vagy a mage bandát támogatod visszatér hozzád és választhatod csapattagnak. Ugyanez igaz akkor is ha warden lett belõle. AKkor is összefutsz még vele, elõször mikor a Qunari invázió megkezdõdik, meg majd az utolsó felvonásban is és akkor visszatérhet melléd ha úgy döntesz.
3.A választott háttértõl (hogy mi történt az elsõ részben) függ. Össze lehet futni például Alistair-rel és dumálni vele egy jót, ott van a törpe kereskedõ és kicsit autista jellegû enchantment fiacskája, de lesz még feladat ahol például a homokos elf orvgyilkossal is találkozhatsz, meg oylan is ahol egy awakening-es csókát menthetsz meg (csak akkor ha van korábbi mentésed ahol ezt megtetted és azt importálod vagy akkor ha azt a sztorit választottad ahol önfeláldozóan meghalt a hõs mikor kinyírta a sárkányt). Karakterként meg ott van az awakening-bl az a nyominger varázsló akibe beleköltözött Justice szelleme. Õ csapattag lesz (el lehet veszíteni/el is hagyhat de ez igaz másokra is).
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Sebastian... brrrr. a szõr feláll a hátamon attól a tagtól. õszintén szólva el sem tudom képzelni kinek szimpatikus az a karakter... vérkeresztény tinilányoknak akik a szõke hercegre várnak? Disney rajongóknak? brrrr.
azt már nem is említem, h sokkal gyengébb íjász mint Varric koma...
"The trees move. Do you not see it?"
Bethany a késõbbiekben lesz még csapattag, vagy csak találkozunk vele?
Hány ismerõs arccal fogunk összefutni az elsõ részbõl?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
oblivion stílusban, ha lennének napok, pl kedd és szerda este ott leszek gyere oda és máris rendben van.. egy minimum extra fantázia és egybõl élvezetesebbé lehetne tenni
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Utána 7 évet ölel fel a sztori (az Act 1 1 évvel a kezdés után játszódik, az Act 2 4 évvel a kezdet után míg a befejeés 7 évvel a kezdet után van).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"The trees move. Do you not see it?"
Kirkwall Age/Adventures. jobb lenne ez címnek 😄
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Edit: "Lilliana's Song" az jóra sikerült azt meg kell hogy jegyezzem (Morriganes meg gyalázatosra azt is meg kell jegyeznem).