Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

watto
Attól kérdezem aki végigvitte:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most gyõztem le duelben Arisokot, látom lett pár questem, az a kérdésem ha mainplotosat megcsinálom vége a játéknak? Vagy még megy tovább a fõszál?

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Prince23
Isabela a kunári szálnál meglehetõsen fontos lesz! Sõt!

Az evil tome-os bulinál nyugodtan semmisítsd meg mindet, mert mikután megsemmisült mind, kapsz egy új helyet amit meg kell látogass emrt ott is lesz egy könyv. Na elég ha azt elolvasod, akkor is jár a 2 extra pont viszont így legalább befejezhetõ a küldetés. 😊
A kardok fellelése nem volt számomra probléma. Mind a 10-et megtaláltam mert mind olyan helyen volt ahová egyébként is el kellett menni vagy éppenséggel boltból megvehetõ volt. Ha leadod mindet és nem kértél értük zsetont, akkor a bõséges Xp mellé még egy egyedi fegyvert is kapsz. Sajna rogue esetében ez egy íj volt. Harcosnál úgy tudom egy kétkezes fegyver formájában jelenik meg, míg varázslónál bot lesz a jutalom (ugyanazon a néven).

Fenris meggyõzése, számomra megdöbbentõ módon, nem volt probléma. 50%-os elkötelezettséggel (kedvelt úgy nagyjából 50%-ban) is sikerült beállítanom magam mellé úgy, hogy a varázslókat segítettem (elsõre abszolút segítõkész jófiút szoktam játszani aki hajlik a misztikus dolgok felé, így aki azt használ azzal haverkodik jobban).

Mivel én férfi karaktert játszom, így Anders teljesen másra hivatkozva követte el gaztettét ami miatt a herceg eszement mód kiakadt rá és követelte a kivégzését aminek elmaradása egy elég erõteljes bosszú fogadalomban csúcsosodott ki. Na de majd most. Templar haverként, Anders utálóként rendet teszek a mocskos kis csiribák közt. <#eplus2><#eplus2>

Isabella-t én sajna elvesztettem, mert nem volt elég jó a kapcsolatom vele, most majd jobban odafigyelek és nem lesz majd gond a magam mellett tartani.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Sir Quno Jedi

Az evil tome-okat én nem semmisítettem meg, hanem elfogadtam az elsõ ajánlatát, lepaktáltunk és inkább utána begyûjtöttem õket. A lánymentõs Wounded Coast-os meg bug, mivel a bandavezér, akinek a bandáját régebben kinyírtad csapdát állít neked (és ez az). Ha kinyírod õket fullra, akkor sem teljesül a quest, pedig nincs kit megmenteni ugye. A Qunari kardokat sem gyûjtöttem mind össze, mer uncsi kutogatni, de sokat felvásároltam kereskedõktõl, meg leltem meg leghülyébb helyeken. Egész jó exp-et érnek.

Bethany-t be tudtam venni a végsõ partiba és onnantól a három mágust vittem. Mind az összes kari full lekötelezettem volt, még a varigyûlölõ Fenris is átállt hozzánk idõvel.

Legjobb, hogy a hülye Anders kitalálta, hogy azért csinált mindent (a kis tömeggyilkos terrorista), mert a közös "vari" gyermekeink majd szabadon járhatnak egyszer talán az országban. Kis huncut. (mer nõi karim van, oszt összeköltöztünk, igaz a karim harcos)

Isabella-val meg megbeszéltük, hogy lelépünk az új hajójával kalózkodni, de csak ha vihetem Anderst is (megbékélt vele, hogy bár összefeküdt a karim vele is, de végül Anderst választotta, mert a Fade-ben mindketten elárultak, Merril és Isabella is, de Anders nem, mert Justice megvédte a démoni befolyástól... lám mire is jó egy õsi bosszúálló szellem fúziója). Mivel a végén ugye mindenképpen le kell lépni a városból, ezért egy gyors hajó pont jól is jön ehhez szvsz. 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Valahol meg lehet nézni, hogy mennyi küldetést teljesített mát az ember vagy ezt manuálisan kell összeszámolja (nem használom az account-ot így ha csak ott nézhetõ meg akkor a kérdés tárgytalan)?

Mert kíváncsi vagyok hogy elsõ végigjátszás után (24-es szintû rogue karakter, aki 25-re ugrott a befejezés után, 27 óra és 58 perces játékidõvel hard fokozatban, két társ lelépésével) mennyit hagyhattam ki. Amit biztosan kihagytam/nem került be az elvégzettek listájába, az 3 mellékes feladat még Act 1-ben a rablók kapcsán (a másik két act során eltakarítottam a bandákat), Act 2-ben két feladat beragadt úgy hogy az egyik el lett végezve a másik meg feladatként jelent meg csak éppen teljesíthetetlen volt, míg a harmadikban szintén belefutottam egy nem elvégezhetõ feladatba, plusz nem sikerült összegyûjtenem mindegyik chantry-ról szló könyvet és elolvasnom azokat meg tuti kihagytam pár delivery jellegû, megtalált tárgyat célhelyre eljuttatós mókát.

Hogyan tudom megszerezni a BLOOD DRAGON ARMOR-t (Xbox 360)???
Jut eszembe, a könyvben is olvasd el a feladatát ahová mindenféle üzeneteket kapsz (tehát accept vagy read a fene sem emlékszik már rá melyik van konkrétan az õ esetében).

Lacoka12
köszönöm

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

TBTPumpa
Miután visszatértem a mélyutakról, utána adott még egy küldetést. Annak a teljesítése után lett nálam csapattag!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Jön a video ahol találkozol vele. Ekkor megkapod a feladatot aminek kapcsán dumálnod kell a templomban a fõpapnõvel. Õ eligazít. Megcsinálod a feladatot, aztán visszamész a megadott helyre, dumálgatsz aztán majd megint a temploban járva beszélhetsz vele és ha akarod beveheted. Nem automatikus a dolog.

Ahogy például az elf harcosba oltott varázsló esetében (a kis bosszuálló hentelõgép telefirkált bõrrel). Annak is megcsinálod a feladatát aztán utána mikor beszélsz vele eldönthetedm hogy kell neked vagy sem. Ha nem akkor nem lesz választható azon a képernyõn ahol összeválogatod a csapatod.

Lacoka12
az én kérdésemre nem tudsz választ?

TBTPumpa
Köszönöm a válaszokat!

1. Igen.

2. Igen, de ez függ attól is milyen döntéseket hoztál és hozol késõbb. Ha például kinyírták mert magaddal vitted a Deep Roads feladatra úgy, hogy nem volt ott vele együtt a grey warden hülyegyerek, akkor nem jön vissza. Ha otthon maradt és emiatt beszervezték a templomosok a többi varázsló közé akkor még találkozhatsz vele, akkor késõbb attól függõen hogy a templar vagy a mage bandát támogatod visszatér hozzád és választhatod csapattagnak. Ugyanez igaz akkor is ha warden lett belõle. AKkor is összefutsz még vele, elõször mikor a Qunari invázió megkezdõdik, meg majd az utolsó felvonásban is és akkor visszatérhet melléd ha úgy döntesz.

3.A választott háttértõl (hogy mi történt az elsõ részben) függ. Össze lehet futni például Alistair-rel és dumálni vele egy jót, ott van a törpe kereskedõ és kicsit autista jellegû enchantment fiacskája, de lesz még feladat ahol például a homokos elf orvgyilkossal is találkozhatsz, meg oylan is ahol egy awakening-es csókát menthetsz meg (csak akkor ha van korábbi mentésed ahol ezt megtetted és azt importálod vagy akkor ha azt a sztorit választottad ahol önfeláldozóan meghalt a hõs mikor kinyírta a sárkányt). Karakterként meg ott van az awakening-bl az a nyominger varázsló akibe beleköltözött Justice szelleme. Õ csapattag lesz (el lehet veszíteni/el is hagyhat de ez igaz másokra is).

SZEG007
Sebastiant mindenképpen érdemes beszerezni hiszen nagyon jo az akcentusa, és a hangját Alec Newman adja aki Paul Atreidest alakitotta a 3 részes Düne tvfilm-ben😊

Lacoka12
mert megcsinálom azt a küldetést de csak a pénzt adja oda hogy lehet csapat tag?

Lacoka12
hogy lehet csapat tag Prince?

Értem. Akkor nem kapkodom el a letölését. Talán majd egyszer (mikor akciós lesz a LIVE-on). 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Legalább van +1 választási lehetõség én úgy fogom fel! Inkább legyen, mint ne legyen...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Calver
nem.
Sebastian... brrrr. a szõr feláll a hátamon attól a tagtól. õszintén szólva el sem tudom képzelni kinek szimpatikus az a karakter... vérkeresztény tinilányoknak akik a szõke hercegre várnak? Disney rajongóknak? brrrr.
azt már nem is említem, h sokkal gyengébb íjász mint Varric koma...

"The trees move. Do you not see it?"

TBTPumpa
Signature Edition-hoz ingyenes DLC volt, jó arc, íjász a srác és a küldetése is egész jó!

Az Exiled Prince DLC az róla szól. Egy íjász csapattag. Alapvetõen nem rossz, de lõdözni meg nyitogatni már ott van alapból is a törpe. Arra viszont jó hogy ha az ember össze akarja rúgni az Awakening-bõl átjött Grey Warden partitaggal a port (riválissá akarja tenni) mert igen erõteljesen eltér a nézõpontjuk. Szóval hanyagolható delikvens akihez kötõdik pár achievement, lehet vele romantikázni (hogy miért kellett mindenkit biszexuálissá tenni akivel lamúr alakulhat ki azt nem tudom), meg egész jól mutat a páncéljában.

TBTPumpa
Még néhány kérdés azokhoz akik végigjátszották a játékot:
A fõhõs édesanyja mindenképp meghal?
Bethany a késõbbiekben lesz még csapattag, vagy csak találkozunk vele?
Hány ismerõs arccal fogunk összefutni az elsõ részbõl?

Még idõjárás sincs... ezután mit vársz a napszkoktól 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Van valami csapattárs Sebastian. Ez egy plusz DLC-ben van igaz? Megéri ez egyáltalán?

BlackShadow
kényelmes megoldást nyújt az tény.. de nagyon sokszor lövik el azt küldetések közben, hogy gyere találkozzunk ma este v egybõl kövessük és este találkozunk, miközben én lehet, h "6 nappal" késõbb indulok utána és azt reagálja, hogy 1 órája találkoztunk utoljára .. ez így nekem nagyon nem akaródzik.. legyen az, h egy este találkozzunk v vmi, de ne így..

oblivion stílusban, ha lennének napok, pl kedd és szerda este ott leszek gyere oda és máris rendben van.. egy minimum extra fantázia és egybõl élvezetesebbé lehetne tenni

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Kirkwall Age/Adventures, lol <#eljen>

SZEG007
mint Orghins-ba? Denerim reloaded, Ostagar reloaded, Dragon waste reloaded.... uj helyszineket csak a játékbol kivágott elsö napi DLC-be kaptunk Shale/Pala küldetése, és Wardens keep/Kamarás eröd.

Ugyanakkor meg késõbb. A sztori ott kezdõdik mikor Ostagar-ban megtörténik az árulás és leverik a királyt. Na utána mikor mennek a darkspawn seregek észak felé és lenyomják az elsõ településeket, onnan menekül el a fõszerepelõ.
Utána 7 évet ölel fel a sztori (az Act 1 1 évvel a kezdés után játszódik, az Act 2 4 évvel a kezdet után míg a befejeés 7 évvel a kezdet után van).

Közben és utána: 10 évet ölel fel... Lothering lerombolásakor kezdõdik!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ugyan akkor kezdõdik, csak 10 évvel tovább tart.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Renjike
dragon age 1 hez képest a 2 mikor jáccódik?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Nem rossz cím egyébként!

Mit hazudsz?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Prince23
Kijött a Beta Patch, éppen azt tárgyaljuk

Prince23
ja a napszak váltás nálam tök mindegy.

Zaj.

Calver
155 új hozzászólás... valami érdekes, vagy megint csak "zaj"?

"The trees move. Do you not see it?"

Ha ennyire korlátolt vagy, hogy a címe miatt nem tetszik... Akkor egészségedre.

Prince23
Haha, ezen véleményem vagyok én is 😄 Még mindig önálló játékként kezelem 😊 és úgy nincs bajom vele XD

Kirkwall Age/Adventures. jobb lenne ez címnek 😄

Nagyon remélem, hogy nem lépnek ki, mert a kilépõ csapattagok által alapított cégek nem gyakran szokták elérni az korábbi eredményeket. És hagyjad már a Skyrimet, mert kezd unalmas lenni.

Hali. Mikor telepíteném fel akkor azt írja,hogy : Dragon age 2 installer exe mûködése leállt,pls valaki helpeljen!!
Renjike
xD biztos nagyot kaszálnak én meg is veszem mert bejön 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Azt te csak hiszed.

wedge31
Hagyd már ezt a hülyeséget a DA😮-val többet kaszáltak mint a ME2-vel és arra se mernék mérget venni, hogy evvel nem fognak kaszálni a konzolos piacon.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Nem hiszem hogy kilépnének. Az EA az egy dolog, de az irodájuk és a közvetlen fõnökeik ugyanazok, fizujukat is magkapják és úgy tudom jó a kolegaritás is náluk. A Mass Effectel meg kaszálnak, így sikerélmény is van, de szerintem a DA is azért szépen hoz a konyhára, még ha erõs kritikák érik is (azért ez egy jó játék mindennek ellenére - nem úgy mint a Fable 3, blah).

Ja, bocs, azt nem néztem. DE én SZEG007 hsz.-ére reagáltam, amiben területekrõl beszélt, nem városokról. Végül is mindegy, majd meglátjuk.

Hát mindegy végül is a kapitalizmus mûködik. Remélem azok a srácok a Bioware-nál akiknek nem tetszik az EA stílusa azok kilépnek és csinálnak egy új céget és más nagy cégeken keresztül folytatják a szép hagyományokat vagy különben Darkensag szerû közepes dolgok maradnak. Mindegy úgyse a játék határozza meg az életem , de télen egy jó elfoglaltság tud lenni a szabadidõ eltöltésére és utálnák 2-3 havonta új játékot venni azért mert az EA-nak ez az érdeke. És különben is a Skyrim elég lesz egész jövõ évre 😄

Sajna én a DA1-ben sem érztem azt hogy a DLC készítõk megerõltették magukat. Itt sem az új helyszínre fogják a DLC méretét pazarolni.
Edit: "Lilliana's Song" az jóra sikerült azt meg kell hogy jegyezzem (Morriganes meg gyalázatosra azt is meg kell jegyeznem).

De a kolléga új várost emlegetett... új helyszín lesz szerintem is csak város nem!

Napszak váltás így nekem is jó, de többivel egyetértek. Fõleg; IGEN, a társak öltöztetés, jobban mondva nem ölöltöztetése.