Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Prince23
De én a mellék küldiket is beleszámítottam. Akkor legyen 6 óra normalon/hardon, csak saccoltam 😊

Prince23
Pedig nekem a DAO-ban több mint 250 óra van meg. Két végigjátszással (+ 2 karival elkezdett). Szal nem értem akkor sem a DA 2-õt, hogy legalább 100 órára miért nem jött ki. mert ezt is kétszer akasztottam ki.

lwb
Ja, mert az RPG-t kilóra mérik.

Nekem nagyon tetszik, de várom a magyarítást is. Valaki megtudja mondani mikor jön ki a magyarítás hozzá?
wedge31
Az ilyeneket tedd spoilerbe...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Calver
annyira ne örülj, mert Logan hülyeséget mond <#rolleyes>
ha ez az "On the Loose" nevû küldetés, akkor lesz még utána egy rövid küldi a fõszálon, aztán a nagy finálé következik... mindenestül olyan 3-4 órára vagy a végétõl.

"The trees move. Do you not see it?"

Sir Quno Jedi
Mert ratyik és nem való nekik RPG (meg nektek sem). Javaslom a krájziszt, bár lehet az is megterhelné az agysejtjeiket. <#wilting>

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Azért az egész Hawke családot nem kellett volna megölni, most komolyan a megmaradt egy szem mágus testvérem ellenében válasszam a templárokat?

Renjike
Obliviont is végiglehet vinni 50 óra alatt úgy hogy mindent megcsinálsz majdnem... meg ismerõsöm 2 éve csak azzal jáccik több száz óra van benne..... szal.....

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Terminátor14
Ez a teszt tökéletesen bemutatja, hogy ki az, akinek nem lenne szabad játékok tesztelésével foglalkoznia.

Olyan szinten szubjektív dolgokat ír és fogalamz meg kritikaként, amit egy objektív tesztben egyszerûen nem szabad megtenni.

Persze jónéhány dologgal egyetértek, de ettõl függetlenül szerintem a végén túlzottan lehúzza a játékot, azért összességében nem egy 60%-os "valamirõl" van szó...

CSAK a Fradi

SZEG007
nekem 45 orás ugy volt a végigjátszás hogy elsö felvonást teljesen, második felvonásnak ugy a negyedét hardon toltam végig, és ott rengeteg idöt elvitt a harc. Ha nem igy csinálom akkor valoszinüleg nekem is 30 alatt lenne a végigjátszás, mindenesetre 46 ora normálon az elég hihetetlen.

lwb
Boxon 3-án jelent meg, a játékidõ nekem elsõre 25-30 óra volt. Másodjára ennyi sem, mert ugyanazokat a beszélgetéseket akkor már elnyomtam.

11 nap alatt kétszer huszonpáróra játékidõhöz nem kell ügyesnek lenni semmenyire.

wedge31
Sok mindennel egyetértek de ez a 6 pont erõs túlzás, szerintem 8 pontot simán érdemel de annál nem többet.

SötétBarom
Az jó, akkor még egy 10 óra van benne. Jippííí :>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Prince23
Kb a sztori 70%-nál tartol.

Prince23
Azt meg nem hiszem el, max úgy, hogy Nightmare-n játszott.

kizárt dolognak tartom a 40 órás tiszta gameplayt normalon. már nem azért. több ismerõsöm 22 meg 26 órás végigjátszással végezte ki.

SötétBarom
Mennyi van a végigég onnan, ahol már championként meg kell keresni 3 apostate mágust Meredithnek? (csakmernincsenmár mellékküldetésem amit nyomhatnék :/)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

PTW
Köszi! Akkor nálam valami gebasz van, mert habár fentvan a dlc menü alatt meg is jelenik, de a játékban semmi... :/

Calver
nekem csak azzal volt ki a tököm, h próbálom nézni h mire rakjam a pontokat respecnél, és ahányszor kilépek a menübõl, az a dög (Xenon vagy Thaddius, mindkettõt hallottam már) ott szürcsög a fülembe <#ticking>
Sandal-nál dettó, nézem rúnákat, és "I can do that!"... örülök neki törpilla, fõleg annak h ezt minden alkalommal meg kell osztanod velem.
(megoldásként leraktam a fülest btw, de akkor is baszták a csõrömet ezzel)

A Demo alapján csalódott voltam. Aztán elkezdtem játszani vele. Van hangulata a játéknak. Nekem tetszik, hogy egy viszonylag kis területen játszódik a történet és nem a világot kell már az elejétõl századjára is megmenteni (bár még csak az act 2 elején vagyok, szóval változhat, nem tudom).

És ami viszonylag kevés kritikában jelenik meg, de számomra a játék legnagyobb pozitívuma, az a történet és szereplõk hitelessége. A legtöbb karakternek részletesen átgondolt, kidolgozott elõtörténete, világnézete, habitusa van. El lehet hinni, hogy amit tesz, azt egy ilyen személy így is tenné. Ettõl nem "mese", hanem egy a saját világa realitásainak megfelelõ történés. A másik pedig maga a világ felépítése. Az is szépen fel van építve, nincs tele túlzásokkal (fantasyhoz mérten persze), vagy önellentmondásokkal. Nagyon szépen épül rá szerintem az elsõ részre. Aki játszott az egyel és vette a fáradtságot, hogy olvasgasson is a kódexekbõl néha, annak szerintem nagyon szép alaphangulatot teremt a hátérben azért szép lassan csordogáló thadesi történelem is.

Szóval a háttér nálam 11/10 😊

és ezért sok egyéb hibát meg lehet bocsátani (de azt, hogy itt minden barlang egyforma, na azt nehéz)
Renjike
de nem olvasta.

Prince23
Kódexek olvasásával biztos lehet szöszölni, sok kódex van. Én azt most nem csináltam. és nekem 28 óra

SZEG007
elsö felvonást hardon toltam végig, és azt kell mondjam hogy irritálo volt, mert nagyon elhuzodtak a harcok. Mig normálon a játék lazán végigjátszhato 30-40 ora alatt minden questel, addig hardon, nightmaren ennek a duplájába is kerülhet mire végigtolod, az egyes minibossokkal megtüzdelt több hullámos csaták elhuzodhatnak 20-30 percekig is ami bizony nagyon megdobja a játékidöt csak mazohistáknak ajánlott.

Renjike
haveromnak gépen 46 óra volt úgy h mindent megcsinált és 46 óra gameplay nem olvasgatás. jó sokat szöszölhetett ha ti 26 alatt kijácátók....

Prince23
Pedig én minden mellékküldit megcsináltam, beszélgetésnél is mindig investigatre léptem.... kétszer játszottam már ki a játékot és állandóan 28 órára jön ki...

akkor mit hagytam ki? minden kis szar küldit még a herbalisteseket is, meg felkiáltójelest megcsináltam, a haverokhoz mindig benéztem, beszéltem is velük + amit adtak küldit megcsináltam (Varric Hauntinges küldije elég jóra sikerült)... de hiába, 30+ nem jön össze.

Kódexeket is mindet begyûjtöttem, eleve TAB-bal kalandozok. Mindent begyûjtök, ami nem kell, azt meg eladom.

Calver
tévedsz.

Renjike
játékmenetre 4? jó hülyeség.... kinek hogy oszlik meg a véleménye a játékról ....

Nem vészes, csak az ancient rock wraith izzasztott meg, de az rendesen (eddig).
Ám a Hard milyen? Próbálta már valaki?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Prince23
Terminátor14
Nekem is 26-27 óra volt a játék, igaz normalon. Minden párbeszédet végigolvastam, próbáltam minden mellékküldit megtalálni és megcsinálni (persze biztos kimaradt pár), annyi, hogy kódexet nem nagyon olvastam, csak az elején.

CSAK a Fradi

Fec papa
Mer EA aztmondta? Bocs hogy nem csináltam meg neki a keresgélõs baromságait.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Prince23
Kódexek olvasásával biztos annyi a játékidõ, de anélkül 28 órás.

15 óra és még nem voltam a deep roadson (folyamatosan jelennek meg az újabb és újabb mellékküldetések)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Isabella és Varic hihetetlen nagy arcok... baromijó dumájuk van.

Sir Quno Jedi
40 óra nettó a korrekt, aki az alatt van, az felét látta a játéknak (max.).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Xp szerzés: Lowtownban lehet adakozni a Fereldenieknek ( 5 sovereign - 200 xp)!

Apropó, aki még nem hallotta Isabella és Bethany beszélgetését a Harassin (biztos, hogy rosszul írom a nevét) Lándzsája címû könyvrõl, annak érdemes idõnként a 2 leányzót hurcolászni... én kifeküdtem a röhögéstõl...

Fec papa
Nem tudom hogy csinálod,nekem 25 óra volt a játék igyekeztem minden mellékküldit megcsinálni 4-5 biztos kimaradt, és 21es szinten voltam, full "the Champion" szettben. ÉS igyekeztem mindent felderíteni, mindenkivel beszélni...

Amugy abból nem kapsz annyi xpt hogyha békésen megoldod a dolgokat mintha valakit legyaknál. <#hehe>

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

MerlinW
Hogy a francba lehetek 30 óra után lvl 17 és tarthatok az Act 2 közepénél ?😊

[merlinw.org]

wedge31
Inkább lustaság meg butaság, mert fel sem merül egyesekbe, hogy a nekünk nem tetszõ lootot nem kell felvenni, ott is lehet hagyni...

A társak felcuccolása nekem is hiányzik, de nézd a dolog jó oldalát itt legalább van inventory a ME2-böl sajnos kihagyták.

Aradebil2
Mass Effect 2 szindróma😞 miért kell tönkretenni az inventory rendszert teljesen?miért nem lehet szabadon felcuccolni a társaimat?így a loot 3/4-e teljesen értelmetlen kb😞 ezt nem értettem már ME2-nél sem,xboxon nehéz pakolgatni az itemeket vagy mi?<#gonosz3>

TBTPumpa
Dragon Age 2 végigjátszva: Normál nehézség, 29-es szintû harcos karakterrel 20-21 óra játékidõ alatt! Pedig igyekeztem minden mellékküldetést megcsinálni és összegyûjteni mindent! 3 mellékküldetés maradt ki, a társak küldetését mindegyiket elvégeztem.
Picit rövidnek éreztem, de még így is nagyon szórakoztató volt.
A demó alapján lényegesen rosszabbra számítottam, de kellemes csalódás volt.
Az elsõ részbõl találkoztam Alisterrel, Lelianaval és Zavren-el... A többieket, fõleg Morrigan-t hiányoltam.
Illetve csak 2x találkoztam Flemeth-el!
10/8 - mert rövid és ismétlõdnek a helyszínek!
A zene, a grafika, a történet és a szereplõk viszont jók, de összességében mégsem éri el az elsõ rész nagyszerûségét...
Mindenesetre várom a folytatást illetve az újabb DLC-ket!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Hát nemtom, nekem bõven szimpatikusabbak mint bárki az elsõben, ott kb. a fele bandát hajítottam volna ki a francba annyira irritáltak. 😊

Why so serious?

wedge31
Menüben a load opcionál például ott van.

Sziasztok !

Hogy eddig mennyi idõt játszottam vele meg lehet nézni valahol ?

értem akkor jó mert ott voltam mondjuk eddig csak mellékküldit csináltam. Ezer köszönet a válaszért akkor még nagyon az elején vagyok, de haladok. 😊

wedge31
Hanged Man nevü krimóban és ahogy haladsz a föszálal elkerülhetetlen lesz vele a találkozás.

Tudom nagyon hülye kérdés de Isabellával mikor és hol lehet találkozni?

"- apróság, de: Xenon (Black Emporium fõnöke), kussolj. Sandal, kussolj. az õrületbe kergettek azzal h nézem a rúnákat/tárgyakat és az istennek sem tudják befogni."

Xenonnal semmi bajom nem volt, kicsit furcsa volt, de hát az egész Black Emporium az. Sandal meg állati volt. Olyan szöveget nyomatott, amik igen elgondolkoztatóak arra vonatkozóan, hogy neki akár még nagyobb szerepe is lehet a harmadik részben... Meg a Deep Roadsos találkozás se volt semmi... Megint egy csomó halott Darkspawnal és egy befagyasztott Ogárral körbevéve... Kérdezik tõlet: "Ezt meg hogy csináltad?", õ meg elmosolyodva azzal az ügyefogyott hangjával azt válaszolja: "BooM!".
<#nevetes1>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB