6609
Dragon Age II
-
gyonax #4808 Nem muszáj elesnie:) -
ratgab #4807 Nem tudom... elvitték! -
ratgab #4806 Beáll a Templarokhoz! -
#4805 Carver is Deep roadsban esik el? ha visszük... -
Hoz_Hun #4804 Nekem a Varázslókörbe került. A Grey Wardeneknél másmilyen ruhát kap? -
Hoz_Hun #4803 Történet szempontjából van valami jelentősége, hogy ott meghal (azt leszámítva hogy késöbb nincs)? Mármint van valami előnye?
Amúgy ha Carvert nem viszem le a DeepRoadsra, akkor hogy tünik el? Elviszik a Templarok? -
ratgab #4802 Bethany nagyon a szívemhez nőt... igazi szerethető hugi... most már Grey Hugi... -
ShaiHulud #4801 nem vagyok ilyeneknek a fanja, szoval marad ahogy van. majd ujrajatszasnal maskepp csinalom. -
Pares #4800 Az a jó az egészben, hogy ha valakinek annyira nem szimpatikus Carver, mint például nekem, akkor csak a Deep Roadsig kell kibírni.
-
Hoz_Hun #4799 Én is azzal indítok mikor a csata elején berohamozok a tömegbe. Olyan szépen röpül mindenki. :) -
Pares #4798 Röviden és érthetően: Ha mágust indítasz, akkor Carver marad életben, ha Warrior vagy Roguet indítasz, akkor Bethany. Ez egyszerű balansz és történetvezetési okok miatt van így. -
#4797 Sorry, akkor ezt rosszul tudtam. -
#4796 Az akkor van, ha mágus karit indítasz. -
ratgab #4795 Nem az ellentétes kasztú: Tehát ha mágust indítasz, akkor calver, ha harcost indítasz, akkor Bethany marad meg? -
Hoz_Hun #4794 Aha, értem köszi az infot.
Ennek mi oka lehet, úgy sem romantikázható? -
ratgab #4793 Whirlwind attack rulez -
#4792 Veled ellentétes nemű tesód "marad meg". -
Hoz_Hun #4791 Az lehet, hogy az elején a hugunk hal meg és az öcsénk jön? Mintha ezt olvastam volna. Maximum azért érdekel hogy elkerüljem, kinek kell az a nyominger öcs, a csaj sokkal jobb. -
Hoz_Hun #4790 Az Act2 végénél járok. Épp a párbaj előtt kapcsoltam ki (majd este nyugisabban befejezem).
Egyre jobban tetszik. Végül csak meglett az elf csaj és beköltöztettem, de sosincs otthon és a szobáját sem találom (gondolom nincs is...). Viszont a fehér ruhája nagyon szép. Kifejezetten tetszik benne.
Most vettem észre hogy van egy ital, amivel áttalentolhatnám magamat kard+pajzsra, de inkább nem mert a kétkezes kard brutálisan hatásos tömegek ellen.
Jelenleg a program legnagyobb hibájának a kevés ismétlődő helyszínt tartom. És zavar, hogy a társak nem öltöztethetők. A történet épp elfogadható; nem grandiózus (eddig legalább is), de kellemes kikapcsolódást nyújt. -
Pares #4789 Vótmá. Egyébként meg az igazat megvallva, még ha fizetett hozzászólás is volt, ugyan olyan közel áll a valósághoz, mint az a sok 0/10-es "review". -
#4788 elég kétségbeesetten bohóckodik a bioware.. leépítések jönnek? -
#4787 addig még legszebb emlékeim szerint nem is nagyon lehet - egyszerűen nem vagy elég magas szintű hozzá, legalábbis a hasznosakhoz.
amúgy Black Emporium és respec pia (Maker's Sigh) és meg vannak oldva a gondjaitok -
ratgab #4786 Én is így jártam... -
ShaiHulud #4785 en probaltam ugy csinalni, de bethanyre volt epitve az egesz, szoval jol beszoptam:D -
ratgab #4784 És még mondják, hogy nem RPg... annyiféle lehetőség van fejleszti a karikat, hogy ihaj! -
ratgab #4783 Act 1 végéig nem tulajdonítottam a Cross-class combóknak nagy jelentősséget és már nem fogom más irányba fejleszteni a karaktereket, de ez egy iszonyat fegyvertény lehet, ha tudatosan az elejétől
úgy fejleszti az ember a karaktereket, hogy ezeket ki is tudja vitelezni!
Mert baromi csapásokat lehet úgy bevinni! -
ratgab #4782 Ezért is koptatjuk immáron 3 hete a billentyűzetet keményen, hogy ne azt lássák a bizonytalanok, hogy rossz a játék, hanem olvassanak valami valósabbat is!
Nem regisztáltak... ergó Warezolták, amivel meg elmennek a pi...ába és értéktelen a véleményük... semmit nem ér a kritikájuk! -
#4781 nézz be off topicba. -
ShaiHulud #4780 na nem rossz ez, act 1-en kell tulleni onnantol teljesen jo a jatek, ill egeszen pontosan ahogy lejutunk deep roadsba onnantol kezd jo lenni. act3t kezdem most es ~53 ora playednel jarok, nightmaren kezdtem de rohadt nehez volt alapkula gearben szal inkabb visszavettem valahol act1 kozepen hardra.
ami zavaro amit sokan irtak is, hogy a helyszinek recycle, retexturazasaval nyertek fejlesztesi idot :( ugyanazok a dungeonok, csak midnig mas jarat van lezarva, es neha mas a textura. eleg fos amikor 25.jere kell bejarni lowtownt, hightownt stb.
harc megszokhato, soot itt ott egeszotletes megoldasok vannak, pl amikor losolni kell, vagy arrebb futni karakterekkel egy aoe elol stb, vagy pl az ogres charge elol elfutsz, falnak csapodik es beszorul a szarva a falba :D
karakterekkel valo szabad beszelgetes hianyzik, meg talenttreeken is tudnek mit valtoztatni, de a jatek osszesegeben teljesen jo lett, act1 elejen kell tullenni aztan jo. -
#4779 staggered kombókat használtam a vége felé Chain Lightning-al, csak én máshogy - fejlesztett Tremor volt a kulcsa, mivel AoE a lelkem :)
bár brittle többször kerül elő, az nekem 2 mágussal egyszerűbb volt - dupla Cone of Cold, aztán Archer's Lance és sátáni kacaj -
gyonax #4778 Gift, Armor Upgrades, Romance and Companion Guide
Guide -
#4777 azok a warezhuszárok -
ratgab #4776 Nem egy nagy eresztés... nem veszítesz vele sokat! -
#4775 meglehet, szemeztem én is vele, de őszintén nem volt rá szükségem - Taunt és Goad (rugó képesség) nagyban megnöveli az esélyét hogy AoE ide vagy oda, az unszimpatikusok Aveline-t bántsák, ha pedig mégis máshogy gondolják, Hail of Arrows lelassítja őket, ezek így együtt bőven elegek ahhoz h egyetlen ellenfélnek se támadjanak számomra kellemetlen ötletei -
ratgab #4774 Hát igen! Addigra azért már van pommel strike, meg witner's grasp, amit ugye rendesen be is kajál az az Ogre... az elején még nincs ilyen tápságod ugye -
#4773 Ha STAGGERED CC-re akarsz csapatot építeni, akkor a Force Mage nagyon jó, a Shield Bash(+Pummel) több egymás melletti ellenfelet is STAGGERTé teszi, aztán jöhet rájuk egy Chain Lighting(+chain reaction) egyszerre sebzel le nagyon vagy nyírsz ki több ellent, azért jó a force mage mert van skillje ami össze húzza az enemit és mehet rájuk a shield bash. -
Celern #4772 Sziasztok!
Ha valaki talál valami nagyon részletes, mindenre kiterjedő guide-ot, legyen szíves, ossza meg velem. :) Köszi. -
gyonax #4771 Igen, az nagyon jó, meg mondom nálam a Gravity Ring és a lentebb írt kombó... Ha azt úgy elcastolod, akko nem tudnak kifutni az AoE-ből, ami igen hasznos:) -
#4770 Fist of the Maker, nos... nem a legjobb varázslat, és akkor finom voltam. tűzgolyó többet csíp nála ha kigyúrtad rendesen elemental ágat, valamint ahhoz kapsz még egy csomó +fire damage-es cuccot. Force Mage leginkább a +100 fortitude miatt éri meg, de az viszont elképesztően hasznos. -
MrAndree #4769 Szerintem a fatigue-ra gondol. Tény ami tény, itt olyan nincs, nem mintha az elsőben különösebben számított volna akármennyit.