Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ha ez az "On the Loose" nevû küldetés, akkor lesz még utána egy rövid küldi a fõszálon, aztán a nagy finálé következik... mindenestül olyan 3-4 órára vagy a végétõl.
"The trees move. Do you not see it?"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Olyan szinten szubjektív dolgokat ír és fogalamz meg kritikaként, amit egy objektív tesztben egyszerûen nem szabad megtenni.
Persze jónéhány dologgal egyetértek, de ettõl függetlenül szerintem a végén túlzottan lehúzza a játékot, azért összességében nem egy 60%-os "valamirõl" van szó...
CSAK a Fradi
11 nap alatt kétszer huszonpáróra játékidõhöz nem kell ügyesnek lenni semmenyire.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
kizárt dolognak tartom a 40 órás tiszta gameplayt normalon. már nem azért. több ismerõsöm 22 meg 26 órás végigjátszással végezte ki.
Sandal-nál dettó, nézem rúnákat, és "I can do that!"... örülök neki törpilla, fõleg annak h ezt minden alkalommal meg kell osztanod velem.
(megoldásként leraktam a fülest btw, de akkor is baszták a csõrömet ezzel)
"The trees move. Do you not see it?"
És ami viszonylag kevés kritikában jelenik meg, de számomra a játék legnagyobb pozitívuma, az a történet és szereplõk hitelessége. A legtöbb karakternek részletesen átgondolt, kidolgozott elõtörténete, világnézete, habitusa van. El lehet hinni, hogy amit tesz, azt egy ilyen személy így is tenné. Ettõl nem "mese", hanem egy a saját világa realitásainak megfelelõ történés. A másik pedig maga a világ felépítése. Az is szépen fel van építve, nincs tele túlzásokkal (fantasyhoz mérten persze), vagy önellentmondásokkal. Nagyon szépen épül rá szerintem az elsõ részre. Aki játszott az egyel és vette a fáradtságot, hogy olvasgasson is a kódexekbõl néha, annak szerintem nagyon szép alaphangulatot teremt a hátérben azért szép lassan csordogáló thadesi történelem is.
Szóval a háttér nálam 11/10 😊
és ezért sok egyéb hibát meg lehet bocsátani (de azt, hogy itt minden barlang egyforma, na azt nehéz)
akkor mit hagytam ki? minden kis szar küldit még a herbalisteseket is, meg felkiáltójelest megcsináltam, a haverokhoz mindig benéztem, beszéltem is velük + amit adtak küldit megcsináltam (Varric Hauntinges küldije elég jóra sikerült)... de hiába, 30+ nem jön össze.
Kódexeket is mindet begyûjtöttem, eleve TAB-bal kalandozok. Mindent begyûjtök, ami nem kell, azt meg eladom.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
CSAK a Fradi
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Apropó, aki még nem hallotta Isabella és Bethany beszélgetését a Harassin (biztos, hogy rosszul írom a nevét) Lándzsája címû könyvrõl, annak érdemes idõnként a 2 leányzót hurcolászni... én kifeküdtem a röhögéstõl...
Amugy abból nem kapsz annyi xpt hogyha békésen megoldod a dolgokat mintha valakit legyaknál. <#hehe>#hehe>
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
A társak felcuccolása nekem is hiányzik, de nézd a dolog jó oldalát itt legalább van inventory a ME2-böl sajnos kihagyták.
Picit rövidnek éreztem, de még így is nagyon szórakoztató volt.
A demó alapján lényegesen rosszabbra számítottam, de kellemes csalódás volt.
Az elsõ részbõl találkoztam Alisterrel, Lelianaval és Zavren-el... A többieket, fõleg Morrigan-t hiányoltam.
Illetve csak 2x találkoztam Flemeth-el!
10/8 - mert rövid és ismétlõdnek a helyszínek!
A zene, a grafika, a történet és a szereplõk viszont jók, de összességében mégsem éri el az elsõ rész nagyszerûségét...
Mindenesetre várom a folytatást illetve az újabb DLC-ket!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Why so serious?
Hogy eddig mennyi idõt játszottam vele meg lehet nézni valahol ?
Xenonnal semmi bajom nem volt, kicsit furcsa volt, de hát az egész Black Emporium az. Sandal meg állati volt. Olyan szöveget nyomatott, amik igen elgondolkoztatóak arra vonatkozóan, hogy neki akár még nagyobb szerepe is lehet a harmadik részben... Meg a Deep Roadsos találkozás se volt semmi... Megint egy csomó halott Darkspawnal és egy befagyasztott Ogárral körbevéve... Kérdezik tõlet: "Ezt meg hogy csináltad?", õ meg elmosolyodva azzal az ügyefogyott hangjával azt válaszolja: "BooM!".
<#nevetes1>#nevetes1>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB