6609
Dragon Age II
-
Pares #4849 Isabela nem jött be, ő lehetett volna a tesó. Bethany meg nagyon bejött, sajnálom hogy ő a tesó, így nem lehet... khm... na szóval értitek...
Bár ha már ilyen nyíltan megy a buzulás, akkor egy kis tabu már fel sem tűnne a DA3-ban...
-
ratgab #4848 Kód nem elég! Le kell tölteni az EA accountodon belül a profile- my registered game content és ott tudod letölteni, majd telepíteni! -
#4847 Hát még Isabelát -
ratgab #4846 Ugye milyen fajinul megkreálták a tesót... legalábbis Bethany-t! -
ratgab #4845 Te is benne vagy a játékban??? Jah nem, csak elírtam... Bocs -
keysersoze #4844 Már megoldottam, még szerencse hogy leszedtem warezban is, abból telepítve meg is jelent a térképen. Hogy ezt miért nem tudja alapból a gyári program... Aztán meg csodálkozik a kiadó ha felmerül a kérdés: ha a warez problémamentes, az eredeti meg szopat, akkor minek is fizetek én ezért? -
Aspyrin #4843 Kényszerített sztereó mód? :) -
#4842 Jó ez a térkép, kár hogy nálam már minden fekete és nem tudok sehova sem menni, csak a Black Emporiumba... Lévén, hogy vége a játéknak. Kár, a Mass Effect 2-ben még a sztori után is lehetett utazgatni, illetve bolygókra leszállni, de itt még a városba sem lehet már kimenni! -
Pares #4841 Sorry, félreértelmeztem a hozzászólásod, nem figyeltem oda. -
#4840 Nincs valami elegánsabb megoldás? Patch, fix, stb? Nincs kedvem mindig állítgatni a win hangerőt, ha játszani akarok. Aztán egyszer elfelejtem, és kiszakad a dobhártyám. -
Aspyrin #4839 Printscreen-re automatikusan elkészül a kép mentése a dokumentumok/bioware/dragon age2/screenshots mappába. :) -
#4838 Bioware Social Network-ba bejelentkezel!
Profile menüpont - Your registered game content és itt megkeresed. Le tudod tölteni amennyiszer csak akarod!
Be is b@szna, ha csak egyszer lehetne letölteni! -
Pares #4837 4815. hozzászólásomat olvasd el, neked címeztem, leírva a lehetőségeket és következményeket! -
ferenc001 #4836 A Black Emporium le kell tölteni a BSN-ről, és telepíteni. -
keysersoze #4835 Fákk... Újrarakni hogyan? Rántsam le warezban? :) A kódot újra beírva csak annyit mond a BW social hogy már aktiválva van, nem lehet újra. -
#4834 Darktown alatt kéne lennie... bug gondolom, tippre próbáld meg újrarakni DLC-t. -
keysersoze #4833 -
gyonax #4832 Lejjebb venni a másik két hangerőt, a dialogue-ot maxon hagyni, aztán windowsban felhúzni a hangerőt? -
#4831 Hangbeállítások nem segítenek?
Nem tudom, nekem ilyen problémám nem volt a játékkal! Minden hang úgy szólalt meg, ahogy kellett! -
#4830 PrintScreen billentyű a térképedről, mentsd el képfájlban töltsd fel valahova, linkeld be és megmondjuk hol van neked a Black Emporium! -
#4829 Van már valami megoldás arra, hogy hangosabbak legyenek a párbeszédek? Nem hallok szinte semmit :( -
keysersoze #4828 Hát nekem nagyon nincs ott, pedig a BW accountom szerint aktiválva van. Leveleket megnéztem, meg minden szarra ráklikkeltem. Faszkivan... -
gyonax #4827 Igen, ezt én is így éreztem. Bethany szerintem a legszimpatikusabb női karakter a játékban(nálam a sorrend Bethany, Merril, Isabella, de ez már nagyon egyéni:)). -
#4826 Igazából nem is lenne baj a játék rövidségével, csak a tesónkkal egész kevés időt tarthatunk... Többet kellene.
Legalábbis a csaj testvér (Bethany) az egyik legszimpatikusabb karakter a játékból (+ Varric, + Isabela + Merill), kár, hogy csak az első Act-ban van velünk...
-
#4825 hazamész, leveleket megnézed, aztán ott lesz a város térképén. -
keysersoze #4824 Hol találom ezt az Emporiumot? Unlockoltam a kódját, de nem találom. -
gyonax #4823 Nekem úgy, hogy feliratok nélkül játszottam(tehát végig kellett hallgatnom az összes párbeszédet), valamint hogy megcsináltam minden mellékküldit még így is viszonylag sok időbe telt a végigjátszás. Csak kezdjeneke valamit az ismétlődő helyszínekkel:/ -
Hoz_Hun #4822 És ha Rogue? -
#4821 Hát igen nekem is csak az a bajom, hogy a tesó mindenképp elhagy minket és csak a játék végén tér vissza...
Ezt jobban is megoldhatták volna, és a főtörténetet is hosszabbra vehették volna! Na sebaj, elvileg a DA2 jobb és tartalmasabb DLC-ket fog kapni, mint az első rész! Kíváncsian várom! -
gyonax #4820 Mondanám, hogy vedd dícséretnek, csak az a baj hogy Carver ugye a játékban elég nagy bunkó :D -
Pares #4819 -
#4818 -
#4817 ehem. ez fájt. Carver az. -
Pares #4816 DLC. Vagy inkább COC (Cut-Out Content). De ott van, a fejlesztők csinálták, nem modderek (bár kétségtelen, hogy honnan vették az inspirációt). -
Pares #4815 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1. lehetőség: Ha magaddal viszed a Deep Roads expedícióra Carvert és Anderst, akkor Carver Grey Warden lehet (ha azt választod, hogy meg akarod keresni a többi Wardent), de nem marad veled (a játék végén visszatér).
2. lehetőség: Ha magaddal viszed Carvert, de nem viszed Anderst, akkor Carver kinyiffan.
3. lehetőség: Ha nem viszed magaddal Carvert, akkor saját akaratából belép a Templarokhoz (a rohadék). -
ratgab #4814 Nem néztem a karakterképernyőt... nemrég értem az ACT 2-höz! -
#4813 Emporium is mod:)
-
Hoz_Hun #4811 A karakter választó képernyőn ott van kisötétítve. Nálam ilyen kékes csuha szerűség van rajta. -
Pares #4810 Egyébként tetszik, hogy beletettek ilyeneket az a játékba. A DA:O-ban modként jött ki a respec. -
ratgab #4809 Ha nincs nálad Anders, akkor igen