Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dehogy annyi a DLC! Az még csak az eleje! A fõ buli csak az után jön. Mondjuk én azt az ACT1-ben csináltam meg, és az Act2-ben folytatódott, szóval nem tudom, neked hogyan lesz. Annyit elárulhatok, hogy a Chantryban fog kelleni vele találkoznod, aztán vele együtt meglátogatni valakiket, és így tovább. Kísértetiesen hasonlít az a misszió arra a DA😮-s misszióra, ahol a gyereket megszállta a Desire demon...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

TBTPumpa
Fenris-nek van egy küldetése, amikor vissza kell menni a házába, akkor elkérhetünk tõle egy egész jó kardot - talán az a kard képes a legnagyobb sebzést okozni harcos oldalon!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
A fõtörténet végén, Cassandra és Varric beszél arról beszél, hogy meg akarja találni a Bajnokot, mert csak õ állíthatja meg a közelgõ "sötétséget" - és ekkor jön a képbe az utolsó átvezetõ videó, amikor már Leliana is ott van - szóval biztosra vehetõ egy harmadik rész vagy egy kiegészítõ! Örülnék neki, mert nekem bizonyos dolgokban jobban tetszik, mint az elsõ rész!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Sir Quno Jedi
Merril-t azonnal újra kell specelni és máris 332HP-ja volt nekem a végjátékban és 5x-ös szorzó blood magic-re (felszerelésbõl a +3), így 1660 pontból kasztolgathattam. Ha meg hirig a helyzet, átkapcsolsz normálba és varázsolsz manából, viszont egy tyotyó és van 332HP-d ami azért szép egy mágustól, nem hal gyorsan. A végsõ harcban meg sem rezdült az életerõm, mert többet regenerálódik, mint amennyit elkasztolok (pedig szórtam a 60manásat). Aveline szokta bodyguard-olni Merril-t és hozzá még synergy fõkarim-ból és Aveline-bõl. Így a sebzés jó része megy a harcosokra a többiekrõl, akik pajzssal tolják bevédve, murva sok HP-val. Jó az a Blood Magic eme nemes célra is, fõleg a területre hatója sebez szépen (és nem elementális, így mindenki jobban bekapja). Anders is jó, míg él, mert faján tud csapatot gyógyítani a specével és feltámasztani is tud (nem kell rá italt pazarolni). Bethany meg jó általános mágus, elementalistának érdemes tolni fõleg. Bár én minden mágusomat respeceltem és fullra toltam az elementális képességeket mind (alap).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

No, újratoltam a végjátékot, ellenben most templar oldalon (kisebb ügyeskedésekkel/kilengésekkel) és egész máshogy. Így sem rossz, sõt még sikerült talán jobb véget is kihoznom mindkét fél számára (nomeg a saját családom számára, Beth is megúszta és belátta végül mit szeretnék elérni) és a végén az emberek könyörögtek, hogy legyek már ÉN Kirkwall uralkodója. Óje. 😄 Persze be kellett áldoznia a karimnak a nagy szerelmét, de ez az ár amit meg kell fizetni az igazságért, így volt korrekt az emberek felé.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Én Dunaszerdahely mellett lakom egy kisebb faluban(Hodos).

Calver
hát... vérmágia ága ugyanaz mint mágusnál, az leginkább csak a "minek" kategória - Rally-val mana gyakorlatilag végtelen, akkor meg miért varázsoljon az ember életerõbõl?
másik (Wrath of the Elvhen) ág kicsit sebez, közel kell lenni hozzá az ellenfélhez, és semmi extra státuszt nem dob rá - vannak ezerszer jobb alternatívái.
plusz az se segít, hogy mindegy barát vagy rivális, többé-kevésbé felesleges képességet fog érte kapni.

"The trees move. Do you not see it?"

Tatyla
miért ez nem úgy volt hogy nem jelenik meg magyarul?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Terminátor14
Nincs magyarítás.

CSAK a Fradi

Hello.
Valaki tudna adni egy linket ahol letolthetem a magyaritast vagy elkuldene [email protected] email cimre ?
Elore is koszonom.
Nállam Merill speckója van kitolva, akkor az most szar? Nem értek a varázslókhoz, sose szerettem ilyen nyüzüge csuhásokat irányítani. Pedig nekem úgy tûnt egész jól tolja. Ahhoz képest is csak ritkán esik el csatában, hogy varázsló.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Jól látod, én is ezt tapasztalom. Sõt a DeepRoads végig sem jók már. A Blood Dragon is egy vicc addigra. Feltettem az Isaacos pajzsot (az Rogue-nak való egyébként) és semmire sem jó már.

A kalózcsaj megvolt, de ezzel az Elf csajjal nem tudok mit kezdeni. Nem jönnek a szíves párbeszédek. De még csak a küldije sem kezdõdött el. Ami azt illeti, eddig csak a törpe küldije, mikor a bátyust látogatjuk meg, volt csak. Act. II. de a fõszálat még nem kezdtem el csak a mellék küldiket.
Ja végül csak letöltöttem a herceges DLC-t, de rém gyenge. Levertem három csomag katonát itt-ott, aztán le is lépett, azóta sem láttam. Ennyi a DLC? pföjj...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

2H skill-ek+specje is odaver. Nálam õ a dmg dealer 9k+ amiket sebez néha. 😊

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Calver
"sajnos" ez késõbb változni fog - Vengeance ágra rádobsz 3 pontot + barátságot kimaxolod, akkor 20% mana árán +30% sebzése lesz, de még cooldown is felgyorsul, igaz több sebzést is kap be, szóval figyelni kell rá. respecelni nem árt Anders-t btw, van 1-2 pontja felesleges helyen (Mind Blast).
szegény Merrill-t kicsit "kiherélték", míg Anders elesik összesen egy fontos képességtõl (Hex of Torment) és kap cserébe egy brutálisan hasznos specializációt (amitõl még kéken is világít!), addig Merrill-nél kiesik két nagyon fontos varázslat (Heal, Glyph of Paralysis) és a specializációja nagyon kedvesen is meh. <#schmoll2>

#4443: akkor nem tudom épp hova volt állítva - általában hardon toltam, de ha nagyon untam már az 500. egymást követõ harcot, akkor leváltottam normalra.

Szerintem csak azt nem tudja, hogy a kép készítésekor milyen nehézségi szinten volt a játék.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

wedge31
Hogy érted, hogy nem tudod milyen szinten játszol ? be lehet állitani a gameplay opcionál.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Nem értem miért, de nekem egyelõre Merril minden statban Anders fölött áll. Persze Merril az ilyen sebzõs stílusú, Andersnek meg healer képességei vannak.

Calver
melyik képességével, specializáció vagy simán 2H? vagy cross-class kombókra gondolsz?

btw ha már sebzésrõl van szó... <#vigyor1> (Hex of Torment + Brittle + Archer's Lance egy kismáguson... passzolom h nehézségi szint épp normal vagy hard volt, de a számok magukért beszélnek)

Andersnek a DAO kiegben is elég csaló statjai voltak, vagy 100 manával több volt mint egy ugyanolyan statos mágusnak.
Calver
akkor Aveline specializációját meg se nézd <#eplus2>
2 pontért 15% passzív damage resistance erõsen "the fuck" arcot varázsolt rám (rendes harcossal 5%-ért 3 pontot kell kidobnod), hozzá még hogy 5/10% damage resist már csak a Hawke-al való kapcsolatából... pofátlanság.
az tuti h Fenris specializációja táp (mondjuk ez igaz szinte mindegyik csapattársra, Merrill kivételével), bár azt épp össze lehet hozni fõkarakterrel is - de próbáld meg Anders-féle Vengeance vagy Aveline cuccait utánozni <#rolleyes>

Minél magasabb szintû vagy annál jobb cucok lesznek a boltokban,én úgy vettem észre.....

Bezony,bezony több k dmg-eket lehet vele tolni fõleg lvl15 felett 😉

Akkor valahol csak megvan nálam is, de még nem találtam meg. 😊
Addig használtam, amíg nem volt jobb nála, aztán ment a ládába, viszlát... Kár, hogy csak egy bronzért lehet õket eladni... akkor inkább már elteszem õket "emlékbe".

Egyébként nem tudom, ki hogy van vele, de amikor elõször körbenéztem a rezidenciámon, szépen elegánsan átöltözve... nekem nagyon tetszik ez az egész...

Ami lol, hogy olyat is hallottam, valaki a party campet hiányolta... no comment.

*vagy

Te honnan van Hans? Én is felvidéki vagyok (Érsekújvár).

<#smile> Haha

Szép az!!!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Da😮-ba nagyon ûberek voltak... õszintén cheatnek éreztem õket!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Egyébként a Hayder's Razor valami altári randa... Elõször azt hittem, hogy lõni fog vele Hawke, mert úgy néz ki, mint egy ágyú. Ráadásul három markolata van vagy mi... érdekes dizájn, meg kell hagyni...

Egyébként úgy vettem észre, hogy a DLC-s cuccok azok kb. a Deep Roads végéig jók, utánna sorra jönnek a jobb itemek. Azért ezt szerintem nagyon jól megcsinálták a DA😮-hoz képest, hisz ott a DLC-k voltak az Ultimate God Itemek, amik egy két kivétellel mindent übereltek. Itt hál' Istennek nem piszkítottak bele a játék hangulatába annyira ezzel.

Hál' Istennek kezd normálisba visszakerülni a közhangulat, végre magáról a játékról van szó. Elvonult a rinyapinák többsége.

SötétBarom
Fenris szerintem a best. Ráadásul a legpowerebb harcos karakter, a speckóit kimaxolva igen szigorúvá válik =)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

<#smile> Hehe, mázli...
Én neten rendeltem itt Szlovákiában, kaptam az extrák mellé még egy 100 oldalas kalauzt csehül(jobb lett volna szlovákul vagy persze magyarul), és mivel márc 11-e elõtt rendeltem még hozzám-vágtak 1600 Bio-pontot is...mindezt 43 Euróért...szerintem ne volt rossz vásár ez sem <#vigyor3>

Kösz. Akkor nálam van vmi gebasz mindenképp...

Érdekes, én a Saturnban vettem, mint "sima" játék, és benne volt hozzá a kód.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Win 7 32 bit és no kékhalál.. igaz ati 5770-em van!

Nagyon kétélû dolog ez... néhol én sajnáltam õket azért, amit a templarok tesznek velük, de néha meg teljesen megértettem õket (nagyon veszélyes lehet egy megszállott mágus)

Egen. <#eljen>

A blökit az SE-hez adják?
Érdekes. Nekem ha nem csinált kék halált, akkor magától visszadobta mediumra a beállításokat...szóval fura...nekem mondjuk 32-bites a Win7-em...
Ja, és ha esetleg vki azt írná hogy vegyem meg eredetibe, arra azt válaszolnám hogy elõrendeltem a Signature Editiont, tehát azt tolom <#buck>

SZEG007
Én is végigtoltam mágus szimpatizánsként, de elég nehéz volt annak maradnom a story kidolgozoi kifejezetten törekedtek arra hogy unszimpatikusá tegyék a mágusokat, és amikor a végén megláttam Orsino mit müvel egyértelmüen eldölt számomra hogy ha még 1x végigtolom akkor nem fogok a pártjukra álni.

Win7/64 és 4850 párossal játszom 1680x1050 felbontásban, minden maxra tolva, és semmi gond (még vsync-cel sem, pedig a demo alatt vacakolt).

Hali. Ati 4850-es karival Win 7 alatt csinált másnak is kék halált a játek ha High-on indítottátok? Olvastam a Gamepodon hogy elõ lehet rántani a dx10 módot ha a rendert dx11-re, a grafikát pedig high-ra lövöm...mediumon semmi gáz..
THX

Sziasztok!
Azt, hogy hol tartok benne hany %-nal es melyik actba hol talalom?

Öreg mágus nem vén mágus??? <#nevetes1>

Sir Quno Jedi
Fenrist még úgy is magad mellé tudod állítani a végén, hogy szívbõl rühelli a mágusokat, mégis megvédi õket a kedvedért, ha meg tudod gyõzni.

Calver
ezzel azért nem értenék egyet - bõven van elfoglaltság szvsz második és harmadik fejezetben is, bár tényleg valamivel rövidebbek.
act 1 vége kb a játék fele.

Calver
nem azt mondtam, h rühelltem - csak azt h nem lopta be magát a szívembe. volt néhány cselekedete ami kifejezetten szimpatikus volt.
inkább azzal volt a gondom, h egy kismágus kibaszott vele, és ettõl kedves Hawke-ot és az összes többi mágust is ugyanilyennek tartja... na meg azzal h amúgy is csöppet hisztis <#nevetes1>