6609
Dragon Age II
  • Lacoka12
    ha a templárokhoz kerül Bethany akkor miért csak a vég csatába állhatok mellé nem lehet korában vissza csábitani?
  • bendáj17
    ez a legnépszerűbb fórum topic :)
  • Bhalage
    911 uj uzi
    omizsdii

nekem bejon a jatek, de tenyleg, hoyg mas mint a da_o
    egyelore bejon
  • Hoz_Hun
    Jah, simán lehetne benne vérfertőzés is. Ha már választanom kéne inkáb lennék vérfertőző, mint buzi.
  • Sir Cryalot
    Van egy járomcsontja amannak.
  • IMYke2.0.0.0
    "Forsaken World" az ugye MMO? (Mindjárt utána lesek)
    Kurvák vére... Tényleg MMO...
  • Sir Quno Jedi
    ÉS mindezt Mountokkal is. Tehát nem feltétlen kell gyalogolni. Meg van kiscsillió teleport, meg teleportrendszer, sőt teleport csókák is vannak.
  • IMYke2.0.0.0
    Jó ötlet. Egy ilyet a Fallout 3-ban elviseltem volna.
  • Sir Quno Jedi
    Főleg, hogy (auto)bandukolás közben nyugodtan turkálhatunk a menükben, csinálhatunk szinte bármit, így nem töltjük haszontalanul az időt.
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy tolom a Forsaken World open beta-t és van benne egy-két szimpi újítás, ami ráférne a BioWhore gammákra is akár. Pl. hogy van auto-route és így a kismillió NPC-t, boltot, helysznít ha kiválasszuk, akkor MAGÁTÓL odabandukol a lehető legrövidebb értelmes úton a kari. Közben kényelmesen megreggelizhetünk, ha éppen nagyon messzire kéne menni. Tart egy listát a fontos boltokról/NPC-kről stb. lehet benne keresni, vagy csak simán rábökni valamékre, meg a térképen is rájuk bökhetünk és látjuk merre mászkálnak (így el is lehet valakit kapni, van ilyen küldi). Legszebb, hogy quest leírásokban és máshol is, ha zölden kiemel valamit, akkor rá lehet kattintani és ODAMEGY. Pl. ha kell valamit ölni, avagy begyűjteni, akkor is elmegy arra a területre, ahol vannak ilyen szörnyek/tárgyak, faja. Murva hasznos.
  • Terminátor14
    Np.

Én demóban nem nézegettem, Bethany maradt ugye elsőre, és ez nekem nagyon is megfelelt. :D
  • Sir Quno Jedi
    Sry, csak olvastam a régebbi hozzászólások felől és válaszoltam. Már láttam azt, hogy kiokosítottak. Amúgy én még a demóban ezt végigpróbálgattam, hogy ki marad élve. :D
  • Terminátor14
    Igen, közben fel lettem világosítva :)

3 karit indítottam, férfi warrior, nő mage és férfi rogue, és ilyenkor ugye pont úgy jöttek ki, hogy a férfiak mellé kaptam a hölgyet illetve fordítva :D

Persze tényleg sokkal logikusabb, hogy a a játék a csapat összetételének egyensúlyát tartja szem előtt.
  • Sir Quno Jedi
    Illetve én harcosNŐvel toltam végig és Bethany ott feszített mellettem, amikor épp a történet úgy kívánta.
  • Sir Quno Jedi
    Nem feltétlen, mert ha mágus vagyok pl. akkor Bethany nekem akkor is kinyiffan az elején, ha női karim van. Merhogy csak egy mágusod legyen kezdetben... :D
  • Calver
    hideg élelem, energiaitalok bekészítve?
  • ShaiHulud
    nekem dao elsore dlck nelkul 78 ora volt hardon, most meg jarok 53 oranal da2ben es most kezdtem act3-t.
  • SötétBarom
    Ugyan ebben a tempóban a DA:O nekem 50 óra volt.
  • ShaiHulud
    hogy lehet 30 ora alatt kivegezni? :D en dirket huzom amig lehet.
  • SötétBarom
    Végeztem, 30 óra...

Megmondom őszintén a végén még vártam volna valami epilógust, nem csak annyit, hogy a csempiön lelépett. -.-

Most jön az, hogy újrajátszom a DAO+DLC-ket, aztán nekiugrok ennek is mégegyszer. Viszlát 1 hónap múlva
  • gyonax
    Ez nem rossz, csek egy érszről elég bizarr, más részről Bethany-nek inkább a jelleme szimpatikusabb(mármint számomra).
  • MerlinW
    Tessék, Isabella Beth arcával:)

• Cat 02 #4867
    Fáccse játék, kaptok érte ingame itemet is.
  • gyonax
    De igen, ott van például rögtön a Nexus:) Csak görgess lejjebb a File Browse-nál...
  • xblades
    Na igy első benyomásra elég draszt lett a játék, tetszenek a változások eddig.
    A történetet még nem ismerem, majd meglátom.
    Viszont mod-okról nem tudtok? Olyant mint az egyhez is volt a Nexus.
  • bendáj17
    szerintem is a tesó a legjobb Bethany, meg isabella is frankó :D Varic meg micsoda szöveget nyom.
  • SZEG007
    A japánok elmebetege ott még nemieröszak szimulátort is kiadtak
  • Pares
    De azért durva elképzelni, hogy milyen következményekkel járna számukra, ha ilyeneket beletennének.

• I.C.ram
    az is megvolt már, de csak kicsit javult.
  • Pares
    Szerintem a fartúrókat is ki kéne venni belőle, és csak a természetes, normális szexuális életet propagálni benne.
  • Különc
    Japán játékpiacon lehet találnál számodra megfelelőt ezek közül
  • ratgab
    Lenne rá achi: Fucked with the dog Achievement Earned...
  • SZEG007
    Mass Effect-nél is Fox News-ba kerültek és végülis csak extra reklámot kapott a játék miatta, mondjuk lehet ha vérfertözés, nekrofila, meg animalsex volna a játékba már lehet hogy be is perelnék öket:D
  • Pares
    Jaj, ecsém, ha ilyeneket beletennének, a Foxnewson nyilvános öngyilkosságot hajtanának végre...
  • MrAndree
    Isabela amúgy valahol a 2 rész között járhatott egy plasztikai sebésznél, mert az elsőben nem voltak ekkora mellei az fix.
  • SZEG007
    ja én is irtam már ha mindenki mindenkivel csinálhatja már akkor a kutyával miért nem lehet?:D
  • Pares
    Véleményem szerint semmivel se elfogadhatatlanabb, mint a buzulás. Vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy mindkettő ugyan úgy elfogadhatatlan.
  • ratgab
  • SZEG007
    Nincs is jobb mint egy kis vérfertözés:P
  • ratgab
    Személyisége is jó és még csinos is!