Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
No, újratoltam a végjátékot, ellenben most templar oldalon (kisebb ügyeskedésekkel/kilengésekkel) és egész máshogy. Így sem rossz, sõt még sikerült talán jobb véget is kihoznom mindkét fél számára (nomeg a saját családom számára, Beth is megúszta és belátta végül mit szeretnék elérni) és a végén az emberek könyörögtek, hogy legyek már ÉN Kirkwall uralkodója. Óje. 😄 Persze be kellett áldoznia a karimnak a nagy szerelmét, de ez az ár amit meg kell fizetni az igazságért, így volt korrekt az emberek felé.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
másik (Wrath of the Elvhen) ág kicsit sebez, közel kell lenni hozzá az ellenfélhez, és semmi extra státuszt nem dob rá - vannak ezerszer jobb alternatívái.
plusz az se segít, hogy mindegy barát vagy rivális, többé-kevésbé felesleges képességet fog érte kapni.
"The trees move. Do you not see it?"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Valaki tudna adni egy linket ahol letolthetem a magyaritast vagy elkuldene [email protected] email cimre ?
Elore is koszonom.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A kalózcsaj megvolt, de ezzel az Elf csajjal nem tudok mit kezdeni. Nem jönnek a szíves párbeszédek. De még csak a küldije sem kezdõdött el. Ami azt illeti, eddig csak a törpe küldije, mikor a bátyust látogatjuk meg, volt csak. Act. II. de a fõszálat még nem kezdtem el csak a mellék küldiket.
Ja végül csak letöltöttem a herceges DLC-t, de rém gyenge. Levertem három csomag katonát itt-ott, aztán le is lépett, azóta sem láttam. Ennyi a DLC? pföjj...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
szegény Merrill-t kicsit "kiherélték", míg Anders elesik összesen egy fontos képességtõl (Hex of Torment) és kap cserébe egy brutálisan hasznos specializációt (amitõl még kéken is világít!), addig Merrill-nél kiesik két nagyon fontos varázslat (Heal, Glyph of Paralysis) és a specializációja nagyon kedvesen is meh. <#schmoll2>#schmoll2>
#4443: akkor nem tudom épp hova volt állítva - általában hardon toltam, de ha nagyon untam már az 500. egymást követõ harcot, akkor leváltottam normalra.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
btw ha már sebzésrõl van szó... <#vigyor1>#vigyor1> (Hex of Torment + Brittle + Archer's Lance egy kismáguson... passzolom h nehézségi szint épp normal vagy hard volt, de a számok magukért beszélnek)
2 pontért 15% passzív damage resistance erõsen "the fuck" arcot varázsolt rám (rendes harcossal 5%-ért 3 pontot kell kidobnod), hozzá még hogy 5/10% damage resist már csak a Hawke-al való kapcsolatából... pofátlanság.
az tuti h Fenris specializációja táp (mondjuk ez igaz szinte mindegyik csapattársra, Merrill kivételével), bár azt épp össze lehet hozni fõkarakterrel is - de próbáld meg Anders-féle Vengeance vagy Aveline cuccait utánozni <#rolleyes>#rolleyes>
Egyébként nem tudom, ki hogy van vele, de amikor elõször körbenéztem a rezidenciámon, szépen elegánsan átöltözve... nekem nagyon tetszik ez az egész...
Ami lol, hogy olyat is hallottam, valaki a party campet hiányolta... no comment.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Én neten rendeltem itt Szlovákiában, kaptam az extrák mellé még egy 100 oldalas kalauzt csehül(jobb lett volna szlovákul vagy persze magyarul), és mivel márc 11-e elõtt rendeltem még hozzám-vágtak 1600 Bio-pontot is...mindezt 43 Euróért...szerintem ne volt rossz vásár ez sem <#vigyor3>#vigyor3>
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ja, és ha esetleg vki azt írná hogy vegyem meg eredetibe, arra azt válaszolnám hogy elõrendeltem a Signature Editiont, tehát azt tolom <#buck>#buck>
THX
Azt, hogy hol tartok benne hany %-nal es melyik actba hol talalom?
act 1 vége kb a játék fele.
inkább azzal volt a gondom, h egy kismágus kibaszott vele, és ettõl kedves Hawke-ot és az összes többi mágust is ugyanilyennek tartja... na meg azzal h amúgy is csöppet hisztis <#nevetes1>#nevetes1>