Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
http://social.bioware.com/project/4242/
Most én is elkövettem azt amit nem szoktam 0 day vettem valamit ,de csak a bioware pontok miatt tettem ( kijön belõle szûken 2 db nagyobb DLC) és ez már nekem elég volt!
Akinek nincs meg a DA😮 annak csak ajánlani tudom!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Most vettem a DAO-t újra PS3-ra is, de most már okosan kihagytam a felesleges dlc-ket, elsõre viszont beszoptam.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amit meg a Kotorral összehasonlítva írtam, az kb úgy is van 😊
CSAK a Fradi
"The trees move. Do you not see it?"
Azért a nagy hasonlóság mert fehér a haja, mélhangú a szinkronhang, boszorkány és rejtvényekben beszél? Mert akkor lehetne Ravel is ezzel az erõvel. Meg kb minden öreg banya, aki eddig szerepelt.
Ha találgatni kéne, akkor 90%-ra mondanám, hogy Flemeth-nek óriási szerepe lesz a 3 részben.
CSAK a Fradi
Max külsõ a hasonlóság, belsõrõl fogalmunk sem lehet, mert egyszerûen nem szerepel eleget Flemeth. Biztos sokat kért Janeway kapitány a szinkronért. 😊
na most, van egy pár cucc (sajnos legtöbb csak DLC/unlockable) amik adnak +willpower-t, valamint harmadik fejezetben van egy rúna ami dob minden statodon (+6/+7 táposabb páncél esetén) - ezeket felpakolod magadra, felhúzod vele Willpower-t, majd feldobod a legtáposabb páncélt, és örülsz. nekem Champion set-hez (ami alapból 31 willpowert igényel) elég volt 22-ig felhúzni így.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Máh elnézést, de a mágus aki megölte az anyánkat, mi több még rengeteg nõt elõtte és "összevarrta" õket frankeinstein menyasszonyának, az Orsino oszlopos cimborája és tudott a dologról kedves Orsino barátunk (mármint a vérmágia kutatásairól, sõt tanult is belõle, ezt használja a végén), de azt állítja, hogy nem akarta lebuktatni, hogy ne adjon Meredith-nek még egy okot. Hát persze. Nos ekkor már Bethany is eláll mellõle, khmmm...
Szóval Orsino sáros és valószínûleg maga is rég a kijutáson dolgozott. Önvédelem címszóval pedig hajlandó mindenkit beáldozni és démoni lénnyé válni. AZ embereket kéne megvédeni és minimálisra szorítani a polgári veszteségeket, de Orsino elbukik a végén, elveszti a csatát "maga ellen". Orsino épp úgy lökött, mint Meredith. Csak éppen Meredith õrületét az idol korrupciója táplálja, Orsino-ét meg a saját démonai. Meredith mondja is, hogy efféle vérmágiát nem lehet egyik pillanatról a másikra eltanulni, ebben MURVA képzetnek kell lenni és bukik Orsino "ártatlanságának vélelme". Elsõre engem is megtévesztett.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Bocs, de ez egyszerûen nem igaz.
"A 6/10 , 7/10 pontos értékelések teljesen jogosak"
Szerintem ha objektívan nézzük, akkor azt a 8-ast simán megérdemli.
Az egész játék olyan mintha CoD single player kampányát játszanánk végig az ég világon semmire nincs kihatásunk szinte, tök mindegy mit választ az ember mert ugyis mindig ugyanaz történik, az egész szövegválaszto kört kivehetnék a francba mert csak arra jo hogy válaszolhatsz diplomatikusan, cinikusan, agressziven szolaljon meg a karaktered a végeredmény ugyis ugyanz lesz.
Nem elég hogy a játékban lévö összes mágus vagy elmebeteg, vagy vérmágus, vagy valami démonfajzat még a helyi körmágusok feje is egy buzeráns szörnyé változik....
És akkor itt jön képbe ujra hogy mi értelme van oldalt választani, ha egyszerüen a játékban minden fontosabb szereplöt ugyis ki kell nyirni, vagy elpatkol, és az ég világon semmit nem tehetünk ez ellen.
A környezet annyira sivár és unalmas, hogy az már kritikán aluli ugyanabba a pincébe kell lemenni 20x a játék sorrán. Még arra se vették a fáradságot hogy a társaknak végzett fontos küldetések egyedi helyszint kapjanak. Ne is beszéljünk a társak testreszabhatoságárol ami nem létezik, de nem is baj majd kaphatunk hozzá DLC armorokat bioware pontért ebben biztos vagyok....
Ezt a játékot nem hiába becézik sokan Dragon Effect-nek, a vicc az hogy mig itt semmi befolyásunk nincs a történetre ott legalább van választási lehetöségünk, mégha ez 2, max 3 opcioban merül is ki.
Amit biztosan nem érdemel ki a játék az pedig a Dragon Age 2 név, mert ez nem az erre max azt lehet ráirni Dragon Age: Champion of Kirkwall vagy valami hasonlo és mint kiegészitö lemez kidobni, mert tartalom annyi van benne mint az Awekening kiegészitöbe kb.
A 6/10 , 7/10 pontos értékelések teljesen jogosak és én még itt a demo után azért panaszkodtam hogy nem tetszik a harc animácio, hát a játék végigjátszása uán a harc animáci az ami legkevésbé izgat. Ha a Biowarenek tényleg semmi beleszolása nincs a fejlesztés ütemébe, és EA 1,5 év mulva kidobat velük egy Dragon Age folytatást akkor egyértelmü hogy nem a kosárba fog landolni hanem a letöltési listába fog kerülni a játék.
elemental képzettségfa az ténylegesen kb legerõsebb (kivéve tûzgolyót), Firestorm szimplán gusztustalan, még ha sok ellenfélnek van tûzellenállása is... Bethany-val amúgy egy gond van, nincs a lelkemnek meg a Primal fa, így se Stonefist se Chain Lightning se vicces kombók <#schmoll2>#schmoll2> (mondjuk utóbbi ameddig veled van amúgy sem nagyon játszik)