Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze el is mehetsz és megveheted SAJÁT akaratodból, szarva a többiek véleményére, ez a legkorrektebb.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
a játék jó. talán egy-két dologban gyengébb mint az elsõ rész, de pár helyen meg jóval kifinomultabb. a hiszti meg mindig jelen lesz, szimplán mert egyszerûbb feltûnni negatív véleménnyel, mint ha a kétlábú semleges vagy pozitív dolgokat írna.
"The trees move. Do you not see it?"
Ebbõl a játékból szerintem egy dolog hiányzik: a változatos helyszínek. Ez a van minden helszínbõl 2 féle, és ezeket használjuk fel újra, ez nagyon amatõr hozzáállás. Ezen kívül Kirkwall szerintem jóra sikerült, az új class/ability rendszer nagyon jó lett, és nekem még a sztori is tetszik.
A harcrendszerrel nincs semmi baj, csak ugye a taktikus kamera hiányzik egy kicsit.... Aki meg azt mondja, hogy könnyû lett a játék, az nem valószínû hogy megcisnált minden küldit, mivel néhány közben igen nehéz harcok vannak(pedig nem is Nightmare-n toltam elõször). Ami még nem tetszik az az, hogy nem érzem/éreztem a karakteremen azt, hogy erõsödött volna... Mindegy milyen durva felszerelést vettem neki, vagy hogy kigyûjtöttem a full Champion armort... a harcok kb. ugyanaddig tartottak, mint a játék elején.
A társak... nos ez a rész ami nálam félig visszalépés, félig fejlõdés: visszalépés azért, mert nem állhatsz le velük beszélgetni, amikor csak akarsz, mert még ezt is csak külön quest keretében teheted meg. Ami viszont fejlõdés, az az egymáshoz való viszonyuk... Többet beszélgetnek egymással, néha ugye "átmennek egymáshoz"... Ezen felül a személyes küldik is szerintem jól sikerültek. És még ide tenném hozzá, hogyha már egyszer 10 évre csinálják a sztorit, akkor valahogy az öregedést megoldhatták volna, de ha azt nem, akkor legalább minden Act elején kaphattak volna új ruhát a társak(+ még 1-et személyes küldetés után), mert ha jól emlékszem pont ez volt a magyarázat arra, hogy miért kapnak egységesített ruházatot a társaink...
A korábban bemásolt kérdésekrõl pedig nekem ez a véleményem:
Where is the backstab area that each enemy circle had?
Ahogy Sir Quno Jedi is elmondta: külön skill a rogueoknak, alapból több flanking, backstab damage mindenkinek... Még reálisabbnak is nevezhetõ szerintem.
Where is friendly fire mode? Why my fighter can withstand a fireball while every enemy around him dies?
Megfelelõ nehézségen van FF, ezt késõbb le is írja. Akkor nem értem miért kell ezen fennakadni?
Why does the rogue acts like a ninja, appearing in puffs of smoke and such?
Na hát ez.... a leggyengébb érv mind közül, legalábbis szerintem. Én még örültem is, hogy a rogue kicsit karakteresebb lett, mivel ugye a DA😮-ban nem sok válaszotta el a warriortól.
Why my mage is waving his stuff around like his has a circus act?
Ízlés kérdése, nekem bejön.
Why my fighter holds a sword as long as his height and waves it around like it weighs 100grams?
Na errõl igen sok kommentet láttam már, és nem tudom, hogy aki ezt kritizálja, az látott-e már ilyen kardot életében. Ha már csak wikipeddiára felmegyünk, akkor is láthatjuk, hogy a kétkezes kardok súlya kb. 1,4-3,5 kg-ig terjed. Nem azt mondom, hogy a DA2 rendszere reális, mert nyilvánvalóan túl gyorsan forgatja azt a kardot. De a DA😮-nál senki nem panaszkodott arra, hogy túl lassú lenne, pedig ott meg éppen ez volt a helyzet(nagyjából minden fegyverrel).
Why the darkspawn have such a high blood pressure? When you prick them with a stick they explode spraying blood in all directions.
Igen, ez nekem is furcsa volt... Minden ellenség gyakorlatilag szétrobban ha meghal. Ezt meg lehetett volna elegánsabban is oldani.
Why are all the caves the same?
Why are all the items that I've found so generic?
Modellek/helyszínek újrahasznosítása... Nekem sem tetszik.
Why the dialogue wheel options are not describing exactly {or at least resemble a bit} what I'm going to say?
Nekem Dialogue Wheellel semmi bajom nincs, van szinkron, ezért nem írja ki az egészet.
Why the camera is not detachable?
Why it cannot get higher so that I can plan anything? Is this why you removed the camera? you knew that this game has no tactics anyway?
A "madártávlatú" kamera valóban nem lenne egy rossz dolog, de fejlesztõi szempontbólígy könyebb megcsinálni, mert nem kell külön a plafonnal meg hasonlókkal szerencsétlenkedni.
Why everyone thinks that Nightmare is tactical? More HP for monsters does not make it tactical if they are going to teleport on you anyway. {allowing friendly fire was a welcome addition though but still only on Nightmare?}
Taktikázni mindenféleképpen kell. Itt jön ki az, hogy az illetõ egyáltalán nem játszott a játékkal. Lehet megcsinálta Varric "áltörténetét", és abbahagyta mert túl könnyû volt?
Szóval mindenki szívesen vár a SKYRIM topicban, itt pedig szívesen megválnánk tõled (én biztos). Win-Win szituáció. <#help>#help>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
a második rész is jó volt, de még mindig ferde szemmel nézek rá, fõleg mert nem hogy csak kinyírta, de nagyon konkrétan velem ölette meg az elsõ részbõl az összes csapattársamat és kedvenc figurámat <#schmoll2>#schmoll2> bezzeg Jaheira túlélte...
...viszont e topik nagyban befolyásol(na) a döntésemben hogy holnap elzümmögjek-e érte az Árkádba vagy se, csak sajnos kicsit nehéz ilyen hozzászólások között eligazodni, mi igaz és mi nem.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Vagy tudod mit, mondjad csak, majd röhögünk rajtad!<#banplz>#banplz>
az unszimpatikus rész egészen a végjátékig volt meg... ahol a kedves kisherceg fogta magát,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szóval ilyen okból nálam bizony a kisherceg nem szimplán unszimpatikus, hanem egy rohadt féreg marad. persze ízlések és pofonok, ez csak az én véleményem, mindenesetre nem vagyok meglepve h csak DLC lett ebbõl az idiótából.
Ennyi erõvel a színvaknak is magyarázhatnám a színeket. Nagyon uncsi vagy.
Why so serious?
Azaz az ilyenek miatt veszik majd el (és már vették is le számtalanszor) az ÉN szórakozásomat is. Ezért konkrétan meg tudnám õket fojtani. De naaaagyon lasssssan, hogy fájjon. <#eplus2>#eplus2> Jogos, vagy se, de jólesne. <#taps>#taps>
Kb. 20 oldalon keresztül már ez megy és nem lehet a játékról beszélgetni, mert 30hzsz.-enkét van szó konkrétan róla. Kulturált fórumról azonnal törölnek, vagy banolnak ilyenért, csak megsúgom. Aki nem játszik a játékkal az finoman megkérném arra, hogy TAKARODJON el innen végre és legyen nyugi. Csak így udvariasan. Szép szóból nem értettek eddig sem, az világos, nemde?!
Azzal hogy így vágsz vissza nem tûnsz hitelesebbnek, legalábbis számomra nem.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Mind1, köpködjetek, fújjoljatok, hányjatok, verjétek az asztalt, vagy magatokat a földhöz, írogassatok petíciókat, aztán nemsokára nem marad más mint COD és NFS folytatások, azt majd élvezni fogjátok... <#falbav>#falbav>
Röhejesebb vagy, mint a kiscsóka, akit belinkeltek az angol fórumról. Sry. És jó lenne ha nem fárasztanál már tovább senkit az Oblivion imádatoddal. Én is murvára szeretem az Oblit, meg a Nehrim-et és a Skyrim-re is rá vagyok izgulva (bár nem kezdem el LÁTATLANBAN isteníteni elõre, idióta módjára), de ez A DA2 TOPIC VAZE!
Most már nagyon unalmas vagy. Nem szoktam Pares pártját fogni, sõt jókat szoktuk egymást anyázni, de kivételesen igaza van! Talán tényleg jobb, ha keresel egy Bethesda topic-ot magadnak, ott tán több babér terem neked... (jótanács) <#wilting>#wilting>
Ezt te sem gondolod komolyan😊
[merlinw.org]
"The characters were one-dimensional and I didn't care for them at all." Kb. 1000x kidolgozottabbak a karik és jobb az interakció is velük és közöttük (nomeg szerethetõbbek), pont ezen a téren volt a legnagyobb fejlõdés (megintcsak nem játszott eleget vele a FATTYÚ)
"They changed the very foundation of the game and made it a Diablo-like hack and slash action game with little resemblance to the original combat mechanics." Szinte pontról pontra ugyanaz a harc, csak eszünkbe kell vésni a SPACE gombot, akár az egyben is.
"Where is the backstab area that each enemy circle had?" Faszság, most magától backstabbel skill-bõl a rugó, sõt hátulról és flankból amúgyis több a sebzés MINDENKINEK.
"Where is friendly fire mode? Why my fighter can withstand a fireball while every enemy around him dies?" Ebbõl látszik, hogy a BALFÉK a menüig sem jutott el, mert VAN ff, csak éppen megfelelõ szintet kell választani, illetve bekapcsolni.
"Why does the rogue acts like a ninja, appearing in puffs of smoke and such?" EZ ÉRV??!?!
"Why my mage is waving his stuff around like his has a circus act?" EZ ÉRV??!?!
"Why my fighter holds a sword as long as his height and waves it around like it weighs 100grams?" Nabumm, ezvan, játszott volna a Two Worlds-szel, maga alá rosált volna.
"Why the darkspawn have such a high blood pressure? When you prick them with a stick they explode spraying blood in all directions." Gratulálok, már az is baj ha gory a dolog. Van akinek semmi sem jó, akkor kapcsolja ki.
"Why the dialogue wheel options are not describing exactly {or at least resemble a bit} what I'm going to say?" Mert beszél a karakter. Nem mellesleg investigation-öknél még részletes is.
Ilyenek véleményére alapozva kéne lemondani a DA2-rõl?!?!?!??!
Ha szar egy játék, azt hagyni kell bukni, nem kell kisegíteni a kiadót némi bevétellel, hogy abban a téhitben ringathassa magát hogy legközelebb is elég lesz vmi hulladékot a paraszt elé löknie. 10 játékból 9 nyugodtan megbukhat, nekem elég lesz a maradék 1. Nem mennyiség kell hanem minõség.
Nekem amúgy tetszik a DA2 is, inkább a rövidséggel van bajom, de akinek nem tetszik, az hagyja bukni. Voksoljon a pénztárcájával!
Friends in low places nevû feladat tartozik hozzá, annak keretében találkozhatsz vele a megadott helyen este. Ez meg akkor jelenik meg ha már legalább a felét megcsináltad az Act 1 sztorivonalának. Utána lesz levélként az "oothonodban" amit elolvasol és aztán lesz belõle feladat.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Merre találom pontosan,mert másfél órája keresem,de nincs meg!
Hálás köszönöt elõre is.
Ui: még 1 órám van,hogy felkeljen a gyerek.Utánna ma már nincs több játék.😊
Ui2: a konzolos dolog nekem nem jött össze...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
It\'s gonna be Legen.... wait for it ... and I hope you\'re not lactose intolerant because the last part of this word is DARY!
spoiler tag-be írtam az egészet erre így kivastagítva és nagyítva teszi ki. <#boxer>#boxer>
PSN ID.: Beegabor
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
PSN ID.: Beegabor