6609
Dragon Age II
-
szmöre #5089 -
szmöre #5088 Templar kari starfang-al, remelm jo a kepbeillesztes
-
#5087 az egész egy idiotaság ami ott megy a Bioware fanok 10-eket nyomkodják, a másik oldal a 0 pontokat, az egész csak egy miniháboru két forumcsoport közt, és ha valaki ebböl messzemenö következtetéseket von le az bolond.
A Biowares csoka 10 pontos értékelésével kapcsolatban tartom az álláspontomat, elég hülye dolog volt a részéröl hogy belement ebbe a mini fan háboruba ami metacriticsen megy. -
Pares #5086 Csak tudod van egy oltári nagy különbség: Míg a sok értelmetlen 0 pontos értékelésre mindenki szarik, és van, aki ilyenekből von le következtetést a játék minőségével kapcsolatban, addig egy 10 pontos értékelés már rögtön "botrányos". Még ha egészen biztos, hogy a 10 pontos értékelés sokkal közelebb áll a valósághoz, mint az a csomó semmit nem érő 0 pontos, akkor is az megy, hogy "hú a Bioware hová süllyed blablabla". Nem tudom, hogy érted-e mire gondolok. Csak azt akarom kifejezni, hogy szerintem mennyire oltárira szánalmas, ami az elmúlt napokban történt a "kritikákkal" kapcsolatban. Egészen elképesztő, hogy hova fejlődik az (internetes) társadalom... -
#5085 ez eddig is egyértelmü volt hogy nem reális a pontozás, most hogy valaki több accountrol, nyomta, vagy a felháborodott Orgins fanok nyomták 0 pontokat az teljesen mindegy mert a játék nem 0 pontos, de az is biztos hogy nem 10 pontos ahogy a Bioware egyik fejlesztöje értékelte ugyanott. -
Pares #5084 Ennyit a Metacritic User's Score-ról:
I voted DA2 positively on Metacritic and gave a very fair review of it. The main issue is there was a concentrated effort by a large group of people to intentionally drop the Metacritic user score so low they could wave it about like some kind of legitimate argument.
But after some experimentation I found that voting on Metacritic is completely unreliable, if I register at Metacritic with two different emails I've got two votes, not one. I actually did a second rating, giving the game a 0 and stating that I'd already rated the game on my primary Metacritic account and gave it a 9 and that this was just to prove that one person can vote twice or as many times as they like.
Which I think a lot of really vocal people did. Which is why the user rating is so disproportionate in comparison to the mainstream ratings. A single user like me, who wants to rate the game positively will go in and vote once and say their piece, someone making a concentrated effort to destroy a games user rating can vote a lot more than once if they want to waste the time doing it.
And its not like its hard to set up 300 gmail accounts. And IP level protection is only as good as the proxies people use, or protecting against single address revotes. So effectively even if BW did make a concentrated effort to raise their user scores, its no more illegitimate than the concentrated attempt to lower the user score as the entire user score system is....at its very base, illegitimate.
Bocs, hogy angol szöveget kell bemásolnom, ez a BSN fórumról van. Nagyon röviden arról szól, hogy bárki, akár hányszor beregisztrálhat és szavazhat a játékokra, ez esetben ha valaki nagyon nagy fasz, és csak azért is, akkor 10 regisztrációval 10 0/10 értékelést adhat a játéknak. Igen, ennyi hitele van az egésznek. És mondanom se kell, hogy az összes 0/10 értékelés argumensei (ha egyáltalán vannak olyanok), egyszerűen a röhej és a sértően nagy butaság határán vannak. -
#5083 Köszi igaz körül kellet volna jobban néznem, de igy kiderült hogy még dolgoznak a mod-oló progin. -
mzprox #5082 Valaki aki végigvitte válaszolna egy kérdésre:
Mikor válaszút elé érkezünk az act3-ban még lesz alkalmunk befejezni függő küldetéseket vagy az már egyenesen a játék végéhez vezet? -
Pares #5081 Na ez nem Crusadernek ment válaszul, csak véletlenül úgy küldtem el (mert eredetileg neki írtam valamit, csak aztán rájöttem, hogy tökre fölösleges)... -
Pares #5080 Visszaolvastam pár hozzászólást... Á, tényleg, többségük szóra se érdemes...
-
Pares #5079 Köszi, akkor semmi értelmes dologról nem maradtam le... -
Hoz_Hun #5078 Kedvet kaptam az első részhez, lehet újra nekiugrok. Zsinorban végigmegyek az DA:O-Awakening-Wich Hunt-DAII.
A deep roadsos-DLC, meg a Hordás DLC nincs meg, de az nem is kell a Liliana's Song (ami nagyon jó lett), meg totál különálló sztori. -
Hoz_Hun #5077 Egyetértek. -
gyonax #5076 Egyébként nem sok értelme van az egész vitának.... Már ME2-nél se jutottunk dűlőre a játék RPG mivoltát illetően:) -
Hoz_Hun #5075 Röviden összefoglalva: a 209-ből kb 200 hozzászólás vita a... nem is tudom miről vitatkoztak. Ja, megvan. Arról, hogy mennyire rpg vagy nem rpg a DA meg a DAO. -
#5074 Beszéljük a sztorit, meg hogy mit rakhattak volna bele még.
nyugi, nincs szarás meg nyomizás :) -
Pares #5073 Vá, gyerekek, 209 új üzenet. Ne írjatok már annyit, nem győzöm elolvasni!
Valaki elmondaná a fő témákat? -
Crusader #5072 Jah, felturbózza, sokkal szebb lesz tőle!
(remélem vki. majd csinál olyan textúra csomagot, ahol részletgazdagabb lesz a táj. ) -
Although #5071 Biztos :) -
#5070 8.-a óta elérhető high res textúra pakkra gondolsz, ha jól sejtem :) -
Although #5069 ha jól emlékszem az EA adta ki hozzá. De írják nagyon erős gép kell hozzá. -
Although #5068 Egyébként ha valakit érdekel a pcdome-on láttam egy linket ami nagyon felturbózza a grafikát 1GB...legalábbis ezt írták. -
szmöre #5067 Keszitettem egy modot ami a warrior champion armor skinjet lecsereli heavy templar-ra, gondoltam kovetkezo vegigjatszasra beteszek a sok vermagusnak :-P -
ratgab #5066 Ha úgy várod, mint az akciós ACB-t a húsvéti akcióban, akkor várhatsz egy ideig... -
Although #5065 De a környezet az észbontó, még ma is van hogy csak sétálok és nézem ,a többit meg a DAO-ból és kész a tökéletes játék :) -
#5064 A húsvéti nyuszi és a Jézuska csodákra képes :D Jó, előbbi nyilván nem. hisz az szinte a nyakunkon van már -
Although #5063 Na ez az ..Erre jött rá az EA is az emberek nagy része nem szeret dönteni. :) -
szmöre #5062 Hat nem tom, az elfekkel nem vok kibekulve, szegenyek hogy neznek ki. Na es alistar??Nehany karakter szerintem kifejezetten ronda, nem foglalkoztak veluk -
ratgab #5061 Hát az még jópár év mire 5 ejró lesz... -
#5060 PS3-ra sokszor előbb kint vannak a wrzgémek, mint boxra :D -
Although #5059 Szóval itt a grafika a lényeg az elképesztő főleg ha a karakterektet nem nézem :) -
#5058 Castlevaniaban béna vagyok és mindig meghalok, de boxra nem veszek gyári progit, ezt is odawarezoltam, nem pc-re.
PS3-ra veszem meg, azt tartom legális platformnak. Ha nagyon leesik az ára, lehet hogy pc-re is megveszem, a me2-t is megvettem mindkét platformra. -
#5057 Én is ezen vagyok, csak annyi, hogy én PC-re szerzem meg, 5 eurós árkategban.
Boxon nagyon hack'n slash lett. de arra meg ott a Castlevania. vagy a GOW 3 psn-en. -
szmöre #5056 Szerintem azert is lett ennyire linearis mert az elso reszben eleg sok befejezes volt es ha rendesen akarjak folytatni a tortenetet akkor bizony el kell nyesegetni a szalakat a folytatashoz. -
#5055 Ennek ellenére a játék jó lett, nekem 7-8/10. Pénzt viszont csak akkor adok érte, ha esik az ára. És nem pc-re. -
#5054 A 2 legnagyobb hibája az én szememben a kihagyott lehetőség. A kirkwalli történet, mindenféle nagy világpusztító gonosz és annak megakadályozása hiányában simán megengedhette volna, hogy FNV-s történetvezetés legyen. Azaz, mi válasszuk ki az oldalunkat és alakítsuk a történetet - kevésbé story-driven és inkább sandbox. Ehhez képest kaptunk egy lineáris történetet, ahol az egyes Actek elkerülhetetlenek - ráadásul a történet sem lett valami hatalmas és fordulatokkal teli. Nem vártam PST-t, de kb Bartrand kastélya óta tudtam, hogy ki lesz a végellenfél.
Ez, meg az elcseszett mini-albínó na'vi-s elfek. -
#5053 Hát nem tudom, aki levágja a helytartó fejét, és kitekerik a nemesség fejét a szemem láttára az ellen csak kell tenni vmit. nem mehet csak el úgy. ni...
most én is leírom: ilyen hülyék ne legyünk már :) Mi az hogy simán elmegy a teremből? Bitófát, börtönt kellett volna neki, Aveline meg közben kínoztatta volna ezerrel bent a köcsögöt :D -
#5052 A végkimenetel tök más. Nem spoilerezném el, próbálgassad. -
#5051 A DAO azért engedett a játék közben is itt-ott hozzányúlni a dolgokhoz. Pl. azért, hogy Redcliffe bajnokai legyünk igazán meg kellett dolgozni - de nem volt muszáj. Volt jóval egyszerűbb (és kifizetődőbb - ha blood mage-ek vagy reaverek akartunk lenni pl) módszer is, mi döntöttünk.
Ennek ellenére DAO nem c&c etalon. De ebben jobb volt a 2-nél. -
#5050 Pont ez nincs meg a da2-ben. ilyen lényegi döntéshozatal, és ennyi féle nincs a da2-ben. emlékszem a dao-ban olyan bonyolult volt, hogy szinte "belepusztultam", mire döntést hoztam. na ilyen nincs a végén. túlságosan leegyszerűsített lett. hiába foglalunk állást a végén, a két bossfighttal értelmét veszítette az. lényegi értelme nem volt az egésznek. sztem.