Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utálkozóknak nagy hangja van, mint mindig!
Witcher 2 is lehet még rossz... ne vegyél semmit készpénznek ha rám hallgatsz!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
btw ha nagyon kell, nézz körül neten, van már olyan cucc ami minden unlockable-t hozzádvág.
"The trees move. Do you not see it?"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ez akkor sajna bukó a kardot illetõen, mert tök az elején szedtem le/vittem végig a demót. Egyszer sem sikerült bejelentkeznem az EA acc-ommal...gondolom terhelt volt a szerver.
Esetleg valaki tudja a statjait a fegyvernek? Csak hogy tudjam, hogy sajnáljam e vagy sem. 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Why so serious?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Beállt Grey Wardennek... Such a Same... Most át kell képeznem valakit elemental magicre, hogy toljam a brittle-ket (Fõhös Hawk meg beviszi a 300 %-os sebzést)
Apropó ez a taktikai beállításos dolog nagyon jó!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Lothering's lament és The Far cliffs of Kirkwall jár elméletileg az 1.000.000-os regért, a Hayder's Razor pedig mert végigvittem a demót.
Szóval sry, hogy belekeverek a nagy veszekedésbe, de 10 oldalig néztem vissza a topicot, és nem találtam választ. Szóval miképp elérhetõek ezek a tárgyak?
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Why so serious?
<#wow3>#wow3>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
[merlinw.org]
"...blablabla, de ha a Bioware-nak vége is van, legalább ott van még nekünk egy Bethesda, utolsó mentsvárnak..."
Á, erre nem is tudok mit mondani.
Feljövök, hogy valami érdekeset olvassak a játékkal kapcsolatban, erre azt látom, hogy megint a hülyeségeid irkálod...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Although, kurvára teli van már a tököm veled.
Kiegészítés: Bemásolsz egy röhejes és demagóg véleményt valami angol rinyapinától, aki a leaírtak alapján azt se tudja, mi fán terem. Kritizálod a játékot, leszólod, temeted a Bioware-t, miközben a saját elmondásod szerint nem is játszottál a teljes játékkal!!!
Bocs a fenti csúnya beszédért, de egyszerûn az eszem megáll tõled.
Why so serious?
A karakterek elõtörténetével kapcsolatban: ez nekem kétélû dolog.... ha beszélgetsz velük, sokat megtudsz róluk, valamint ha játszottál a DAO-val, akkor még te is tudhatsz róluk egy kis pluszt. Egyébként folytatásnak meg tökéletes a DA2: egyrészt feltûnnek benne régi ismerõsök, akiktõl megtudhatod, hogy mi is a helyzet Fereldenben. A játék végén pedig szépen összefonja az elsõ két rész szálait, és elõkészíti a 3.-at(+ még ott van ugye Flementh is).
EL kell keserítselek ÉN TÉNYEKET közöltem, azok pedig makacs dolgok. Te viszont mások megalapozatlan véleményét szajkózod. Nem kéne mártírkodnod.
lépjen szintet velünk a patkány ellen is effektus, jó isten a megmondhatója miért alkalmazzák a fejlesztõk, biztos azt akarják, hogy ne legyen értelme a fejlõdésnek...vagy valami hasonlót, :/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A 2 bónusztárgyat, amit ígért a BioW a kellõ regisztráció után, hogy lehet elérni a teljes verzióban?
#4710(Although)
A mágus karakter mozgása? Miért változna? Mert valakinek nem tetszik? Erre az a válaszom, hogy valakinek meg igen. Sõt, nekem pont a mágusok mozgása az egyik egyértelmû pozitívum a második részben. És ez nem azért van, mert "nézdmár milyen flash pörög forog a mage". Egyszerûen élvezetesebbé teszi a harcot az, hogy nem csak bambán áll egy helyben, és néha, néha castol egyet. A felszerelés súlytalansága? DA😮-t végigjátszottam Nightmare-n, és nem mondhatnám, hogy túlzott figyelmet kellett volna fordítanom a fatigue-ra, így nem igazán zavar a hiánya. Ha már felszerelés súlya, akkor miért nincs mindennek súlya? Sõt, a Forca Mage-nek vannak különbözõ, gravitációval összefüggõ spelljei is, ezek meg növeljék az itemek súlyát és a karakter roppanjon össze a hatalmas nyomás miatt nem? Ha van egy komoly rendszer, ahol a súlynak fontos szerepe van(pl. a DA😮 + Oblivion rendszerének ötvözésébõl egész jó dolog kisülhetne), akkor legyen, de egyébként nem igazán izgat a hiánya. A döntéseid igenis kihatnak a történetre, csak mivel itt több évet ölel fel a sztori, ezért nem minden következményt a játék végén látsz. Gondolj úgy rá, mintha a DA😮 végén lévõ slideshow egyes képkockái ugyanúgy ottlennének, csak elszórva a történet közben(egyébként az említett slideshow kívül mondd már el, hogy pl. a DAO-ban milyen hatalmas következményei voltak a döntéseidnek a játék VÉGÉN?)
Why so serious?
Why so serious?
Egy játéknak nem az a lényege, hogy reális legyen, hanem pont az, hogy elszakítson a szürke realitástól.
[merlinw.org]
Why so serious?
CSAK a Fradi
Why so serious?