Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem muszáj elesnie:)
Nem tudom... elvitték!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Beáll a Templarokhoz!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Prince23
Carver is Deep roadsban esik el? ha visszük...

Nekem a Varázslókörbe került. A Grey Wardeneknél másmilyen ruhát kap?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Történet szempontjából van valami jelentõsége, hogy ott meghal (azt leszámítva hogy késöbb nincs)? Mármint van valami elõnye?
Amúgy ha Carvert nem viszem le a DeepRoadsra, akkor hogy tünik el? Elviszik a Templarok?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Bethany nagyon a szívemhez nõt... igazi szerethetõ hugi... most már Grey Hugi...<#nevetes1>

nem vagyok ilyeneknek a fanja, szoval marad ahogy van. majd ujrajatszasnal maskepp csinalom.

Az a jó az egészben, hogy ha valakinek annyira nem szimpatikus Carver, mint például nekem, akkor csak a Deep Roadsig kell kibírni.
<#hehe>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Én is azzal indítok mikor a csata elején berohamozok a tömegbe. Olyan szépen röpül mindenki. :)

Röviden és érthetõen: Ha mágust indítasz, akkor Carver marad életben, ha Warrior vagy Roguet indítasz, akkor Bethany. Ez egyszerû balansz és történetvezetési okok miatt van így.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Terminátor14
Sorry, akkor ezt rosszul tudtam.

CSAK a Fradi

Prince23
Az akkor van, ha mágus karit indítasz.

Nem az ellentétes kasztú: Tehát ha mágust indítasz, akkor calver, ha harcost indítasz, akkor Bethany marad meg?

Aha, értem köszi az infot.
Ennek mi oka lehet, úgy sem romantikázható?

Whirlwind attack rulez<#eplus2>

Terminátor14
Veled ellentétes nemû tesód "marad meg".

CSAK a Fradi

Az lehet, hogy az elején a hugunk hal meg és az öcsénk jön? Mintha ezt olvastam volna. Maximum azért érdekel hogy elkerüljem, kinek kell az a nyominger öcs, a csaj sokkal jobb.

Az Act2 végénél járok. Épp a párbaj elõtt kapcsoltam ki (majd este nyugisabban befejezem).
Egyre jobban tetszik. Végül csak meglett az elf csaj és beköltöztettem, de sosincs otthon és a szobáját sem találom (gondolom nincs is...). Viszont a fehér ruhája nagyon szép. Kifejezetten tetszik benne.
Most vettem észre hogy van egy ital, amivel áttalentolhatnám magamat kard+pajzsra, de inkább nem mert a kétkezes kard brutálisan hatásos tömegek ellen.
Jelenleg a program legnagyobb hibájának a kevés ismétlõdõ helyszínt tartom. És zavar, hogy a társak nem öltöztethetõk. A történet épp elfogadható; nem grandiózus (eddig legalább is), de kellemes kikapcsolódást nyújt.

Vótmá. Egyébként meg az igazat megvallva, még ha fizetett hozzászólás is volt, ugyan olyan közel áll a valósághoz, mint az a sok 0/10-es "review".

lolSL
Calver
addig még legszebb emlékeim szerint nem is nagyon lehet - egyszerûen nem vagy elég magas szintû hozzá, legalábbis a hasznosakhoz.
amúgy Black Emporium és respec pia (Maker's Sigh) és meg vannak oldva a gondjaitok <#nevetes1>

"The trees move. Do you not see it?"

Én is így jártam...

en probaltam ugy csinalni, de bethanyre volt epitve az egesz, szoval jol beszoptam:D

És még mondják, hogy nem RPg... annyiféle lehetõség van fejleszti a karikat, hogy ihaj!

Act 1 végéig nem tulajdonítottam a Cross-class combóknak nagy jelentõsséget és már nem fogom más irányba fejleszteni a karaktereket, de ez egy iszonyat fegyvertény lehet, ha tudatosan az elejétõl
úgy fejleszti az ember a karaktereket, hogy ezeket ki is tudja vitelezni!

Mert baromi csapásokat lehet úgy bevinni!

Ezért is koptatjuk immáron 3 hete a billentyûzetet keményen, hogy ne azt lássák a bizonytalanok, hogy rossz a játék, hanem olvassanak valami valósabbat is!

Nem regisztáltak... ergó Warezolták, amivel meg elmennek a pi...ába és értéktelen a véleményük... semmit nem ér a kritikájuk!

Calver
nézz be off topicba.

na nem rossz ez, act 1-en kell tulleni onnantol teljesen jo a jatek, ill egeszen pontosan ahogy lejutunk deep roadsba onnantol kezd jo lenni. act3t kezdem most es ~53 ora playednel jarok, nightmaren kezdtem de rohadt nehez volt alapkula gearben szal inkabb visszavettem valahol act1 kozepen hardra.

ami zavaro amit sokan irtak is, hogy a helyszinek recycle, retexturazasaval nyertek fejlesztesi idot :( ugyanazok a dungeonok, csak midnig mas jarat van lezarva, es neha mas a textura. eleg fos amikor 25.jere kell bejarni lowtownt, hightownt stb.

harc megszokhato, soot itt ott egeszotletes megoldasok vannak, pl amikor losolni kell, vagy arrebb futni karakterekkel egy aoe elol stb, vagy pl az ogres charge elol elfutsz, falnak csapodik es beszorul a szarva a falba :D

karakterekkel valo szabad beszelgetes hianyzik, meg talenttreeken is tudnek mit valtoztatni, de a jatek osszesegeben teljesen jo lett, act1 elejen kell tullenni aztan jo.

Calver
staggered kombókat használtam a vége felé Chain Lightning-al, csak én máshogy - fejlesztett Tremor volt a kulcsa, mivel AoE a lelkem :)
bár brittle többször kerül elõ, az nekem 2 mágussal egyszerûbb volt - dupla Cone of Cold, aztán Archer's Lance és sátáni kacaj <#idiota>

SZEG007
azok a warezhuszárok

Nem egy nagy eresztés... nem veszítesz vele sokat!

Calver
meglehet, szemeztem én is vele, de õszintén nem volt rá szükségem - Taunt és Goad (rugó képesség) nagyban megnöveli az esélyét hogy AoE ide vagy oda, az unszimpatikusok Aveline-t bántsák, ha pedig mégis máshogy gondolják, Hail of Arrows lelassítja õket, ezek így együtt bõven elegek ahhoz h egyetlen ellenfélnek se támadjanak számomra kellemetlen ötletei <#hawaii>

Hát igen! Addigra azért már van pommel strike, meg witner's grasp, amit ugye rendesen be is kajál az az Ogre... az elején még nincs ilyen tápságod ugye

JethroHUN
Ha STAGGERED CC-re akarsz csapatot építeni, akkor a Force Mage nagyon jó, a Shield Bash(+Pummel) több egymás melletti ellenfelet is STAGGERTé teszi, aztán jöhet rájuk egy Chain Lighting(+chain reaction) egyszerre sebzel le nagyon vagy nyírsz ki több ellent, azért jó a force mage mert van skillje ami össze húzza az enemit és mehet rájuk a shield bash.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Sziasztok!

Ha valaki talál valami nagyon részletes, mindenre kiterjedõ guide-ot, legyen szíves, ossza meg velem. :) Köszi.

\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D

Igen, az nagyon jó, meg mondom nálam a Gravity Ring és a lentebb írt kombó... Ha azt úgy elcastolod, akko nem tudnak kifutni az AoE-bõl, ami igen hasznos:)
Calver
Fist of the Maker, nos... nem a legjobb varázslat, és akkor finom voltam. tûzgolyó többet csíp nála ha kigyúrtad rendesen elemental ágat, valamint ahhoz kapsz még egy csomó +fire damage-es cuccot. Force Mage leginkább a +100 fortitude miatt éri meg, de az viszont elképesztõen hasznos.

Szerintem a fatigue-ra gondol. Tény ami tény, itt olyan nincs, nem mintha az elsõben különösebben számított volna akármennyit.

Why so serious?

Tudok róla, használtam is a fejlesztéssel együtt, és nem azt mondom, hogy hasznavehetetlen(sõt a Force Mage tree-bõl a Gravity Ring szerintem a játék legjobb spellje), csak egyszerûen sosem jutottam addig, hogy használjam. Általában az én kombóm így nézett ki: Gravity Ring->Pull pf the Abyss(bele a ringbe)->Cone Of Cold->Firestorm->Fireball(emelett Merrillel egy Tempest,Chain Lightning, Varricel meg az AOE damage skill aminek nem emlékszem a nevére). És ez gyönyörûen mûködött is, nem is okozott különösebb erõfeszítést a wave-k leverése, csak csak azzal volt a bajom, hogy ugyanazokat az ellenségeket egy idõ után könnyebben kéne levernem:)
Köszi! Megtaláltam. Nos, elég jó stuffnak tûnik. Ellenben rohadtul nincs kedvem megint belevágni a demóba.

Az ilyen hack dolgokból inkább nem kérnék. Megöli a szórakozást. Ennyit nem ér.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

DA:o-ban sem volt súlya a felszerelésnek!

100-ból 95 lehúzza? Összeszámoltad? Megnézted az érveiket? Persze nem tudhatod, hogy hülyeségeket kritizálnak, hisz nem játszottál a teljes játékkal. Mellesleg a hozzászólásaid megfogalmazása és az érveléseid meg az összbenyomásom rólad, ha szabad így fogalmaznom (és csúnya módon most az általam általánosítással kritizáltakat idézem) Te olyan 14 éves lehetsz, tippre. Nem sértésbõl, csak azért, mert megjátszod itt magad, hogy neked mekkora tapasztalatod van minden téren. Még az "rp"-t is úgy használod, mint valami rangot. A veled egyetértõk hcrp-sek, a veled nem egyetértõk meg még a DA:O-val sem játszottak.

Tudod mi buzerál legjobban? Hogy olyannal vitatkozom, aki nem is játszott a vitánk tárgyával. Fenomenális vagy, hogy még nem vetted észre saját logikád totális bukfencét.

<#eljen>

Hát testvér ennél jobban nem lehetett volna összefoglalni... mintha én írtam volna az összegzést... Maximálisan és teljes mértékben ugyanígy látom és egyetértek veled!

Megvételen gondolkodóknak: Ez a korrekt és hiteles értékelés... ennek fényében döntsetek!

JethroHUN
megjegyezném, hogy a Fist of Maker a fejlesztésével, 900%ot sebez STAGGERT ellenfelek ellen, méghozzá AoE is.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Haters gonna hate. Mindig voltak és mindig is lesznek elégedetlen emberek. Valaki kulturáltan csinálja, valaki a demagógiáját mutassa csak be. DA:O, ME, ME2 és most DA2 esetében is ez megy. Nem lehet mindenkinek megfelelni, és sajnos nagyon úgy néz ki, ami már lassan hagyománnyá válik, hogy az elégedetlen kisebbség mindig hangosabb.

Máskülönben pedig írtó röhejes, ami a BSN-en folyik. Aki nem figyeli meg a dolgokat jobban, annak úgy tûnhet, hogy hú de sok embernek nem tetszik, meg hú de sok topik nyílt, amiben leszarozzák a DA2-t. Na most ezeknek a topikoknak a nyitói és a haterek többsége nem regisztrálta be a játékát, pár napja regisztrált a fórumra, és sorra nyitja ki a topikokat. A fórumozók többségének már feltûnt ez. Ezt csak pár ember csinálja. A normálisak egy-két speciálisan arra nyitott topikban tárgyalják ki dolgaikat, intelligensen, értelmes érvekkel. Sok negatív kritikával én is egyet értek, sokkal nem. Tény, hogy nem tökéletes, melyik játék az? De akkor se érdemel ilyen lehúzást. Már-már kezd úgy tûnni, mintha ezt egy csoport ember szervezetten csinálná. Na mindegy, hagyjuk.

Filozofálás OFF.

Na látod ezért állunk ki sokan a játék mellett.... mert ugyan lehet, hogy sokak szerint butítás ( ami pl. társak öltöztetésében sajnos igaz) történt, de sokunk szerint még így is zseniális a játék (Semmiképp sem " küldetés elõtt felöltöztetem és felfegyverzem a fõhõst stílusú Mass Effect 2 féle förtelem" kategória) és nem érdemli meg a sokak által hajingált 0 értékeléseket... túlzásba viszik a fikát és ez nem tisztességes a játékkal szemben és Biowarrel szemben sem!

Bizony! Deep roadson egy az egyben törölnöm kellett az alap taktikai beállításokat és manuálisan kellett egyenként pausolva irányítani mindenkit (fõleg Deep Roads végén... aki játszotta tudja mirõl beszélek), mert nem volt mindegy, hogy elpuffogtatják vaktába a skilleket, pazarolják ezzel a mannát és a staminát!