Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
Japán játékpiacon lehet találnál számodra megfelelõt ezek közül

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Lenne rá achi: Fucked with the dog Achievement Earned... <#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

SZEG007
Mass Effect-nél is Fox News-ba kerültek és végülis csak extra reklámot kapott a játék miatta, mondjuk lehet ha vérfertözés, nekrofila, meg animalsex volna a játékba már lehet hogy be is perelnék öket😄

Jaj, ecsém, ha ilyeneket beletennének, a Foxnewson nyilvános öngyilkosságot hajtanának végre...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Isabela amúgy valahol a 2 rész között járhatott egy plasztikai sebésznél, mert az elsõben nem voltak ekkora mellei az fix.

Why so serious?

SZEG007
ja én is irtam már ha mindenki mindenkivel csinálhatja már akkor a kutyával miért nem lehet?😄

Véleményem szerint semmivel se elfogadhatatlanabb, mint a buzulás. Vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy mindkettõ ugyan úgy elfogadhatatlan.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

<#ticking>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

SZEG007
Nincs is jobb mint egy kis vérfertözés😛

Személyisége is jó és még csinos is!

Isabela nem jött be, õ lehetett volna a tesó. Bethany meg nagyon bejött, sajnálom hogy õ a tesó, így nem lehet... khm... na szóval értitek...
<#hehe>
Bár ha már ilyen nyíltan megy a buzulás, akkor egy kis tabu már fel sem tûnne a DA3-ban...
<#law>

Kód nem elég! Le kell tölteni az EA accountodon belül a profile- my registered game content és ott tudod letölteni, majd telepíteni!

Prince23
Hát még Isabelát <#wow1>

Ugye milyen fajinul megkreálták a tesót... legalábbis Bethany-t!

<#wow1>Te is benne vagy a játékban??? Jah nem, csak elírtam... Bocs<#nevetes1>

Már megoldottam, még szerencse hogy leszedtem warezban is, abból telepítve meg is jelent a térképen. Hogy ezt miért nem tudja alapból a gyári program... Aztán meg csodálkozik a kiadó ha felmerül a kérdés: ha a warez problémamentes, az eredeti meg szopat, akkor minek is fizetek én ezért?
Kényszerített sztereó mód? 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

TBTPumpa
Jó ez a térkép, kár hogy nálam már minden fekete és nem tudok sehova sem menni, csak a Black Emporiumba... Lévén, hogy vége a játéknak. Kár, a Mass Effect 2-ben még a sztori után is lehetett utazgatni, illetve bolygókra leszállni, de itt még a városba sem lehet már kimenni!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Sorry, félreértelmeztem a hozzászólásod, nem figyeltem oda. <#rolleyes>

I.C.ram
Nincs valami elegánsabb megoldás? Patch, fix, stb? Nincs kedvem mindig állítgatni a win hangerõt, ha játszani akarok. Aztán egyszer elfelejtem, és kiszakad a dobhártyám.
Printscreen-re automatikusan elkészül a kép mentése a dokumentumok/bioware/dragon age2/screenshots mappába. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

TBTPumpa
Bioware Social Network-ba bejelentkezel!
Profile menüpont - Your registered game content és itt megkeresed. Le tudod tölteni amennyiszer csak akarod!
Be is b@szna, ha csak egyszer lehetne letölteni! <#idiota>

4815. hozzászólásomat olvasd el, neked címeztem, leírva a lehetõségeket és következményeket!

A Black Emporium le kell tölteni a BSN-rõl, és telepíteni.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Fákk... Újrarakni hogyan? Rántsam le warezban? 😊 A kódot újra beírva csak annyit mond a BW social hogy már aktiválva van, nem lehet újra.
Calver
Darktown alatt kéne lennie... bug gondolom, tippre próbáld meg újrarakni DLC-t.

"The trees move. Do you not see it?"

Lejjebb venni a másik két hangerõt, a dialogue-ot maxon hagyni, aztán windowsban felhúzni a hangerõt?
TBTPumpa
Hangbeállítások nem segítenek?
Nem tudom, nekem ilyen problémám nem volt a játékkal! Minden hang úgy szólalt meg, ahogy kellett!

TBTPumpa
PrintScreen billentyû a térképedrõl, mentsd el képfájlban töltsd fel valahova, linkeld be és megmondjuk hol van neked a Black Emporium!

I.C.ram
Van már valami megoldás arra, hogy hangosabbak legyenek a párbeszédek? Nem hallok szinte semmit 😞
Hát nekem nagyon nincs ott, pedig a BW accountom szerint aktiválva van. Leveleket megnéztem, meg minden szarra ráklikkeltem. Faszkivan...
Igen, ezt én is így éreztem. Bethany szerintem a legszimpatikusabb nõi karakter a játékban(nálam a sorrend Bethany, Merril, Isabella, de ez már nagyon egyéni😊).
TBTPumpa
Igazából nem is lenne baj a játék rövidségével, csak a tesónkkal egész kevés idõt tarthatunk... Többet kellene.
Legalábbis a csaj testvér (Bethany) az egyik legszimpatikusabb karakter a játékból (+ Varric, + Isabela + Merill), kár, hogy csak az elsõ Act-ban van velünk...

Calver
hazamész, leveleket megnézed, aztán ott lesz a város térképén.

Hol találom ezt az Emporiumot? Unlockoltam a kódját, de nem találom.
Nekem úgy, hogy feliratok nélkül játszottam(tehát végig kellett hallgatnom az összes párbeszédet), valamint hogy megcsináltam minden mellékküldit még így is viszonylag sok idõbe telt a végigjátszás. Csak kezdjeneke valamit az ismétlõdõ helyszínekkel:/
És ha Rogue?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

TBTPumpa
Hát igen nekem is csak az a bajom, hogy a tesó mindenképp elhagy minket és csak a játék végén tér vissza...
Ezt jobban is megoldhatták volna, és a fõtörténetet is hosszabbra vehették volna! Na sebaj, elvileg a DA2 jobb és tartalmasabb DLC-ket fog kapni, mint az elsõ rész! Kíváncsian várom!

Mondanám, hogy vedd dícséretnek, csak az a baj hogy Carver ugye a játékban elég nagy bunkó 😄
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

zorrobomber

Calver
ehem. ez fájt. Carver az.

DLC. Vagy inkább COC (Cut-Out Content). De ott van, a fejlesztõk csinálták, nem modderek (bár kétségtelen, hogy honnan vették az inspirációt).

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

1. lehetõség: Ha magaddal viszed a Deep Roads expedícióra Carvert és Anderst, akkor Carver Grey Warden lehet (ha azt választod, hogy meg akarod keresni a többi Wardent), de nem marad veled (a játék végén visszatér).
2. lehetõség: Ha magaddal viszed Carvert, de nem viszed Anderst, akkor Carver kinyiffan.
3. lehetõség: Ha nem viszed magaddal Carvert, akkor saját akaratából belép a Templarokhoz (a rohadék).

Nem néztem a karakterképernyõt... nemrég értem az ACT 2-höz!

MerlinW
Emporium is mod😊

[merlinw.org]

A karakter választó képernyõn ott van kisötétítve. Nálam ilyen kékes csuha szerûség van rajta.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Egyébként tetszik, hogy beletettek ilyeneket az a játékba. A DA😮-ban modként jött ki a respec.

Ha nincs nálad Anders, akkor igen