6609
Dragon Age II
  • JethroHUN
    DAOban is volt pár dolog aminek a játékban kellett volna lennie, de csak toolal tudtad berakni inventoryba.
  • Pares
    1. A junkokat nyugodtan eladhatod.
    2. Na ezt nem tudom, szerintem annyit nem ér az a Messy Kill, bár nem tudom, hogy mit csinálhat. A Bloodlettert speciel egyszer se adtam senki kezébe, mert mindig volt jobb.
    3. Rúnákból annyit veszel, amennyit akarsz. A saját házadban az asztalon az "Order Rune" könyvre kattintva vehetsz (ha meg van hozzá a "recept"), ugyanakkor az árusok is árulnak azért szép számmal, azt hiszem az OTHER fülecskére kattintva láthatod őket vásárlásnál.
  • JethroHUN
    Ha Impact runa(+ fizikai sebzés), akkor rakd bele Biancaba, Varric xbowja, az a fegyver rúnástól fejlődni fog, ahogy egyre magasabb szintű Varric a fegyvere is hozzá nő. De runakat olcsón lehet majd gyártani.
    Az összes Junk dolgot csak eladni lehet, minden árusnál lesz külön gombja h mindet eladni. De bármilyen más dolgot is ami nem kell azt is belelehet rakni Junkba.
  • szmöre
    Junks alat levo itemeket nyugodtan eladhatod semmire se jo
  • szmöre
    A pancel persze hogy nem, azt a vege fele tudod megszerezni. csak vki csinalt egy modot hozza es megkapod az elejen .Azert mennyivel vaganyabb mar ugy nem?:-)A kard viszont tenyleg nincs benne, az awekeninges kard modelje is benne van a jatekben meg se lehet latni sehol.
  • CAC
    Urak!

1.Az inventorynál a junks kategóriába kerülő csetreszek jók valamire, vagy eladhatóak egyben a különböző árusoknál.?
    2.Még csak az Act1-nél tartok. Épp 3 jó tőröm is van. Statisztikák szerint a leggyengébb magasan a Bloodletter, ellenben van egy olyan képessége, hogy Messy kill (mocskocs gyilkolás). Ez egész pontosan mit jelent?
    3.Lehetséges, hogy az egész Act1-ben egyetlen rúnát lehet csak szerezni? A lentebb linkelt törpe fiús jelentnél? Mert, ha igen, akkor nagyon meggondolom, hogy melyik fegyverbe/vértbe kerüljön. Szerintetek melyik fegyverbe/vértbe érdemes tenni? Kvázi melyiknek vannak brutál értékei, és enchant slotja?
  • JethroHUN
    Ne szivass h mod kell hozzá, mert nem megszerezhető a játékban... lol ez mekkora baromság már
  • Sir Quno Jedi
    Ha megment a húgod, akkor utána ki tudod kérdezni a mágust, mivel beszarik, hogy hoztál magaddal mágust (azt hiszi körmágus és te templar vagy) és többet fogsz megtudni a küldiről, sőt ad tippet is a csapdák kikapcsolásáról. Utána meg elvitetheted a templarokkal is akár.
  • Pares
    Az Exiled Prince az nem nagy eresztés. Nem rossz, de semmi extra.
  • Fenrir
    A Black Emporium meg van, de a The Exiled Prince már nincs és az már 560 pontba kerülne. Így azért már nem annyira ingyenes.
  • Lacoka12
    akkor ellenálhatál volna a vérmágiának de akkor meg ölöd a mágust
  • Hoz_Hun
    Azt csávót nagyon bírom.
    Enchantment!? ENCHANTMENT!!
  • Pares
    SPOILER!
    Ez mekkora jelenet már!

És mint ha semmi se történt volna, vakargassa a hátsó fertályát...

Ellöü... BüüüM!

• Hoz_Hun
    Tényleg akartam kérdezni. Annak van jelentőség a késöbbiekben, ha ott életbenhagyom a csajt (hugunk közremüködésével)? Enegem idegesített hogy befolyásolni próbált, úgy hogy ment a tőr a bordái közé (de kipróbáltam mi van akkor ha a hugunkat használjuk).
  • Prince23
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    te magad szúrnád le.
  • Gubberx
    cd galaxis-nak volt ez az akciója.
  • Hoz_Hun
    Jah, ezt nem tudtam. Akkor jól jártál. :)
  • Pares
    Igen arra emlékszem, abban a putriban a csajszi majdnem rávette Hawke-t, hogy elvágja a saját torkát, szerencsére a hugicát mindig magammal hordoztam, utolsó pillanatban mentett meg. Fasza volt. Kíváncsi vagyok, mi történne, ha nem lenne ott Beth.
  • Sir Quno Jedi
    Ami egyébként reális is. Pl. mikor vérmágiával befolyásolnak, oda kell azért Bethany. :D Simán életben lehet tartani vele az ellenfelet így.
  • Pares
    Ja, ezt én is kipróbáltam, tényleg attól függ sok párbeszéd végkimenetele, hogy kiket vittél magaddal.
  • Sir Quno Jedi
    Sőt, attól függően éppen mi a csapatösszeállításod, kaphatsz érdekes segítséget a társaidtól, he ezt választod, de nem egy helyen ám. Nagyon hangulatos. Érdemes totál más csapatösszeállításssal visszamenni bizonyos döntésekre és megnézni, mit lehet belőle kihozni. Vicces.
  • Pares
    Én úgy emlékszem, hogy nekem Hawke vágta orrba, és aztán annyi is volt... :)
  • Gubberx
    Én kaptam mellé külön egy 1600 pontos csomagot is a dlc-ken kívül.
  • Hoz_Hun
    Igen ott nagyot röhögtem. :) Azt hittem nagy csata lesz, erre Varrik agyonlőte.
  • Pares
    Te inkább csak hallgass.
  • Pares
    Ráadásul miattam nem lehet normálisan olvasni a topikot! LoooL. Összekeversz valakivel...
  • Pares
    Szét lett kúrva? Mikor? És még hogy én általam?
  • Hoz_Hun
    Ugyértette szerintem hogy ingyen kaptunk két DLC-t ami egyébként 2x800 pont lett volna. Én pla nem rendeltem elő így nekem a herceg nem volt hozzá csak a Black Emporum. Így én "csak" 800 pontot nyertem a "dolgon".
  • Seth
    Rock-Wraith jelenet :D
    R-W: Nem mehettek el!
    Hawke: Varric,kérlek!
    Varric: Bang!
    R-W: gnhhhhh
  • szmöre
    Jah folleg hogy maskep alakulhat egy kuldetes vege ha bevonod a csapattarsad a beszelgetesbe :-)
  • szmöre
    Azert itt is vannak hasonlo helyzetek, egy csapattars siman ellened fordulhatd vagy magadra hagyhat a jatek soran, vagy te dontesz ugy hogy inkabb megolod stb.
  • Hoz_Hun
    A próféta beszéljen belőled. Ez tényleg nekem is nagyon tetszett. Néha még egyedi videóval is járt.
  • morzsi555
    Takarodj már innen! Miattad nem lehet normálisan olvasni a topicot. Mass Effect 2 topicot is te kúrtad szét.
  • wedge31
    Hagyd rá, te ugyan az vagy és te ráadásul mocskolodsz is rendesen mégis eltürjük a hozzászólásaid, örülj ha ezért az anyázásért nem kapsz ajándékot a modiktol.
  • szmöre
    Ez a dlc-s dolog sajnos mar uzlet politika es nem csak ennel a jateknal, egyre jobban elterjed.Speciel en orulok neki hogy jonnek plusz tartalmak.
    Ha az embert erdekli/kivancsi ra megveszi.Ha meg nem akkor meg ugye nem muszaly kotelezo.
  • Pares
    Mondjuk a DAY1 DLC-kkel nem tudom mi a bajod, ha ingyen vannak...
  • szmöre
    Hat DLC-ken kivul egy kiegeszito is tuti lesz hozza, pl egy rakat fegyvernek a modelje is benne van a jatekban (tobb az originsbol is) amivel nem talalkozol, a pancelokat nem nyalaztam vegig de a mennyisegebol itelve gyanitom vannak koztuk olyanok amikkel szinten nem talalkozik az ember
  • Fenrir
    Nekem eddig sem volt gondom azzal, hogy megvegyek egy dlc-t akkor ha az olyat kínál ami érdekel (meg van az összes ME2 dlc, kivéve a ruhák és fegyverek), de az kicsit bosszantó, hogy utána azért még egyszer lehúznak csak mert nem volt idő beletenni a játékba azt ami eredetileg is oda tartozott volna.

Ezek a Day 1 dlc-k meg már tényleg felháborítóak néha...

Hol van ez az 1600 BW pont? Mert 240 az egyenlegem most.
  • Lacoka12
    köszi
  • Pares
    Figyi: akinek nagyon nem tetszik ez az EA által erőltetett DLC rendszer, annak a megvételen kívül van más lehetősége is (bár eredetin ezt még nem próbáltam...).