Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Anno én is szerettem lovag karakterekkel mászkálni, de az idõk során a hõsképem eltolódott a törvényen kívüli igazságszolgáltató irányába. A túl merev hozzáállás, túlzások és hogy a törvény nem egyenlõ az igazságossággal számomra ellenszenvessé tette az egészet mindkét oldalon.
Ezen kívül a paladinokat nem lehet egy lapon említeni az itteni templarokkal. Rengeteg vallás és isten van a paladinok/papok mögött, ráadásul igazi, létezõ istenek akik nem csak történetekben léteznek, de folyamatosan alakítják is a világot. Míg a Dragon Age-ben leginkább csak a Chantry van, mint legfõbb emberi vallás és ennyi. Arról nem is beszélve, hogy a templarok lyrium-mal tömik magukat, hogy legyen esélyük a varázslok ellen.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Köszi szépen! No az audio fület valóban nem néztem meg én balga.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A Templar szervezet nem csak õrzi és megfigyeli, de helyes irányban is próbálja képeztetni a hozzájuk került varázslókat, hogy azok hasznosan alkalmazzák a tudásukat. Ezt én nem látom bajnak, sokkal inkább egy jó döntésnek.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A Templar brigádot én mondjuk pont nem lovagként látom (nemesi harcos aki a királynak tartozik felelõsséggel), inkább vallási fanatikusként (merthogy az egyház fegyveres karja, a varázslók ellenõrei és vadászai), D&D hasonlattal élve egyfajta paladin/paplovag a templar. Bár nem varázsolnak, inkább varázslók elleni módszereket dolgoztak ki (tudom hogy a templar specializációban van spéci sebzõ "varázslat" jellegû képesség is).
Az elfek meg megérdelemték, hogy leigázzák õket (ha hagyod magad kihasználnak). Ugyanolyan orrukat fennhordó banda voltak, mint a legtöbb fantasy setting esetében, csak itt elkenték a pitypangzabáló szájukat. <#eplus2>#eplus2> Egy részük beolvadt (õk a városlakók) és megalázkodott, a többiek meg nomádként élik tovább életüket és picsognak.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mintha azt írta volna, hogy ahol õ van ott szabadok a varázslók, nincsenek Templarok és a mestere ép akkor vert le egy másik varázslót párbajban.
Szóval talán nem mindenhol ilyen gyatra a helyzet Dragon Age világában.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A végjáték utolsó felvonásában veheted vissza a csapatodba a tesót a varázslóktól (merthogy nem kerül a templar bandához, oda a fiú tesó áll be önként).
Lényegtelen, hogy a mágusokat támogatod vagy a templar brigádot (ha az utóbbiakat akkor is melléd áll mert kdierül a fõvarázsló pár mocskos húzása és orientációja) a hugica csatlakozik majd hozzád ha nem utasítod el.
De ugyanez a helyzet akkor is ha a tesóból grey warden lesz. Addig le vannak kötve a saját szervezetükben és csak az utolsó epizódnál tudnak csatlakozni.
Dicsõség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy pont ez az egyik a két dolog közül, ami nem tetszik a Dragon Age világában: a mágusokat szûk pórázon tartják a lovagoknak titulált kaszt. Én korábbi RPG-ben mindig lovag karaktert választottam itt egyszer sem lettem (börtönõr) templar. Nem is szimpatikusak. Irányítani nem szeretem a varázslókat, de szerintem jobb ha szabadok mint más játékokban.
A másik meg hogy az elfeket ennyi leredukálták szolgákká. Én számomra az elfek mindig egy nemes önnálló nép volt, nem ilyen leigázott, elvert banda.
Kb a szövegelés felét értem csak meg, és ezen nem sokat segít az sem, hogy az utolsó mondat megjelenik az interakcióknál.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Dicsõség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
omizsdii
nekem bejon a jatek, de tenyleg, hoyg mas mint a da_o
egyelore bejon
anti hero
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én demóban nem nézegettem, Bethany maradt ugye elsõre, és ez nekem nagyon is megfelelt. :D
CSAK a Fradi
3 karit indítottam, férfi warrior, nõ mage és férfi rogue, és ilyenkor ugye pont úgy jöttek ki, hogy a férfiak mellé kaptam a hölgyet illetve fordítva :D
Persze tényleg sokkal logikusabb, hogy a a játék a csapat összetételének egyensúlyát tartja szem elõtt.
CSAK a Fradi
"The trees move. Do you not see it?"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Megmondom õszintén a végén még vártam volna valami epilógust, nem csak annyit, hogy a csempiön lelépett. -.-
Most jön az, hogy újrajátszom a DAO+DLC-ket, aztán nekiugrok ennek is mégegyszer. Viszlát 1 hónap múlva <#idiota>#idiota>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A történetet még nem ismerem, majd meglátom.
Viszont mod-okról nem tudtok? Olyant mint az egyhez is volt a Nexus.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
<#gonosz1>#gonosz1>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB