Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden egyéb téren tökmindegy kinek az oldalára állsz, a történet ugyanaz, a bossok ugyanazok lesznek, akár a mage-ek, akár a templarok oldalát választod.
Többen írtátok (és részben egyet is értek ezzel), hogy nem DA:O folytatásként kezelve a játék sokkal emészthetõbb. Ez oké, viszont abban szerintem biztosak lehetünk, hogy a sztori nagyon is össze fog fonódni a 3. részben, úgyhogy végsõ soron mégis folytatást kaptunk! :)
Ez a szitu nagyjából a Mass Effect trilógiával is, a 2. rész amolyan kis átvezetõ a 3. részbe, ahol majd kiteljesedik a sztori.
CSAK a Fradi
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
CSAK a Fradi
A mágus kaszt elõtörténete nagyon is dobott volna a szavatosságon is, nem csak a sztorin. Egy elõtörténet max két órás játékmenetbe. vagy legyen egy órás ha már egyszerûsítenek ezek.
"Lothering-i család a Blight miatt menekülni kényszerül Fereldenbõl, ennyi :)"
- ez lett volna a fõtörténet, mint a daoban a Cousland család... ennyi :)
ennyire ne legyünk már elfogultak, könyörgöm :)
Látom a többség leragadt a fikázásánál. Én megkövetem Magam, és a „3853”-as hozzászólásom.
Az elvárásaim Nekem is a DAO alapján teljesen más volt mint amit a DA2-ben kaptam. (hasonlattal inkább nem élnék, mert egyrészt OFF lenne, másrészt újabb vitát robbantanék ki vele)
Negatívumot nem írok, mivel azt már kifejtettem korábban, viszont ha a DA2-õt külön játékként fogom fel, ami sikerült megközelítõleg a játék felénél, akkor egy igen is nagyon jó kis RPG-hez van szerencsém!
Nem akarom sokáig ragozni, nem szabad folytatásként felfogni, nem szabad ua. várni mint amit a DAO hozott, és máris Mindenki elégedett lesz. <#smile>#smile>
Ui: amúgy ahhoz képest, hogy elõszörre nem jött be (le-át) a gáma, most épp másodjára kezdtem neki. (Elsõre a játékidõm kicsivel több mint 80ó volt.)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Lothering-i család a Blight miatt menekülni kényszerül Fereldenbõl, ennyi :)
Nem véletlenül van fixen ember fõszereplõ.
Másrészt meg gondolj bele, hogy a high res textúrákat nem volt idejük a játékba integrálni, akkor majd pont elõtörténeteket fognak még gyártogatni? :DD
CSAK a Fradi
Dao-ban asszem 6 kerettörténet volt. akkor itt mi a faszé nem tudtak csinálni legalább a mágusnak egyet??? és ne mond (mondjátok) hogy ezzel nincs igazam :)
ezt inkább a Biowarenek kellett volna írnom így :D
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
CSAK a Fradi
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Írták, hogy miért engedik a templarok, hogy egy mage (fõkari) szabadon mászkáljon Kirkwall-ban, erre én írtam, hogy van rá utalás több párbeszédben is, csak azt nem értem, hogy az elején miért engednek be egyáltalán, vagy miért nincs vmi intézkedés ellenünk.
Erre Te felhozol egy teljesen más dolgot, miszerint Wesley ki akar minket nyiffantani a prológban :DD
CSAK a Fradi
de a legvégén melléd áll, ha kéred, nyalizol. kár, hogy nem lehetett perelgetni ez ügyben, hogy hugica jöjjön vissza. valami kreatív küldi nem árthatott volna itt sem. de engem leginkább ez a mágus fõszál bánt. Gondoltam hatással leszek nagyban Kirkwallre mágusként, ha visszatérek a Mélyutakról... de semmi komolyabb :(
innen látszik, hogy a sztori sántikálgat. nem is egy helyen.
Morrigan pedig ellene szeretné felhasználni a gyermeket :D
Nem is lenne rossz...
CSAK a Fradi
anti hero
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
huh nem is tudom most hirtelen
anti hero
CSAK a Fradi
Mag ha õssárkány alapból, akkor minek kelneki újab meg újab fiatal nõi emberi test.
akkor hogyan született újjá? nomeg fiatalabb és jobban néz ki : )
nomeg az a legenda, hogy fiatal gyermekeket rabol, aztán valami rituálé folytán biztos elszívja az életüket hogy tovább tudjon élni...
én eddig egy nagyonmagasanképzett boszorkánynak gondoltam, hogy mondják is, bár tény, hgoy lépten nyomon sárkánnyá változik...
anti hero
Persze hogy rögtön az elején miért nem dobnak ki...? Azt nem tudom :)
CSAK a Fradi
Amúgy ez tényleg vicces, hogy mágusruhában, bazi nagy mágusbottal a hátadon ficeregsz és kasztolgatsz a templar-ok elõtt és NEM tûnik fel nekik, hogy te is mágus vagy (vagy a húgod, vagy Merril, vagy Anders). Õõõõõõõõ...
Szerény véleményem szerint õ egy ÕSSÁRKÁNY (minimum), akár a vezérdémon és nem az a különleges képessége, hogy sárkánnyá tud válni, hanem az, hogy emberré... :DDD
stilusa verhetetlen
10/10
anti hero