6609
Dragon Age II
-
nem fog a bölcsességed lyukat ütni az univerzumba, ugye?
ami bemásolt, az a gamekapocs értékelése volt... -
Although #5368 *tehát nem csak a főszálon hanem akár egy adott helyzetben konkrétan ahol két fél van...
-
Although #5367 Hehe a végén eléred a 10/10-t is egyszerűbb ha most beírod nem kell sokat vacakolni :) És a következőben már csak pozitívumok lesznek. :)
Amit én azért tanácsolnák mert tudom varászlatosak a Bioware cuccai. Egy pár napot várj míg ítélsz :) És gondold végig hogy amikor játszol vele akkor van tényleges befolyásod a történetre vagy sem, vagy csak sodródsz az eseményekkel. Ezt neked kell látnod. Én csak azt látom ezt már az Awakeningből is kivették :( Eddig egy helyzet sem volt ahol én választottam meg kinek az oldalán akarok harcolni. -
GK: 8.2
Pozitívumok
* Sokkalta hősközpontúbb, mélyebb történetvezérlés, kiemelkedő társakkal bonyolítva
* Durvább, akciódúsabb harcok
* Tökéletes szinkron és komorabb tálalás
Negatívumok
* A játék tetemes része egyetlen városba, Kirkwallba szorítkozik, így sok az ismétlődő helyszín
* Néhány tekintetben visszalépés az elődhöz képest
* Kevesebb beleszólás társaink felszerelésébe
-
Pares #5365 Dragon Age 2 Hater Review
Na jó, eredetileg nem az, de ez olyan brutális! :D -
karaktertől függ, de nem árt ha cipeled, nehézkes másképp elég pontot összekapni hozzá. -
Pares #5363 Mondjuk azért ezt én nem vettem észre. Egyszer a legelején bepróbálkozott Fenris és Anders is, de leállítottam őket rögtön (a középső szivecskés válasz nem indít be semmit, leállítja a buzulást és friendshipet is ad). -
Pares #5362 Ja tényleg, most jut eszembe, hogy valami olyan nevezetű démon is volt ott. De mindegy, én az összeset elküldtem a fenébe, nem álltam le tárgyalni velük... :) -
Cipelned kell magaddal, hogy megkedveljen, nem elég csak néha-néha jópofizni. -
Szerelmi szálakat csak úgy lehet "megnyitni2, ha viszem magammal őket a partyban, vagy elég, ha jókat mondok a "telephelyükön", amikor felajánlja?
Amőgy hihetetlen milyen buzulások vannak ebben a játékban. Alig tudok úgy beszélni Anders-szel, hogy nőjön a barátság, de ne legyen buzulás. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!dehogynem - ő az első démon akivel találkozol, ő ajánlja fel az "üzletet" Feynriel-ért -
Pares #5358 Ezen a héten nem sok időm maradt a játékra, de most hétvégén nagyon nekiállok... -
Pares #5357 Én még ott nem tartok... :) -
én Izaabeát és Fenri-t meg Avelin vitem oda magamal és csak Avlinel jötem ki onnan mert elcsábitota őket a démonok
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az már más, én nem arra gondolok, hanem Torpor-ra - ha vele egyezkedsz, az tetszeni fog Merrill-nek... nagyon. amikor a másik megpróbálja elcsábítani, ott meg szarkasztikusnak kell lenni, és akkor nem kapsz rivalry-t, csak utána friendship-et -
Pares #5354 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én a Fade-ben elküldtem a fenébe a démont, Merrill meg behódolt neki, hiába mondtam, hogy ne higgyen neki, mert becsapja. Akkor rögtön kaptam is +10 rivalryt, de a küldetés után beszéltem vele, és kaptam +15 friendshipet is, szóval még jól is jöttem ki belőle. Persze olyan hülyeségeket kellett neki mondanom, hogy nem az ő hibája, meg ilyen süketségek, amiket persze nem gondoltam komolyan...XD
Merril igen érdekes karakter lett... -
Merrill aranyos, de nem jófiú: általában ami főkarakteredre nézve pozitív, azt ajánlott elfogadni, különben csúnyán fog nézni rád. konkrétan amikor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fade-ben üzletet kötsz a démonnal, mindenki kapja a rivalry-t, Merrill meg ott áll széles vigyorra az arcán +15 friendship-el
a halla nekem is friendship-et adott vele - lehet attól függ h melyik irányba hajlik? sőt, konkrétan én is nem is tudom h voltam-e olyan helyzetben, ahol Merrill rivalry-t szedett össze... -
Pares #5352 Na persze. Nem rég magammal vittem, és találtam egy ilyen Tome of Dark Magic-et vagy mit, ami a vérmágiáról szól, és vagy elpusztítod őket, vagy elolvasod, vagy elteszed (ez egy mellékküldetés, azt hiszem pont az a múltkor említett nyakelvágós mellékküldi indítja el). Én meg persze elpusztítottam, mint valami jó fiú, erre nézem, Merril rivalryt kapott megint. Azt hiszem Merrillt már buktam... Na de majd következőre, ha Mage-el megyek! >D -
Pares #5351 Azt hiszem az után írta ki a Journalba, hogy beszélnem kell Merrillel. De nem tudom, hogy az ajándék meg a mellékküldije közvetlenül összefüggnek-e. Meglátjuk, mi sül ki belőle... -
Hát ezt az ajándékot szerintem már buktad.
Vidd magaddal Merril-t és úgy alakítsd a dialógusokat, hogy az neki szimpi legyen.
Fenris-nél is van ilyen, ő meg csak egyszerűen nem fogadja el a kardot, ha rival. És ilyenkor persze kapod a rival pontokat is szépen :(
-
Legalább elindított valami mellékküldit? :S -
Pares #5348 Pedig a Journalban direkt azt írta ki, hogy Merrilnek adjam oda... -
Pedig a p.elfek szeretik a hallákat. gondolom ez a póniszerű lovacskák...
lehet Fenrisnek kellett volna adjad:D női karakterrel lehetőleg
Merrill egy sötét picsa amúgy :D mondjuk a jó szándék meg van nála, de mégis egy köcsög vérmágusként tekintek rá. -
Pares #5346 Jó tudni. Merrill nekem az ajándék odaadásakor egy kicsit a rivalry felé állt, most meg már eléggé ott van... Fasza. Akkor hogyan tudom a friendly felé irányítani? -
Pares #5345 Egy fából faragott Hallát. Pedig úgy nézett ki, hogy tetszik neki, meg is köszönte, erre 15 rivalryt ad. Mondom WTF? -
Minden ajándék elsülhet rosszul is akár.
Attól függ, hogy haver, vagy rival épp a tag, akinek adod.
Pl ha Aveline rival, és megpróbálod odaadni neki a névre szóló pajzsát, akkor a fejedhez vágja, hogy az ő drága Wesley-től az egyetlen dolog, ami hátramaradt, az a pajzsa, és nem fogja lecserélni.
-
Pares #5343 Tegnap este mekkorát röhögtem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ser Conradot hírnevét kellett bemocskolni, hogy eltávolítsák őt, és hogy ne buzerálhassa az apostate mage-eket. Úgy csináltam, hogy a Gallowsban találtam egy levelet, amin az állt, hogy egy nyers lírium szállítmány vár a dokkokban, de címzett nincs, így odaírtam Ser Conrad nevét. Majd ezek után elmentem a Hanged Manbe, és a részeges Templarnak elmondtam, hogy épp most láttam Ser Conradot, amint feláldoz egy kecskét a "Nagy Démonnak". A részeges persze mindent elhitt. Aztán kaptam egy névtelen levelet, amiben az állt, hogy Ser Conrad nem tudom mit csinált valahol a Templar szálláson, amikor a részeges berontott a szobába, és megvádolta kecskegyilkossággal meg démonimádattal Ser Conradot, ennek fejébe még egy futár is megérkezett pont akkor, aki Ser Conradot értesítette, hogy az ő nevére címzett nyers lírium szállítmány vár az átvételére. XDXDXDXDXD -
Milyen ajándékot adtál neki? biztos sértette a sötét kis lelki világát :D -
Pares #5341 Az hogyan lehet, hogy a Merrillnek adtam egy ajándékot, és a rivalry-ra kapott 15 pontot? Két fajta ajándék van ezek szerint? Az egyik a buzerálós, a másik meg a kedveskedő? Vagy hogyan van ez? Mástól is függ? -
CAC #5340 Great respect érte!
Kitartás! -
bendáj17 #5339 sőt diego írta: "Szerencsére a core fájlok azaz a spellek leírásai kasztok képességek és ilyenek leírásai megegyeznek az origins leírásaival szóval 70%-a átültethető ennyivel is rövidül ami szerintem olyan 2-3 esetleg 4 hét minuszt jelent " ez is sokat jelent. -
bendáj17 #5338 tök jó remélem minél hamarabb kész lesz majd akkor végig tolom. -
7% nál tart a magyarosítás -
CAC #5336 Köszi! -
Ilyen beakadások nlam is voltak dx11 alatt. Namármost ez azért van pontosan mert:
- a BW-nél nem tudnak programozni (mit vársz szerencsétlen indiai menekültektől)
- az AMD-nél nem tudnak programozni (ez sajnos tény, sosem láttam még normálisam működő VGA drivert, nodepláne CCC-t tőlük)
- a tesztelők leigazolt VAKOK voltak (esélyegyenlőség)
- tudjukkik állnak emögött is (azok MINDIG)
- direkt csinálják a műsort (szívjámá egy kicsit te is)
Kb. ennyi röviden összefoglalva.
-
Én is pont azt (11.4 preview), nem is nagyon értem... -
Gamer365: 8/10
Ami tetszett
-Egyedi helyszín, jó alapötlet
-Kiváló szinkron, rengeteg jó párbeszéd
-Minőségi, jellemzően Dragon Age-es hangulat
-Pörgősebb, kevésbé öreguras tempót kapott a játékmenet
-Továbbfejlesztett, még látványosabb grafika, jó zenék
Ami nem tetszett
-Újrafelhasznált zónák tömkelege
-Apróbb fagyások, bugok pc-n, konzolon egyaránt
-Az egyszerűsítések egy része felesleges volt
-Ha nem szereted Kirkwall színeit, konfliktusait,hangulatát, akkor nem sok örömben lesz részed :D -
Én nem tapasztaltam semmi ilyet. Igaz a 11.4 preview drivert használom, mondjuk ez az én kártyámnak sokat nem jelent, miután a 4000-es sorozattal nem foglalkoznak kb egy éve. -
HiRes DX11 alatt megy csak. A te kártyád nem DX11-es, tehát nem fogod tudni használni. -
Nem, ez az első :D
Más, én felraktam azt a szuper textúra pakkot, és egyetlen akció jelenet sem szaggat, de néha megáll a menüben, vagy amikor nem csinálok semmit, a VGA használtsága lemegy 0%-ra, 2 másodperc múlva megy minden tovább :D
Gyanús, hogy az ATI dirver a ludas :D Mert amúgy nem illene ilyet csinálnia.