6609
Dragon Age II
-
horthy #6529 A kacat-ot ( ruhadarab , törött dolgok stb )érdemes-e gyüjtögetni ? Kellhet-e valamilyen küldetésben ? Vagy adjam el őket ??
Most kezdtem a játékot 3 napja ! Dragon Age I-et végignyomtam 2 éve nem emlékszem lett volna benne kacat ! -
Bender86 #6528 Üdv
Nekem olyan problémám lenne, hogy ha felpachelem akkor az életcsikok nemlátszanak. -
#6527 Helysbítek, minden patch-nél ez a jelenség.
Indításnál kifagy, mikor már menne a játék. Addi gokés a vidók, minded, de lefagy. Alappal megy rendesen... -
#6526 Sziasztok!
Miért van az, hogy ha felteszem az 1.04-es patch-et, akkor kifagy a játék hibával a kezdő videó után? Alappal megy rendesen, de az 1.04-el nem. -
totya4 #6525 Üdv mindenkinek, 1.04-es patch, megveszem a fagy elleni páncél rúnát (frost warding) de mikor rúnát akarok készíteni a listában nem látom. Magyarítás van fenn, de magyarítás nélkül sem jelenik meg hiába veszem meg. -
Quler #6524 hy
Ezt az Anders spirit healer modot(Nexus) hogy kell aktiválni?nem sikerül sehogy.
A consolet sem tom elöhozni. -
bendáj17 #6523 Igazad van ezt el is néztem. Amint lehet azonnal töröljék ki. Ez már warez téma. Nagyon nagy elnézést kérek. -
szutyi93 #6522 nekem nem ez a kód kell hanem ami az EA accounthoz kell kód amit te beszúrtál az serial kód ami nekem kell az product key és azt csak a crack-el lehet kiütni. -
#6521 ezt a társalgást baromi gyorsan helyezzétek át az offtopicba (banner alatt), még mielőtt egy mod meglátja. főleg a cd-key beszúrós részét... -
bendáj17 #6520 vagy lehet kellene egy megfelelő cd-key nem? WZHP-ZGQW-5Q3A-LHHQ-AFE8
EZWX-U7JX-WQ5P-6JUU-1F21
63EX-G7WQ-ZLXH-56ZU-7ADD
P7QH-Q5U7-7U5W-EQ3Z-14AF
G3X7-6QZU-QZ3Z-A573-538F
PEJX-AZJH-7G7L-6PPW-5797
PWWJ-EQJG-7AEP-Q5P5-1C87
G6AE-57JJ-Q5G6-WJPP-E1D9 -
szutyi93 #6519 kösz a tippet kerestem az 1.03-mas patch-hez való cracket de lehet én voltam vak mert sehol sem találom már találtam 1.02 meg 1.01 hez valót de a az 1.03-hoz valót nem tudna valaki linkelni egy jót? -
bendáj17 #6518 A patch-hez megfelelő crack kell és megoldva a probléma. -
szutyi93 #6517 valahogy csak meg lehet oldani nem hiszem el hogy mindenki vegvette aki játszik vele :D -
ratgab #6516 Játék dobozából, ha megvetted. Ha nem, akkor passz. -
szutyi93 #6515 Letöltöttem a játékot fel patcheltem 1.03-ra magyarítottam amikor el akarom indítani az EA-nál kell csinálni egy accountott és utána kér egy product key-t olyat hol lehet szerezni? -
CamelX #6514 :DDDDDD -
#6513 amúgy tényleg remek szövegeket raktak bele, nekem még a pofozkodás és a történet is bejött... ami megölte a játékot, az a copy-paste helyszínek. de az nagyon durván.
ellenben még ennyit bedobok, ezen is iszonyat röhögtem amikor először meghallottam, sajnos női hanggal nem találtam, pedig Jo Wyatt a szarkazmus mestere (plusz kb ez az egyetlen értékelhető dolog Seba dlc-ben) -
CamelX #6512 Óriási, ez rémlik, pedig nem mindegyiket veszi észre az ember :) lehetne ebből kollekciót csinálni. Játékmenet nem fogott meg úgy mint az 1es, de a DA univerzumot élteti rendesen. Talán a 3 majd mind2-ben kielégítő lesz. -
#6511 iszonyatosan szövegek vannak néha DA2-ben
nekem a fav egynek amikor a főkarakter gúnyolódik Wounded Coast nevén (lehet h ez csak szarkasztikus Hawke-nál jön elő):
"Looks like they took him to some bolt hole in the Wounded Coast. I wonder if it's near the Injured Cliffs? Or the Limping Hills? Massive-Head-Trauma-Bay? No? Just me? *sigh* Forget I said anything."
másik amin játék közben kifeküdtem, az ahogy Hawke kiakasztja a Harbormaster-t, ez nem tudom mennyire működik férfi karakterrel, de a női szinkronszínész zseniálisan adja elő -
CamelX #6510 Na ez óriási, ilyen kifektetésre nem számítottam :D Isabella kérdi Aveline-t a szeretőjéről:
Did he Dwarf your beard?
Arl your Eamon?
Gray Your Warden?
..
:DDDDDD -
Hegyirabló #6509 Most éppen valóban felajánlja a live chat-et, igaz, hogy azt írja 10 percet várnom kell, csak most már okafogyott, mert a kereskedő visszavette a játékot. -
#6508 Én tegnap Live chateltem ME3-mal kapcsolatban, úgyhogy megy az hétvégén is. Igaz angolul, magyarról nem tudok nyilatkozni. De én ott próbálkoznék, hamarabb jutsz valamire mint email/facebook-n. -
HEszkimo #6507 Nem rég indult, magyar Dragon Age oldal: itt. -
Hegyirabló #6506 Ja, és a live chat nem megy hétvégén, nekem meg viszonylag sürgős lett volna megtudni, segítenek-e, mert ma még visszavihetem a játékot, holnap meg már nem. -
Hegyirabló #6505 Írtam már nekik, 24 órán belüli választ ígértek, majd mindjárt ránézek, megjött-e. E-mailre még nem kaptam, de hát ha a fiókomba. Azt mindenesetre láttam, hogy megjelent egy felület, ami az EA-hez intézett kérdéseimet mutatja.
Egyébként Explorerrel is ugyanúgy kellene működnie, mint bármi mással! -
#6504 Vagy esetleg live chaten kérj segítséget, és ne facebook-n. Nekem eddig minden problémámat megoldották ott. Meg esetleg IE helyett is használhatnál valami normális böngészőt. -
Although #6503 Próbáld meg a Steames verziót. -
Evoluti0N #6502 Sőt! Ugyanez a problémám volt az Originen a Mass Effect 3-mal is.
Szerencsére ott a letölthető verziója a játéknak elérhetővé vált. Szal tölthettem le a tizenx gigát ahelyett, h dvd-ről raktam volna fel. -
Hegyirabló #6501 Én mondjuk egyszerűbben megoldom, visszaviszem holnap a boltba, pénz vissza, aztán csináljanak vele, amit akarnak! -
Evoluti0N #6500 Hasonló problémám volt a The Old Republic-kal, ami ugye szintén Bioware/EA játék. 2 hétbe és kismillió email-be telt mire megoldották a problémámat. -
Hegyirabló #6499 Na jó, szóval az EA nem véletlenül lett 2011 leggyűlöltebb vállalata. A weboldaluk gyakorlatilag használhatatlan. Ha be is tudok lépni, master ID-t akar kreálni, de bármit írok be, nem fogadja el. S nem én vagyok a hülye, tucatnyian panaszkodnak erre a neten.
S még azt mondod, ne szentségeljek! A DAO 1-el ugyanekkorát szoptam!Ezek után miért vegyem meg pénzért a termékeiket, miért ne töltsem le a rákba ncore-ról? Azok legalább mennek, s még olcsóbb is. -
Hegyirabló #6498 Írtam nekik a Facebookon, vagy 5-6 órával ezelőtt, semmi válasz, de ahogy nézem, nem csak nekem nem felelnek, a Világ minden tájáról írnak nekik, és semmi válasz. A nyelvre meg figyeltem, angolul írtam.
A supportjuk szerintem használhatatlan, ha éppen be tudok lépni. és nem írja ki azt, amit beírtam, akkor sem lehet megtalálni, hogy hol kellene felvenni a kapcsolatot velük. Ha esetleg Neked megvan a link, hálás lennék, ha bemásolnád. -
gyonax #6497 Próbálj írni az EA supportnak(van live chat is a honlapjukon), bármilyen meglepő is, amikor nekem problémám volt a ME1 aktiválásommal, akkor 10 perc alatt megoldották. Amúgy a nyelvre figyelhetnél.... -
Hegyirabló #6496 Most meg azt írja ki, hogy a product key-em already used. Hát én beszarok, bazdmeg! -
Hegyirabló #6495 Azt a telibebaszott kurva mindenit a kurva istennek!
Ez a kibaszott játék csak aktiválás után indul el, de az EA aktiváló oldala hosszú töltés után azt közli, hogy "Az Internet Explorer nem tudja megjeleníteni a weblapot!"
Hogy a kurva anyját miért nem bassza telibe az a patkány féreg, aki ezt kitalálta?!? -
kozi001 #6494 Köszönöm! :) -
Although #6493 Általában a társak saját questjeinél biztos hogy nem választhatsz helyettük mást. -
Although #6492 Jó kis összefoglalás :) -
Tyrpak #6491 Vannak olyan részek, ahol egyik csapattag fix, és csak kettőt tudsz választani.
Meg ha jól emlékszem, a Sebastian-os mellék küldinél van egyszer, hogy csak kettő jöhet. -
Sunset #6490 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,hogy az normális hogy a csapatválasztó
képernyőn,Kirkwall-ban csak 2 társat tudok kiválasztani a lehetséges 3 helyett?