Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan
ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan
Egyébként Explorerrel is ugyanúgy kellene mûködnie, mint bármi mással!
Szerencsére ott a letölthetõ verziója a játéknak elérhetõvé vált. Szal tölthettem le a tizenx gigát ahelyett, h dvd-rõl raktam volna fel.
S még azt mondod, ne szentségeljek! A DAO 1-el ugyanekkorát szoptam!Ezek után miért vegyem meg pénzért a termékeiket, miért ne töltsem le a rákba ncore-ról? Azok legalább mennek, s még olcsóbb is.
A supportjuk szerintem használhatatlan, ha éppen be tudok lépni. és nem írja ki azt, amit beírtam, akkor sem lehet megtalálni, hogy hol kellene felvenni a kapcsolatot velük. Ha esetleg Neked megvan a link, hálás lennék, ha bemásolnád.
Ez a kibaszott játék csak aktiválás után indul el, de az EA aktiváló oldala hosszú töltés után azt közli, hogy "Az Internet Explorer nem tudja megjeleníteni a weblapot!"
Hogy a kurva anyját miért nem bassza telibe az a patkány féreg, aki ezt kitalálta?!?
Meg ha jól emlékszem, a Sebastian-os mellék küldinél van egyszer, hogy csak kettõ jöhet.
Azt szeretném megkérdezni,hogy az normális hogy a csapatválasztó
képernyõn,Kirkwall-ban csak 2 társat tudok kiválasztani a lehetséges 3 helyett?
A játék tényleg kicsit konzolosabb, mint az elõzõ, nem lehet rendesen felülnézetbõl kinagyítva játsazni, kevesebb a varázslat és a harcrendszere is egyszerûsített és ez nem is tetszik annyira, de ez van!
Elég lassan indult be nekem, mert olyan sokan szidták h ellenérzéseim voltak, de ahogy feltûnnek a régi ismerõsök, onnantõl kezdve bejött!
A sztorit amúgy kicsit a kétpólusú(demokrata/republikánus) amcsi politikai rendszerre is rá lehet húzni! 😊
Vannak elég szélsõséges figurák mindkét oldalon! (Anders/Fenris)
Viszont elég nehéz! Ezt nem tudtam nightmare-n játszani, mint az 1-et folyton le kellett kapcsolni hard-ra sõt néha normálra is!
Skyrim-et én is játszottam amúgy elég sokat, de nekem mindig is inkább a sztoriközpontúbb játékok jöttek, mint a kvázi végtelenített játékok!
Inkább csak unalomûzõnek játszottam anno és kiváncsi voltam!
Az azonos nemû (férfi 😊 ) szerelem nekem is kicsit sok! Fõleg h a Baldur's Gate-ben nem volt ilyesmi és kár h erre tart a játék! (Nem errõl kéne egy rpg-nek szólnia ilyen szinten szvsz)
Viszont az lenne a kérdés h ha Merrilt meg akarom tartani a végsõ harcban ahhoz muszáj lemészárolni az egész Dalish klánt? (kicsit meredek nekem)
sajnos a sztori nem elég. Nem várok sokat egy CRPG történettõl, meg nekem a buzulás is feleslegesnek tûnik, meg a ' minden mágus vérmágus csak max nem tud még róla' felfogás huszadik újragondolása sem lökdös a már vagy 15× bejárt mittomén milyen part újbóli kitakarítására.
Ahogy a Skyrim, az Obli' fõtörténete sem hozott lázba, viszont ott van mellette az óriási háttér, a mindig ugyanolyan csavargós érzés, és az a másik, hogy tudod mi a szitu Tamriel-ben, merre mi van, ki kivel, merre mi nõ...stb.
ezért (sem) nem lehet összehasonlítani a kettõt, a DA mellé elolvastam a könyvet, úgy egész elfogadható volt.
A Skyrim viszont teljesen más 😊 ...dugni az életben dugok úgy is (bocs az egyszerûségért), ezért nem igazán fontos a játékban, de a Witcher azért jobban, életszagúbban megdolgoztat..A BG-ben még érdekesség, de mára már egy irántam érzett szerelmében megbántott azonos nemû harcos kicsit sok nekem 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Lehet elfogult vagyok a TES jatekokkal kapcsolatban, de az egyes szervezetek es a fo sztori tortenete nem rossz, sot. Lehet, hogy nem olyan hosszuak, mint egy DA eseteben a fo sztori, de a TES-ben van ilyen kivalo tortenetbol 8-10 db, egy jatekon belul. Annyi koze van egymashoz a DA es a TES-nek, hogy mindketto szerepjatek es mindketto egy egyedi fantasy vilagban jatszodik. Semmi mas.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nagyon jó játék a Dragon Age, és nagyon remélem lesz még ebben a stílusban hasonló mint a NW2 IceWind Dale modul, és talán a BG is meglehet...hiába a más keretrendszer, én spec azt messze beáldoznám, ha az elfeledett föld egy DA játékban újra feléledne... 😊
De a Skyrim egy olyas valamit képvisel, amit a DA képtelen.
nagyjából ezt:
Ez egy 1994-s játék térképe...de ott látod benne hol leszel 1996-ban 2002-ben, 2006-ban, 2011-ben..stb.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
olvasgattam egy kicsit vissza - hogy ez most csak nekem tûnik egy fostalicskának?
Jelentõsen egyszerûsítették - mondhatni elvették a játék építgetõs jellegét..
Most vagyok kb a 7. szinten - és elkezdtem unni. Nem is beszélve a harcok és a helyszínek monotóniájáról.
Elõször a Gamlin vagy hogy hívják lakásában megjelent ládákat nem akartam felhasználni (nem is tûnik csalásnak), de az nélkül (nehéz fokozat), nem lehet gyõzni, így meg olyan mintha a Serius Sam-el játszanék.
Mi a fenéért vették el a csapattagok ruházását, a poti készítést stb...
A látszat párbeszédek, döntésekrõl már ne is beszéljek...
Szvsz - meg sem közelíti a DAO színvonalát. Uninstall lesz a vége... - pedig a DAO-t imádtam. Õszintén, sajnálom, egy bazi nagy csalódás az egész...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A bonyolultabb ládákat hogy lehet kinyitni?
Nem tudok rájönni. Segítsen valaki. Gondolom jó kis cuccok vannak bennük.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)