6609
Dragon Age II
-
Although #5489 Most felejtős vagy tetszett az első mert nem mindegy ?:) -
#5488 Köszi! Akkor jövő hétre beszerzem. Az első rész nagyon tetszett. -
#5487 majdnem jó, csak szögletes zárójel kellett volna
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fenris ha később rászólsz h csatlakozzon, akkor vissza áll ám hozzád -
Hoz_Hun #5486 Ezt Spoilerezze valaki rendesen légyszi...
Tehát ez SPOILER!! -
Hoz_Hun #5485 Na én is végigvittem. Jó volt, azért izgultam a végén, csak a döntéseimben nem vagyok biztos.
<spoiler>A mágusok pártjátfogtam az egész játék alatt és a végén is, de Anderson terrorista akciója nagyon nem tetszett. Mivel szinte végig mellettem harcolt nem volt szivem kinyírni, de elküldtem. Err az íjjász lelépet és fenyegetőzve elment. Az a köcsög elf Fenrir (vagy mi a neve) ellenem fordult. A szemét, ki is nyírtam, meg levágtam mindenkit. Nem vettem ki jól, de most a végén én Merril elhajóztunk Isabellával (újra végig kell néznem mert nem értettem tisztán)? Szóval a vége, hogy jó nagy káosz van mindenfele. Legközelebb a Templarokat pártolom, mert nem voltak annyira rosszak. </spoiler> -
Although #5484 *Pc-re próbáltam de Xbox-on gondolom ugyanilyen tökéletes lesz :) -
Although #5483 Nem szerintem ez neked tökéletes lesz :) Legalábbis a demo alapján úgy gondolom. Nem fogod megbánni ha kipróbálod :) -
Pares #5482 Akkora akció rpg, mint az elődje. -
#5481 Ezt pont hogy oda éri meg szerintem. Itt már alig van látványbeli különbség, nem úgy, mint az első résznél és mivel ez már inkább akció rpg ezért talán még jobb is a kontrolleres irányítás. Ha tudom, hogy ennyire szar lesz a zoom a PCs verzióba meg karakterre lockolt kamera, akkor én se erre vettem volna. Az a poén, hogy AoE spellnél konzolon lemegy a kameralock a karakterről, pcn meg nem... -
#5480 Konzolon (gondolok itt Xbox360-ra) milyen a játék? Megéri megvenni, vagy felejtős, mint az előző? :/ -
#5479 ebben az egészben btw az a vicc, h női karakterrel semmi ilyen nincs - románc opció teljesen el van különítve a másik háromtól, csak férfi Hawke-nál akar rögtön letérdelni... ez viszont ténylegesen szánalmas lépés volt BioWare részéről, hogy a hangosan síró fartúró kisebbségre ennyire hallgatott -
#5478 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Itt is benne van, méghozzá amikor találkozunk Zevrannal, segítünk neki, majd beszélünk vele a parton, én elmentem velük 3asba. XD -
raepa #5477 Na ja, valamiert jobban vonzodok az ifju naivakhoz, mint a tragikus figurakhoz. Raadasul az elejen Anderst csak a heal miatt vittem magammal, mert nem volt sok kedvem valogatni a panacea es a vengeance vagymi kozott, aztan elvittem Merrillt, hogy felhuzzam a friendlyjet, es egeszen meglepett, hogy milyen hasznalhato, ugyhogy maradt. Plusz tetszett a be kozepre, aztan whirlwind plusz villam kombo.
Amugy a kombokkal eleg gyorsan el lehet erni az overkill szintet, igy az a nehany pont constitutionon arra is jo, hogy jobban birja, ha veletlenul utik. Bar Meredith ellen olyan 30 hpig sikerult levarazsolgatnia magat; be is nyomtam neki reflexbol egy gyogyitalt, aztan szaladgaltam fel percet, mert nem hatott ra. :)
Es siman meg lehet fektetni Merrillt es Isabellat is, a maximum amit beszoltak, hogy "Merrillel vagy, aszittem Isabellaval kavarsz". Mondjuk eloszor a kalozneni jelent meg a lakasomon, es ugye holgyeknek nem illik nemet mondani. Utana nem eroltettem a folytatast, amit nem vett zokon. Forditott helyzetben, vagy parhuzamos romancolasoknal lehet, hogy mashogy tortent volna. Vegulis Isabella az elso reszben meg benne volt egy harmas buliban. :) -
Although #5476 Egyébként gondolkodtam, ha über brutál lenne a DA2 akkor sem venném meg így, EA egyszerűen rákényszeríti az embert, hogy várja meg az ultimate edition-t. Épp most számoltam a DA:O-hoz volt 9 dlc plusz kieg...Ami már önmagába szép summa, talán nem lenne gond de a dlc-k felét alapból bele kellett volna tegyék a játékba! 100% hogy most is ezt fogják csinálni. Ki se számolom..., szerintem ennyit egy játékra se akarok költeni pláne úgy hogy a dlc fele csak azért van kivéve hogy te többet fizessek. Nem tudom de nekem a bicska kinyílik a zsebembe. -
bendáj17 #5475 jó kis írás lett. -
#5474 végre valaki annyi pontot adott rá, mint ő adna -
#5473 Nah, tegnap végigvittem én is, és teljes mértékben megvagyok elégedve azzal amiért fizettem, még egy ideig valószínűleg elleszek vele. A véleményem bővebben leírtam itt. -
Pares #5472 Végre? -
Pares #5471 Végre? -
#5470 7.5 pont
végre már :) -
CAC #5469 Nem tudjátok véletlenül, van a játéknak beépített benchmark-ja? Vagy a korábban mért fps-eket Fraps-szel nyerték? -
#5468 Sebastian nem -
#5467 csalásal kilehet kapcsolni a buzulást a véletlenül megtörténik -
#5466 Ez már az első figyelmeztető jel. Vedd komolyan -
Pares #5465 Ja, ez sajnos eléggé megtévesztőre sikeredett. De én úgy gondolkoztam, hogy a középső az a neutrális szokott lenni az ME-ben, szóval nagy baj nem lehet belőle. -
#5464 Nekem is így sikerült, de vagy 5 percet ültem a játék előtt azon gondolkozva, hogy most ezzel vajon bebuzulok-e én is...? Mert az nem lenne túl jó :D
Lehetett volna valamiképpen jelezni, hogy ez nem a homok opció, hanem a köztes, túlzás oda az a szív. Zavaró. -
Pares #5463 Mondjuk az nem igaz, hogy Andersal vagy csak buzulni fogsz, vagy rivalryt kapsz. Én meg tudtam csinálni úgy, hogy nem indult be a buzulás, és +5 friendlyt is kaptam. Szimplán ott annál a bizonyos párbeszédnél a jobb oldali középső (szívecskés) választ kell kiválasztani. -
SaGa Jr #5462 Végigjátszva immáron templar segítőként a játékot, elkeserítő a végeredmény. Abban reménykedtem hogy legalább valami lényegi eltérés lesz de sajna nem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A varázslók ugyanúgy fellázadtak mindenhol, plusz a templarok is ugyanezt tették, ráadásul mindkét fél példaképnek tekinti a karaktert, csak most a templarokat lehetne egyesíteni egy zászló alatt és nem a mágusokat, ha végre előkerülne a "hős", nem pedig a varázslók lecsillapítására kellene a karakter.
Cserébe legalább a végén jól mutat mikor leborulnak a templar katonák körülöttünk. :) -
#5461 Erre én is rájöttem. De tök király tündéri alkoholista család lettek vón... :D -
#5460 El is várom a csapattagokkal, hogy ha én vagyok a főnök, akkor bebújjanak az ágyamba, ha ahhoz van kedvem! :D Kár, hogy grupikat nem tűrnek (milyen cspaat már ez??!?! hol a csapatszellem?!?!) :DDD -
MrAndree #5459 Oghren igazi szerelme a teli söröskorsó, minden egyéb csak átmenet két pohár között. -
#5458 Pl. én hiányoltam, az első részből, hogy Oghren-nel nem tudtam összeboronálni a női elf rugó karimat. Mivel Leilana nagyon fárasztó volt, Zevran meg alapból taszító (és ratyi), végül a butazoid Alistairral szűrte össze a levet (persze egy kis hancúrozás azért még belefért Lilivel). Pedig az iszákos törpe hűséges típusnak tűnt a maga különös módján (mit meg nem tett a "feleségéért" a nyomorult) és jó fej is volt, kedvelte a karim. Bulizós, ivós, zúzós törpe + ravasz, ölős, rugó elf, ez lett volna az évszázad házassága pedig. :DDD A rohadt Alistair mellett még királynő sem lehetett a karim, mert elfet nem fogadnának el az emberek blablabla. Akkor írtsuk ki őket NOSZA!
De ami mégszebb, hogy egyik másik karimmal, a törpe "hercegnő"vel sem lehetett ám összehozni Oghrent, ez már micsoda dolog?!?! Törpe a törpével SENEM?!?!? EZ kész. -
SaGa Jr #5457 Ők nem "romantikáznak" senkivel (meg a tesó sem), de a többiek igen. Ráadásul az említett kettő kivételével mindegy, hogy férfi vagy nő a főnök, a lényeg, hogy az ágyába kerüljenek mentalitás dívik a többiek között. -
#5456 A törpe meg Aveline csakmárnem, legalábbis nekem nem tűnt fel. -
Aspyrin #5455 Ööööö :D -
#5454 DA2 karijai mind biszex :S -
Aspyrin #5453 thx -
#5452 Jep, azóta utánanéztem, májbed! -
#5451 Hmmm, most nézem, a wikia szerint Morrigan csak hetero partiban hajlandó rá. Pedig mintha láttam volna női karival az eksönt a rituálénál neten. Hmmmm. Akkor lehet, hogy Morrigan mégiscsak hetero only. -
SaGa Jr #5450 Az első részben nem volt mindenki biszex, ez a második részre jellemző.
Az elsőben Alistar csak nőkkel romantikázott, Morrigan is csak pasikkal feküdt le. Leliana és Zavran volt a két biszex.