Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A Mass Effect 3 esetében az van, hogy egyszerre kezdték készíteni a ME2-vel. Nagyon bízom benne hogy egy rendkívül kidolgozott játékot fogunk kapni.
A történet vezetése (alaptörténet) az persze lineáris (hiába, minden út Rómába vezet). De ez természetes ez így volt a DAO-ban is. A rengeteg mellékküldetés az, ami sokad ad a játékhoz és abban a DA2 (is) bõvelkedik.
A harcrencer elsõre archadosnak tûnt nekem. De a játékban elõrehaladva rájöttem hogy tök ugyan az, csak rendkívül fel van gyorsítva. Amikor már ötszáz skillt kell variálni négy embernél, illetve bossoknál taktikázni, akkor már elmúlik az archade érzés.
A legnagyobb hibája a játéknak (ahogy elõttem már többen is írták) az a változatlan terep. Van 5-10 helyszín és ezen járkálsz. Ez elveszi a kalandozás ízét rendesen. Sok egyébbel kárpótol a játék (grafika remek szinkronok,stb…), de sajnos ez rányomja a bélyegét.
Ezzel együtt számomra rendkívül szórakoztató.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Why so serious?
Why so serious?
Nem összecsapva van mert ahhoz a játék rendes, iparosmunka, de az 1 után a játékosnak hiányérzete van pár dologban. Kellett volna még az az 1 év.
Reménykedjünk, hogy az ME3 nem fog ilyen "problémáktól" szenvedni.
A halál csupán a kezdet...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Why so serious?
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
A másik, hogy nem lehet beszélgetni a szereplõkkel mint az elsõ részben, mindig csak 1 monológgal elhajtanak kivéve ha éppen valami bajuk van és menni kell hozzájuk ápolni a lelküket.
Az elsõ rész tábora meghittebb volt mint, hogy bejárjam egész Kirkwall-t a többiek után koslatva.
Ettõl függetlenül harcos után még szándékozom végigjátszani a másik 2 kaszttal is mert elég sok olyan választási lehetõség van amit még meg kell néznem.
Nálam 9/10 az 1 és 8/10 a 2.
A halál csupán a kezdet...
A játék szerintem jó, 8/10, az origin 8,5 mondjuk mert jobb story és változatosabb helyszínek. A dungeonok újrahasznosítását ily módon meg remélem gyorsan elfelejti a Bioware.
Why so serious?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Félreértés ne essék, aki úgy fogalmaz meg kritikát, hogy játszott vele, legyen az bármilyen negatív vagy pozitív, azzal semmi baj nincs, de az ilyen idióták mint Although koma, még a türelmes embereket is kiakasztják egy idõ után.
Why so serious?
Why so serious?
Tetszik, hogy néhány dolgot leegyszerûsítettek egy ici-picit, és valahogy gördülékenyebb az egész.
Két dolgot hiányolok belõle igazán, az egyik, hogy kevés a helyszín (bár a város maga nem kicsi), a másik, hogy a páncélokat, fegyvereket nem lehet olyan jól variálgatni bármelyik karakteren, mint az elsõzõ részben.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Why so serious?
Why so serious?
Klasszikus rpg szerintem már nem nagyon lesz. Pontosan a technikai fejlõdés és a megnövekedett igények miatt. Manapság a grafika és a hang (szinkronizálások) rengeteg energiát és idõt von el a fejlesztéstõl, ami a történet rovására és változatosságára megy rá. Ehhez hozzá jön, hogy vásárlók többsége sosem rpg-zet, pláne nem a klasszikus formában. Ezeknek az embereknek nehéz beadni egy agyon bonyolított játékot, ami klasszikus alapokon fekszik.
Mindent összevetve a BioWare szerintem remek munkát végez.
Látatlanban én is pont olyan jó vagyok látod-e!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB