Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
de lehet nem is ezt a szált követik, hanem egy újabb sztorival rukkolnak elõ..
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"One day the magic will come back, all of it. Everyone will be just like they were. The shadows will part and the skies will open wide. When he rises, everyone will see."
Na ehhez mit szóltok? Röviden azt mondja magyarul, hogy "Egy napon a mágia visszatér, mindenki olyan lesz, mint régen. Az ég megnyílik és amikor Õ felemelkedik, mindenki látni fogja!"
Érdekes, nem? Én simán el tudom képzelni, hogy a következõ részekben akár még a Maker maga is benne lesz. De tényleg annyi lehetõség van, fõleg így a templar vs. mage konfliktussal egyetemben, hogy nagyon nehéz megmondani, hová fejlõdik tovább a történet.
És én még nagyon szeretnék Orléziába, Tevinterben is kalandozni. Meg eléggé kíváncsi vagyok Val Royuxra is. Ha már említik ezeket és nagyon szépen felépítik a háttérsztorijukat, földrajzukat, akkor ne rombolják le már ilyen hamar. Nagyon érdekes világ ez a Thedas.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Tudtommal 5(+1) van belõle. Ezeket el kell pusztítani. Ellenben, ha elolvasom, akkor ad 2 abi pontot.
Namármost ez azt jelenti, hogy összesen 10 abit jelent, vagy elolvasás esetén a többi már nem jelenik meg, és csak az elsõ 2-öt kapom meg.
Más...régebben azt hiszem kérdeztem már...ha van egy karakternél olyan varázstárgy, amivel elméletileg több aranyat találok a hulláknál, akkor vele kell átkutatnom a holttesteket, vagy ez globálisan érvényesül a partira?
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"The trees move. Do you not see it?"
Most akkor a köv részben egyszerre 2-3 vezérdémonnal kell majd megküzdeni? 😄
meg lehet nem is trilógiának tervezi az EA a DA-t, - ugye pénz beszél-, hanem tetralógiának. így a DA 2 végigjátszása során nekem ez jön, jött le. Mert ezt a vezérdémonos sztorit mindenképpen le kell zárniuk, ha már egyszer ez volt a fõszál
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Így végigjátszva a játékot talán a legnehezebb boss bár a high dragon se piskota de az valahogy könnyebben ment mert nem olyan szük helyen volt a csata.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
csak úgy kíváncsiságból youtuben nézzétek meg egy Warrior harcos gameplayt és hasonlítsátok össze a mostani da2-es warirorral. Bõdületesen felgyorsult a harcos mozgása, kard forgatása, ez tény. S ezek után nem meglepõ, ha már azt is írják egyesek kül. fórumokon a da2-ra hogy hack and slash. mondjuk én ilyet így nem állítok (picit túlzás), csupán: akció-RPG, némi hack slash beütéssel.
Bár lehet már romokban van ez a mágusok országa.
Szerintem ha ránéznek a metacritic hivatalos kritikai összpont értékelésére, akkor észhez kaphatnak még idõben a fejlesztõk és legfõképpen az EA. most nem feltétlenül az user score-ra gondolok. hanem meg kell nézni a pc-s értkeléseket (na nem a konzolost, ott szeretik, mivel akciós RPG lett azon, bár PC-n is annak mondható, némi hack slash beütéssel) és össze kell hasonlítani a régivel, tehát az eredeti koncepcióval. Nem lesz baj remélem a következõ résszel. Várom az ötödik vezérdémon feltámadását ezerrel!
Meg most megmondom a frankót, ez a rész (da2) inkább jobb lett volna egy elõzmény feldolgozásnak, ld. Deus EX 3 esetét majd augusztusban. és akkor nem lett volna itt ennyi káosz az userek részérõl sem. elbaxták a címválasztásnál, illetve magával a tartalommal van gond. a tartalom meg szubjektív. de ezt is úgy írom mint dao függõ.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Más: most sírni fogok, de eljutottam az Ancient Stone Wraithhez és egyszerûen semmi esélyem sincs, fogalmam sincs mi tegyek, asszem nézek egy youtube videót vagy valami, mert a nehézség csökkentés nem opció,de tényleg eddig mindig megoldottam minden szituációt, de egyszerûen nem tudom itt mi a jó (egyelõre).
Ha odamegyek hozzá összever, ha távol vagyok szétlõ, alig sebzem akkor is mikor "sebezhetõ", kb az elsõ AoEig nem élem túl vagy nem mindenki.
Valaki megcsinálta már nightmaren? (2kezes warrior, Anders, Bethany, Varric a team)
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Sztem próbáld ki mindenképpen, tény hogy nem DA színvonalú a sztorija (képzelj el egy teljesen más sztorit, egy Veszedelem nélkülit😞), tehát nem lesz újabb Blight, stb. Én kurvára önálló címként kezelem és így már ér 8 pontocskát nekem a gamma. Meg azt nem értem mi a fszért adták a DA 2 címet ennek, attól hogy megjelenik pár ismert karakter illetve a templáriusok😄 de egyébként ha vesszük a DAO alapjait, akkor csak 5-6 pont ez a játék. De az 5 pont ugye még nem szar játék. Mindent félre téve, megelõzve a flémekeltést--> Szal próbára vele. itt az idõ már. tõsd le vagy mittomén.😄 am teljesen egyetértek a problémáiddal, azon a véleményen vagyok én is amin te. csak én már tovább léptem azzal, hogy az én szememben Heroes of Kirkwall/Champion of Kirkwall címként van/lesz feltüntetve a továbbiakban. Most a sztorija nem világmegmentõs, hanem amolyan társadalmi-féleség vagy hogy is fejezzem ki. mágusok-templáriuszok elõtérben.
ami bemásolt, az a gamekapocs értékelése volt...
Amit én azért tanácsolnák mert tudom varászlatosak a Bioware cuccai. Egy pár napot várj míg ítélsz 😊 És gondold végig hogy amikor játszol vele akkor van tényleges befolyásod a történetre vagy sem, vagy csak sodródsz az eseményekkel. Ezt neked kell látnod. Én csak azt látom ezt már az Awakeningbõl is kivették 😞 Eddig egy helyzet sem volt ahol én választottam meg kinek az oldalán akarok harcolni.
Pozitívumok
* Sokkalta hõsközpontúbb, mélyebb történetvezérlés, kiemelkedõ társakkal bonyolítva
* Durvább, akciódúsabb harcok
* Tökéletes szinkron és komorabb tálalás
Negatívumok
* A játék tetemes része egyetlen városba, Kirkwallba szorítkozik, így sok az ismétlõdõ helyszín
* Néhány tekintetben visszalépés az elõdhöz képest
* Kevesebb beleszólás társaink felszerelésébe