6609
Dragon Age II
-
Ez kivételesen user hiba mert már jópáran lenyomtuk nightmare szinten is a játékot high dragonnal együtt, tedd normálra a nehézséget ha végképp nem megy. -
Na most végképpen elegem lett a DA2ből, nem tudom mért szartak bele a készítők a játék tesztelésébe, de ez már számomra nyilvánvaló. Egy rakás helyen olyan mértékben unbalanced a játék, hardon, idáig 5 olyan helyzet volt ahol éppen mentett a gép a harc előtt, rá 3 másodpercre már meghalt mindenki (quanri szuper csapás barlangban...) de ez a high dragon, ez már tényleg nevetséges, jó erős, nehéz lenne leverni, persze hosszú idő alatt. DE az hogy nem elég hogy elrepül és vmi aoe szarral bombázza csak a mágusaimat,aból 1 elég mind3ank... mág jön 6000000 milló kisebb sárkány is akik szintén a mágusokat rohanják le. Jó vhogy újra élesztgette mindenkit, de hogy itt is több hullám van, folyamatos bombázás mellett, hogy gondolták ezt? még ha lenne healer a játékban akkor is nehéz lenne, de így hogy nincs.... percenként tölthetsz 1 vkinek hpt. + még a gyógycsomag sem ér szart se, mert abból is csak 1 fajta van, nehogy már több sérülést is gyógyítson, utolsó hullámban a 3 mágus hpja nem tette ki a 100at együttesen. 13 injury kit felhasználása után. persze aztán megint jött a roham... -
-
Ez egy ilyen rövid játék :)
(Én nem találkoztam ilyennel) -
Nekem olyan gondom van, hogy miután Flemet segít a csapatnak, még a játék elején, az azt követő párbeszéd (a két mesélő közti) után a töltési képernyővel leáll a program, úgy csinál mintha töltene, de nem történik semmi.
Más nem találkozott ezzel a problémával? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nálam fel sem merült, h amit Anders csinált, az terroristaakció lett volna - főleg mivel kb ennyire volt az.
mit ért el? megölt egy párat a Chantry népségéből, és kirobbantott egy forradalmat, amiben végre van esélye a mágusoknak arra, h szabadok legyenek - szerintem pont azt érte el, amit akart. a Chantry pedig támogatta a Templarokat - nem melldöngetve, de hagyta h azt csinálják, amit. -
Hazai PC eladás:
PC:
1. Assassin's Creed: Brotherhood
2. Total War: Shogun 2
3. World of Warcraft (előfizetői kártya)
4. Dragon Age II
5. Assassin's Creed II
6. Assassin's Creed
7. World of Warcraft: Cataclysm
8. The Sims 2
9. Call of Duty: Black Ops
10. Counter-Strike: Anthology -
lol, még mindig van olyan, aki azt hiszi, hogy terroristák voltak
-
Pares #5761 Jaj. 9/11-et ne keverjük ide. Több okból is rossz példa. -
Hoz_Hun #5760 Mostantól én is így fogok. Annak a mocsoknak meg többet nem kegyelmezek. -
Hoz_Hun #5759 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A muszlimok ugyanígy vélekednek a 9/11 ikertorony "lerepüléséről". Akkor most nekik is igazuk volt?
Mindegy hogy mi a cél és hogy én azzal egyetértek-e vagy sem, ha valaki ilyet tesz az egy mocskos terrorista.
Amúgy Andres is mit ért el? Azt a kevés elfogadást is ami addig a mágusokkal szemben tanusítottak, semmivé lett. Bizonyította, hogy a mágusok megondolatlanul veszélyesek vérmágiával, de ezek szerint a nélkül is. Ráadásul ha a Chantry akkora szemét, miért nem támogatta a Temlárokat melldöngetve. -
Pares #5758 Itt vagyok, és nem vágom, hogy mire akartál célozgatni (bár az is igaz, késő van már...). Ha valamit akarsz, akkor azt írd le, és nekem válaszolj. Kösz. -
De majnem úgy, gyorsan mozog a pisztolyokkal mint mondjuk a DA 2 mágusai :D -
ShaiHulud #5756 amugy nem tulsagosan tetszik ds3 :( eleg szargagyi az animacio, hogy mozog mar ez a no te jo isten :( mitn valami karot nyelt robot, semmi noiesseg nincs benne. -
Kis szarkazmus :D Célozgatni is akartam vmire :) Pares itt vagy?
na mindegy, no offensive -
bendáj17 #5754 ja én is erre gondoltam. -
ne szívass már, hirtelen az hittem DA2höz máris jön vmi
-
bendáj17 #5752 bocsi de ez jön ide nem a Dungeon Siege III-ra vonatkozik? (csak kérdezem) -
Új karakter, Katerina -
ShaiHulud #5750 en healer nelkul vittem vegig hardon :) utalom anderst, szoval noway vigyem magammal. fokarim tap tankwari volt :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kicseszni a Chantry-vel? akiknek a Templar-ok a részei, ezzel támogatják a mágusok láncra verését, valamint szokásuk spontán ötlettől vezérelve egész népeket kiirtani és tönkretenni - lásd elfek, mert ugye ők nem voltak alapból városokban lakó, elszegényedett, lenézett kétlábúak...
szóval igen, abszolút de érthető és pozitív dologként jött le számomra amit Anders csinált. -
Pares #5748 Azért még Andershez képest sem nevezném az összes Templart "talpig becsületes" embernek... -
Hoz_Hun #5747 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy lehet pozitívumként megélni Andres tettét. Én utánna le se köptem. Csak azért nem nyírtam ki mert a játék nagy részében (kényszerből mert egyetlen!!! Healer) mellettem harcolt. Úgy elküldtem a francba, hogy csak na. Andreshez képest a Templárok talpig becsületes emberek. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!brrr... most komolyan? Templarokba kb annyi jóság szorult, mint Charles Manson-ba... nem hiszem el h valaki képes komolyan a "jobbik" oldalnak tartani azokat a kétlábúakat, akik tehetetlen nőket erőszakolnak és kínoznak mosolyogva, valamint láncra verve kívánják tartani embertársaikat... persze, a mágusok sem makulátlanok, a társulat fele retardált, élen Orsino-val, aki egy imkompetens barom (amit párszor be is bizonyít harmadik fejezet során), de még így is szentnek számítanak templarokhoz képest. Anders kicsiny "terroristaakciója" pedig a legjobb dolog volt amit eddigi pályafutása során tett az a karakter, én a gép előtt vigyorogtam, meg csodálkoztam h miért nincs olyan opció beszélgetésben h "szép!"
bár nekem DA2 nagy vonzóereje az volt h templarokat lehet benne ölni, és ki is használtam - ha már az első részben nem lehetett kinyírni a Circle "őrzőit", itt korrigáltam ezt a hibát
-
-
Hoz_Hun #5744 Isabella [véresen, lihegve harc után]: Kösz Price23, hogy segítettél kinyírni Castillont!
Prince23: Miért köptél le?
Isabella: Hát tudod, hogy átverjük a rohadékokat.
Prince23: Te ribanc, én segítek neked te meg leköpsz!!
Isabella: Mondom, hogy csak megjátszottam!!
Prince23: Kurva... -
Én lecsaptam mint a taxiórát, a csávó a lábánál fogva húzta ki a kupiból :P -
Hát engem átvert :D Grat neki
-
Én faszán meg is ütöttem! :D Meg is lepődött kicsit. :DDD Hiteles volt, ez a lényeg. -
Hoz_Hun #5740 Ne foglakozz vele. Isabella megmondta, hogy játsz durván, hogy hiteles legyen. Engem is bő nyállal arcon köpött, ez is része az átverésnek. -
Hoz_Hun #5739 Mermér, én kétkezes kardos karimmal öltem le Arishokot. Sokáig tart az biztos, mer gyógyulgat a genya. :D -
Hoz_Hun #5738 Kiáll melletted, mert azért van ott. Magasról tesz a város dolgaira, szóval melletted harcol akármit döntesz is. Sőt engem végül elvitt a hajójával is hiába kiáltoztam hogy "Merril! Merriiiiil!!!" A vállára csapott és vitt. Legalább is a törpe elmondásából nekem ez derült ki... (jó tudom ez bug) :D -
Én Roguval végeztem vele, hehe:D Többek között ezért is mellőzöm Isabellát a csapatomból, a kasztom miatt. nálam 15-20 percig tartott boss. eddigi leghosszabb bossfight volt. sztem a DA 2-ben is a leghosszabb harc is volt egyben. -
De én nem beszéltem meg vele, mivel nem volt ilyen interakció-lehetőség.
Im sorry
meg Surprise lehetőség van a bakánál dumánál, de akkor nagyot koppan, még le is köp a szajha, mint Éva, csak kulturáltan tette annyi különbséggel :) szal ott szembesül a tényekkel. semmi warn nem volt előtte. -
Mermér, én pajzsos kardos karimmal öltem le Arishokot. Sokáig tart az biztos, mer gyógyulgat a genya. -
azt a párbajt közelharcos karival el is lehet felejteni :D mágusommal is fél óráig tartott :D -
Max. hozzáállással már mérne lenne ott!?!? (neméti) A csalis dolgot meg meg lehet vele előre beszélni, nem zsákbamacska. -
Ja persze, ott a kunáris résznél kiálltam mellette, úgy hogy párbajban kivégeztem Arishokot 1v1-ben.
szal most ott van mentésem hogy átadom Isit a bakának, de van vmi sejtésem hogy csaliként használom a csajt, de jószándékból.
de még most se vágom mitévő legyek, le vagyok blokkolva, mert azt szeretném, hogy a végső fightnél harcoljon a 4-es csapatomon kívül. Mer most a főcsapatom, állandó teamem Aveline, Justice, meg Emó-buzi.
szal magyarán én isabelát nem a főcsapatban tartom, csak szeretném ha Meredithnél ott lenne velünk a csatában.
-
Jah, arra gondoltok?! Ott oda kell adni Isit, hiszen ez a terv amit kiötlöttünk vele, hogy levadásszuk Castillont, akivel utána szintén meg lehet egyezni szépen, egy csinos hajóban... :D -
Hoz_Hun #5730 Szerintem ott mindegy, mert csak azért kell átadni Isabellát, hogy követni lehessen őket Castillonhoz. Szóval ha jól emlékszem csak "fake" átadás van. (De ez csak akkor van, ha nem adtad át a Qunariknak.)