Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Why so serious?

Különc
Az összes assassin nightmare fokozaton monnyon le

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Ebbe en is belefutottam, mi volt a teso sorsa elso es masodik esetben?
gerey
Elõször beszélsz az eltûnt törpök apjával Hightown-ban, majd utána a Deep roadsra kell el menni értük.

Kérdés emberek. Az miért lehet, hogy a harcos karakteremmel megkaptam egy questet még rögtön az act 2 elején - Fool's Gold konkrétan - még a tolvajommal meg nem találkoztam vele egyáltalán az act 2 alatt.
MerlinW
Ááá, tényleg... Zevrant felsegítettem a teremtõhöz😊 El is felejtettem😊

[merlinw.org]

Calver
Zevran benne van, act 3, egy holló "haverja" keresi Hightown-ban... nem lehet h õt is levágtad, mint szegény Anders-t? <#ravasz1>

btw akik megölték kicsi szentfazekat (most Leli-re gondolok, nem Sebastian-ra... akit sajnos nem lehet) - ki tûnik ez esetben helyette?

"The trees move. Do you not see it?"

SötétBarom
Sten: An infantry platoon commander. (nem név)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW
Végére értem (48 óra, lvl24) mágusok oldalán. Szép volt, jó volt, tényleg. Még egyszer viszont tuti nem állok neki az egyhangú helyszínek miatt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- Anderst öröm volt megölni😊
- Mindenki más velem maradt, a végsõ csatát Beth, Aveline, Fenris-el nyomtam, Varric, Isabella, Sebastian és Merril támogattak, jól.
- Lilianát öröm volt kétszer is látni😊

Három kérdés:
- Zevran, Morrigan nem kerültek bele a játékba végül?
- Megöltem 3x Sten-t. Véletlen egybeesés a név?😊

Flemeth is csak annyi volt amit az elején láttunk... Szóval hiányoztak a visszautalások, ha már a DAO-s mentésemmel játszottam.

[merlinw.org]

Ugyan...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

böröczk
új bözsi, csak kellemetlen, hogy még csak nem is hallott a régirõl...

Kumiho #2179

ez tényleg elég érdekes és zavaró szerintem.

Calver
Isabela egy nemibete... ööö, bughegy. nézd meg, rémisztõ mennyiségû hibát hoz elõ - az általad emlegetett spec nálam is elõjött, de ennél még csúfabb dolgokat is tud alkotni... például használhatatlanná tenni egy pofozógépet.

En ugy emlekszem a felirat csak egy nevet ir, viszont egyszerre tobb hangzik el.

Na újra megnéztem a végét, most bekapcsoltam a feliratot, hogy pontosan értsem a törpét...
Azt mondja mindenki elhagyott csak Isabell nem. Csak Isabell?! De hát én végig Merrillel romantikáztam a végén megvolt a nagy szeretlek-szeretlek szöveg és még a romantikás achivementet is megkaptam, erre Isabell? Ez valami bug lesz! Isabellával csak annyit dumáltam, hogy velemegyek hajózni HA Merrill is jön. Azt mondta oké, még örült is neki. Erre csak õ marad velem?!?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hát szerintem ezt eredetileg konzolra szánták.

blackfire001
Xbox-on az elsõ rész nem tetszett, ezért számítógépen játszottam végig a játékot. Idén viszont mindenképpen konzolon szeretném, remélve, hogy fejlõdött annyit a konzolos játék, hogy játszható legyen számomra. Az elsõ (mint már írtam) konzolon nem, de számítógépen kifejezetten tetszett.
Ha az irányításra gondolosz az ugyan olyan mint a DA1-nél. Minden másban olyan mint a PC-n. Nekem nagyon tetszik (XBox360 játszom vele).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Berágtam rá.
Pont elõtte borozgattam vele és elmesélte hogy vágta le a hajdani bajtársait. Erre ugyanezt próbálta velem, elárult a szemét. Elfogott a pulykaméreg. Amúgy se vittem magammal sehova, soha.
Andres jobban megérdemelte volna hogy kinyírjam. Nem vitt rá a lélek, nagyon sokat kalandoztam vele lévén, hogy az egyetlen Healer (na meg az Awakeningebn is bajtárs volt)

Most felejtõs vagy tetszett az elsõ mert nem mindegy ?😊

blackfire001
Köszi! Akkor jövõ hétre beszerzem. Az elsõ rész nagyon tetszett.
Calver
majdnem jó, csak szögletes zárójel kellett volna <#hehe>
Fenris ha késõbb rászólsz h csatlakozzon, akkor vissza áll ám hozzád

Ezt Spoilerezze valaki rendesen légyszi...
Tehát ez SPOILER!!

Na én is végigvittem. Jó volt, azért izgultam a végén, csak a döntéseimben nem vagyok biztos.
<spoiler>A mágusok pártjátfogtam az egész játék alatt és a végén is, de Anderson terrorista akciója nagyon nem tetszett. Mivel szinte végig mellettem harcolt nem volt szivem kinyírni, de elküldtem. Err az íjjász lelépet és fenyegetõzve elment. Az a köcsög elf Fenrir (vagy mi a neve) ellenem fordult. A szemét, ki is nyírtam, meg levágtam mindenkit. Nem vettem ki jól, de most a végén én Merril elhajóztunk Isabellával (újra végig kell néznem mert nem értettem tisztán)? Szóval a vége, hogy jó nagy káosz van mindenfele. Legközelebb a Templarokat pártolom, mert nem voltak annyira rosszak. </spoiler>

*Pc-re próbáltam de Xbox-on gondolom ugyanilyen tökéletes lesz 😊

Nem szerintem ez neked tökéletes lesz 😊 Legalábbis a demo alapján úgy gondolom. Nem fogod megbánni ha kipróbálod 😊

Akkora akció rpg, mint az elõdje.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

TDC Geronimo
Ezt pont hogy oda éri meg szerintem. Itt már alig van látványbeli különbség, nem úgy, mint az elsõ résznél és mivel ez már inkább akció rpg ezért talán még jobb is a kontrolleres irányítás. Ha tudom, hogy ennyire szar lesz a zoom a PCs verzióba meg karakterre lockolt kamera, akkor én se erre vettem volna. Az a poén, hogy AoE spellnél konzolon lemegy a kameralock a karakterrõl, pcn meg nem...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

blackfire001
Konzolon (gondolok itt Xbox360-ra) milyen a játék? Megéri megvenni, vagy felejtõs, mint az elõzõ? :/
Calver
ebben az egészben btw az a vicc, h nõi karakterrel semmi ilyen nincs - románc opció teljesen el van különítve a másik háromtól, csak férfi Hawke-nál akar rögtön letérdelni... ez viszont ténylegesen szánalmas lépés volt BioWare részérõl, hogy a hangosan síró fartúró kisebbségre ennyire hallgatott <#wow3>

Fec papa
Itt is benne van, méghozzá amikor találkozunk Zevrannal, segítünk neki, majd beszélünk vele a parton, én elmentem velük 3asba. XD

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Na ja, valamiert jobban vonzodok az ifju naivakhoz, mint a tragikus figurakhoz. Raadasul az elejen Anderst csak a heal miatt vittem magammal, mert nem volt sok kedvem valogatni a panacea es a vengeance vagymi kozott, aztan elvittem Merrillt, hogy felhuzzam a friendlyjet, es egeszen meglepett, hogy milyen hasznalhato, ugyhogy maradt. Plusz tetszett a be kozepre, aztan whirlwind plusz villam kombo.

Amugy a kombokkal eleg gyorsan el lehet erni az overkill szintet, igy az a nehany pont constitutionon arra is jo, hogy jobban birja, ha veletlenul utik. Bar Meredith ellen olyan 30 hpig sikerult levarazsolgatnia magat; be is nyomtam neki reflexbol egy gyogyitalt, aztan szaladgaltam fel percet, mert nem hatott ra. 😊

Es siman meg lehet fektetni Merrillt es Isabellat is, a maximum amit beszoltak, hogy "Merrillel vagy, aszittem Isabellaval kavarsz". Mondjuk eloszor a kalozneni jelent meg a lakasomon, es ugye holgyeknek nem illik nemet mondani. Utana nem eroltettem a folytatast, amit nem vett zokon. Forditott helyzetben, vagy parhuzamos romancolasoknal lehet, hogy mashogy tortent volna. Vegulis Isabella az elso reszben meg benne volt egy harmas buliban. 😊

Egyébként gondolkodtam, ha über brutál lenne a DA2 akkor sem venném meg így, EA egyszerûen rákényszeríti az embert, hogy várja meg az ultimate edition-t. Épp most számoltam a DA😮-hoz volt 9 dlc plusz kieg...Ami már önmagába szép summa, talán nem lenne gond de a dlc-k felét alapból bele kellett volna tegyék a játékba! 100% hogy most is ezt fogják csinálni. Ki se számolom..., szerintem ennyit egy játékra se akarok költeni pláne úgy hogy a dlc fele csak azért van kivéve hogy te többet fizessek. Nem tudom de nekem a bicska kinyílik a zsebembe.

jó kis írás lett.

Rage47
végre valaki annyi pontot adott rá, mint õ adna
gerey
Nah, tegnap végigvittem én is, és teljes mértékben megvagyok elégedve azzal amiért fizettem, még egy ideig valószínûleg elleszek vele. A véleményem bõvebben leírtam itt.

Végre?

Végre?

Prince23
7.5 pont

végre már 😊

Nem tudjátok véletlenül, van a játéknak beépített benchmark-ja? Vagy a korábban mért fps-eket Fraps-szel nyerték?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

SZEG007
Sebastian nem

Lacoka12
csalásal kilehet kapcsolni a buzulást a véletlenül megtörténik

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Solid Snake
Ez már az elsõ figyelmeztetõ jel. Vedd komolyan <#idiota><#nevetes2>
Ja, ez sajnos eléggé megtévesztõre sikeredett. De én úgy gondolkoztam, hogy a középsõ az a neutrális szokott lenni az ME-ben, szóval nagy baj nem lehet belõle.

Terminátor14
Nekem is így sikerült, de vagy 5 percet ültem a játék elõtt azon gondolkozva, hogy most ezzel vajon bebuzulok-e én is...? Mert az nem lenne túl jó 😄

Lehetett volna valamiképpen jelezni, hogy ez nem a homok opció, hanem a köztes, túlzás oda az a szív. Zavaró.

CSAK a Fradi

Mondjuk az nem igaz, hogy Andersal vagy csak buzulni fogsz, vagy rivalryt kapsz. Én meg tudtam csinálni úgy, hogy nem indult be a buzulás, és +5 friendlyt is kaptam. Szimplán ott annál a bizonyos párbeszédnél a jobb oldali középsõ (szívecskés) választ kell kiválasztani.

Végigjátszva immáron templar segítõként a játékot, elkeserítõ a végeredmény. Abban reménykedtem hogy legalább valami lényegi eltérés lesz de sajna nem.
A varázslók ugyanúgy fellázadtak mindenhol, plusz a templarok is ugyanezt tették, ráadásul mindkét fél példaképnek tekinti a karaktert, csak most a templarokat lehetne egyesíteni egy zászló alatt és nem a mágusokat, ha végre elõkerülne a "hõs", nem pedig a varázslók lecsillapítására kellene a karakter.

Cserébe legalább a végén jól mutat mikor leborulnak a templar katonák körülöttünk. 😊

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Sir Quno Jedi
Erre én is rájöttem. De tök király tündéri alkoholista család lettek vón... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
El is várom a csapattagokkal, hogy ha én vagyok a fõnök, akkor bebújjanak az ágyamba, ha ahhoz van kedvem! 😄 Kár, hogy grupikat nem tûrnek (milyen cspaat már ez??!?! hol a csapatszellem?!?!) 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3