Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
btw akik megölték kicsi szentfazekat (most Leli-re gondolok, nem Sebastian-ra... akit sajnos nem lehet) - ki tûnik ez esetben helyette?
"The trees move. Do you not see it?"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Anderst öröm volt megölni😊
- Mindenki más velem maradt, a végsõ csatát Beth, Aveline, Fenris-el nyomtam, Varric, Isabella, Sebastian és Merril támogattak, jól.
- Lilianát öröm volt kétszer is látni😊
Három kérdés:
- Zevran, Morrigan nem kerültek bele a játékba végül?
- Megöltem 3x Sten-t. Véletlen egybeesés a név?😊
Flemeth is csak annyi volt amit az elején láttunk... Szóval hiányoztak a visszautalások, ha már a DAO-s mentésemmel játszottam.
[merlinw.org]
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Andres jobban megérdemelte volna hogy kinyírjam. Nem vitt rá a lélek, nagyon sokat kalandoztam vele lévén, hogy az egyetlen Healer (na meg az Awakeningebn is bajtárs volt)
Tehát ez SPOILER!!
<spoiler>A mágusok pártjátfogtam az egész játék alatt és a végén is, de Anderson terrorista akciója nagyon nem tetszett. Mivel szinte végig mellettem harcolt nem volt szivem kinyírni, de elküldtem. Err az íjjász lelépet és fenyegetõzve elment. Az a köcsög elf Fenrir (vagy mi a neve) ellenem fordult. A szemét, ki is nyírtam, meg levágtam mindenkit. Nem vettem ki jól, de most a végén én Merril elhajóztunk Isabellával (újra végig kell néznem mert nem értettem tisztán)? Szóval a vége, hogy jó nagy káosz van mindenfele. Legközelebb a Templarokat pártolom, mert nem voltak annyira rosszak. </spoiler>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Amugy a kombokkal eleg gyorsan el lehet erni az overkill szintet, igy az a nehany pont constitutionon arra is jo, hogy jobban birja, ha veletlenul utik. Bar Meredith ellen olyan 30 hpig sikerult levarazsolgatnia magat; be is nyomtam neki reflexbol egy gyogyitalt, aztan szaladgaltam fel percet, mert nem hatott ra. 😊
Es siman meg lehet fektetni Merrillt es Isabellat is, a maximum amit beszoltak, hogy "Merrillel vagy, aszittem Isabellaval kavarsz". Mondjuk eloszor a kalozneni jelent meg a lakasomon, es ugye holgyeknek nem illik nemet mondani. Utana nem eroltettem a folytatast, amit nem vett zokon. Forditott helyzetben, vagy parhuzamos romancolasoknal lehet, hogy mashogy tortent volna. Vegulis Isabella az elso reszben meg benne volt egy harmas buliban. 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Lehetett volna valamiképpen jelezni, hogy ez nem a homok opció, hanem a köztes, túlzás oda az a szív. Zavaró.
CSAK a Fradi
Cserébe legalább a végén jól mutat mikor leborulnak a templar katonák körülöttünk. 😊
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3