6609
Dragon Age II
-
ShaiHulud #5809 ettol meg anders egy pocs, reg talalkozam ilyen iritalo npcvel. wynne is jobb ennel, meg talan zevran is.
amugy szerintem akovetkezo resz tevinter empireben jatszodik, vagy valami dlc vagy talan egyszer eljutunk oda, es akkro meglatod majd, milyen is az a hely ahol nem ovjak oket a templarok sajat maguktol. de pl ott vannak a qunarik, ok hogy bannak mar a mageikkel :D annal a templaros chantrys megoldas szazszor liberalisabb es megis a quanris mukodik jobban, liberalis gondolkodas nem tul elonyos ilyen hatalmu emberekkel szemben. illetve a fo gond az ami eleg sokszor elhangzott a da2ben, hogy a mageknek midnig ott a last resort a blood magic, lattuk milyen jo hatassal volt orsinora is :D mondjuk merril meguszta egyelore :D -
Pares #5808 Azért nézzétek a mágusok oldalát is: aki ezzel a képességgel születik, születésétől fogva el van nyomva, meg van figyelve, vagy üldözve van, vagy örökre zombivá teszik. Megértem, hogy sokan félnek tőlük, mert ha nem elég erősek, akkor könnyen megszállja őket a szentlélek. Egyetértek azzal, hogy valahogy muszály őket tanítani, "vigyázni" kell rájuk. De az, amit a Templarok és a Chantry csinál, az több kárt okoz, mint hasznot. A mágusok akció-reakció alapelvét tökéletesen beteljesítve, minél nagyobb elnyomás alatt vannak, annál jobban ellenállnak... Szerintem elsősorban nem a mágusokkal van a gond. Ha el kéne kezdenem valahol rendet rakni, akkor azt tutira a Chantrynál, de főleg a Templaroknál kezdeném... -
#5807 Hagyjuk már ezt a terroristázást -
#5806 egy homi terrorista rinyagép egyáltalán nem jo arc. -
Pares #5805 Nagy kár. -
nagypite #5804 Ja csak kár, hogy buzi -
Cashx #5803 Nem értem miért unszimpatikus a többségnek Anders, szerintem jó arc, meg hasznos is, awakening-ben is kedveltem... -
Pares #5802 Szóval már az átvezetők se jók? Minden nap okosabb lesz az ember. -
#5801 többet voltak abban az óvodások -
#5800 Gondolom ez is az idő hiány miatt lett ilyen szintü, meg elég kölcséghatékony is lehetett, mert valszeg egy lelkes kisiskolás csapat dobta össze nekik... -
#5799 Átvezető minek, amikor az Átvezetők rondán lettek megoldava, mi ez comicbook? :D DA-ban legalább tisztességesen csináltok a kül. jelenteknél cinematicot. ami nem képregényes :S -
ShaiHulud #5798 azt lesporoltak, mint sok egyeb mast. -
#5797 Ja az ami fáklyát tart a kezében én volnék? Azt hittem van átvezető is róla:) -
ShaiHulud #5796 nekem volt, szoval neked is kellett legyen :D dockba ahogy bemesz rogton szembe. -
#5795 Nem, szeritem nem volt szobor a csoportos mészárlás után. Simán csak a csampijon cím:) -
#5794 Nem is akármilyen szobor, fél lábbal Arishok levágott fején állsz, totál személyi kultusz... -
#5793 Ha lett is nem emlékszem rá:) (Merlin Hawke nem foglalkozik ilyen formaságokkal:)) -
#5792 szobor a kikötőben? azta nem is láttam -
ShaiHulud #5791 aha -
#5790 A kikötöbe ebben az esetbe is lett szobrod ? -
#5789 Ha azt mondod, nem harcolsz vele, akkor begurul és kezdődik a mindenki mindenki ellen csata. Az egész terem egymásnak esik. Én azt választottam. -
ShaiHulud #5788 jo de mondom en karim tank speces volt, tehat dpsem az kb 0. volt. -
#5787 Mágussal volt szűk 40 perc kb. -
#5786 Nekem ott 3x ivott Arishok. kemény dió, bár ha "szúrsz vágod, elmenekülsz" stylel legyőzhető. Rogueval végeztem ki, meg lassítottam a mozgását is. csak ugye idő kérdése. min. negyedórás, ha nem több ez a párbaj:D nem néztem az időt, de nekem kb 20 percnek tűnt :D Még a főbossnál is hosszabb volt, ami egyértelműen könnyebb volt (orsino meg Meredith) -
ShaiHulud #5785 van ilyen opcio hogy a csapatod az osszes qunari ellen, jo kis hent :) en azt valasztottam, miutan kiprobaltam a duelt, de a fokarim 1h+shieldes tokre damredes speces wari volt, es hardon 10 perc utan jutottam el oda hogy kb 70% ra levertem arishokot aki ott nemes egyszeuseggel ivott egy potit... szoval ugyvoltam vele hogy ahhoz nicns turelmem hogy 3 oran at gyepaljam. -
#5784 Nekem a duel nem is volt opció :D Pedig az jobban bejött volna :D -
#5783 Pl ha nincs Isabella (és ezáltal relic sem), akkor nem hajlandóak elmenni, és az egész qunari csapat támad hősünk csapatára.
-
#5782 Párbeszédnél van egy támadás gomb is. -
Pares #5781 Az érdekes lenne! :D -
Hoz_Hun #5780 Erről én is hallottam. Gondolom amolyan Spartacus féle felkiáltással: "Kill them ALLL!!!" -
Pares #5779 Tényleg, azt hallottam, hogy ezt meg lehet úgy is oldani, hogy az egész csapat harcol. Én csak dueleztem az Arishokkal, a többiek meg a lépcsőről kukucskáltak... -
Pares #5778 Nekem vagy 3x újra kellett indítani. Egy az egyre kinyírt volna, mint egy hangyát. Folyton el kellett előle futnom. Hát hogy unalmas nem volt, az egyszer biztos. Inkább az izzasztó szót használnám rá... -
#5777 Nem saját!
Ha valakinek még kellene a játék, gyorsan vegye, olcsón!
6400 Ft-ért megvehet egy bontatlan példányt.
-
Although #5776 Illetve végiggondolták talán, csak hát mindenkinek nem lehet megfelelni. Ez az amit a Bioware régen tudott, és ők akkor nem akartak, csak annak a rétegnek akik "könyveken és mobiltelefon nélkül nőttek fel", ami régen nem is volt annyira szűk, de mára zömük "megöregedett" és már lehet nagy részük nem is játszik. Az új tizenéveseknek meg már más igényei vannak. Most nekik is meg kellene felelni, meg nekünk is akik maradtunk még. És ez lehetetlen. -
Although #5775 Szerintem csak nem gondolták végig. Mivel normálon nagyon könnyű és hogy bőséges legyen a termés nagy moobsokat alkalmaztak hogy ne legyen unalmas. Gondolom erősebb fokozaton ugyanavval a moobs tömeggel már nem lehet mit kezdeni, egyszerű játékosoknak. Nekik szerintem csak normálon érdemes "kínlódniuk". Azért láttok olyanokat, itt is, akiknek csak a nightmare jelent kihívást. Ezt így látatlanban gondolom az alapján hogy a demoban is nagy tömegeket használtak, de igazából ott nem volt kihívás normalon. -
#5774 Mindenképpen érdemes ranged/caster partyval menni, első körben vittem Aveline és Isabela-t, de szétalázott a sárkány, aztán cseréltem őket Anders-re és Varric-ra Merrill és a saját íjászom mellé úgy már viszont tök könnyű volt. Nyomkodni kellett a potikat így is, de fele annyira nem stresszes mintha lenne melee. A kis sárkányok is gyorsabban fogytak. -
#5773 Az biztos , hogy hót unalmas. :D -
#5772 Én véletlen keveredtem oda és elsőre lement, igaz normalon. Andersnek van mindenkit gyógyító spell-je, az hasznos jószág. Főhősre durva tűzvédelmet lehet összepakolni, a többiek meg futnak. Mágusok azért jók oda, mert messziről is tudják lődözni a nagysárkit, mikor fent tetvészkedik. -
#5771 Ez az Arishok fight rugóval, nightmaren pff... kikészültem idegileg -
ShaiHulud #5770 van healer, anders, vagy te ha magus vagy akkor specelhetsz arra. amugy az hogy amikor elrepul es megoli egyszerre a mageidet az user error, ott szetkene szorodnod a hold hasznalataval es a pausevel egyesevel megmondva hova ki mozogjon. a kis sarkanyokat meg warrior taunttal vagy rogue aggro atpakolos kepessegevel ami asszem a scoundrel also agjan van. high dragon harc amugy nagyon party setup igenyes, nem igen lehet barmilyen partyval leolni, oda enis vittem anders sajnos, de vele elsore lement. (elotte 0 healem volt ugy nehez:D)