Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
...és megint nem jó a képbeszúrás...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Akkor tõlem is egy dárdás + egy szimpla

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Amikor az Arishok felnyársalja és felemeli a levegõbe Hawket, közben Hawke utolsó levegõért kapkodó nyögéseit lehet hallani... na az brutális, akkor néztem...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Különc
<#eljen>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

<#taps>

Én akkor röhögtem, amikor az én Hawkemnak pont a lábát találta el egy ilyen bazi dárda, keresztül szúrta, de futottam tovább... Brutális látvány volt, ahogy egy méteres lándzsával a lábában fut az ellenfél felé...
<#nevetes1>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

böröczk

áhh, Bözsi atomszívós, mit neki két keresztbe álló dárda a mellkasában..

Kumiho #2179

Csibusz
Sziasztok, esetleg nincs meg valakinek az összes kódex? Mivel most fordítom õket, és agyon vannak tördelve, jó lenne látni, hogy hogy is néz ki most😊
Köszi elõre is
MerlinW
Egyébként én nem szoktam értékelni, mert a kutyát sem érdekel a véleményem (tök jó lenne, ha más is így gondolkodna😊), de ha számítana én sem adnék 6-7 pontnál többet neki.

Mint írtam volt, végigjátszottam tisztességesen (~56 óra, minden quest, ami nem volt éppen bugos), de kizárt, hogy még egyszer nekiüljek. A sztori nem jó, de jópofa, a zene a régi, a karakterek közepesek, a játékmenet felejthetõ, a helyszínek pedig... nos... nem is tudok játékot ami ennyire szegényes lett volna.

Tehát, a fõszál egyszer elég volt, nem volt "húbammeg", hogy kíváncsi legyen rá az ember másodszor is, a mellékküldetések (is) pedig gyakorlatikag ugyanazon a 3-4 hangyaf*sznyi területen játszódnak, amelyekbõl több volt, mint elég 50+ óra alatt.

Lényeg, hogy szép, jó játék volt, de semmivel sem több, mint egy átlagos szerepjáték.

[merlinw.org]

Ja a Mature Dragonnal nem volt semmi gondom ezért egybõl a High Dragonra gondoltam. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

MerlinW
Pedig Kane & Lynch 2-õt még letölteni sem érte meg😊

[merlinw.org]

Calver
szerintem a The Bone Pit nevû küldetésre gondol (Mature Dragon), nem pedig a Mine Massacre-re (High Dragon)... utóbbihoz ténylegesen kell az a felkészültség amit te leírtál, elõbbit én legutóbb normal nehézségi szinten úgy picsáztam el h el sem váltottam a fõkarakteremrõl <#hehe>

"The trees move. Do you not see it?"

Köszi.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Lacoka12
a Regroup

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Azt láttam, néha csinálta, de melyik az a varázslat?

böröczk
ez mondjuk baromság, ha nem szerepjátékról van szó..
tomb raiderek bizonyos részeit kihagyni, csak mert nõ a fõhõs..
dragon agenél meg nem hiszem, hogy a karakterek segge miatt játszik nõvel az illetõ 😄

Kumiho #2179

Maradjunk csak a DA2-nél. Aki 6/10-ad rá, azt nem tudom komolyan venni.

Milyen szakma? Az szakma, hogy valamirõl leírja a saját tapasztalatait meg a véleményét?

Lacoka12
Anders feltudja támasztani a elesett társad

Az kemény. Én magammal vittem Aveline-tanknak, Anders-healer, Varric-range attack, és én aki warrior. Helyettesítsd be magad és vigyél magaddal legalább 15-20 potiont és ne resteld használni. Ne engedj senkit meghalni és legynek szétszorva az embereid. Kis sárkányokat mielõbb verd le.
Ha jól emlékszem nála van a Champion Armor szóval kotord ki a szájából.

Calver
a Worthplaying 7.5/10-et adott a "Kane & Lynch 2: Dog Days"-re. mindenki, aki 2 pontnál többet ad arra, az vagy egy komplett idióta, vagy egy nagyon jól fizetett idióta - de mindenesetre a véleménye mindenképpen annyit ér, mint egy hangzatos eresztés a szélviharban.

ez igazából a legtökéletesebb "reviewer" teszt - ha K&L2 vagy Damnation (utóbbi évek két legrosszabb játéka) 2 pontnál jobbat kapott náluk, akkor a véleményük figyelmen kívül hagyható, mivel retardáltak.

Prince23
Haha, Worthplaying a SZAKMA legjobbja. Már nem azért 😊

lebuj oldal, ezt kikérem az õk nevükben is. Ezt nem kellett volna leírnod.

Hali. A Bones of Pit küldetés végén,hogy kell kinyírni a sárkányt? Már midneféle taktikát próbáltam de nem megy😞
Mondjuk Uldredrõl nem az jut elsõnek eszembe, hogy buzi... Meg mondjuk Irvingrõl se... Meg azért van egy pár... szóval azért ne nagyon vonjunk párhuzamot a fartúrás és az egyik kedvenc rpg kasztom közt, ok?
<#nezze><#hehe>

Calver

Nem tudom, szerintem még a ME2 se volt 3 hétig az elsõ helyen...

És micsodák lesznek tények? Az, hogy pár unatkozó ember néhány lebuj oldalon ír egy 6/10-es értékelést? Vagy kb. akár melyik review annyit ér, amennyit akár kinek a véleménye. Szóval erõs túlzás "tényekrõl" beszélni.

Calver
erre ott van ellenpéldának Edwin, aki egyál... ööö... izé... mégsem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
durva BG2 spoiler: Edwin lich-é akarta magát változtatni, ami nem úgy sült el, ahogy kellett volna... egy ideig az Edwina névre hallgatott

de igazi ellenpéldának ott van Xzar, bár neki megvan annyi elõnye a témában, h teljesen õrült.
mondjuk Dragon Age-ben pont nincs akkora szakadék a nemek között: mindkét részben voltak erõs nõi pofozógépek is, lásd Meredith vagy Ser Cauthrien...

ME-ben meg azért kezd mindenki, akinek van funkcionális hallása nõi karaktert, mert a férfi szinkronhang köröket ver Stephen Hawking-ra monotonitásban. <#nevetes1>

Prince23
Mindig csak a rossz jut eszedbe😄 és még te mondod hogy negatív lennék 😄

linkeltem a Gamekapocsét, a gamer365-ét is, amelyek mind 8 pont felettiek lettek. ha neked azok rosszak, hát legyen az.
m,asnapság tényleg kezd divattá válni, hogy csak a 9 pont feletti tesztek a jók :S

Prince23
No de csak a megjelenési elsõ hétvégén volt. azért min. 3-4 hétig "illõ" lenne tartani a frontot elsõ helyen😊

ki mondta hogy ennyire negatív vagyok, egy szóval sem mondom rá hogy szar game 😄 csak ezek már lassan tények.

<#nevetes1> Mondjuk Anders ezt az egészet pont alátámasztja... <#fejvakaras>

Nem értek egyet veled, de nekem is jobban bejön a nõnemû mage.

És? De volt elsõ helyen is, méghozzá az összes platformon, amire megjelent. Te tényleg ennyire negatív vagy?

Unalmas, hogy mindig csak a rosszabb értékeléseket linkeled be.

Az ebbe a topikba írkálóknak szerintem 90% legalább egyszer kijátszotta a DA😮-t.

Prince23
Patch 1.01
9 megás

OFF
Meg is van: Androgén-inszenzitivitási szindróma.
ON

Ez pontosan így van. Sõt vannak olyanok akiknek hormonzavar miatt nem lép mûködésbe a Y kromoszómája és full nõnek fejlõdnek ki. Persze általában van némi defektjük itt-ott. Genetikailag férfiak viszont kinézetre nõk.

Ilyen messzire nem jutottam el ezzel a gondolatmenettel. 😊

Why so serious?

MerlinW
Tehát az összes pap buzis?😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Azt ugye mindenki tudja, hogy egészen zigóta korunkig nõk vagyunk****? 😊)))

**** = most lusta vagyok utánanézni, biológia óra emlékeim ezt sugallják.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nálam ez kasztfüggõ. Például van egy olyan elméletem, hogy egy szoknyában rohangáló és bottal pörgõ-forgó férfiember (ismertebb nevén varázsló) borzalmasan buzis. 😊 Ergo, mágus csak nõ lehet nálam. harcos meg csak férfi mert a kétkezes pallossal szaladgáló vékony csajoktól is frászt kapok. A rogue az egy szürke terület, de többnyire csaj. Persze Mass Effectben is többnyire csajt kreáltam. Lehet egy pszichiáter errõl tudna írni egy mélyelemzést. De a hangok azt mondták, hogy orvosokkal ne álljak szóba.

Why so serious?

MerlinW
Nincs, ez ilyen. Nyomogasd az R bill.-t bõszen, vagy space-el állítgasd meg és nézelõdj a karaktereket váltogatva.

[merlinw.org]

Prince23
Nincs.

Én most kezdtem el játszani még csak a játékkal, és biztosan volt már errõl szó, de nem tudom végigolvasni a több száz kommentet: nekem az a nagy kérdésem, hogy a nézeten nem lehet valahogy állítani? Mert amikor teljes felülnézetben vagyok akkor látom csak be a területet (itt viszont zavaró, hogy billentyûzettel kell irányítanom), ha meg ráközelítek, akkor alig látok valamit: tehát nincs valami hasonló nézet mint pl a dead space-ben? 😊 Tudom nem a legjobb hasonlat 😄 Köszi a választ elõre is!
Lacoka12
én férfinél nem láttam olyan opciót pedig nemessel voltam lehet hogy bug nem tudom

Elvileg ha férfi nemes vagy úgy is trónra tudsz kerülni Anorával közösen talán nélküle is. De én általában gonosz elfet játszok minden mennyiségbe 😊

MerlinW
Én is úgy vagyok vele, hogy a szerepjátéknak a lényege, hogy beleélje magát az ember. Nõi karakterrel ez valahogy nem megy.
(Mármint játékban. Az életben szívesen beléjük élem magam <#zavart1>)

Venetica, Tomb Raider, Jade Empire, Beyond Good and Evil stb., nem kifejezett szerepjátékok, azokkal nincs baj.

[merlinw.org]

Lacoka12
én mind kettõ nemel ki szoktam probálni néha vannak meglepik a elsõ részbe csak nõi karival tudtam trora kerülni és úgy vettem észre a Dao 2 is van ilyen a hercegnél

Különc
Biztos nem vagy akkor egy Jeanne D'Arc fan <#idiota>

Nekem sem. Soha. Nem is játszok olyan játékkal ahol nõi fõhõs van, pl a venetica is jó lett volna de a nõi fõhõs miatt kihagytam.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Különc
Nekem ha healer a karakter csak nõ jöhet szóba, talán még zsivány... minden másra ott a Mas... a férfi

Prince23