6609
Dragon Age II
  • Rage47
    na még jo h tudok németül
  • wedge31
    Shajze...
  • grebber
    Állítolag!
  • TDC Geronimo
    Ez meg hivatalos post

BioWare is pleased to announce the Dragon Age 2 demo coming February 22.

In the demo, players will venture through the game’s prologue, choosing from three different character classes. They’ll also learn more about Hawke and hone their skills and abilities that will make them the ultimate hero. After finishing the prologue, players will enter a key new location in the world of Dragon Age, Kirkwall, befriending Isabela, a romantic interest in the game who is also a deadly smuggler. Upon completion of the demo, players will unlock a special weapon, Hayder’s Razor, an ancient dwarven blade which increases health, mana, and combat abilities, in the full release of Dragon Age II.

DA2 Demo FAQ

How big is the Dragon Age 2 Demo?

* The demo is 2GB

What time will the demo be available?

* For PC – February 22 at 9am PST

* For Xbox 360 – February 22 between midnight and 2am PST

* For Playstation 3 users in North America – February 22 between 4pm and 8pm PST

* For Playstation 3 users outside North America - February 23 between 4pm and 8pm GMT

Why different times for different platforms?

* Microsoft and Sony release their updates on a set schedule.

How do I get the demo for my Xbox 360 or my PS3?

* The xbox 360 demo will be available through Live. The PS3 demo will be available through Playstation Network.

I have a Silver Xbox Live account. Does that make a difference?

* No, the demo is available for free through both Silver and Gold Xbox Live accounts.

Where do I get the PC version of the demo?

* We will have a link to the demo download on the Dragon Age 2 demo page.

Can we play Male and Female Hawke?

* Yes you can choose male or female Hawke.

How long is the demo?

* Playtime varies between players, but roughly 45 minutes to 1 hour.

How much story is there in the demo?

* Players will experience the prologue to the game and the “Fools Rush In” plot from later in the game.

Is there a character creator with the demo or do we play default Hawke?

* No. While you can modify your character in the main game, this is disabled in the demo

Can I change difficulty level during the demo?

* The difficulty level for the demo is set as normal.

Does the demo allow you to just start the full version of DA2 from where the demo leaves off?

* No. The demo begins with the beginning of Dragon Age II and then shows you a glimpse of a mission that occurs later on in the game.

Can we import from Origins into this demo?

* The demo does not have a character or save game import feature.

Will it show off DX11 effects on the PC?

* DX11 features will only be available on the PC purchase copy of Dragon Age 2.

How do I get my Hayder’s Razor” item for finishing the demo?

* After you finish the demo if you have logged in with or created an EA account you will get an entitlement called Hayder’s Razor which is a Dwarfen Sword which they can use in the main game.

Is Hayder’s Razor available for all platforms?

* Yes.

Get ready. The demo is almost here.
  • TDC Geronimo
    Állítólag fent van a neten a német nyelvű DA2 demo már. Utóbbi 1-2 hétben elszaporodtak a leakek -.-
  • wedge31
    Ez szerintem egyértelmüen jobb lett mint a DA:O skill tree rendszere, föleg a mage mert nincs annyi felesleges spell amit ugyse használt soha senki.
  • TDC Geronimo
    Összes skill tree képekkel és leírással.
  • Pares
    Annyit változtattak, hogy a harc közben többé nincs lefixálva a két harcoló fél, így gyorsabb és "folyékonyabb" lett az egész. Majd ha kijön, mindenki meglátja, hogy bejön-e neki,vagy sem.
  • kisokka
    Az igaz, mert ha én tolom vele, úgysem azt figyelem...A gond szerintem max a hns stílus, de majd meglátom mennyire megszokható.
  • Pares
    Ott se tudták megoldani, mert ott is volt mellé ütés, nem egyszer, és nem is kétszer. De komolyan, ez akkora gond? Szerintem észre se fog lehetni venni játék közben, csak így videóról feltűnő, hiszen nem Te játszod, csak figyeled. Szerintem nem vészes, hogy itt-ott melléütnek. Az a fő, hogy az összélmény legyen jó.
  • kisokka
    Akkó' maj szegggyyük
  • TDC Geronimo
    február 22. netrő'
  • kisokka
    Arról egyébként valaki informálhatna, hogy ehhez a demóhoz hogyan és mikortól lehet hozzájutni...
  • Láma!
    akkor ugy fogalmazok hogy nem fogják megvenni a játékot, na:DD
  • kisokka
    Miért, létezik már olyan ember, aki megvette DA 2-t?
  • Láma!
    tökéletesen egyetértek!

teszik a legtöbben mindezt úgy, hogy letöltik a játékot, és nem veszik meg (tisztelet a kivételnek), ergo egy ingyen kapott valamit is képesek fikázni...
  • ratgab
    Oké! Elfogadom az érveidet!
  • kisokka
    Na de ha már az Originsben is ,meg tudták oldani, hogy ne a levegőbe csapkodjanak, persze, hogy megszólom azt, hogy itt nincs megoldva.Kényeztetés ide, vagy oda.Én biztos vagyok benne, hogy egy jó játékot hoztak össze most is, egyedül ez a harcrendszer nem tetszik, mert szerintem egyáltalán nem illik az összképbe, de megszokható.
  • ratgab
    Nem ítéltem én el senkit! Csak az észrevételem írtam le! Akinek inge az meg vegye magára, akinek meg nem az ne!

De tényleg az lenne a lényeg, hogy szórakoztató-e vagy sem, nem az, hogy néhol a levegőbe csapkodnak (volt ilyen régebben is, amikor még nem volt ennyire fejlett a technika és mégsem akadtunk ki rajta)

Nagyon el vagyunk mi játékosok kényeztetve, szinte keresik egyesek a hibákat és nem arra figyelnek, ami jó! Én csak erre akarom felhívni a figyelmet.
  • kisokka
    Ne legyél már ennyire magyar!Hol olvastál te itt ítéletet?Ez a mondatrész mit jelent neked: "de ki kell próbálni, aztán meglátjuk"?
    Nincs itt fikázás, észrevétel van.Nagy különbség.
  • ratgab
    Ne legyetek már ennyire Magyarok! Ez egy játék az isten szerelmére és nem a valóság! Egy kérdés van ha játékról beszélünk: jól szórakozol vele vagy sem... minden más ezen kívül csak fikázás!

És még mindig csak videók alapján ítéltek!!!!!
  • kisokka
    Na igen, azon volt mit javítani, talán pár helyen sikerült is, viszont ezek a melléütések zavaróak lehetnek, de ki kell próbálni, aztán meglátjuk :)
  • Pares
    Hát a karakterek biztos, hogy sokkal jobban reagálnak az ütésekre. Nem sok, de még így is jobb annál, hogy az Originsben alig, vagy egy fejrándítással elintézték.
  • JethroHUN
    Ez király, DAOban nem voltam oda a mágus főkarakterért,(pedig kezdem, de abba is hagytam) de DA2ben biztos azzal megyek, nagyon durvának látszik.
  • kisokka
    Mire gondolsz reagálás alatt?Volt egy éjfatty, aki végig ütötte a csajt(persze jó messziről a levegőt csapkodva), miközben a nagy dögöt csápolta az.Azért vannak itt sokkal kiforratlanabb részek, mint Originsben, sok melléütés ...stb.Legalábbis ezen videón így jön át.És akárki akármit mond, ezek bizony hack'n slash elemek.
    A grafika viszont tényleg szép, tetszetős :)
  • Pares
    Ez medium? Te jó ég, akkor milyen lesz a max? Már így is remekül néz ki. Külön tetszik, hogy a karakterek végre reagálnak egymás ütéseire, nem csak a nyakukat rángatják.
  • TDC Geronimo
    Ja és medium settings ez. Demoba csak normal fokozat lesz és medium graf. Full grafra azt írták, hogy dx11 only és csak a teljesben lesz.
  • TDC Geronimo
    Még egy demo gameplay. Most Mageval tolja

• kisokka
    Azért ilyen stílusú rpg-hez nagyon is szép ez a grafika, Origins is szép volt szerintem.
    Azért az durva, hogy milyen könnyedén forgatja azt a 6 méteres kardot, Origins-ben meg milyen lassan ütött már egy kétkezessel...Szerintem a kettő közt lenne a reális, de ezt kell szeretni :D
  • Pares
    Erről van szó.
  • kisokka
    Úgy látszik mégse :P Aztán ha a történet adja magát, annyira nem számít, hogy hack'n slash, csak szerintem furcsa egy kicsit ehhez a játékhoz.
  • gyonax
    Nem, valóban nem. Manapság sokkal divatosabb(Magyarországon legalábbis mindenképpen) egy még meg nem jelent játék kritizálása és leírása. Még meg is érteném(félig-meddig), ha egy rossz hírű stúdióról lenne szó. De könyörgöm, ez a BioWare! Adtak már ki rossz játékot? Nem igazán. ME2-ben kifogásoltak néhány dolgot egyesek, de még ezek is elismerték, hogy ettől függetlenül egy nagyon jó játékról beszélünk.
  • Pares
    Ez pont hogy nem elvakultság, hanem józan ész. Hónapokkal a megjelenés előtt néhány konzolos kép miatt leszarozni egy BW játékot, na ez az elvakultság. Persze tudom, hogy vannak, akik csak azért is szarozni fogják, de hát ez van, magán vélemény.
  • MrAndree
    Olyan játékok után amiket a Bioware eddig kiadott, nyugodtan lehetünk elvakultak. :D
  • Rage47
    nem mindenki elvakult fan:)
  • SZEG007
    Nekem föleg a japán hack&slash játékok,meg a koreai tucat MMO-k jutnak eszembe erröl mint pl.:Devil May Cry, Dynasty Warriors,Onimusha... de ezt már régota tudtam hiszen az elsö rouge videokon is látszott hogy a harc animáciokkal ebbe az irányba mentek el. Ebböl adodoan a játékot tuti nem a harcrendszer miatt fogom megvenni mert utálom az ázsiai játékokat és ha valami kicsit is arra emlékeztet akkor már hányok töle.
    Remélhetöleg a storry jo lesz karakterek érdekesek lesznek, és akkor már megérte az árát.
    Grafika meg olyan amilyen valamivel szebb mint az elsö rész, de a Biowaret sose azért szerettük, mert élen járt a grafika terén:)
  • MrAndree
    Igen.
  • kisokka
    Erről a gameplay videóról csak nekem jutott eszembe ilyen Darksiders-féle hack'n slash?
  • Pares
    Khm, mármint a DA2.
  • TDC Geronimo
    a DA:O már most is rohadt jó :p

De a DA2 is az lesz