Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Francba, 1 perccel késtem le a Game Informer bescannelt 10 oldalának a linkjét. Most mehetek gúglizni.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Mondjuk inkább csak a felháborodást kívánja kimagyarázni, utána ToR-ról van szó.

Na, hogy megtörjem az offolást.

Új interjú Greg Zeschukkal.

wedge31
A galaxisnál feb 4-re jegyzik elö, lehet ezt is elöbb megkapjuk a worldwide megjelenésnél / az elsönél is igy volt /

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Láma!
igy van, ezért hagytam az elfet, és lettem mágus😊
most a törpöt megnézem, ha végigviszem vele, akkor lehet ujra nekifutok egy elffel😊

wedge31
Jogos, a lényeg hogy jól szórakoz ha szenvedsz a karival az nem jó.

Láma!
hát akkor nem nekem,mert a DA volt az elsö szerepjáték ami tetszett, és amivel elkezdtem játszani😊

wedge31
Az elsö karim nekem is egy ijász rogue volt és tényleg csak tapasztalt gamereknek való.

Láma!
hát én nem rugósítottam, és igy el is akadtam... de olyan szinten, hogy egyszerüen se elöre se hátra... egyik ütközetet képtelenség volt vele megnyerni, ugyhogy inkább hagytam.
aztán mágussal ugyanott kb meg se sebzödtem...😊

Sir Quno Jedi
elf íjász az jó, én is azzal toltam végig, csak rugósítottam erõsen.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Láma!
igen, varázslóval végigtoltam már (majdnem... géphalál miatt elszállt a mentés... most kezdtem azota ujra) és az nagyon ütös tud lenni, az elsõ elkezdett karakterhez képest (elf ijász, abba is hagytam vele) gyerekjáték...😊

pxxl
áhh rugó nem bejövõs 😞 nem lett olyan jó sztem.

All hail the double x!

pxxl
nekem ez lesz amjd az 5. 😊

legjobban a 2. mágusom tetszett (jég - tûz, meg Blood Mage - Arcane Warrior spec)

All hail the double x!

Sir Quno Jedi
Elf rugó két egykezessel, full vértben, jó ügyesség+erõ, mint a motolla!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Áhh én törpe hercegnõvel is toltam, na mondom lesz nagy ramazuri, ha hazamegyek rendetrakni. Lópikulát. Sokan meg sem ismertek, még akik tudták, hogy én vagyok a jogos trónörökös azok sem, sõt le lehet paktálni a fivérem gyilkosával simán, pedig tudjuk, hogy õ ölette meg, õ is tudja, és mindketten tudjuk, hogy õ fogta ránk és ezzel õ küldött a halálba minket. De itt ez nem számít, sima kívülállóként kezelnek és ha megcsinálod a küldiket "bízni" fog benned és õt tehetjük meg királynak. Én csak azért álltam mellé, hogy a közelében lehessek és megfelelõ pillantban elvághassam a torkát korrektül és végignézzem ahogy rángatózva elszáll belõle az élet, miközben a szemébe nézek, hogy tudja, én voltam. De semmi. Hülyén van megírva ez a rész is, nem lehet hátulról ellen fordulni (máshogy meg szintúgy nem)...

Nameg Oghren és felesége Blanca ügye is hülyén van megoldva, nincsenek valós különbségek, pedig nagyon jó a plot (addig).

Szóvál elképzelésük sincs a jó sztoriszál elvarrásokról és végkifejletekrõl, sajna (pedig kezdeni jól kezdenek).

nem morrigan fia lesz a 2-ben a fõhõs 😄
vittem már õt is, most játszom végig 3-adjára 😊
pxxl
hát így próbáltam tegnap a kétkezest, de nagyon lassú fegyver. a 2 egykezes viszont állat 😊 úgy már végigvittem egyszer, és jól lehet vele aprítani.

de hát a varázsló a legjobb 😊 fõleg a fagy/jég mikor meg lehet állítani az ellent ^^ meg nagyon kemény az uccsó skill, a fagy, meg a tûz vihar.

All hail the double x!

Láma!
na tegnap elkezdtem ujra, most egy törp nemessel, kiváncsi tett egy lenti írás.
harcos vagyok, még nem teljesen döntöttem el hogy kétkezes fegyvert, vagy két fegyvert nyomassak neki, szal mindegyiknél adtam 1-1 pontot.

kell a tapaszalat, és belerázódás mire kijön az uj😄

Sir Quno Jedi
Harcban viszem, mert kell a darázsló sok.

Sir Quno Jedi
Vidd a törpét, az kriminálisan jófej. 😄 Igazi partyanimal.

Vagy viszed vagy nem viszed, egyénfüggõ. Nem azt írtam, hogy nekem szimpatikus, de a jelleme jól el lett találva szerintem.

Hogy visszakanyarodjunk a témára, szerintem nem hiába ilyen a jelleme a fiacskájában biztos lesz az anyuci jellemébõl, ezért lesz érdekes karakter és ezért fog valami ismerõset nyújtani, majd ha benne lesz a játékban. VAgy lehet, hogy éppen ellenkezõleg és homlokegyenest más lesz, mint anya, így meg azért lesz érdekes karakter. Ez egy franchise emberek, és még most építik az alapokat.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

pxxl
wynne jóó, kell a healer 😄 más dolga nincs 😊 az elsõ karakterek között van mindig akit meg kell szerezni 😛

All hail the double x!

hát sztem még mindig jobb, mint pl. én most lelianat me wynne-t viszem magammal és egyfolytában andrasteról meg ilyen szarokról pofáznak, dög unalmas 😄
Sir Quno Jedi
Fogjuk rá. No és ki akarja epic híróként efféle balfékekkel a csapatban égetni magát a magas rangú vezetõk elõtt?! Senkisem ugyebár. Így Morrigan marad a táborban zabot hegyezni, mikor fontos helyre megyünk, így nem nyílik alkalma beszólni senkinek.

Kb. annyira van értelme magunkkal cipelni Morrigant az audienciákra, mintha Jar-Jar Bink-sel jelennénk meg az Angol királynõ elõtt. OSU!

<#eljen>
Szerintem teljesen reális a kép amit felépítenek róla. Az elsõ vagy külsõre vagány emberekrõl az esetek nagy többségében kiderül, hogy valójában balfékek, csak "álarcot" viselve rejtegetik balfékségüket, palástolják félelmeiket.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sir Quno Jedi
Az hagyján, de tisztességet sem tanult, tiszteletre meg nem futja tõle. Akkora ordas tahó, hogy az hihetetlen, ráadásul nem is gondolkodik és olyankor is szemétkedni próbál, meg beszól, amikor kb. egy egybites papucsálatka sem tenné, mert nem logikus, nem ésszerû, nem illik, nem korrket és értelme sincs sok, semmit sem nyerhet vele. Néha volt egy olyan érzésem, hogy egy agyatlan veszettt rozsomákkal vagyok összezárva, aki csak dacosan próbál valakinek/vagánynak és különlegesnek tûnni (pedig nem az).

Jó megközelítés a balfék, amit említettél.

Pedig az elején jól indítják, de aztán széthullik az egész róla felépített kép menet közben.

nekem a kedvenc karim Morrigan, teszi magát, hogy õ a kemény csaj, közben meg egy balfék 😄D
wedge31
Ebben igazad van de képzeld el ha besétálsz egy bazi nagy sárkánnyal valami nagy városba...nem semmi buli lenne belöle.

#119 Morrigen mondja hogy elpusztithatatlan az öreglány visszafog térni.

pxxl
jó fej az a csaj is 😄 a végén meghúztam... 2x is xD kár h leszbi kapcsolatot nem lehet csapatni 😄

All hail the double x!

Sir Quno Jedi
Namost sárkány formában mindenki megtámadna, vagy elfutna és nem tudnál bemenni egy szaros kocsmába sem nyomozni, de a városokba sem engednének be, meg úgy sehova sem (nincs több szerencsejáték) és mindig tudnák merre jársz, nem lehet sunyizni. EZ kinek hiányzik. Egy megtépázott öregasszony ugyanakkor sehol sem tûnik fel manapság... AZtán ha porlémáznak a helyiek, akkor jöhet a shapeshift+sárkányláng kombó. A meglepetés elõnye nagy úr.

Sir Quno Jedi
Jahm. Nekem Morrigan amúgy sem jött be, Flemmeth stílusa, hozáállása nekem jobban fexik. Kinézetre meg úgy néz ki ahogy jólesik neki.

wedge31
Elég kétértelmü a mondat mert Flemeth az elsö részben nem volt benne a partyban igy vissza se térhet oda.

Mondjuk ha állandoan sárkányformában flangálna elég tápos társ lenne...<#nyes>

pxxl
partyban nyomatni egy sárkánnyal 😄 faja lesz xD

All hail the double x!

Bucser
Gyerekek. Ez nem a Dragon Age 1 elõtt fog játszódni? A karakterünk pedig csak narrátorként lesz jelen? (DAO-s importált)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sir Quno Jedi
Putaság. Egy shapeshifter NÕ mindig jól jön a partiba. Mind1 hány éves, avagy hogy néz ki, hiszen úgyis alakváltó nemdenem?!?! Többit képzeld hozzá... 😄DD

pxxl
visszatér? de hát kinyírtuk. leglább is én lecsaptam mindig 😄

All hail the double x!

SötétBarom
Flemeth: The mighty shapeshifts mother of Morrigan from Dragon Age: Origins Dragon Age 2 is also back with the party.

Partyban lesz Flemeth? Elég OP karakter.. 😄DDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

pxxl
ahm. nem baj, akkor kezdek egy emberrel, tegnap am is elbsztam 😄 megtaláltam a trainer-t :/ mire a táborba értünk már max szintten volt a törpicsek xD így meg nincs értelme 😛

All hail the double x!

Bucser
Már csalódtam is😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Piszkos  Fred
<#hehe><#nezze>

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Ebben a témában a legjobb. <#idiota>

Piszkos  Fred
Ezt a témát sok kép boncolgatja<#idiota>
no de ez már igencsak off 😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

remélem, a 3. részben fény derül az arcára <#idiota>
Tali fan és Talimancer között nagy a különbség 😄

De ne offtopikoljunk, valaki megörül még a 10+ új üzinek azt idekattintva csalódni fog 😊

wedge31
<#action>

Sir Quno Jedi
<#banplz><#wilting>

wedge31
Talit ne bántsuk én is Tali fan vagyok és tudtomal nem tesoja shepardnak tehát szabad préda.

Sir Quno Jedi
Pisztos gerjednek a nõformájú páncélokra és ûrruhákra is + sisak.