Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Szerintem a fejlesztõket nem kell bántani, itt a kiadók a bûnösök. õk döntenek, ja kivéve persze Molinuex Lionhead studióját, na azoknak a fejlesztõknek alapos beleszólásuk van, szinte mint egy kiadós úgy pofázik Peter is. Kicsit rühellem ilyenkor, meg aszota , hogy a PC már csak az MMO játékokra lesz jó meg a facebookos gammákra. de ezt lehet csak én gondolom így.

a DAO szerintem meg elképesztõen jóra sikerült, még ha azt is vesszük, hogy a MS legújabb konzolja alaposan felbolygatta/szétzúzta (kinek hogy) a pc társadalmat. úgy nagyjából 2005-ig minden okés volt ami PC-S is volt egyben. 2007-tõl irányításilag nem egy játékot tudnék mondani, ami szar pc port lett. pl a mostani mafia 2-õn is lehet érezni. mafia1 vs mafia 2. de ezt csak ti tudjátok, mafia 1-et nem vittem végig.

Kétszer vittem végig a GoWot és semmi baj nem volt az irányításával. GTA 4el szintúgy nem volt gond. Ott a portolás volt szar sajnos, de az nagyon.

Why so serious?

Hát te beteg vagy barátom, de komolyan. Életemben nem voltam fanja semminek, nem most fogom elkezdeni. Csak tudod nem fogok egy játékot élbõl utálni csak azért mert EA. Majd ha Bioware elbassza DA 2t akkor kiosztom de elõzetesen elég felesleges lenne.
Nem kedvelem Kotickot de azért vették oda, hogy profitot csináljon és azt bizony jól csinálja. Gerinctelenül de jól.

Why so serious?

Murder3
á pl GOW pc- változata is emiatt rendelkezik olyan irányítással.
vagy a gta4 irányításáról is eshetne szó...

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Murder3
elvakult bóioware fan vagy azért mert a kedves fejlesztõid meg jó játékokat csináltak attól még nem kell ennyire elvakultan nézni a dolgokat.
(biztos jó volt a me sztem szar.)
a dragon age nagyon jó persze, de szted ez a sok hír errõl h a konzolok miatt fog majd a pc-s verzió hiányt szenvedni pl.
Persze nem kellene félni ha nem ismernénk az EA-t mert gyakorlatialg minden játékukba elõbb utóbb a profit a játékélmény és a pofátlanság határát súrolja.
Ez alól a nagy szent bioware se kivétel, bármennyire is szeretnéd azt hinni.

Ha anynira sajnálod h profitot termelnek gondolom Bobby Kotickot is legalább ennyire sajnálod, ha véletlen a szokásos 200milla helyett csak 100-at zsebel be naponta.

A lényeg, hogy mindenki hülye és csak én vagyok helikopter. Na jó éjt mindenki.

Why so serious?

Persze, egy konzolnál igen könnyû megállapítani, hogy játékra lesz mivel semmi másra nem alkalmas. 😊

Why so serious?

Prince23
Minden kommentnek van egy kis igazság tartalma, de fele mind hazugság<#idiota> egyik része lehet igaz, a másik része nem. de a kiadók csak tudnak valamit, bár lehet az is csak hazugság, és a fel igaz. na mibe bele gabalyodtam én itt.<#kerdes>

Továbbra sem akarod megérteni mirõl beszélek szóval hagyjuk.

Why so serious?

Biztos, én az utóbbi 2-3 évben egy ócska irányítással megáldott játékba se futottam bele, biztos igénytelen vagyok. 😊

Why so serious?

wedge31
Ja, ha szerinted igaza van az mindjárt más, a te szavadnak sulya van a szememben...<#hehe>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
Persze, de nem mindenki használja játszásra a PC-t. vagy ha arra is használja, elõbb-utóbb belekóstol a warezba is. és ahogy ti szoktátok mondani: elkurvul XD

ezek az adatokat, amit linkeltem játszásra használják.

Murder3
pusztán arra jobban megéri fejleszteni, mellesleg könyneb és még többet hoz be a pc-nél.

a másik meg a kontrollere kell áíltani az irányítást.

a billegér szinte mindenbe jobb és könyneb a kontrollertõl.
a legtöbb pc-s játék emiatt kap ócska irányítást.

Tények???? 😊 ME 1-2 és DA 1 amiket Bioware az EA uralom alatt adott ki mind zseniáis játékok voltak szerintem, szóval sehol sincsenek tények, véleményed van maximum. Az meg, hogy egy cég minél nagyobb profitot akar minél rövidebb idõ alatt az nehogy már sokk legyen itt ennyi embernek. És mivel jelenleg senki nem játszott még itt a DA 2vel így azt hiszem egyelõre még az sem tekinthetõ ténynek, hogy szar lett...

Why so serious?

Prince23
nemrég láttam egy hírt, hogy a StarCraft 2-õt jó sokan letorrentezték, eddig minden idõk legtöbbet letöltött játéka az MW2 volt. pedig a pc gamerek közt az is fogyot elég rendesen, persze a konzolos eladásokat meg sem említem.

Murder3
a tények mellettem szólnak ez elég érv.

amúgy meg a kevés hasznos képesség=a kevés haszontalannal.
így 1-2-re unalmas lesz egy játék.

az elsõ rész-ben van elég csak épp szarok, ha ne adj isten azok értelmesek lennének és nem olyanok h tök ua némelyik máris szebb kép lenne mint ha a felét kivesszük.

Nem csak továbbra is úgy vagyok a statisztikákkal, hogy kurvára nem érdekelnek...
Amúgy meg a hardveressel nem tudom mit akarsz, köztudott, hogy PCje sokkal nagyobb számban van az embereknek mint akármilyen konzolja. Az már más kérdés, hogy ebbõl mennyi a gamer PC meg mennyi az egyéb de az meg nem igazán mérhetõ adat.

Why so serious?

Pedig igaza van. Elég gyerekes viselkedés valakit hülyének tartani mert konzolja van és nem PCje. A warez részében persze nincs igaza, de az meg egy olyan vita lenne amit nincs kedvem itt is lefolytatni.

Why so serious?

Prince23
Fájó stat inkább ez. nehéz elhinni, mi? 😊

wedge31
Látom magadra ismertél, mehetsz vissza flamelni a gyogyosok közé... <#gunyos1>

Jaj, már megint a statisztikák...

Why so serious?

Prince23

Ha nem jönne be: Hardver Állás

Prince23

Még mi elõtt valakik leírnák a konzolok jövõjét. most van csúcspontján, fõleg a Nintendo, amit személy szerint nehezn hiszek el, h ennyir ejól menne nekik. Hogy a PC miért nincs a táblázatban azt ne kérdezzétek, de szerintem könnyen ki lehet találni.

Prince23
Amelyik kiadó a warezzal jön, az egyszerûen egy sík hülye. Nincs mit mondjon, ezt találja ki. és mi van? hát persze hogy igazuk van, de alaptalanul mondanak ilyet. Már PC gémerbõl sztem kevés van már vagy 5 éve minden konzolra jelnetenek be, az elsõdleges célplatformok. Itt a kontrolleres pistikék számítanak.
Most a pistikék alatt lehet érteni 18+ embereket is. Pörög a világ és ezt levetítik a játékokra is

Sajnos senki nem veszi észre, hogy a hülyeség az független attól, hogy ki milyen platformon tolja. Persze öröm olvasni a nevetségesnél nevetségesebb hozzászólásokat amiket a PC-konzol vitákban el szoktak sütni az emberek.

Why so serious?

Skynet
"Sajnos ez megy most a vizfejü csak egy-két gombot nyomogató konzolos idiotáké a jövö."

Takarodj már a hülye nézeteiddel a francba, látszik gõzös közöd nem volt egyetlen komoly konzolcímhez sem, ekkora baromságot...

Azt hogy leszarják a pc-t csak a wareznak köszönheti a pc,az eladások a béka segge alatt mindig a konzolokhoz képest, naná hogy lepottyantják.
Mert jobb a kevés hasznos képesség mint a kevés haszontalan. Te meg ne fárassz már ez EA gyûlöleteddel kérlek, elég nevetséges, hogy ez alapján ítélsz el egy játékot. A többieknek legalább érvei vannak.

Why so serious?

Murder3
mért lenne jó a kevés képesség?
Persze nem csodálkozom hogy ennyire szarok lettek a skillek az elsõ részbe, de logikus lenne ha fejleszteni lehetne õket ugyan ennyi szám mellet, cserébe viszont széleskörûbb lenne.
Persze ez nem fog megtörténni mert ez már olyan komoly munka lenne nekik h a végén még csúszna a kiadása.
Persze h nem szabad átlépni egy határt.

Ennek továbbra sincs semmi köze ahhpz, hogy EA vagy nem. Illetve édesmindegy hogy EA logo van ott vagy Activision. Vagy Ubisoft...

Why so serious?

Murder3
profitot csinálnak.
Ha egy játék EA logó alatt jelenik meg azon nem kell csodálkozni ha a profit érdekébe ilyenek történnek.

És végig is vitted már, hogy pontosan tudod, hogy casual akciójáték lesz DA 2? És milydn volt? 😊
A másik meg az, hogy amíg egy játékot megvesz 10 millió Pistike és 200 ezer HC hipermegaszuper RPG atomgamer addig Pistike elvárásai bizony többe nyomnak. Ez nem elkurvulás hanem logikus döntés egy cégtõl ami nem akar holnap csõdbemenni. Ettõl persze szeretni nem kell, de szidni azért mert profitot akar termelni az igen vicces...

Why so serious?

Az elkurvulás az, amikor egy hc RPG-fejlesztõ a hc RPG-bõl casual akciójátékot csinál. Hogy ne legyen bonyolult Pistikének a péeshármán.
Azok, akik pedig bíztak a névben, és hogy ez az általuk várt minõséget és alapelveket tartja majd szem elõtt, le van fosva, kétméteres ívben.
Ez az elkurvulás.
Witcher meg a Gothic nagy kedvenceim szóval az jó lenne. 😊 A spelleket meg skilleket pedig tényleg logikus lenne felezni mert oké, hogy kurvasok volt de a fele értelmetlen amit kb. 3 ember ha használt mert véletlenül megtanulta õket...

Why so serious?

Prince23
Mind a két nézetet be kéne tegyék. Mint a Witchernél is.

Hamed
Remelem nem basszak el ezt is, mint a ME-t mert akkor reszemrol a bioware is megy a lecsoba. En is pont ezert szerettem az elso reszt mert visszahozott valamennyit a regi BG meg NWN feelingbol az izometrikus nezettel. Ha tps-t akarok jatszani eloszedem a witchert vagy gothicot. Szerintem szedjek ki itt is a lootolast, meg felezzek meg a spellek szamat, ne varjanak vele a harmadik reszig...
A hitleres video minden mondta ul sajnos.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

ME 2 kiforrottabb volt. Sokkal élvezetesebb harc, végre volt benne kihívás, fõleg magasabb nehézségen mivel 3 pillanat alatt meg lehetett halni. Volt újratöltés végre, kevesebb skill volt de azokat volt már értelme használni (egyet úgy vittem végig insanityn, hogy egyszer nem használtam skillt, elég volt darálni a géppuskával, itt már erre esélyem se volt). Fedezékrendszert is jobban megoldották. Az inventory hiánya meg a kevesebb/páncél és fegyver lehetne negatívum de olyan borzalmas inventoryt nem nagyon láttam még mint az egyben szóval nem hiányzott. Fegyverek ugyanez, volt ezer féle, mindegyik tök egyforma csak más tulajdonságokkal. A gumilabdaként pattogó MAKO meg végképp nem hiányzott. Cserébe kaptam egy jóval kidolgozottabb univerzumot, szebb grafikával, érdekesebb karakterekkel és küldetésekkel. Amiben valóban messze alulmaradt ME 2 az elsõvel szemben az a történet. Ezt a harmadikra remélem javítják, 1-2 RPG elemet visszacsempésznek és nem lesz gond azzal se. 😊

Why so serious?

Én csak arra hagyatkozom amit a Bioware mondott, hogy PCn a harchoz nem akarnak hozzányúlni. Ez meg vagy igaz vagy nem, de nem fogok úgy indítani hogy tuti hazudnak. 😊

Why so serious?

pxxl
ME 2 unalmas volt, már alig vártam hogy vége legyen, az elsõ rész sokkal jobb, még az ismétlõdõ bolykókkal/épületekkel együtt is, mint a második. az elsõt 2x végig jáccottam.

All hail the double x!

wedge31
A ME témában nem értünk egyet de ez legyen a legnagyobb gondunk.

Avval meg várjunk mennyire lesz taktikus a harc, ha konzol lesz a vezetö platform én nem sok jót várok, de ne legyen igazam...

Az idiotázás magánvélemény fogad el vagy ne, nem érdekel.

A konzolos idiótázást meg hagyjuk, mert nem szimpatikus az a PCs hozzáállás, hogy konzolon csak idióták játszanak. Vannak konzolos haverjaim és egyik sem igénytelenebb mint én.

Why so serious?

Szerintem az ME 2 jobb volt mint az ME 1. Az izometrikus nézetnek meg semmi köze a taktikázáshoz, én normál nézetben is eltaktikáztam békésen. Utálom ugyanis ezer kilométerrõl szemlélni a karaktereimet. A harc pedig marad PCn taktikus (már amennyiben nem hazudnak Biowareék), márpedig ez esetben szarok az izometrikus nézetre. Majd ha csinálnak belõle Diablot akkor kiakadok én is. 😊

Why so serious?

wedge31
Már egy ideje elkezdték, ME széria is egyre egyszerübb.
Sajnos ez megy most a vizfejü csak egy-két gombot nyomogató konzolos idiotáké a jövö.
Bennem eddig is leginkább a taktikai nézet megtartása tartota a lelket ha azt kiveszik nagyon fog hiányozni mert nézd a hátam tipusu játék van annyi mint a szemét, persze várható volt hogy butitják majd, okuk nincs rá mert ez eddig a legjövedelmezöbb játékuk csakhát most ez a trend.

És ezt te honnan veszed, hogy konzolra adták el a legtöbbet?

Nem az a lényeg, hogy milyen feature-t vesznek ki belõle, hanem az elv, hogy butítanak már mostanában mindent, csak mert nem divat gondolkodni.

Csak így az az ember szívja meg, akinek az agyatlan kattintgatás, meg a 600 billentyûbõl álló kombók nem nyújtanak szórakozást.

Hidd el pc-n sokan vannak ilyenek, csak õket már újabban szarba se nézik, csak a casual megy (rpg-t lebutítani, amúgy is a legnagyobb bûn!!!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Amennyiben elkurvulás az, hogy elsõsorban arra a platfromra fejlesztenek ahol a legtöbbet adják el belõle akkor igen. Tudom köcsög Bioware...
A taktikai nézet nem fog hiányozni, nem volt rá egyszer se szükségem az elsõben se. Modok azért hiányozni fognak, fõleg ha megint olyan randa arcú nõket raknak bele mint az egybe. 😊

Why so serious?

pxxl
<#vigyor5><#buck>

link

még a végén csinálok valamit...<#idiota>

All hail the double x!

Mi lesz akkor már a Dragon age 3-ban??? Csattogós lepkét átalakítják blight sárkánnyá és mögé faragtatnak 1 wardent? Oszt hagy tolják a konzolosok is, mert azoknak már a föld egyszerûvé lebutított 2. rész is nehéz volt.

Mi lesz veled igényes és kihívás jelentõ játékok piaca...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TDC Geronimo
szánalmas :s Kezdi a Bioware is az elkurvulást?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

pxxl
annyira nem üt sziven meg egyiket sem használtam 😄

All hail the double x!

<#levele>
wedge31
Fontos játékelemek maradnak ki a Dragon Age 2-bõl

" Bár mái napig visszhangzik a BioWare kijelentése, hogy a PC játékra termett és hogy a Dragon Age 2 fejlesztésében külön kezelik a platformot a konzoloktól, tetteiben most mégis kicsit ellentmond korábbi állításainak.

A legfrissebb BioWare közlemény szerint ugyanis a konzolos tervezés miatt több olyan fontos játékelem sem kerül a Dragon Age 2 PC-s verziójába, ami az elõ részben már a szívünkhöz nõtt. Egyik ilyen a modding eszközök, minek folytán búcsút inthetünk a rajongók által gyártott tartalmaknak. A francia interjúban maga Mike Laidlaw vezetõ dizájner ismerte el, hogy a Dragon Age 2 jobban fog koncentrálni a konzolokra elõdjénél, így a bonyolult modding részt egyszerûbb volt kivenni. A másik áldozata a konzolosításnak az úgynevezett taktikai nézet, vagy tactical view. Az már biztos, hogy konzolokon ilyen nem lesz, ahogy PC-n sem kapjuk vissza egy az egyben azt az elsõ részbõl. Helyette a kamera machinálásával próbálnak majd valamit visszaadni ebbõl a hasznos kis fícsörbõl. " - GS