6609
Dragon Age II
-
#1566 :Dd -
strebacom #1565 Lehet már tölteni a demo-t???
-
Bhalage #1564 "szerencsevadasz"
maradok az eredeti nyelvnel -
#1563 Videók alapján látható pl a szerencsevadász 10-szer gyorsabban pörög, mozog, vagdos :S -
#1562 Egy biztos, a harc sokkal dinamikusabb lett nem ?:) -
#1561 Hát furcsa. Hiányzik az is, hogy nincs kamera zoom. Ezért veszem PCre. -
#1560 Demóba nem lesz, csak teljesbe. -
#1559 És milyen konzolon az írányítás? Olyan mintha az X-men originsben Wolverine-t irányítanuk? -
#1558 Már 1 órája tolom demot kb és nincs még vége. Zene isten, graf (legalábbis konzolon) fényévekkel jobb, mint az első rész, combat nagyon bejövős, varric meg isten :D Párszor végig fogom tolni fullig azt hiszem -.-
-
#1557 PC-sbe sajnos nem lesz dx11, elvileg. de majd kiderül. -
#1556 Most tolom <3
Nem kamuztak, amikor azt mondták, hogy mindhárom verzió közel azonosan fog kinézni. Első részhez képest már amennyit láttam konzolon ég és föld. -
Csokis #1555 Xbox 360-on már tölthető a demó! -
Kindred Blades #1554 Példának okáért a legnagyobb MMO-t gyártó cég is ezt használja, mert belátták, hogy 12 millió vagy mittudoménhány felhasználót ugye nem buli szerverekről kiszolgálni, a gatyájuk is rámenne, és az ebben a hidegben egészségtelen. :) Én ott láttam először, amikor még játszogattam.
Azt meg reméljük, hogy a demóval nem adják elő a Lair of the Shadow Broker trükköt, miszerint nincsenek vele kész, és feltöltenek egy 2GB-os szemetet, csupa 0-val. :D
Az ilyen manőverekkel sírba raknak, azt is mondhatnák, hogy bocs, egy kicsit csúszunk, mert valami nem stimmel, két-három óra, és rendben lesz minden. Ehelyett vakításként direkt feltöltenek egy dump file-t, és ülnek nagy kussban. Túl sok időt töltenek az EA-val, úgy érzem. -
eLiXir #1553 Német verziót hol tudom lekapni? Azt hittem nem megyek semmire a német felsőfokú nyelvvizsgámmal, de majd most :P -
Csokis #1552 Este 6-tól lesz angol demó PC-re, az már nincs olyan messze. -
CAC #1551 Egyetértek. -
mike01010101 #1550 A torrent technológia az egyik legzseniálisabb "találmány" az internet megszületése óta. Nem véletlen, hogy egy autista zseni találta ki. -
Bhalage #1549 este mar ottleszek, addig meg kihuzom
-
CAC #1548 Igen, általában a torrent említésekor ez szokott lenni a reakció. Pl a Company of Heroes update rendszere egy saját, torrent alapú klienst használ.
Sajna a warez miatt pár szolgáltató szűri/korlátozza a torrent protokolt, ettől függetlenül nagyon jó/hasznos találmány. -
mike01010101 #1547 Németül játszottam a demót tegnap. Akinek tetszett az első rész ez is tetszeni fog, de szerintem akkor fejlődés benne mint a ME1->ME2 vagy az AC1->AC2. -
#1546 remegsz mi? :d 50 % és lent van nekem -
kisokka #1545 Hát akkor az én hibám, hogy nem láttam még hivatalos torrentet...(komolyan nem láttam még) -
kisokka #1544 Hát elég egyértelmű, hogy arra megy játék :D -
Bhalage #1543 ”And there are men who embrace destiny and do not show their fear. These are the ones that change the world forever” -
CAC #1542 Például a Relic. Meg kb mindegyik, akinek esze van, megvan hozzá a technológiai háttér. Az a te problémád, hogy a torrent alatt a warezre gondolsz, de ez első sorban egy protokol.
Elég sok helyen használnak az üzleti szegmensben is torrentet, és nem warez célra. Webszerver+sok letöltő = szerverhalál. Seed szerver+tracker szerver+sok letöltő = gyors adatforgalom. -
#1541 Tök 8 honnan húzod le, mert csak ha az EA-s accountodra bejelentkezve játszod a demót, akkor számolják azt egy sikeres letöltésnek (le is írták előre kerek-perec). Meg nem mellesleg, ez tuti beetetős kamuakció, mert így is-, úgy is lesz ez a két tárgy, csak kell a hype. -
#1540 -
#1539 2 napot melózok, 2 napot otthon vagyok. Pont jól jött ki :p -
#1538 Egyáltalán mit keresel otthon hétköznap délelött ?...
Én meg még négyig robotolok addigra csak lesz pc-és demo is. -
#1537 Mert erre várok 2 hete? :D -
#1536 miért nem játszol vmi mással délutánig? -
#1535 Boxon már fent van a demo, ha érdekel valakit. Én leszedem megnézem ott először, amíg a PCsre várok :y -
#1534 El kell érni az egymilliós letöltést, ha lehet mindenki a hivatalos oldalról húzza le a demot. -
kisokka #1533 Kérdem én, melyik gyártó/forgalmazó/készítő használna torrentet? Ne nevettess...Az biztos, hogy le lesz terhelve, de egy-két napot szerintem simán lehet még rá várni -
CAC #1532 Sajna feltehetően igen. Ha okosan csinálják, akkor torrent szervert használnának, ott direkt jó a nagy forgalom... bár az EA-nál ez eddig nem volt jellemző. -
#1531 Estig ki kell bírni és utána meg terheltek lesznek a letöltőszerók mindenütt. -
CAC #1530 Tudom-tudom, kicsit rápörögtem a témára, de hát mit tegyek, ha már az első rész is ennyire jó. :) -
#1529 Türelem... -
CAC #1528 Urak!
Hol tudom letölteni a demo-t? A Bioware oldalán lévő download demo link ide visz, de itt nem találok semmi egyéb lehetőséget, csak rizsát.
Vagy túl türelmetlen lennék, és az időeltolódás miatt várnom kell még? -
#1527 Kicsit belekukkantottam a Német demóba, ugyan egy kukkot nem értek belőle, de gyönyörű, és a harc az vmi isten :) Megvárom az angolt.