6609
Dragon Age II
-
MrAndree #1886 Persze, tudom. De DA 2 nem adaptáció így felesleges lett volna telenyomni olyan varázslatokkal amik azért lettek volna ott, hogy legyenek. -
#1885 Nos igen, de ez nem az Obsidian hibája volt, hanem az official varázslatok legnagyobb része papíros játékban értelmet nyer(het), de így gépen felejtős sajna. Viszont bele kellett tenni, mert adaptáció. -
MrAndree #1884 Ja, főleg mivel a 30 új varázslatból 28 használhatatlan szar volt és 2 ért valamit. Szerintem felesleges beletenni csak azért 100 skillt, hogy elmondhassák, hogy van benne 100 skill... -
#1883 tisztába vagy eggyáltalán a fantasy jelentésével?
tudod attól h középkori a stílus mert kardoznak attól ez nem leszegy total war féle szimulátor.
ha neked ezt jelenti akkor vérszegény fantáziád lehet....már nem sértésnek írom ezt. -
#1882 Tehát a te szemedben a DA 2 egy casual RPG, akció elemekkel megtűzdelve. -
#1881 Elég lett volna megmaradni a DA:O-nál mivel nagyon sikeres volt nem volt indokolt ez a sok változtatás.
De már mindegy, jó lesz ez így is, én rosszabbra számitottam az első infók után. -
#1880 Najó, de egy olyan részletes D&D v3.5 adaptációt, mint az NWN2, nem lehet széles közönségnek eladni, azt te is belátod. Én bírtam, sőt a kiegjei mind epic darabok (nekem főleg a MOTB jött be), de én öreg tata vagyok sok évtizedes AD&D-s múlttal (sőt jelen pillanatban is nyomom egy nagyon faja csapattal a papíros AD&D-t elég sűrűn). Szóval ha eladásokat is akarnak produkálni a BW-nél, akkor kell egy kis eksön és csilivili a gammába. Nekem sem tetszik ez, de lenyelem, mintahogy lenyeltem az ME2-t is, pedig ME1 után igen fura volt. -
#1879 Nem. -
#1878 Lehet, már nem emléxem rá, majd előveszem, itt csücsül a csomijában egy bontatlan is. -
#1877 a directX 11 xp hez lelehet valahol tölteni? -
#1876 Itt is a link a hivatalos fórumra. -
#1875 Az első részben is csak lőni tudott a bottal, de mind1...
játékról:
Hát ez nagyon árkádra sikerült :S Gyalázat, hogy az első rész után ilyen konzolszennyet hoznak ki... Harmadik részben már fejlődni se lehet, kapsz majd lélekgömböket, azt rárakhatod a fegyveredre, vagy hogy mennek ezek... Hol vannak már a régi szép idők, mikor fél órát gondolkodtam, a 30 új varázslat közül melyik illik legjobban a taktikámhoz (pölö neverwinter)... Azért végig fogom tolni, mert érdekel a sztori, de elővenni még 1X bitos nem... Az első részt 4X vittem végig... -
#1874 A csapkodás még hagyján, de a pózolás a bottal a varázslónál az megmagyarázhatatlan. Erről a Galaxy Quest jut eszembe, a rész, amikor Taggert kapitány össze-vissza bukfencel, a többiek meg hülyének nézik. -
#1873 Megnézném te hogy csapkodsz 40 kilós páncélban egy 10 kilós kardal...
Ebböl a szempontból a DA:O a valósághűbb de egy fantasy játékban ez teljesen lényegtelen. -
ratgab #1872 Hát aki szerint ez ronda, annak rossz a szemüvege:
1280x1024, 8x-os élsimítás, Medium beállítások és gyönyörűek a karakterek, meg minden! Dx11-es beállítást is engedélyezi és a very high beállítást is, majd tesztelem fullra állítva is!
Harc semmiben sem különbözik az 1-hez, kicsit dinamikusabb... nem olyan, mintha 83 éves aggastyánok csapkodnának a karddal..
Eddig jó! -
#1871 Hivatalos fórumon írták a fejlesztők, hogy a DX11nem nagyon működik a demoban, ezért kérik, hogy mindenki inkább DX9-ben próbálja ki. -
#1870 A taktikai nézetet sajnos kivették.
DX11 majd állitólag a teljesben lesz normálisan a demóban nekem akadt mint a állat. -
#1869 Ez még a régi Fábry, amikor még vicces volt. -
Mester #1868 Sziasztok
Lenne 1-2 kérdésem a demo-val kapcsolatban;
DX11-es beállításoknál másnál is jelentkezett néhány grafikai hiba a játékban?;o
A taktikai nézetet tényleg egy az egyben kivették a játékból?;s -
#1867 Remélem, hogy majd lehet állítani azon, hogy hol jelenjen meg a felirat mert az, hogy a felső részen van számomra egy kicsit furcsa és zavaró. -
#1866 Nem lesz honositva a játék. -
#1865 high beállításokhoz dx10es kártya kell, legmagasabbhoz meg dx11es.
-
#1864 Hali!
Kipróbáltam a demot én is, nekem nagyon tetszik :D
Csak a legyen legalább 2x olyan hosszú mint az 1 és akkor örömbodottá van .
Amúgy magyarországon magyar felirattal fog megjelenni akárcsak az 1 vagy most nem így lesz? -
#1863 DX 9-ben csak mediumban lehet tolni, ha highra vagy higher (full) akarod rakni akkor egy dx 10 kártyától jobb VGA kell majd alá... nem? -
#1862 Találtam egy 15 perces vidi bemutatót is a YT-n. Harcos, női kari
-
#1861 Ez így van, ezért nincs egy rossz szavam sem a grafikára. -
#1860 Ez dx9 és medium ugye, ha ez valakinek csúnya az nézesse meg a szemét -.-
Ennél még csak szebb lesz a full ugye. -
#1859 Pár kép akkor tőlem is
-
#1858 nekem nagyon bejön a Dao 2 semmi bajom a gyorsaságal -
#1857 ha neked ez a reális harc akkor ez bizonyára a kedvenc játékod lesz:
-
CAC #1856 De, 2:15-nél murdel meg. -
#1855 #1850. -
#1854 Mi ez bazzeg, Redbull-t ivott, ezer darabot?! -
#1853 Hm és pont az ogreval való csatát nem mutatják.... -
#1852 Az be van állítva, de ettől függetlenül gyors.
Amúgy a legviccesebb beszólások a párbeszédeknél a semleges válaszoknál vannak, Flemeth pl állandóan csak röhögött, hogy miket mondtam neki :) -
#1851 Háááát jó reflexek kellenek, hogy időben megnyomd a space-t annyi szent. Ezért is jó a csata kezdetekori autopause, ha beállítod. -
#1850 Vele is az a bajom, hogy szerintem irreálisan gyorsak az animációk és ahogyan lövöldözik a botjával, ennél sokkal lassabbnak kéne lennie a harcnak. -
#1849 Mágus igazi derminátor. Ügyesen bánik a bottal és végre a bottal is tud lődözni, akárcsak a TitanQuest-ben és nem csupán püfölni tud vele. Igaz közelharcban így is püfölésre használja, de ez ésszerű. Viszont amíg töltődnek a varik, nem kell bután ott állnia, hanem messziről be tud segíteni a bottal a többieknek. Nagyon élveztem vele a nyomulást. Szépen lehet egyesével, vagy csoportosan kiakolbolítani a népeket, meg gyógyítani sem árt. Ámbár a gyógyítás kissé lassan töltődik alapból, gondolom ezt majd valahogy lehet gyorsítani. -
#1848 A Bioware újabb videót adott ki, ezúttal megnézték a Mágus karakterosztályt.
aztakurva hát ez piszok gyors :D :P -
#1847 3at tudsz betenni hotkeyre