6609
Dragon Age II
  • TDC Geronimo
    GIből

"After playing five hours of Dragon Age II, I can already tell that a certain subset of hardcore gamers will be upset. If you’re a PC elitist who was concerned that this sequel was being simplified to make it work better on consoles, well, you’re kind of right.

So far, though, it doesn’t seem like it has lost anything core to what made Origins great. The battles may be faster, but they’re still difficult and require mastery of your abilities to overcome high-level opponents. The dialogue may be streamlined, but it has improved the pace and power of the storytelling. The game may have changed, but it’s still Dragon Age, and you’re still likely to give it hours of your life."
  • Prince23
    nekem 40-45-re jött ki ME 2
  • ewuk
    demo-t felhaxoltam, hogy lehessen használni az inventoryt, de a ruhákat nem sikerült leimádkoznom a női karakterekről, hogy lehet ez? :O
  • Evoluti0N
    20-25? Akkor te elég gyorsan végigszaladtál rajta.
  • TDC Geronimo
    Mass effect 2 is annyi
  • wedge31
    DA:O nekem 85h volt dlc-ék nélkül, simán van benne 100h.
  • Evoluti0N
    20-25 óra? Ki van zárva. Egy RPG-nek az baromi rövid. Szerintem az a 50-60 óra simán meglesz. Az más dolog, h a DAO-nál kicsit túloztak a 100 órával a Biowareék.
  • TDC Geronimo
    The tiny snippet at the end says:

"Crazy-hefty 40-plus hour RPG experience with loads of choices and branching paths to tackle.

Great characters and fan-service nods for attentive Origins nerds.

Recycled dungeons aplenty make for annoying deja vu; slow start; tweaks may irk series purists.

Why are nearly all humans English, dwarves American, and elves Irish?"

9.0 Rating

40-60 óra...ez kb olyan lehet mint a DAO 100 órája :D

20-25 óra körül tippelek nem rohanó tempóban. Pár nap és itt van végre \o/
  • Prince23
    hoho.... Exiled Prince GAMEPLAY trailer érkezett

• Pares
    Nyamm.
  • ratgab
    És lehet rendelni a signature editionből is!
  • wedge31
    Nem sok értelme van, mert az EA ugyse engedi aktiválni az EU megjelenés elött / persze amcsi exével meg lehet kerülni /
  • unusual
    Add On
  • TDC Geronimo
    Dragon Age 2 (hétfőtől) :O

Cdgalaxis már 7én árulja :D 1et is US megjelenéskor kihozták már, itt most úgy néz ki még annál is hamarabb :D
  • grebber
    Nekem is ez van sajnos.
  • Evoluti0N
    Ezt jól megfogalmaztam. Na szóval valamiért crashel a játék a karakter megcsinálása után.
  • Evoluti0N
    Valamiért crashel a játék miután a karakter megcsinálása után. Na mindegy. Majd a teljesben kusztomizálgatok :).
  • Sir Quno Jedi
    Jaja, nagyon jó arcokat összeütöttek seperc alatt a fijjúg, sokkal jobb némelyik, mint az official, meg tényleg látványos, ha a család is másképp néz ki. Van ott olyan, amiben tényleg tesóknak néznek ki LadyHahwke és Bethany. De van amelyik meg egész élethű lett.
  • ferenc001
    Vártam már mikor fogja valaki feltörni a demót. :D
  • Pares
    Na baszki, már az Inventory-t is unlockolták! LOL
  • Pares
    WTF. Na mindegy. Lapozzátok át a topikot. Egészen elképsztő, milyen jól kinéző karaktereket lehet csinálni vele... persze pöppet bugos még a dolog, főleg ha sötétbőrű karaktert választasz...
  • Pares
    David Gaider:

"As John pointed out earlier, the reason these options were left out of the demo is because they weren't optimized yet. So play with the settings at your own risk-- but don't automatically assume that everything will be as you're seeing it in the final game."
  • Pares
    Nézegetve a meghackelt demóban unlockolt character creatorban készült képeket... hát ez ezerszer jobb lett, mint az Originsben lévő.
  • wedge31
    Nem.
  • JaSoN HuNTeR #2542
    Magyarul lesz ez a játék?
  • Pares
    Ejha.

A családtagok kinézete dinamikusan változik attól függően, hogy Hawke hogyan néz ki...
  • Pares
    Nehezen, de el tudtam olvasni, amit írtál.
    Hagyjuk a moddereket. Eleve olyan nem volt a DA:O communityben, hogy több tucatnyian összeültek volna valami új térképet csinálni. Tehát ebből kifolyólag nem is tudjuk, mikre lennének képesek, a másik, meg hogy limitáltak a lehetőségeik. Szerintem elbeszélünk egymás mellett, szóval hagyjuk.

Te azt írtad, hogy lényegében már akkor kész volt, marketing miatt nem adták ki. Szerintem meg rohadtul nem volt még kész Októberben. Amint a demóból is látszik, egy csomó bug van még benne, és ők is írták, hogy a harcrendszert is piszkálták azóta. Nem akarom tovább ragozni, mert elégszer leírtam már. Zárszóban összefoglalva a demó egy októberi, nem végleges állapotban lévő build. Azóta javítgatták, optimalizálták, stb.
    Ebből kifolyólag az elmúlt fél évben nem csak ültek a babérjaikon. Ennyi.

Ui.: nem igazán értettem, miket próbáltál itt írogatni valami minimális változtatásokról, de nem is érdekel. Mindegy. Részemről ennyi.
  • Murder3
    1.Te inkább túl naív vagy ezzel kapcsolatba.

2.Igen, de ha kicsit gondolkozol rájöhetsz mire értem ezt.
    30 moddert összeülne na csinálunk egy új világot a DAO-ba, nyílván mivel ők nem a fejlesztők nem a dao2-t hozzák létre hanem amijük van abból nyílván nem az engient tudják fejleszteni mert az a fejlesztők dolga, de tudod új területre értem dao alatt, kb ua mintha most a da2 helyszíneiről beszélnénk szimplán annyi h nem úgy néz ki, mit nehéz érteni ezen?
    3.LOL te beszélsz értelemzési gondokról?szted mit írogattam legelső hsz-be,nyílván az h msot kész van javítgatjuk.
    egyszerű példa ha van egy programunk amibe van 3 bug és ezt ki kell javítanunk mondjuk 2 hónap alatt ugyan az a szituáció mintha nem lenne egy szövegszerkesztőnk és még hiányozna az egész program?

Én tágasabban értelmezem azokat a dolgokat amiket leírok, vágom én h ez félreértelemzhető ha épp máshol járnak gondolataim néha én se tudom egyszűrni mire is értettem, bár ez nagyon ritka és bonyolultabb szövegnél csak.

Amúgyis ha kicsit az EA észjárására koncentrálunk eggyértelmű h ha valami akkor a star wars mmo a legfontosabb és azzal van a legtöbb meló főleg h meg akarják reformálni az mmo piacot vele és harcbaszálni a gw2-velm ha kijön addigra....
    mint ebből írtam a mass effect,dragona age már egy léttező alapból táplálkozik, lényegébe MINIMÁLIS változtatásokkal adják ki a kövi részt...
    Minimális változtatás=nem létező alapból...tehát nem egy olyan dolog h akkor msot csináltunk egy dragona age originst jó akkor most csinálunk egy autó szimulátort, jó következőnek meg egy stratégiai játéko, hanem csinálunk egy dragona ge 2-t ami nagyrész copy paste 1-2 új dologgal vagy a mass effect esetébe szintúgy, erre értettem a minimális változtatás

• wedge31
    Egy Bioware játéknál ez nálam nem alternativa, inkább várok.
  • Pares
  • Prince23
    Hát 6 nap a virágbolti verzió :D
  • ratgab
    Rossz az aki, rosszra gondol...
  • j0nNyKa
    "Különbözőek vagyunk, ami valakinek rövid, másnak lehet hosszú... "

.. bocs :)
  • Pares
    Nem tudom, miket hallucinálsz össze-vissza. Először is nem azt írtam, és nem is úgy gondolom, hogy 2 évig alakították a történetet. Az újrahasznosított helyszíneket nem a DA:O-ból vették át valószínűleg. Arra értik, hogy több hasonló terület többször is előfordul. Az ME-ben, a DA:O-ban is voltak ilyenek, ezek szerint a DA2-ben is lesznek ilyenek. Ez nem azt jelenti, hogy egy az egyben a DA:O-ból vannak.

Igen, a modderek nem rendelkeznek ilyen programokkal, ezért nem is tudnak ilyen területeket összerakni. Ez pontosan az az állítás, amit én mondtam. Te meg most pontosan ellentmondtál magadnak, olvass vissza! Azt írtad, hogy a DA-hoz hasonló területeket a modderek 2 hónap alatt összerakják...

"Mért nem tavaly jött, hát marketing és gondolom még javítgatták..."

Épp ez a lényeg, amit nem bírsz megérteni! Ezt mondogatom. Itt nem marketingről van szó, hanem hogy még javítgatták és _fejlesztgették_ ez alatt a fél év alatt a játékot! Tehát még nem volt végső állapotában, nem volt kész. Mit olyan nehéz ezen megérteni?

Szövegértelmezési és fogalmazási csődként tudnám jellemezni a hozzászólásaid. Ezt most sértegetésen meg személyeskedésen kívül mondom. Jobban figyelj oda, mit írok, és légyszíves, próbálj meg értelmesen fogalmazni, hogy el tudjam olvasni. Köszi. :)
  • MerlinW
    Nekem 66 óra volt a DLC-k nélkül. Összesen kb 100 óra volt nekem a DAO első végigjátszása.
  • ratgab
    Igaz 10 nap van még... Amcsiknál jön 8-án!
  • ratgab
    Ez teljesen igaz!
  • Lacoka12
    pedig én is elolvastam mindet és mindent felfedeztem olyan nehéz elhini nem nehéz játék és ha nem hiszed el az a te bajod
  • Murder3
    trilógia azt hiszed h a sstory egésze ez idő alatt lett meg?
    helyszínek, nem tudom te mit látsz, de ne hogy azt hidd h fogták és elkezdik a semmiből, főelg h ott van a újrahasznosított helyszínek ugye?
    szted az mit takar?LOL:D
    modderek nem rendelekznek fejlesztői profi programokkal megkockáztatom és csak azt tuják megcsinílni ameddig az editor engedi őket, de a DAO példája h egy dungeon rendszerből hogfy csináltak teljes játékot.
    az h a dao-t 6 évig csinálték és ilyen lett az rájuk nézve szégyen, de ez msot nem ide tartozik.
    Mért nem tavaly jött, hát marketing és gondolom még javítgatták...

"Minimális változtatás az lett volna, ha a DA2 is Fereldenben játszódott volna, a harcrendszer nem változott volna, csak a grafika meg a történet."

ez meg csak külsőség, nem gondolod mondod komolyan h nem látsz át ezen.....
  • wedge31
    Nem 10 nap van még a megjelenésig ?