Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Most tolom <3

Nem kamuztak, amikor azt mondták, hogy mindhárom verzió közel azonosan fog kinézni. Elsõ részhez képest már amennyit láttam konzolon ég és föld.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Példának okáért a legnagyobb MMO-t gyártó cég is ezt használja, mert belátták, hogy 12 millió vagy mittudoménhány felhasználót ugye nem buli szerverekrõl kiszolgálni, a gatyájuk is rámenne, és az ebben a hidegben egészségtelen. 😊 Én ott láttam elõször, amikor még játszogattam.

Azt meg reméljük, hogy a demóval nem adják elõ a Lair of the Shadow Broker trükköt, miszerint nincsenek vele kész, és feltöltenek egy 2GB-os szemetet, csupa 0-val. 😄
Az ilyen manõverekkel sírba raknak, azt is mondhatnák, hogy bocs, egy kicsit csúszunk, mert valami nem stimmel, két-három óra, és rendben lesz minden. Ehelyett vakításként direkt feltöltenek egy dump file-t, és ülnek nagy kussban. Túl sok idõt töltenek az EA-val, úgy érzem.
Német verziót hol tudom lekapni? Azt hittem nem megyek semmire a német felsõfokú nyelvvizsgámmal, de majd most 😛

Este 6-tól lesz angol demó PC-re, az már nincs olyan messze. <#vigyor>

Egyetértek.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

A torrent technológia az egyik legzseniálisabb "találmány" az internet megszületése óta. Nem véletlen, hogy egy autista zseni találta ki.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

este mar ottleszek, addig meg kihuzom
<#eljen>

anti hero

Igen, általában a torrent említésekor ez szokott lenni a reakció. Pl a Company of Heroes update rendszere egy saját, torrent alapú klienst használ.
Sajna a warez miatt pár szolgáltató szûri/korlátozza a torrent protokolt, ettõl függetlenül nagyon jó/hasznos találmány.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Németül játszottam a demót tegnap. Akinek tetszett az elsõ rész ez is tetszeni fog, de szerintem akkor fejlõdés benne mint a ME1->ME2 vagy az AC1->AC2.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

TDC Geronimo
remegsz mi? :d 50 % és lent van nekem <#mf2>

Hát akkor az én hibám, hogy nem láttam még hivatalos torrentet...(komolyan nem láttam még)

Hát elég egyértelmû, hogy arra megy játék 😄

”And there are men who embrace destiny and do not show their fear. These are the ones that change the world forever”

anti hero

Például a Relic. Meg kb mindegyik, akinek esze van, megvan hozzá a technológiai háttér. Az a te problémád, hogy a torrent alatt a warezre gondolsz, de ez elsõ sorban egy protokol.
Elég sok helyen használnak az üzleti szegmensben is torrentet, és nem warez célra. Webszerver+sok letöltõ = szerverhalál. Seed szerver+tracker szerver+sok letöltõ = gyors adatforgalom.

Sir Quno Jedi
Tök 8 honnan húzod le, mert csak ha az EA-s accountodra bejelentkezve játszod a demót, akkor számolják azt egy sikeres letöltésnek (le is írták elõre kerek-perec). Meg nem mellesleg, ez tuti beetetõs kamuakció, mert így is-, úgy is lesz ez a két tárgy, csak kell a hype.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

wedge31
<#eljen>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

TDC Geronimo
2 napot melózok, 2 napot otthon vagyok. Pont jól jött ki :p

wedge31
Egyáltalán mit keresel otthon hétköznap délelött ?...<#idiota>

Én meg még négyig robotolok addigra csak lesz pc-és demo is.

TDC Geronimo
Mert erre várok 2 hete? 😄

lolSL
miért nem játszol vmi mással délutánig?

TDC Geronimo
Boxon már fent van a demo, ha érdekel valakit. Én leszedem megnézem ott elõször, amíg a PCsre várok :y

wedge31
El kell érni az egymilliós letöltést, ha lehet mindenki a hivatalos oldalról húzza le a demot.

Kérdem én, melyik gyártó/forgalmazó/készítõ használna torrentet? <#wilting> Ne nevettess...Az biztos, hogy le lesz terhelve, de egy-két napot szerintem simán lehet még rá várni <#action>

Sajna feltehetõen igen. Ha okosan csinálják, akkor torrent szervert használnának, ott direkt jó a nagy forgalom... bár az EA-nál ez eddig nem volt jellemzõ.

Sir Quno Jedi
Estig ki kell bírni és utána meg terheltek lesznek a letöltõszerók mindenütt.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tudom-tudom, kicsit rápörögtem a témára, de hát mit tegyek, ha már az elsõ rész is ennyire jó. 😊

wedge31
Türelem...

Urak!
Hol tudom letölteni a demo-t? A Bioware oldalán lévõ download demo link ide visz, de itt nem találok semmi egyéb lehetõséget, csak rizsát.

Vagy túl türelmetlen lennék, és az idõeltolódás miatt várnom kell még?

TVelvet
Kicsit belekukkantottam a Német demóba, ugyan egy kukkot nem értek belõle, de gyönyörû, és a harc az vmi isten 😊 Megvárom az angolt.
Nálunk hat körül lesz demó, PST szerint reggel 9-kor jön ki. Mi UTC+1órában járunk, kilenc óra különbséggel kell számolni.
Legalábbis PC-re.
Azok a szerverek, amikrõl le lehet tölteni. <#falbav>
Prince23
Mien szerverek? egyjátékos demó lesz, offlineba játszható.

Kongy
én 1kor érek haza, gondolom faszán túlterheltek lesznek a szerverek. 😛

@JethroHUN

Nem ingyenes, hanem feloldható extra, asszem dupla xp-t lehet vele szerezni, ha egy könyvet elolvasunk.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Holnap 12:00-tól elérhetõ a demó.
JethroHUN
Igen, és ha 1millió ember letölti akkor lesz vmi ingyenes cucc DA2be.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Kongy
Tehát hnap demó? PC-re is?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Pcs demo csak vmikor délután. Boxra mar délelõtt, úgyhogy leszedem azt elõször :y

Prince23
0:01-tõl tölthetõ lesz vajon ? 😄😄

TDC Geronimo
1 nap <3

alig varom maaaaar,
szet is neztem storeon, lesz ilyenem is, a poloim melle <3

anti hero

Lacoka12
http://dragonage.bioware.com/da2/demo/

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Én is meglepõdtem azon, hogy (szvsz) medium beállításoknál is szebben néz ki mint az Origins.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Írd már le rendesen, hogy DirectX, légyszíves!

Pluskast
Mondjuk a dx9-el sincs semmi gond szerintem nagyon szép így is és ugye a demó csak medium beállítást engedélyez. Kíváncsi vagyok milyen lehet a fullos grafika.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Szvsz a DX9 és DX10 közt látványban semmi külömbség, teljesítményben az elõzõ jobb. A DX11látványvilága elhanyagolható mértékkel szebb, mint az elõzõ kettõé, bár igaz, hogy eddig nem is lehetett sokat látni belõle. Nem hiszem hogy a három közt a teljesítményen kívül bármilyen nagyobb eltérés lesz.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Lacoka12
direxc 9 ilyen király a karakterek?

Pluskast
A demo csak dx9-et tud.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Lacoka12
amugy nem tudja alkalmazni a game a direxc 10 et? mert a rendszerem arra van állítva

grebber
Mivel nincs benne a demóban a dx11 így dx9 maradt!

Next PC upgrade: 2022