6609
Dragon Age II
  • j0nNyKa
    na azért nem kell rögtön nekiesni a töltésnek, boxos verzióból kapásból van fent repack, nyilván nem véletlen
  • Pares
    Az szép azért... 5 nappal a megjelenés előtt...
  • ratgab
    Ne idegesiljél!!!
  • Shiwo
    az lesz.. konzolos verziók már lvileg felkerültek 1 órája..
  • wedge31
    Ha addigra még marad neked...
  • Pares
    "On exterior levels, moving cloud shadows add an extra layer to the visuals."

WOW, még ilyet is tud?.
  • Pares
    Ez torrent? Mert a gugli nem talál rá semmi értelmeset...
  • Pares
    Nagyon jól néz ki! Kár hogy nekem jelenleg csak DX10-es kártyám van...
  • Suttyó20
    Spoilernek nem spoiler, de figyelem felkeltő...
  • Pares
    Ha 9 jól kidolgozott, bőséges háttérrel és személyiséggel rendelkező karakter lesz, akkor nincs ellenvetésem. Mellesleg meg a ME2 megjelenése előtt sem ismertük meg az összes csapattársat. Plusz még később is fognak jönni DLC-k.

Nem mellesleg pedig a DA:O-ban is "csak" 8 csapattárs volt DLC-k nélkül, és az összes DLC-t és EP-t beleszámítva is "csak" 15 csapattársunk lehetett. Szóval az, hogy a DAII ha úgy vesszük alapból is 9-el indul, nem olyan rossz. Főleg hogy azért most jobban rájuk is lesz koncentrálódva az egész...
  • SZEG007
    ezen mi a spoiler?
  • Suttyó20
    Spoiler!!

Dragon Age 2 PS3 - ATONEMENT
  • SZEG007
    9 dlc karival együtt: Carver, Bethany, Merill, Varric, Isabella, Sebasatian, Anders, Fenris, Aveline
  • cylonflatus
    Ezek a képek viszont gyönyörűek!
  • cylonflatus
    Főleg ha ebből egy vagy akár kettő dlc-ben jön... és az a gáz, hogy ezen már meg se lepődnék. Ezt nagyon sokáig elképzelni se tudtam volna a Boiware-ről, a Mass Effect 2 és az azóta tett nyilatkozataik után viszont simán kinézném belőlük.
  • ratgab
    *Wikin olvastam 9-ről
  • ratgab
    Ám tudtok-e arról valamit, hogy hány választható társ lesz a játékban? Én a Wiki 9-ről olvastam (ebben benne van az a kettő is,akiből az egyik hamar elhalálozik!

Tehát én eddig 8 fő állandó választható tagról tudok (ebben benne van az Exiled Prince is)

Tehát egy alapjátékban 7 db csapattárs lesz??? (kicsit kevésnek érzem...)
  • TDC Geronimo

• ratgab
    Még az Európai megjelenés (11-e) előtt tuti lesz kipróbálható teljes verzió, ami lehet könnyítene a döntésemen, hogy beruházzak egy Signature Editionbe (CDG akciót csak ajánlani tudom)!
  • TDC Geronimo
    The technology of dragon age 2 második rész. Brutálisan szép dx11es képekkel.
  • szabii98
    Akkor nem adok neki 4 napot :D
  • Pares
    Jó, de az USA-ban már 8. megjelenik. Sőt sok helyen már 7. meg lehet venni, de csak 8.-a után lehet majd használni, ha jól tudom.
  • szabii98
    PC: 2011. március 11.
    PS3: 2011. március 11.
    Xbox 360: 2011. március 11.
    [PC Guru]
  • Pares
    Egyébként az XBOX-os verzió is 8-án jelenik meg, nem? Vagy az hamarább?
  • szabii98
    Valahogy éreztem...itt az ideje.
    Mikori a megjelenés?
  • Pares
    Hoppá.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Dragon.Age.2.XBOX360-DAMNATION
  • Lacoka12
    én legjobban a dlc re leszek kiváncsi amit megkapok majd a játékal
  • wedge31
    Én a Bioware pontokat simán lecserélném egy taktikai kézikönyvért mint amit a DA:O mellé kaptunk.
  • Lacoka12
    legalább magyar kézikönyvet adnak a játék mellé
  • ratgab
    Türelem a hosszú élet ritka... Sajnos a Steam egy ilyen dolog (elég csak a játék demójának kijövetelére gondolni)!
  • Evoluti0N
    Aggasztó, vagy se, eddig is tudva levő volt, h csak a saját karakterednek tudod változtatni az öltözékét, a társaknak csak ékszereket és fegyvereket adhatsz.
  • ewuk
    hát ez aggasztó... :(
  • Fenrir
    Preload nem lesz Steam-en? Azért megjelenéskor lerántani 10+ gigát mikor agyon lesz terhelve az hardcore lesz.
  • Pares
    A saját karakteredről le lehet szedni, a többiekről nem tudom...
  • Pares
    Az első bekezdés egy vicc. Először is azért, mert egyes ún. hárdkóroknak csak az felelne meg, ha egy az egyben a DA:O-t kapnák vissza. Másodszor meg nem lett konzolokra egyszerűsítve. Kurva unalmas már ez a szöveg. Manapság mindenhol ezt nyomatja pár nagyon okos.

És még mielőtt leugat valami ugribugri anti-konzol kiberharcos, nem nincs, sose nem volt, és soha nem is lesz semmilyen konzolom.
  • Lacoka12
    xd
  • Evoluti0N
  • Evoluti0N
    Az első és második bekezdés eléggé ellentmond egymásnak szvsz.
  • TDC Geronimo
    30-35 óra volt, elírtam.