6609
Dragon Age II
-
#2608 na azért nem kell rögtön nekiesni a töltésnek, boxos verzióból kapásból van fent repack, nyilván nem véletlen -
Pares #2607 Az szép azért... 5 nappal a megjelenés előtt... -
ratgab #2606 Ne idegesiljél!!! -
#2605 az lesz.. konzolos verziók már lvileg felkerültek 1 órája.. -
#2604 Ha addigra még marad neked... -
Pares #2603 "On exterior levels, moving cloud shadows add an extra layer to the visuals."
WOW, még ilyet is tud?. -
Pares #2602 Ez torrent? Mert a gugli nem talál rá semmi értelmeset... -
Pares #2601 Nagyon jól néz ki! Kár hogy nekem jelenleg csak DX10-es kártyám van... -
Suttyó20 #2600 Spoilernek nem spoiler, de figyelem felkeltő...
-
Pares #2599 Ha 9 jól kidolgozott, bőséges háttérrel és személyiséggel rendelkező karakter lesz, akkor nincs ellenvetésem. Mellesleg meg a ME2 megjelenése előtt sem ismertük meg az összes csapattársat. Plusz még később is fognak jönni DLC-k.
Nem mellesleg pedig a DA:O-ban is "csak" 8 csapattárs volt DLC-k nélkül, és az összes DLC-t és EP-t beleszámítva is "csak" 15 csapattársunk lehetett. Szóval az, hogy a DAII ha úgy vesszük alapból is 9-el indul, nem olyan rossz. Főleg hogy azért most jobban rájuk is lesz koncentrálódva az egész... -
#2598 ezen mi a spoiler? -
Suttyó20 #2597 Spoiler!!
Dragon Age 2 PS3 - ATONEMENT -
#2596 9 dlc karival együtt: Carver, Bethany, Merill, Varric, Isabella, Sebasatian, Anders, Fenris, Aveline -
#2595 Ezek a képek viszont gyönyörűek! -
#2594 Főleg ha ebből egy vagy akár kettő dlc-ben jön... és az a gáz, hogy ezen már meg se lepődnék. Ezt nagyon sokáig elképzelni se tudtam volna a Boiware-ről, a Mass Effect 2 és az azóta tett nyilatkozataik után viszont simán kinézném belőlük. -
ratgab #2593 *Wikin olvastam 9-ről -
ratgab #2592 Ám tudtok-e arról valamit, hogy hány választható társ lesz a játékban? Én a Wiki 9-ről olvastam (ebben benne van az a kettő is,akiből az egyik hamar elhalálozik!
Tehát én eddig 8 fő állandó választható tagról tudok (ebben benne van az Exiled Prince is)
Tehát egy alapjátékban 7 db csapattárs lesz??? (kicsit kevésnek érzem...) -
-
ratgab #2590 Még az Európai megjelenés (11-e) előtt tuti lesz kipróbálható teljes verzió, ami lehet könnyítene a döntésemen, hogy beruházzak egy Signature Editionbe (CDG akciót csak ajánlani tudom)! -
#2589 The technology of dragon age 2 második rész. Brutálisan szép dx11es képekkel. -
#2588 Akkor nem adok neki 4 napot :D -
Pares #2587 Jó, de az USA-ban már 8. megjelenik. Sőt sok helyen már 7. meg lehet venni, de csak 8.-a után lehet majd használni, ha jól tudom. -
#2586 PC: 2011. március 11.
PS3: 2011. március 11.
Xbox 360: 2011. március 11.
[PC Guru] -
Pares #2585 Egyébként az XBOX-os verzió is 8-án jelenik meg, nem? Vagy az hamarább? -
#2584 Valahogy éreztem...itt az ideje.
Mikori a megjelenés? -
Pares #2583 Hoppá. -
#2582 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dragon.Age.2.XBOX360-DAMNATION -
#2581 én legjobban a dlc re leszek kiváncsi amit megkapok majd a játékal -
#2580 Én a Bioware pontokat simán lecserélném egy taktikai kézikönyvért mint amit a DA:O mellé kaptunk. -
#2579 legalább magyar kézikönyvet adnak a játék mellé -
ratgab #2578 Türelem a hosszú élet ritka... Sajnos a Steam egy ilyen dolog (elég csak a játék demójának kijövetelére gondolni)! -
Evoluti0N #2577 Aggasztó, vagy se, eddig is tudva levő volt, h csak a saját karakterednek tudod változtatni az öltözékét, a társaknak csak ékszereket és fegyvereket adhatsz. -
#2576 hát ez aggasztó... :( -
#2575 Preload nem lesz Steam-en? Azért megjelenéskor lerántani 10+ gigát mikor agyon lesz terhelve az hardcore lesz. -
Pares #2574 A saját karakteredről le lehet szedni, a többiekről nem tudom... -
Pares #2573 Az első bekezdés egy vicc. Először is azért, mert egyes ún. hárdkóroknak csak az felelne meg, ha egy az egyben a DA:O-t kapnák vissza. Másodszor meg nem lett konzolokra egyszerűsítve. Kurva unalmas már ez a szöveg. Manapság mindenhol ezt nyomatja pár nagyon okos.
És még mielőtt leugat valami ugribugri anti-konzol kiberharcos, nem nincs, sose nem volt, és soha nem is lesz semmilyen konzolom. -
#2572 xd -
Evoluti0N #2571 -
Evoluti0N #2570 Az első és második bekezdés eléggé ellentmond egymásnak szvsz. -
#2569 30-35 óra volt, elírtam.