Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Next PC upgrade: 2022
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Annyira nem is lényeges nekem a neve a Bioware szinkronok jók szoktak lenni.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Érdekes, hogy csak az RTL-en csinálják, a TV2-n rendesen leadják (normális verziót vesznek)!
Amúgy ez a sárga karakter nekem baromira nem tetszik remélem kikapcsolható lesz, annyira randa így az egész.Az egyben is elvoltam azzal is hogy egy kör volt alatta, nem kéne sárgán világítania totál gázul néz így ki szerintem.
és futott rendesen \o/
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Elvileg az Old Republicban is adja majd a hangját az egyik kasztban, remélem ide is bekerül.Ha máshogy nem is de valakinek adja a hangját, persze az lenne a legjobb ha a fõhõsé lenne😊
Legutóbb pl. a Száguldó Erõd címû Steven Seagal filmben vettem észre, hogy hiányoznak jelenetek, ami egy akciófilm esetén gyakorlatilag a lényegét öli ki a filmnek, nem említvén azt, hogy hülyén néz ki, hogy egyik helyszín után hírtelen máshol terem Seagal!
Amúgy eddig tetszik a játék, bár ez a leegyszerûsített párbeszéd annyira nem bejövõs de legalább folyamatos a párbeszéd.
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Amúgy ez a lenti videó, ahol kirkwallba vannak már kibaszott jó. 45 perc-1 órát írnak demora, ami igencsak dicséretes. Azt hiszem megjelenésig rongyosra játszom majd 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Why so serious?
1/2
2/2
3/5
4/20
F.A.I.L.
<#idiota>#idiota>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB