UTP-kábellel váltanák le a HDMI-t
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Mit nem érteszt? Vagy van kép, de az tökéletes, vagy nincs. Nincs olyan hogy rosszabb minõségû... Van vagy nincs ez van.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Ugyanaz mint a cd esete, tök mind1 hogy tdk lemezre vagy verbatimra írod ki a zenéd, illetve összekarcolod vagy összezsírozod. Ugyanabban a lejátszóban nem fog az egyiken szebben pengeni a hárfa mint a másikon. Maximum ha nagyon szar és megkarcolódik a felülete, beakad és leáll.
(ja, csak általában gondoltam a digitális átvitelre, a hdmi pontos kódolását meg szabványait nem ismerem)
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
Úgy is az a jövõ. Én már szabadulnék a kábel rengetegtõl.
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
normális ember meg vesz 2k-ért egy hdmit :D

Csak azt nem értem, hogy Cat5-ön hogy nyomnak át nagy felbontású videót. A hdmi 1.3 10Gbit körüli sávszélességet biztosít, amihez hasonló a 10GBASE-T ethernet szabvány tud csavart érpáron, de ehhez legalább Cat6a kell.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ma a legjobb minõségû HDMI kábelek 50-100.000 Ft-nál kezdõdnek. (Hogy ne említsem pl. ezt: HDMI for $1000)
UTP-t meg krimpelek magamnak itthon 50 Ft-ból méterét.
fotográfik kolomp edisön :D