3115
-
#2789 JEEEEEEEEEEEEEEEEE -
#2788 Yessssssss!!!!! -
Bullitt #2787 Júni 30-tól ingyenesen elérhetővé válnak a DLC-k! -
Cortinaar #2786 Sikerült beállítanom a kormányt, de a Logitech profilon változtatnom kellett, mert az "enable centering spring in force feedback game"-t muszáj voltam bekapcsolni, ráadásul 132%-ra venni. Tudom, hogy mindenhol az olvasható, hogy ki kell kapcsolni, de akkor egy vicc lesz az irányítás, abszolút nem olyan (de még csak meg sem közelíti a valóságot), mert a való életben is középre húzza a kormányt kanyarodáskor, illetve utána. A másik nagyon durva dolog az, hogy a kanyarodási segédletet is be kell kapcsolnom a játékban, mert, ha ki van szedve, akkor az autó akkor is ide-oda inog, ha egyenesben megyek, az meg egy vicc. De azért érdekes, hogy l. a wtcc2-ben ezeket a beállításokat használva úgy, hogy a játékban minden segédletet kikapcsoltam, kis gyakorlás után nagyon is realisztikusan lehet száguldani, s nem billeg az autó össze-vissza, mintha valami vajon csúszkálna. Hát ez marha nagy különbség. Szóval sejtettem én, hogy a játékkal lehet baj, mert pl. egy Lamborgininek nem kellene 100-150-nél jobbra-balra csúszkálnia, azért annak igencsak van tapadása, de a többi autónak is. Azért várom azt a beígért patch-t, de attól égnek áll a hajam, hogy az élsimítás benne van a patch-ben, de kiveszik, nehogy jobb legyen a konzol változatnál????? Hát ez most komoly??? Ha ez igaz, ilyen a mesében sincs, megérdemelnék, hogy ezentúl senki ne vegye meg a következő NFS részeket. Nekem már a HP is furcsa volt, hogy kihagyták az élsimítást, s patch-el sem orvosolták.
Hogy lehet ide nagyobb képeket beszúrni? 200k-s képet mondjuk, de ne úgy, hogy sms-t kell küldenem ahhoz, hogy VIP legyek... -
MaRee #2785 Na ez engem is érdekelne, tegnap kezdtem el a játékot, kúva jó de driftelni nem tudok. Melyik gomb amúgy alapból a kézifék(PC-n persze)? -
#2784 Hogyan kell driftelni? Kormánnyal a legkisebb gázadásra kiperdül... -
High end PC #2783 Ez a patch kezd Duke Nukem Forever magasságokba emelkedni...bár végül azt is kiadták-.- -
#2782 de jön a peccs :)
ha megint kiül a tetőre cigizni verseny közben fotózd le, hogy röhöghessünk XD -
janihunk #2781 Nem jön valami új patch vagy valami? Csak az 1.1 van még? -
#2780 biztonsági öv XXXD -
janihunk #2779 Sziasztok találkozott már valaki olyan bugal hogy 200 fölé gyorsítok és a vezető emberke egyszer csak ki ül a kocsi tetejére ha lelassítok minden ok csak ép onnantól kezdve hogy kiül az fps számom 40-ről 22 re esik és nem áll vissza csak ha eltüntetem az összes hud-ot. Erre van valami megoldás? -
#2778 Ja igen, mert a Patch és a DLC-k összefüggnek, tehát a patch2#-ig nem jön DLC-se -
#2777 Logitech profilom(g25)
A DLC-k meg jönnek, nyugi, csak sajnos rengeteget késnek, mert kiderült hogy az EA-nem akar fejlettebb AI-t, jobb élsimitást és még részletesebb grafikát (nehogymár véletlenül jobb legyen mint a konzol) Ezért ezeket eltávolítják a már rég kész Patchből! mi megint idő és újabb ellenőrzési procedúra. (szerencsére az ütközés modellt javítják az marad a patchben). De nemtudni hogy a Patch-el együtt ingyen vagy fizetősen jönnek e dlc-k. (vagy esteleg az egyik ingyen és másik pedig fizetősen). -
High end PC #2776 Na ez az, hol vannak a DLC-ék? -
#2775 gyerekek a régen beígért DLC elmarad vagy mi?? -
Cortinaar #2774 Szia!
Köszi, az igen jó lenne, ugyanis nálam sztem ott van valami rosszul beállítva.
Jó lenne, ha külön a Game profilt és a Steering Wheel beállítasait is el tudnád küldeni.
Wingman kormányod van neked is, vagy egy későbbi darab?
Ennek a kormányszöge kb. 200 fokos lehet max. -
#2773 Logitech profilomat is leírhatom ha kell majd. -
#2772 Én kb igy használom a játékon belül, kicsit elkésve bár
Force Feedback Strange: 60
Steering Deadzone: 0
Steering Sensitivity: 50
Trottle Deadzone:0
Trottle sensitivity: 50
Break D: 0
Break S: 50
Clutch D: 0
Clutch S: 50
Speed Sensitivity 0
Steering Lock: 300
Steering lock Drift: 200 -
Cortinaar #2771 Nem sűrűn kaptam tippeket...khmm :) -
#2770 én nem tudom mi lehet, de javaslom versenyek után tedd le asztalra :D -
Leslie878 #2769 Na leteszteltem gépet úgy néz ki a dolog, hogy replayt elindítottam és a fix 60 fps fél óra alatt leesik kb 30-ra aztán még rosszabb lesz a helyzet már 25 körül volt késöbb! Rögtön újraindítom és megint full jó minden! ellenben Dirt3 teszt replay és játék jó két órán keresztűl és folyamatos 60 fps rezzenéstelenüll!!! Szóval nem értem mi lehet a gond a shiftel. A vsync be volt kapcsolva azért a fix 60, de amúgy ashiftnél mindegy mit hova rakok egyenlőre ez van, nem tudom, hogy ez mitől lehet olyan mintha fogyna el az erő a gépből, de hogy csak a shiftnél? -
Leslie878 #2768 Köszi a segítségeteket, kipróbáltam a kompatibilitás módot és pipa rendszergazdaként, először xp mód úgy jónak tűnik de jóval gépigényesebb, most a win 7 kompat módot próbálom, egyenlőre jó. A videokártya rossz lenne akkor a többi programnál is kéne lenni valami hibának,(gondolom én) igaz még tesztelni kéne ha lesz több időm!
-
#2767 én videókártya hibára gyanakszom, mégpedig úgy, hogy megtelik a kártya memóriája, nem képes üríteni... alt+tab-nál már üríti a régi cuccokat, mivel kimész az asztalra... -
#2766 azzal a proccal az mindegy..
lehet hogy túlmelegszik és az a baj. win7 az többet eszik mint az xp
bár ez csak talállgatás, ki tudja mi lehet a baja
Ikonra jobb gomb - kompatibilitás - futtatás rendszergazdaként, azt jelöld be, valamit az is segít, de valószínűleg semmi köze hozzá :D
(én kikapcsoltam ilyeneket is hogy automatikus töredezettségmentesítés, meg lehet a v.irtó elkezd futni, nem tudom, ezek csak ötletek :) -
#2765 allítsad be, hogyha elindul a shift akkor tiltsa le a témákat,próbáldúgy -
Leslie878 #2764 Sziasztok!
Feltelepítettem az XP helyet a Win7 Ultimate 64bit-es verzióját és olyan problémám keletkezett a programmal, hogy 10-15perc játék után elkezd szaggatni az addig tökéletesen futó játék, a vicc az hogy alt-tab-al leteszem tálcára és vissza akkor megint minden rendben! XP-n nem volt semmilyen gond. A gép konfig: Core i5 2400 4gb ram memoria nvidia 560 ti, Már próbáltam nvidia drivert frisseteni de mindegy melyikkel megy a probléma megmarad. Lehet a win 7-en kéne hangolni? Hátha tud valaki segíteni előre is köszönöm! -
Cortinaar #2763 Szia!
Rendben. Azóta két dolgon állítottam.
Szoftverben bekapcsoltam a Enable Centeringet 125%-ra állítva. (nekem valahogy sokkal jobb, ha nem "lötyög" a kormány, mert úgy túl könnyű forgatni. Mások pont az ellenkezőjét írják, mindenkitől azt olvastam, hogy azt ki kell kapcsolni.
Másik pedig játékban a Steering sensitivity, amit 100-ról 20-30-ra állítottam, egyelőre jobb, mint előtte, de ez még messze van attól, hogy rendesen végig tudjak menni vele egy pályán.
-
#2762 Holnap ha addig nem irnak tippeket, segítek, van egy két dolog ami biztos fog javítani, ahogy nézegetem a beállításaidat! -
Cortinaar #2761 Sziasztok!
Van egy Logitech Wingman Formula Force GP kormányom, amit egyszerűen nem tudok jól beállítani a Shift 2-höz. Igazából vagy 4-5 éve használtam utoljára, még a korábbi NFS részeknél, akkor piszok jó volt, mert sokkal jobb időket tudtam vele menni, mint billentyűzettel. Most az a bajom, hogy amikor rálépek a gázra, akkor a kormány akkor is furcsán ráng, amikor az aszfalton megyek, illetve néha kikapja a kezemből a kormányt, de ami még hergelőbb, hogy, ha kikapcsolom a kormányzási segédletet a játékban, akkor szinte egyenesbe is alig tudom tartani az autót, mert állandóan jobbra-balra inog az autó. Neten olvastam beállításokat, azokat is kipróbáltam, még szörnyűbb, mint a saját.
Leírom a jelenlegi beállítást:
Game Profil:
Overall Effetc Strength: 100
Spring Effect Strength: 15
Dumper Effect Strength: 15
Enable Centering...: OFF
Allow Game...: OFF
Steering Wheel:
Sensitivity: 50
Dead Zone: 0
Range: 100
Játékban lévő kormánybeállítások:
Force Feedback Strange: 50
Steering Deadzone: 0
Steering Sensitivity: 100
Trottle Deadzone: 6
Trottle sensitivity: 50
Break D: 6
Break S: 35
Clutch D: 6
Clutch S: 50
Speed Sensitivity 0
Speed Drift: 60
Steering Lock: 200
Steering lock Drift: 200
Egyszerűen túl érzékeny a kormány, 1 mm-t jobbra, vagy balra forgatom, máris megmozdul az autó, s nem tudom visszahozni egyenesbe, inog össze-vissza. Mindenzt egy full egyenes szakaszon, nagyon hergelő. Tud valaki segíteni, akinek ilyen kormánya van?
Köszönöm
Cortinaar -
#2760 lehet az a shader cucc a bűnös, vagy mi :D -
#2759 Valszeg tényleg azon a karin már csak úgy fog futni... -
LaciMaci #2758 Sajnos ez sem oldotta meg a problémát. -
#2757 próbáld meg azt, hogy kikapcsolod a catalyst AI-t ha bevolna -
LaciMaci #2756 GTA 4, Crysis 2 is fut rajta. -
#2755 azzal felejtsd el a játékot... de lényegében bármilyen mai játékot... -
LaciMaci #2754 Viszonylag régi kártya: Radeon X1950-es, legújabb driverrel. -
#2753 driverfrissítés hiánya talán.. -
LaciMaci #2752 Felraktam a játékot, de a kezdőpályán már sötét a pálya. A sebességmérő, visszapillantó...stb látszik.
Ez mitől lehet?
Köszi! -
#2751 oké THX :) -
#2750 Berakva
Tiedet is frissítettem Darki, bocsánat megfeledkeztem a PMedről melóban olvastam nem otthonról