3115
nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • Szabi1991
  • darki81
    át kell építeni, és jó kis f1 fíling szériaversenyeken :)
  • w77d
    Caterham, works tuninggal :D
  • Bullitt
    Az egy Caterham. :D
  • Szabi1991
    mi a fene az a "piros" az sls alatt ?:DD
  • Pogacsa--
    Köszi!
  • w77d
    ezek meg kis balesetek :)

kicsi a rakás:

Fejre vettem a kocsi:

így lesz fasza nyerni:
  • w77d
  • w77d
  • samsung123
    Nagyon nagy
  • Harbonah
    Pár kép ma estéről

Gáborral (itt még) fej-fej mellett

Újra fej fej mellett :D

Szagoljátok a kipufogó gázaimat, és vegyétek be a kanyart rendesen :P

Gábornak kettő gázpedálja van és mindkettőt tövig nyomja

Lassan jön a palackből a nedü igy nem lesz meg Ric

Krúznájt :)
  • Bullitt
    Ha lesz Shift 3, azt nem a Slightly Mad készíti.
  • Harbonah
    autolog ID-m Harbonah bár most volt egy hosszabb kihagyás de a dlc miatt újra előveszem

xfire-en szoktunk egyeztetni aztan játék közben teamspeakkel társalgunk, mivel az ingame egyeztetési lehetőség közelít a nullához

Segítség a Teamspeak csatlakozáshoz az alábbi két hozzászólásban:

[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1278014808&no=2402]#2402[/URL]
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1278014808&no=2390]#2390[/URL]
  • Gabor77
    Ment a privát.
  • samsung123
    DE igen! ts3-mad van?
  • Gabor77
    Srácok, este nem akartok autózni egyet?:)
  • w77d
    gyerekek nincs még valami javítás a drag irányításra?? nálam játék újraindításkor a normál verseny irányítás is nullázódik :S
  • Pogacsa--
    Üdv!

Hogyhogy ilyen gyér az online felhozatal?
    Sokszor egyáltalán nincs is semmilyen verseny, amibe be lehetne szállni.
    Van egyébként olyan fórum, ami jobban pörög mint ez, ahol lehet barátokat gyűjteni?
    Amúgy balazs24 az id-m.
  • Harbonah
    azert elég bizalomgerjesztő a fájl nevében az alpa patch szó....
  • Harbonah
    Nekem letolt egy 700 megas exe-t szerintem az siman elmenthető
  • ManoNegra
  • darki81
    az jó, mert eléggé felbaszta az agyamat ez a baromság hogy login meg programon keresztül, meg hogy nem menthető el
  • High end PC #2807
    isohuntról meg thepiratebay-ről leszedhető a két DLC egyben, nem kell Origin-el szarakodni, persze ez is az Origin-ről van, így full az eredeti DLC pack, és így csak az eredeti DVD verziós játékkal működik! Próbáltam, feltettem, és megy, működik, legalább így a DLC-ék lementhetőek vinyóra is, hogy sok év múlva is meglegyenek.
  • darki81
    nem
  • ml85ml
    ez jó a warez verzióhoz is?
  • Leslie878
    Na sikerült, de meg voltam vezetve mert eddig nem is engedte kiválasztani melyik verzióm van!
  • w77d
    dobozos
  • Bullitt
    Csak akkor írja ott a Shift 2-t, ha beregisztráltad. A kis fogaskerékre kattintsd a jobb felső sarokba, majd a "Játékkód megadása" vagy ilyesmi részbe írd be a kézikönyven található serial kódodat. Ezután megjelenik a Shift 2 a saját játékaid között és le fogod tudni tölteni a DLC-t. Egyébként a promo code itt nem jelent semmit (azaz nem kell kitölteni azt a mezőt), az akkor fontos, ha vmi teljes árut veszel, de kaptál vmi kedvezményre jogosító kódot.
  • Leslie878
    Na igen nem tudom mit csinálok rosszul, de feltettem ez a origint beléptem az EA jelszóval amivel a progi is van, aztán a vásárlás után alul azt írja hogy nincs megvéve a játék és valami promo kódot kér nem tudok tovább lépni onnan! Amúgy meg az origin az én játékaimnál azt írja nincs semmilyen programom? HELP!
  • Bullitt
    Dobozos vagy EA Store-os shift 2-d van? A steam-esnek amúgy nincs baja.
  • w77d
    igen nálam is, ez szopás :S
  • Bullitt
    Origint letöltöd, felteszed, az üzletben rámész a Popular productsnál a Need for Speed fülre, ott pedig lemész lap aljára, átkattintasz a 2. oldalra és látni fogod.
  • w77d
    de hogy kell letölteni??
  • Bullitt
    Am már megvan az első hiba: Drag-ben csak alap irányító beállítással tudok menni, gamepadot ott nem tudom használni, a billentyűzeten is hiába állítom át a váltást, akkor is "visszaáll".
  • samsung123
    LEHET TÖLTENNI!
  • Bullitt
    Csurog lefelé ^^
  • samsung123
    Elvileg délután 5-órától lesz elérhető nálunk a DLC-k
  • High end PC #2792
    Talán az, hogy nem sokan vették volna meg 5k-ért a két DLC-ét PC-én, a modderek se perc alatt átrántották volna egy modba, még csak a legutóbbi Shift résznél bevett konzol-PC DLC-ék közti konvertet sem kellett volna megcsinálniuk, egyszerűen csak áthúzni az autómodelleket az amúgy is kész PC-és DLC-ékből, ugyanis a nogripracing-en már így is dőlnek a modok jó ideje a játékhoz (elég jól moddolható Zmodeler2-vel is) , aminek fórumain maga az egyik SMS fejlesztő is sokszor tiszteletét teszi.
    Azt sem tartom így kizártnak, hogy azokat a hibajavításokat, amiket végül visszadobott az EA a tesztelési időre hivatkozva, az SMS-es srácok majd feldobják egy mod-ként idővel a nogripracing-re.
  • w77d
    amúgy mi vitte rá erre az EA-t?? jó kis pénzt össze tudtak volna szedni a DLC-vel, de ennek én természetesen örülök :D
  • darki81
    nemá :D