3115
nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • darki81
    A multiról:

2 féle verseny van! Az egyik az, hogy a játék elején kilöknek, mert olyan nincs, hogy ne lökjenek ki! (idegenek)
    A másik meg az, hogy ha szerencsénk van, és nem tudnak kilökni akkor elhúzunk, és soha sem tudnak utol érni, és akkor kieséses verseny lesz a játékból! Mindég kilép az utolsó, és megint csak 2-en vagy 3-an maradunk a spanokkal! :)

Ha valaki szeretne normálisan játszani, az szóljon!!! A külföldiek valamiért nem normálisak... :D
  • High end PC #2748

szia, samsung, ezt be tudnád tenni nekem logonak? köszi!
  • Yag
    Engem inkább az zavar, hogy amikor fej-fej mellett teperek egy másik autó mellett, képes elém vágni és ferdén leszorítani vagy keresztbe állni elöttem és leszorít a pályáról még akkor is ha Ő maga is a sóderágyban köt ki. Ez vicces. Kénytelen vagyok a fékre lépni ha nem akarok a pálya szélén kikötni vagy a palánkon felkenődni. Vagy ez lenne az agresszív AI ?
  • samsung123
    Jó dolog hogy benne van szerintem, de Multiba természetesen ez sincs csakúgy mint a törés, nevetséges.

Most felraktam az első részt és VÉGRE olyan jó volt lökdösődni, koccanni más autókkal, mert ott nincs elrontva ennyire, hogyha hozzáérek valakihez akkor azonnal 2x 360fokos fordulattal elszállsz. És még emlékszem azt is mennyit szidtuk, hogy mennyire könnyen lehet kipördülni, mostmeg a kettőhoz képest sokkal jobb
  • Yag
    max a tempót ptóbálom tartani a többiekkel ... persze óhatatlan, hogy pár kanyarban kicsit csúcsra járjon a motor ... érdekes hogy ilyent beleprogramoztak, tetszik is meg nem is :)
  • Harbonah
    kapcsold ki a sérülést arra a pályára, vagy ne hajtsd agyon a motort
  • Yag
    Embörök. A Nordschleife pályán hajtok 1db kört. Egy küldi, a narancs McLarennel. A pálya felénél tönkre megy az autó !! (??)
    Most komoly hogy egy fikarcnyit se lehet kicsúszni a pálya fűre mert hazavágja az autót ? Rázóköre se ? Ez a kedvenc pályám de eléggé felhúzott már, akárhányszor nekivágok még végig nem tudtam menni rajta.
    Nektek ezt a pályát hogy sikerült megcsinálni ?
  • Mayorpapa
    egy kis segítség kellene: próbálnék festéseket berakni a játékba, de valamiért a BFFTOOLS-szal nem sikerül. Kiiírja ugyan hogy a skin be lett téve, de amikor a játékban kiválasztanám, a játék kilép. Mit kéne csinálnom, hogy működjön is?
  • greg benz
    Na majd kipróbálom, köszi a tippet:) Amúgy én is gamepadot használok, billel meg sem próbálom:D Meg amúgy sem billel játszok, egyedül a gta4 amit azzal játszottam
  • Harbonah
    driftelni nekem csak gamepaddel sikerült, tegnap direkt megprobaltam kormannyal, de csak forogtam körbe körbe. Nem szabad padlógázzal menni folyamatos fordulaton kell tartani a kocsit, az se baj ha manualra teszed a valtot mert akkor nem tud tul porogni

Norbi meg ma jól elfékezte magát a WTCC-ben kárvolt érte :(
  • High end PC #2739
    Hol vannak már a PC-s DLC-ék? :((
    Csak nem volt kacsa...
  • greg benz
    Akkor részben megnyugodtam:D Nem tudom valahogy nekem már az 1-ben sem jött át a drift rész, és most a kettőben hiába reméltem, hogy megdolgozták, maradt ugyanaz a fos. Semmi élvezet nincs benne, mert csak felbasz, hogy egy rendes kanyart nem tudok megcsinálni, nemhogy 8-as alakzatot meg mittomén..De most még fokozták a szarságot azzal, hogy egy idő után kidurrannak a kerekek, onnantól meg végképp halott a dolog (amúgy vicces, mert mikor még csak az egyik kerék durran ki, akkor jobban tudok driftelni mint 4 ép kerékkel:D)
  • samsung123
    Háhá, beraktad?
  • darki81
    ezek a gumik .. :)
  • Harbonah
    lehet béna is vagy, de az biztos hogy fosul van megcsinálva :)
  • Harbonah
    Ricardo esete a tűzforró gumikkal, és kis FreeTrack bemutató videó :D

• greg benz
    Én vagyok kurva béna, vagy tényleg ennyire fosul van megcsinálva a drift? Egy rendes kört nem tudok összehozni.. de nekem már a shift1-nél is a drift volt a játék gyenge pontja, ott tettem le végleg azt is.
  • darki81
    ez a legendes cucc igazán érdekell, na meg az utcai map :P
  • High end PC #2731
    EA hivatalos fórumán azt írták, először változtassam vissza a régi jelszavam a weboldalon, majd a játékban adjam meg az újat, aztán az EA oldalán ismét változtassam meg az újra... mekkora bug basszus ez a játékban...
  • samsung123
    Már majdem azt hittem hogy a PC DLC...
  • Harbonah
    erről a hibáról már máshol is olvastam, de már nem emlékszem hol, és hogy mi volt rá a megoldás. Gúgli hátha tudja a megoldás
  • High end PC #2728
    jah meg közben olyan problémák is felléptek, hogy megváltozott az online EA-s jelszavam, és a Shift 2-ben az autologba nem tudok bejelentkezni... az options menu online alpontjában se tudom megváltoztatni az új jelszóra sehol a játékban a jelszavat. Csak nem kell uninstallálnom és reinstallálnom -.-
  • High end PC #2727
    a nagy sebességnél való elmosódást melyik moddal érdemes kiszedni? kurva idegesítő...
  • High end PC #2726
    jöhetnének azok a dlc-ék...
  • Gis80s
    Áh, megvagyok :)
    Mindig a játék közbeni beállításokban kerestem...de végre megvan :)
  • Gis80s
    Jó hajnalt mindenkinek!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Hogyan tudom kikapcsolni az automatikus fékezést?
    Nagyon zavar, viszont az beállításokban hiába van yes, vagy no az anti-lock brake-nél, mindig ugyanaz a végeredmény.

Előre is köszönöm a segítséget!
  • samsung123
    és nemtudod honnan lehet letölteni esetleg?
  • Harbonah
    faja, és ugye még replay sincs hogy bizonyítani lehetne..
  • darki81
    Van egy új csalás XD -.-
    (gondoltam idegenek ellen játszok online)

Első voltam, 10 mp-re leelőztem őket, és a 3-ik kőrben meg kiírta hogy 2-ik vagyok, és számolt vissza XD (gondolom a faszláma megnyomta a varázsbillentyűt, ami aktiválta a szánalom segédprogramban azt a szart, amivel 1 kör plusz) lol
    undorító ostoba hülye emberektől már megint nem lehet játszani ...
  • samsung123
    ja igen, természetesen, még kezdeti stádiumban van, de pl a Shift 1-nél is így kezdődött azután önálló, beső nétettel és plusz autókként lettek a játékban végül.
    Tényleg várni kell még kiforrja magát, de bíztató.
  • High end PC #2719
    hát akkor evvel még várok pár hónapot...hátha addigra igényesebb moddolt verdák is jönnek..
  • w77d
    most nézem, hogy a játék kocsijait cserélgetik ezzel, ráadásul a belsők maradnak változatlanok.. (Lada M3 belsővel angyon fasza XXD)
  • High end PC #2717
    mikor lesznek ezek elérhetők???

remélem nem fake..

ez is milyen állat gép, NFS III-ban a nagy ellenség, mindig a Diablo SV-vel mentem ellene :D
  • High end PC #2716
    vééégre!!!
    LP670, hiánypótló!!!!

nah még kijönnek a DLC-ék is, ezek a moddolt verdák is, istenkirály játék lesz!!!!

már csak a Hot Pursuit DLC-ket mmoddolják át....
  • w77d
    ezek plusz kocsik lesznek a játékban, vagy valamit lecserélnek??
  • samsung123
    JA igen és még rengeteg autó!!!
    ITT!!!!
  • samsung123
    Hát kérem szépen kezdenek beindulni a modderek ismét! csak egy két példa:

• samsung123
  • Harbonah
    mert jó lenne ha 3 monitor és a meghajtásukhoz elég videókártya mellett ez lenne a legnagyobb problémája :)
  • Csavez
    Miért is?