3115
-
RYO21 #2909 Kormánnyal játszom, nem billentyűzettel. Valamiért nagyonfurcsa az irányítás. Egyszerűen nem lehet az úton tartani az autót, mert állandáan le akar menni róla. Mind1, megyek vissza rFacorozni. -
#2908 need for speed hot pursuittal játsz, az elég árkád, és lenyomva tarthatod a duplavét a kanyarban ;) -
RYO21 #2907 Van már olyan mod amivel nem csúszkálnak úgy az autók? Shift 1-nél is voltak külömböző realism modok. -
#2906 -
#2905 "négykilencven felett észre sem veszed és elhagyod a valóságot..."
-
#2904 Rakd-rakd! Kell valami az APB mellé:)
De tényleg így szellem moddal lehet csak versenyezni, meg az új fizika modtól is élvezetesebb lett.
Akinek van kedve szeretettel várjuk! -
#2903 én hanggal néztem :D
zsír, lassan majd felteszem én is, hogy izgalmasabb legyen :D -
#2902 Hang nélkül hallgassátok pls -
#2901 Két nagyon izgalmas futam Ricardoval az utóbbi napok termése :D
-
#2900 azt kipróbáltam, csak úgy elég komolytalan. -
#2899 olyan MOD van még csak darki amivel nem lökjük ki egymást minden kanyarban akkor se ha méterekre vagyunk egymástól :) -
#2898 ha van már onlinében bekapcsolható törésmód, már teszem is fel :) -
#2897 még mindig durvajó a Shift2 :) -
zoltang #2896 Új kép: C.A.R.S – New Audi R18 TDI Preview
http://www.virtualr.net/
-
#2895 fel kéne már tegyem a játékot :) -
Bullitt #2894 Ezen dolgozik a Shift 2 fejlesztőcsapata:
-
#2893 Az originnen fent van 3 fele dlc telepitő dobozos, origines, nem origines változathoz, ha a neked megfelelő fájlt letöltöd valahonnan máshonnan akkor simán telepítheted bármikor, nem kell hozzá origin -
Bullitt #2892 Max. torrentről. De miért? Félsz ettől az adatlopásos izétől amiből botrány lett? Letöltöd DLC-t, felteszed és kilépsz Originből. Máris nem tud adatot gyűjteni rólad. :D -
#2891 gyerekek a DLC-ket lehet valahogy originen kívül telepíteni? -
#2890 szedd ki a port a vkártyából, és ne hagyd hogy ennyire felforrósodjon! Vagy a másik még az lehet, hogy elromlott a kártya! :) -
princodvd #2889 Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mert valamiért a aktivátor elakadt a feltelepítés után, pedig boltban vettem a játékot és az origin is játékra készennek definiálja a Shift 2-met.
Légyszives segítsetek, hogy elinduljon a játékom! :S
Kép -
Debilon #2888 vga -
#2887 színes csíkok vannak mindenhol -
#2886 Nfs Shift 1-nél ez a hibám van. Miért csináljí ezt ?
-
#2885 Készítettem egy összevont modcsomagot
1.02-es verzióhoz való, a profilját előtte mindenki backupolja profil sérülésért felelősséget nem vállalok :P
A Bff fájlokat is backupoljátok ha nem akarjátok újra telepíteni az egész játékot ha nem jön be ;)
amik benne vannak:
Clean_Tracks_&_Groundcover
More Race Money - Cars Unlocker - Extra Level
NFSS2U Tyres_on_Tarmac_MOD
No Dirt and Oil Spot on the Windows Mod v1_0
PTMu_v1.65
skip intro and outro movie
Xbox360 layouts by Vincentgarcia
Carlights mod v1_3
Shift 2 - Disable Wrong Way Penalty
Disable car collisions in multiplayer v1_02
még pár dolog finomhangolásra szorul, akinek nincs gamepadje az jól jegyezze meg a gombkiosztást, mert gamepad gombokat ír ki a program, elképzelhető, hogy új karrier nem indítható a moddal. A korábbi kocsi tuningokat pedig valszeg tönkre teszi
letöltöm
Majd lesz olyan változat is amiben te döntöd el melyik mod települjön -
#2884 Steering Deadzone: 0
Steering Sensitivity: 50
Trottle Deadzone:0
Trottle sensitivity: 50
Break D: 0
Break S: 50
Clutch D: 0
Clutch S: 50
Speed Sensitivity 0
Steering Lock: 200
Steering lock Drift: 200
nálam logitech wingman formula force kormánnyal -
johny85 #2883 na senki nem tud kormány beállítási infot adni? -
Brinn #2882 Hali!
A Shift-hez képest nem látok sok változást a játékban mégis low/mediumon kell játszanom AA és AF nélkül 30FPS-el. Letöltöttem a modot ami kiveszi a sátrakat és az embereket a pálya széléről de nem lett sokkal jobb. Van valami tipp amivel FPS-t nyerhetek? -
High end PC #2881 A játékhoz melyik a legjobb fizika mod? Valami jobb fizikát szeretnék alá pakolni. Milyen alternatívák vannak? Köszi. -
bgabor #2880 Az, hogy te nem boldogulsz vele, nem azt jelenti hogy a játéknak rossz a minősége, hanem azt hogy neked. Hogy egy példával éljek, attól még hogy te nem tudsz repülőgépet vezetni, nem a gép a rossz, csak te nem vagy elegendő a feladathoz.
Mellesleg elárulom neked, hogy az összes közül ez a játék a PC-re valaha készült legszínvonalasabb autós program. Csak azért hogy lásd mennyire fals ítéleteket vagy képes összehozni dolgokról. -
#2879 inkább abban maradjunk, hogy ez a játék a nálad komolyabb gamereknek készült -
#2878 -
Renátó1985 #2877 -
kneo #2876 Nem akarok megsérteni senkit, de ez a Shift2 ugyan olyan irányíthatatlan foss mint az első része.
nem tudom de a Most wanted után valami nem stimmel az EA-val
szal maradok a régi és még mindent pipáló N.F.S.-most wanted-nél
(ez az én véleményem) üdv -
johny85 #2875 hy nekem microsoftos force kormányom van ,de isetnek se tudom belőni az irányítást hogy jó legyen kacsázik az úton stb.
Valaki tudna dobni egy printet a kormány beállításokról?thx -
#2874 Ma este megint tervezünk játékot aki szeretne jönni jelentkezzen -
#2873 okés köszi. -
Bullitt #2872 Quick Race-ben minden pályán mehetsz a játék elejétől, az autók közül nincs mind feloldva viszont. -
#2871 Helló.
Van a játékhoz ilyen szabad mód hogy pl kiválasztasz egy autót meg egy pályát és végigmész rajta mint f1ben a sima verseny pl, vagy végigkell menni a karrieren a pályák megnyitásához? -
#2870 Csak annyit fűznék hozzá, hogy mindegy milyen neted van, mindegy milyen napszakban játszol a ping sose volt senkinek idáig 300alatt akivel én eddig találkoztam! Pedig nekem 20-as feltöltésem van és 500 ping...