3115
nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • zotya10002
    Az első vidin micsoda kis bébik vannak:-)
  • unrealnoise
    nah jah. az a lényeg. engem az is bosszant, hogy a francnak kell megvárni és állandóan megnézni külső kamerából a kocsit a zászlós nénikkel. egy idő után unalmas. legalább gyorsítani lehetne rajta...
  • darki81
    persze mindent nem lehet látni, de valaminnyit igen! De mindegy, már csak 3 nap és repeszthetünk az út mellett :D
    köszörülhetjük a keritést :D

Amúgy remélem nem kell majd 10x entert nyomni hogy bejussunk a menübe :)
    meg az 1-ben értékek sem voltak pontosak néhány fejlesztésnél, meg satöbbi...
  • unrealnoise
    nem tudom ki sírta el magát. az meg hogy csúszik, hát istenem. videóról nem lehet fizikát megállapítani. egy komoly hotlapból le lehet szűrni következtetéseket (ellenkormányzások milyensége, gyakorisága, következményei), de ezek szarok, sehol nem tartja senki az ideális íveket pontosan. szal ebből leszűrni a fizikát...
  • Waczkor
    Pár videó youtube-ról.Nézzétek amíg nem törlik:)
    Drift videó deffekttel:

Megane RS Replay

Alfa

• Csokis
    Gépigény:

Required – Internet Connection
    OS – Windows XP (SP3) / Vista (SP2)/ Windows 7
    Processor – Intel Core™2 Duo 2.0 GHz / AMD X2 64 2.4GHz
    Memory – 2.0 GB
    Hard Drive – 7 GB
    DVD Drive – 8 SPEED
    Video Card – DirectX 9.0c Compatible 3D-accelerated 512 MB video card with Shader Model 3.0 or higher
    Sound Card – DirectX 9.0c compatible
    DirectX – Version 9.0c
    Online Multiplayer – 512 Kbps or faster; 2-12 Players
    Input – Keyboard, Mouse, Supported Game Controllers
    Optional – USB Steering Wheel / Dual Analogue Gamepad

*Supported chipsets: ATI HD3 Series or greater; NVIDIA GeForce 8 Series or higher or greater

Támogatott kormányok:

Logitech G27 Racing Wheel
    Logitech G25 Racing Wheel
    Logitech Driving Force GT
    Logitech Formula Force EX
    Logitech Driving Force
    Logitech Driving Force EX
    Logitech Driving Force RX
    Logitech Driving Force Pro
    Logitech MOMO Force
    Logitech MOMO Racing
    Thrustmaster RGT FFB Pro Clutch
    Thrustmaster Ferrari GT Experience
    Thrustmaster Ferrari 430
    Fanatec Porsche 911 Turbo S
  • darki81
    hát pedig lehet látni hogy csúszik meg ilyesmi...

na meg ha gagyi a video ha nem, én megnéztem és nem nem sírtam el magam hogy gagyi... :D
  • unrealnoise
    ott a pont. jah, gagyi videók szerintem is, egytől-egyig, kábé mindbe csak belenéztem régen, ezekből kábé semmi nem jön át nekem.
  • samsung123
    nekem lejön.(pont)
  • antgecc
    Már nem azért, de neked ezekből hogy jön át a fizika?!
  • darki81
    én most láttam ezeket először :)
  • unrealnoise
    szép és jó, csak kár hogy mind volt már. :) szóval régiek. :)
  • Csokis
    Shift_2_XBOX360-STRANGE
  • Prince23
    SPARE
  • samsung123
    14 percnyi új Gameplay!!!! amiből rendesen látni a fizikát és törést is!

• samsung123
    itt van barátunk aki, minden autós játékot hamarabb kipróbál
  • HUN BECSEHELY
    Szép Béka:-)
  • balika16

Oroszokhoz megérkezett a boltba!:D
  • unrealnoise
    RBR-t kereset toltam, (csak tudom, hogy nagyon jó, mai napig hivatkozási alap, de pl a segítségekre sem emlékszem miket állíthatunk be, ha be lehet lőni) de azt a stílusa miatt (hóban ide oda csúszkálsz), pöttyögtetve gondolom "frankón" lehetne vezetni. amúgy meg nem mindegy kik ülnek a kormányok mögött. :) két hasonló kaliberű játékos kötve hiszem, hogy billel hasonló időt tudna menni...
  • unrealnoise
    heh? GP2 és GP3 is elég jó szimulátor volt, én is toltam gyerekként billel... (nem volt many kormányra... nem ezen áll elsősorban. Ettől független nagyon nem mindegy, hogy mi miatt vezethető billel egy járgány. segítségek kavalkádja, vagy egyszerűen annyira ratyi a fizika. rally-s játékok alapból kicsit másak, mint az aszfaltos (kör) road versenyek.

mindegy, nem én döntöm el mi az arcade meg mi nem, meg lehet marketing ide vagy oda, de ha a starcraft-ra azt mondják a készítők, hogy stratégia, akkor nem akarom ráhúzni azt, hogy FPS. :D

Az meg, hogy marketing? minden az. Az is az lenne, ha nem mondanák azt, hogy szimulátor, hanem azt hangoztatnák amit a korábbi NFS-eknél, kivéve a SHIFT-et és az előtte lévő "szimes" próbálkozást.

El kell fogadni, hogy ez szimulátor, meg azért én pl megnézném azt, hogy egy erősebb járgánnyal valaki itt érdemelegeset alkot gamepaddal, vagy billel. Nem lehet. Ha lehetne, nos az szvsz elég gáz lenne egy szimnél.
  • Muttley
    akkor az RBR is szted full arcade, mert hogy vannak emberek, akik billentyűzettel vernek agyon igen sok kormányost
    a másik lehetőség, hogy egy totál igazad lenne,
    ha éppen nem full-tévednél :D :P
  • unrealnoise
    Ez az eddigi legjobb PROMO a shift 2-ről. :) Hangulatos, jól vágott, pörgős, látványos. Soha rosszabbat. :) 5 nap... el se hiszem.. :D Remélem az ipontól is időben kinn lesz.
  • HUN BECSEHELY
    Akit érdekel,az ezen a Néven megtalál majd.

HUN Becse
  • unrealnoise
    RBR pedig elég HC :D
  • Waczkor
    Pontokkal szerintem nincs baj,én a videók alapján hasonlóan pontoznám.

A pontok az összességet mutatják,tehát hogy mennyire van összerakva a játék.Grafika,játékélmény,fizika stb.Eddigi videók alapján szerintem így néz ki a játék,persze igazán csak akkor lehet majd véleményt mondani,ha már mindenkinek megvan és saját maga kipróbálta.

Én nem vagyok nagy szim fan,nincs kormányom,régen pc-hez volt,akkor sokat toltam kormánnyal autós gémeket,de igazán csak a gt legends meg az RBR voltak ami tetszettek.A nagyon hardcore játékokhoz kevés vagyok és nincs türelmem ahhoz,hogy azzal menjen el az idő,hogy végre be tudjak venni egy kanyart.
    Plusz xboxhoz számomra nincs rendes kormány,az alap kormányt már nem gyártják,volt olyanom és nem tetszett.Mindig is jobban szerettem a botváltós kormányokat,csak a fanatec lenne,arra viszont nincs jelenleg keretem.

Egy biztos:én jól fogok ezzel is szórakozni.
  • unrealnoise
    OFF kérdés: Raptr-en illetve gamespoton nincs sineki regelve?
    ajánlom mindkét oldalt, előbbi számolja mivel mennyit játszottál, utóbbin meg pontozni, listázni, profilt csinálni, értékelni, etc.

ha mindkettőn regelve vagy, FUSE member leszel, és a gamespoton a játékok adatlapjánál többek közt látszik, azaz hozzáadódik, hogy te mennyi időt játszottál az adott játékkal.

Ha valaki fenn van, vagy regel, jó lenne pár ismerős arcnak az aktivitását, illetve kedvenceit látni. :)

itt vannak az elérhetőségeim: raptr és gamespot

jelöljetek be vagy akármi. :) én is nemrég óta vagyok tag, aztán azért ilyen szerény még csak a lista, valamint "kevés az óra".

ON

magyar Gamestarban mit írtak a SHIFT2-ről? olvasta valaki? Egy cikk miatt nincs azért kedvem megvenni a lapot, online kifizetnék érte egy potom összeget, de majd ezret sajna nekem, így nem ér.
  • unrealnoise
    tudom nem teljesen mérvadóak ezek a pontok, de mi lett volna, illetve mi lesz ha ezt jövőre a már sokat emlegetett hiányosságokkal feldobják? jövőre olyan játékot, szimet kapunk, hogy fülünk kettéáll.

amúgy gyerekek. felejtsük el, hogy az SHIFT 2 arcade játék..! szimulátor. ezerszer leírták, így is reklámozzák, és az is lesz. a kérdés, az annyi, hogy mennyire lesz jó szimulátor.

mint mondtam náama F1 2010 fizikát nézve 4/10, GRID 5/10, Shift 7/10, SHIFT 2 meg valszeg 8-as.

Más: szememben az az arcade ha valamit billről is teljesen normálisan el tudok vezetni, illetve, ha nem is az a program célja, hogy megtanuljak normálisan vezetni, hanem csak úgy végigszántok ész nélkül a pályán, olykor az ellenfeleket is simán kiszorítva, lökve...
  • Waczkor
    it's a remix of the song 'Help Is On The Way' by Rise Against
  • zotya10002
    A zene mi lehet alatta??A soundtrack-ben nem találtam!
  • Waczkor
    Launch Trailer

• darki81
    már a peccseket jobban várom mint a játékot :D
  • tom235
    Annyira nem mi? Kár, hogy kb az első 30 másodpercben totálkárosra kellett volna törnie. Persze lehet be volt kapcsolva a sérthetetlenség, mert 23 másodpercnél a tükör vs fal meccsben a tükör nyert.
  • vg
    Állat, ahogy 0:22-nél beleolvad a bal oldali visszapillantó tükör a falba...
  • pxxl
    de minek? :D nem volt semmi mehetett volna...
  • darki81
    olyan mint az autovisszaállitás, de nem volt megállva.. :D

#1388 szerintem ha bemegyünk az alagútba 200-al, akkor ott majd a plafonon is mehetünk XD
  • Muttley
    0:28-nááá
    a pókember-effekt engem jobban zavar :D
  • pxxl
    32mp-nél azmiaz? :D

elötte meg van 1 kis koccanás. de minek ekkora blurt rányomni?
  • Prince23
    Arany középút. ergó: árkád vagy sim, tudja a tököm :)
  • darki81
    Úgy látom annyira nem arcade :)
  • Muttley
    igen, mert az okos FHI kizárólag belpiacra és a briteknek gyártotta :)
    f.sza jobb kormányos csak
    van itthon 2 hozzá legközelebb álló Type-R, balosra átalakítva
    hát az "alap" STi sem megy kakiul, de amit azok szaggatnak
    #1374: biztos tudod, h a rallyban vannak ilyen kordék :D
    #1376: hidd el, ha élőben látsz egy ilyet, besza, behu :D