Need for Speed: Shift 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shumika
fasza az új banner

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

atila4
Gyönyörû<#wow1>

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

samsung123
jaja már készül az új banner😊

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

<#eljen>
(a két shift logó is fölösleges)

darkerlomy
Hát lehet igazad van egy másik kép jobb lenne szntem is

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

antgecc
Sztem így, hogy a háttér azonos a bannerral, egy nagy nulla a design. Építõ kritika, nem flame.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

shumika
Nice a design<#eljen> de ez a fehér sáv nem kéne :/

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

antgecc
Van azoknak nagyobb gondjuk is hidd el. Sztem menj ki egy kicsit a friss levegõre, rájössz van élet a monitorodon túl is.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

grebber
Nem bírnám ki ott csomó helyen nincs áram nem tudnék gépezni!

Next PC upgrade: 2022

samsung123
Off: szivárog is a sugárzás is! szinte felfoghatatlan ami ott történt 😞

ON: remélem tetszik az új design

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Ebisunál volt 8,9es rengés tegnap o.0

antgecc
<#worship>

Muttley
ne rám gondoljááááá, hanem az utat figyeld 😉
csak óvatosan
ne kelljen téged is siratnunk!

Just do it :)

shumika
whá dejó<#szeret>

Jött mára 4 új pálya: Dijon-Prenois, Dubai Autodrome, Ebisu és Glendale.
Képz:

antgecc
Nah, itt a jó idõ, megyek motorozok egyet, majd 260-nál gondolok Muttley-re, kíváncsi vagyok mennyire lesz homályos a motorom <#nyes>

samsung123
Nem is rossz ötlet, ha már én is személyesen veszem át<#nevetes1>

pxxl
biztos nem volt gyerekszobája 😄

All hail the double x!

antgecc
29-30 évesen plakátokért sírsz? <#wow2>

darki81
én személyesen veszem át, tudjak sírni plakátokért 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

tomsolo
"A termékeket a hivatalos megjelenés elötti napon adjuk át a futároknak, innentõl maximum két napon belül kiszállítják Önhöz."

Remélem nem áprilisi tréfa lesz 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

samsung123
hétvége folyamán kicsit barkácsolok majd az oldalon<#vigyor2>

shumika
Golf1 GTi+Éjszaka Nordscleiffe-n=besza.behu

darki81
para lesz ez az éjjszakai race 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

<#vigyor5>

Én egy hétig könyörögtem nekik, hogy lehessek a NFS World hg-je, küldtem vagy 5 levelet, aztán az elsõ levelére betették Szabi1991-t.

samsung123
<#worship>
a moderátorok gyorsan dolgoznak, nekik is THX!

Krisz018
Grat!!

shumika
GRAT!<#eljen>

Muttley
grat a kinevezésedhez <#eljen>

samsung123
Na látod azért a Shift 1 is jó volt ilyen téren. sokmindent támogatott és még kuplung is volt, manuál váltó. Minden faszán mûködött. Nem mellesleg a shift 1 volt az elsõ, ami egyáltalán normáis kormány támogatást kapott<#vigyor>

Nincs mit, a lényeg hogy mûködjön.

nah, közben igen, valami ilyesmire gyanakodtam én is. 😄 elõbb véletlen megmozdítottam a kormányt a menüben és elkezdett lépkedni. mondom anyád'. 😄

amúgy jaja, tudom, hogy a Shift 2-re jobbat, többet ígérnek ezen fronton is, remélem így is lesz. 😊
egyébként köszi 😊
samsung123
A shift2-nél hangoztatják, hogy normálisan támogat szinte mindent majd!

samsung123
Nekem is csinálja de csak akkor ha elvan forgatva kormány! mert úgy érzékeli mintha jobbra vagy balra navigálnál a menüben, ugyenez érvényes a pedálokra is, csak ott föl-le.
Vagy neked beragadva érzékeli, állíts holt teret(de ugy meg szar az irányitás)
Lehet nem ez a gond de egy tipp.

mondjuk szerencsére ezt is megoldja az alt+tab, és szerencsére ezt a ledobálgatást a játék is jól bírja.
hát ez kiriminális. választanék pályát, erre mint a nyerõautomatagép elkezdi pörgetni ezerrel a listát... megsúgom nektek, ezzel régebben is találkoztam és többek közt ezért sem vettem meg eredetiben és jöttem játszani...
pedál megoldva. a kormány és maga a Shift menü bugos szar. Driving Force GT van a clubsport mellé. a probléma az, hogy néha aktív marad az amit már beállítottam vezérlõ, és nem tudok sehova máshova kattintani, mert nem reagál a menü. röhej...
samsung123
Milyen kormány ez? mert sokaknál(akikkel én játszok) hibátlanul megy egyszerûbb kormányokkal is.

samsung123
Videókon pedig jól kivehetõ volt, hogy az éjszaka az eddig legreálisabb megjelenítés idáig! Magyarul igen sötét( nem egyszerûen csak fekete az égbolt ahogy sok játékban) full hihetõ és a fényszórók fényei szerintem nagyon eltaláltak, ami valós fényt vetnek! dinamikus árnyékokat csinál, bevilágít a pilótafülkébe is a mögötted levõ autó lámpája, de ki is takarja az autód az õ fényszóróját stb...
Nekem mindig a sötét megvalósítással voltak bajaim, eddig senki se tudta nagyon megcsinálni. (kivéve gt5 és talán RC2000 õsi rallyjátékban volt jó)

Shift 1-et warezben bár, de most próbálom. katasztrófa. néha nem ismeri fel a pedált, néha van hogy egy manópont beakad, és folyamatosan pörgeti a tartalmát... a vezérlõ beállítása is nagy fosnulla. rábökök hogy kormány jobbra, belövi, erre hiába nyomok esc-t, vagy enter, aktív marad az a szar, de nem reagál semmire sem. ilyenkore nyomok egy alt+tabot és ez megoldja, de most pl a clubsport pedálom abszulút nem ismeri fel, hiába nyomom padlóig. bezzeg a gamepadommal tuti minden simán menne...

ha ilyen ótvar szar lesz a következõ is, akkor nálam elvágta magát a SMS...
mi az hogy mennyire sötét? 😄 volt már nem egy videón, és hát baromira sötét. 😄 fényszórók nélkül egyes pályákon totál nem látsz semmit.
Muttley
thx, sir 😊
azért kérdezd már meg tõlük a 22B, S1, S4 kombot, hátha meglepinek szánják 😉
még kérdések:
1) az éjszaka mennyire sötét?
2) fényszóró 1 féle, vagy van távolsági is? (utóbbi érdekes lehet, mondjuk a Nürburgring, freeplay mód, 260 km/h, koromsötét)

#935: köcce neked is 😊

Profilpontok vannak, de már nincs két részre bontva. Simán XP-t dobál a program a különféle manõverekért.

tomsolo
Oké, hogy ezt mondják de majd ha nem akarok megint megfojtani vmi szemét törököt akinek az az elsõ dolga hogy lepattintja rólam a lökhárítót akkor elhiszem. Azok az idióta EA acsik megmaradnak hogy hány embert löktél ki? (Agresszív vs Precíz)

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Fpocok
Én Samsungra szavazok.
Sajnos volt, és jelenleg is van Pixel gondom a monitoromon, van egy piros pötty. A Samsung cuccaimmal viszont nem volt még gond soha.

(Természetesen csak vicc, nincs szavazati jogom és csak viccnek szántam. Nem tudtam kihagyni.)

Parasite Eve 2, best game EVER!

shumika
szarul fogalmaztam. mind1.

antgecc
Már ne haragudj, de ez milyen kérdés??! Mi az, hogy mennyire megy jól? Annyira megy jól, ahány LE és ahány kg, annyira, amilyenre áttételezve van. Hogy lehet ilyet kérdezni....

2. igen az AIval az a gond, hogy figyel. mit? megyek direkt két rossz kört, aztán utána hirtelen rákapcsolok és akkor egy két kör múlva õk is begyorsulnak? 😄 reális? bár gondolom nem futam közben figyeli a tempómat.
de mindenképpen nagyobb testreszabhatóság kell, két csúszkát betenni a játékba nem nagy szám.

Shift 1-el keveset toltam, de szvsz egy profi, gyakorlott szimes ("majdnem alien") szvsz szarrá verné a gépet közel azonos kocsikkal nem? szóval félek, hogy egy X idõnyi gyaksi után unalmas lenne a szimeseknek a tempó, az arcade játékot kedvelõknek meg tökmindegy általában, (nekik nem is kell komoly nehézségi szint) nagy nehezen végigtolják a karriert, aztán csókolom, õket nem izgatja, hogy jajj, még egy tizedet valahogy faragjak az idõmbõl.

de mindenképpen köszi, hogy valahogy megpróbálsz majd ezekre utalni. 😊
Néhány kérdésre már én is tudok válaszolni nagyjából.

tomsolo (AI-ra kérdeztél rá):
Idézem magam az egyik cikkbõl:
"Az elsõ részhez képest kevésbé agresszív. A játék folyamatosan figyeli a vezetési tudásunkat, s az alapján lövi be a nehézségi szintet, ahogyan mi is vezetünk. Az MI-s ellenfelek képesek hibázni, ugyan úgy, mint mi." Persze lehet rá számítani, hogy csal. Minden játékban csal az AI.

Muttley:
1) Impreza-ból 2006-os van, S1 nincs, Delta-ról volt screenshot, de az autólistán egyszerûen "nincs helye" (hiv. oldal gyártóknál a Lamborghini után egybõl ott a Lexus, pedig ha van Lancia, akkor az még a Lambo után kellene, hogy látszódjon), tippem, hogy DLC-ként érkezik majd talán.
2) Lesz.
3) Múltkor is volt gameplay még a Ve3tro Media-tól, amiben lehetett hallani a különbséget a tuningolt és alap autók között. A hangokkal szerintem nincs gond, az elsõben is valósághûek voltak (csak kicsit túl sípolósak).
3) (két hármas kérdés van xD) van külön sisak kamera és cockpit view, ami tiszta olyan, mint Shift 1-ben. Ezzel a 4. számú kérdést is megválaszoltam, ugyanis nyilván mgint lehet ebben a nézetben forgatni a kamerát.
5) na ezt feljegyzem, bár én nem számítanék ezen a téren változásra.
5) elvileg minden mutató úgy pattog ide-oda, ahogy kell (a Shift 1-ben is mûködtek még a turbó feltöltõ kijelzõi is)
6) feljegyezve
7) detto viszem. 😊

unrealnoise:
1. még korai emlegetni a jövõt, de az biztos, hogy utalni fogok rá, hogy nem ártana ezeket is betenni.
2. rákérdezek erre is, de amennyire tudom, a játék figyeli, mennyire vagy jó és az alapján lövi be a nehézséget. Mondjuk ezt én is nehezen tudom elképzelni, szóval majd kérek egy bõvebb magyarázatot erre is 😉